تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1196 از 2014 اولاول ... 1966961096114611861192119311941195119611971198119912001206124612961696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,951 به 11,960 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شرايط امروز، حاصل روزهاى از دست رفته گذشته است

اين همه ستاره و اين همه علامت سؤال

واقعاً پرسپوليس از نقل و انتقالات چه مى خواست؟!

وقتى ياد روزهاى نقل و انتقالات ابتداى فصل مى افتيم مى بينيم كه ريشه هاى مشكلات امروز پرسپوليس در آن روزها زده شد. مشكلاتى كه بيشتر ريشه اى احساسى دارد تا بخواهيم آن را به بدشانسى و هزار مسأله ديگر ربط دهيم. در آن روزها افشين قطبى در ايران حضور نداشت و فقط يك شماى كلى از تفكرات و نظراتش را جلوى چشم پيروانى و مسئولان باشگاه قرار داده بود. باشگاه مى دانست كه قطبى با تعدادى از نفرات قبلى تمايلى به همكارى ندارد اما ظاهراً تعدادى هم حاضر به همكارى با قطبى نبودند. تلاش براى جذب بازيكنان جديد آغاز شد و در نهايت يك تيم شسته و رفته در اختيار قطبى قرار گرفت غافل از اينكه همين جمع خيلى زود بسيارى از مشكلات تيم را بر ملا كرد. در آن ايام باشگاه با جدايى فرشيد كريمى موافقت كرده بود و تلاش آنچنانى براى حفظ حسن رودباريان صورت نمى گرفت. همه چيز اين شكل و شمايل را تداعى مى كرد كه بازيكن حق ندارد براى باشگاه تعيين تكليف كند. در نهايت كريمى رفت و رودباريان هم راهى تيم ديگرى شد تا پرسپوليس نام واعظى، معمارزاده و حقيقى را در ليست خود بگنجاند. بعد از مدتى معمارزاده مصدوم شد و از دور كنار رفت تا امروز پرسپوليس دنبال يك دروازه بان ديگرى باشد شايد اگر مسائل حاشيه اى در آن زمان وجود نداشت اين حسن رودباريان مى توانست امروز مشكلات پرسپوليس را برطرف سازد اما امروز خيلى ها از مشكلات دفاعى پرسپوليس حرف مى زنند يادمان هست در زمان نقل و انتقالات نام شيث رضايى، محمد نصرتى و حسين كعبى از ليست پرسپوليس خارج شد. شيث را قطبى نمى خواست نصرتى تمايلى به كار با قطبى نداشت و كعبى هم بدجورى با قطبى دچار مشكل شده بود. جالب اينجاست كه هر ۳ نفر مدافع هستند و امروز پرسپوليس خواستار جذب يكى از دو بازيكن سابقش يعنى شيث رضايى و محمد نصرتى است! متأسفانه مى بينيم باز هم پاى قطبى در اين ماجرا وسط است و هزينه اى كه امروز روى دست باشگاه قرار مى گيرد به واسطه تصميمى است كه آن زمان قطبى براى خط دفاعش گرفت اما اين همه ماجرا نيست. قطبى امروز باوجود اينكه تيمش در دفاع مشكل دارد تمايلى به همكارى با آتسو وعلوى از خودش نشان نمى دهد و از وجود مجتبى شيرى بيشتر در خط هافبك استفاده مى كند و براى دفاع چپ همچنان ترجيح مى دهد پژمان نورى را در اين منطقه به بازى بگيرد. هزينه جذب و دفع اين همه بازيكن را كنار هم قرار دهيد تا متوجه شويد قطبى در اين ارتباط دچار چه بى برنامگى در ابتداى فصل شده و اين بى برنامگى همچنان ادامه دارد اما پرسپوليس در خط هافبك هم عباس آقايى و محمدرضا مامانى را از دست داد كه در اين ميان از دست دادن آقايى يك اشتباه بزرگ از سوى پرسپوليس بود. شايد اگر امروز آقايى مصدوم نبود قطبى به ياد آقايى مى افتاد كه براى تيمش، هم گل مى زد هم گل مى ساخت. جالب اينجاست پرسپوليس در حالى در خط حمله دچار مشكل است كه قطبى اميدش به بازگشت خليلى است كه اگر خليلى هم با اين وضعيت برگردد، مدتى زمان لازم دارد تا دوباره همان خليلى گلزن شود. ظاهراً پرسپوليس باوجود جذب ستاره هاى زياد در فصل نقل و انتقالات استفاده لازم و با برنامه و با هدف را از اين فرصت نبرد و فقط به پر كردن تيم از ستاره ها بسنده كرد. پرسپوليس امروز هم دروازه بان مى خواهد، هم الونگ را مى خواهد و هم به دنبال يك مدافع چپ و يك مهاجم است آن هم بدون جاى خالى و ليست پر شده بازيكنان خارجى و ۲ مصدوم كه نمى داند نام كدام را از ليست خود خارج سازد؟گاهى اوقات واقعاً به اين نتيجه مى رسيم كه به فكر آينده بودن چقدر مفيد و لازم است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وقتى يك مهاجم ۶‎/۵ ميليون مى گيرد و يك مدافع از راه نرسيده ۱۴۰ميليون ؛

تبعيض ها وضعيت پرسپوليس را قرمزتر مى كند!

