به سرويس محدود 2 يا ... يا 10 گيگ 1 مگ تغيير سرويس بده و شب با سرعت 273 كيلوبايت دانلود كن و لذت ببر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به سرويس محدود 2 يا ... يا 10 گيگ 1 مگ تغيير سرويس بده و شب با سرعت 273 كيلوبايت دانلود كن و لذت ببر
آره داداش با همون یوزر پسورد adsl ت رو وارد کن+زبان هم فارسی بعد تو قسمت گزارشات رو detail کلیک کن تا ریز اارسال و دریافت به ساعت رو ببینی![]()
ممنونم.با حساب يكي ديگه(كه تو فومن انديشه داره) وارد شدم ولي از جداولش سر در نياوردم
با حساب انديشه خودم وارد نميشه به هيچ وجه.حتي وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نميشه و حتي وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نميشه!!!!!!!!!از اول مشكل داشته تا الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد هم برو به ورود کاربران. البته قبل از این کار کچ مرورگرت رو پاک کن بعد این کارو انجام بده. اگه باز هم به مشکل خوردی حتما تماس بگیر با پشتیبانی چون اصول کار همینه.
سلام یکی می تونه بگه اندیشه 1 مگ محدود 2 گیگ سرعتش تو روز چنده؟
تو روز و شب يسره 273 كيلوبايت هستش.يعني بيش از 2 مگ!!!!!!!!!!!و شبي حداقل 4 يا 5 گيگ دانلود
همين صفحه رو ميخونديد جوابش بود
من خط 6 هستم.تو خط هاي شلوغ(خط 4 ) هم به احتمال خيلي زياد بايد همينطور باشه
در حال حاضر سرعت تو شهر شما چقدره؟
سلام دوستان من تو سایت اندیشه دیدم 2 نوع سرویس نامحدود داره! یکی یک به ده نوشته اون یکی که 16 تومان هست چیزی ننوشته!!میخواستم تفاوت این دوتارو بدونم !!میدونم یکی سرعتش از 128 محدود کمتره کدوم یکی از این دوتاست و کلا سرعت هر دوتاشون ماکسیموم چنده؟و یک سوال دیگه من الان 128 محدود دارم سرعتم تو روز120 139 هست اگه 256 یک به 10 بگیرم سرعتم چند میشه؟
Last edited by ashkan_b_boy; 15-01-2012 at 21:33.
به اين ميگن يه سوال كامل و بي ابهام و دقيق!!!!
دوست عزيز كلا سرويس هاي 1 به 10 را دورش رو خط بكشيد و بيخيال شين.با هر سرعتي كه باشه.حتي 1 مگ! چون حتي گاها كمتر از ديال آپ هستش و گاهي زياد ميشه.كلا ناپايداره.
بعدش اينكه نامحدود 128 سرعتش تقريبا بصورت دائم 30 و نامحدود 256 تقريبا بصورت دائم 50 كيلوبايت هستش.
و سرويس هاي محدود هم بيشترين سرعت را دارند.كه سرعت سرويس 1 مگ به 273 كيلوبايت چه شب و چه روز ميرسه.و بقيه سرويسا مثل 512 و 256 و 128 كمتر از 273 كيلوبايت هستند كه شما هم يك نمونه دارين.
فکر کنم دوباره کوسه سیم ها رو جویید و یه ساختمان تو ترکیه آتیش گرفت .
منطقه 4 - پشتیبانی میگه کل مخابرات گیلان مشکل پیدا کرده . وضعیت شما چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)