پرسپوليس را مى توان مثل استقلال شناسنامه فوتبال ايران دانست اما اين روزها وضعيت پرسپوليس اصلاً مناسب نيست و حالا ديگر شكست مقابل ابومسلم و مقاومت سپاسى تنها دغدغه اين تيم نيست. تيمى كه به انصاف داعيه قهرمانى آسيا را دارد اين روزها در اجراى كوچكترين قوانين هم ضعف دارد و متأسفانه پرسپوليس چوب اعتماد به مديرانى را مى خورد كه فقط ادعاى داشتن توانايى اداره چنين تيم بزرگى را داشتند و در عمل ثابت كرده اند كه چه كاره هستند! يكى از مهم ترين اصل ها براى موفقيت در يك كار تيمى ايجاد همدلى در تيم است و اجراى شرايط يكسان يكى از راه هاى رسيدن به اين خواسته است. در پرسپوليس تبعيض ها و اختلاف قيمت بسيار مشهود است و مى توان اين موضوع را به وضوح در ارقام تاييد شده از سوى پرسپوليسى ها ديد. پرسپوليس به رحمان رضايى براى نيم فصل بازى ۲۰۰ ميليون وعده مى دهد و هنوز رحمان رضايى با پرسپوليس ۲ جلسه تمرين نكرده ۱۴۰ ميليون تومان به وى مى پردازد اما بسيارى از بازيكنان پرسپوليس هنوز ۳۰ درصد از قرارداد خود را دريافت نكرده اند، بازيكنانى چون نبى باقرى ها و يا سيدمحمد علوى كه به گفته خود مسئولان پرسپوليس براى جدا شدن از اين تيم ۷۵ درصد از قراردادش را دريافت نكرد از جمله همين مثال ها هستند. سرخپوشان دلوار افزار ( باشگاه صادركننده رضايتنامه فرهاد خيرخواه) از پارسال ۷۰ ميليون تومان از پرسپوليس طلب دارد و خود بازيكن امسال فقط ۶‎/۵ ميليون دريافت كرده است .از اين دست مثال ها در پرسپوليس زياد است و شايد بتوان گفت تنها ۵ بازيكن در اين تيم هستند كه بيشتر مطالبات خود را دريافت كرده اند. اين موضوع قطعاً به مرور زمان در كار تيمى تاثيرگذار خواهد بود و عاقبت كار همين خواهد شد.همدلى را با هيچ مدرك و ثروتى نمى توان در يك جمع ايجاد كرد مگر آنكه مديريت يك تيم به آن اعتقاد داشته باشد!پرسپوليس اگر هوادارانش را نداشت چه مى كرد؟ آيا مى توانست همين اندك رفاقت و همدلى را هم داشته باشد! باور كنيد اگر رحمان رضايى بيايد، خليلى نرود، ميثاق عقاب آسيا شود تا زمانى كه در پرسپوليس نگاه ها فقط به چند نفر ختم شود و بقيه در حسرت داشتن شرايطى يكسان با بقيه باشند، پرسپوليس كه هيچ بلكه هيچ تيمى در دنيا وضعيتش مطلوب نخواهد شد. نگاه متفاوت، شرايط متفاوت و بازتاب متفاوت به وجود مى آورد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پرسپوليس فصل پيش بيشتر گل مى زد مشكلش كمتر بود

خليلى: بى معرفتى بود اگر نام مرا از ليست خارج مى كردند

برمى گردم و دوباره براى پرسپوليس گل مى زنم

با اينكه ۳ ، ۴ ماه از آخرين بازى «محسن خليلى» براى پرسپوليس مى گذرد اما هنوز خاطره گلزنى هاى اين مهاجم در ذهن هواداران باقى مانده و در هر بازى جاى خالى وى را حس مى كنند اما اخبارى كه ديروز از حوالى باشگاه پرسپوليس مبنى بر بيرون آمدن نام خليلى از ليست اين تيم به گوش مى رسيد حسابى آقاى گل ليگ برتر و بهترين بازيكن فصل هفتم از نگاه ورزشى نويسان را عصبانى كرده است. به همين بهانه با محسن خليلى تماس گرفتيم تا از زبان خودش همه ماجرا را بشنويم:
    • اوضاع چطور است؟ همه چيز آنطور كه انتظار دارى پيش مى رود؟
    - خدا را شكر، هم خودم و هم پزشك معالجم از پيشرفت سلامتى ام رضايت داريم. من تمرينات روزانه ام را انجام مى دهم كه شامل ۲ جلسه تمرين بدنى و يك جلسه فيزيوتراپى در روز است.
    • دويدن و تمرينات بدنى سنگين را از چه زمانى آغاز مى كنى؟
    - امروز (چهارشنبه) آخرين تست از زانويم گرفته شد و مشخص گرديد از اين پس مى توانم تمرينات نرم دويدن را آغاز كنم. پيشرفت خوبى طى مدتى كه به آلمان آمدم داشته و در حال حاضر پايم نه درد دارد و نه ورم. پزشك معالجم نيز در آخرين جلسه اى كه با هم برگزار كرديم گفت از ماه فوريه (بهمن ماه) شرايط بازى كردن را پيدا خواهم كرد، يعنى همان ۶ ماهى كه وعده داده شده بود. اگر اوضاع به همين خوبى پيش برود ان شاالله از يك ماه و نيم ديگر مى توانم تمرينات پرفشار را آغاز كنم و از اواسط بهمن ماه هم به ميدان مى روم.
    • براى ماندن در آلمان تا يك ماه و نيم ديگر مشكلى ندارى؟
    - خير، ويزاى من ۳ ماهه بود. طى صحبت هايى كه با فيزيوتراپ و مربىبدنسازم داشتم مشخص شد ۵ ، ۶ هفته ديگر مى توانم به ايران بازگردم و تمريناتم را در كنار پرسپوليسى ها پيگيرى كنم.
    • تا آن موقع تمريناتت را به صورت اختصاصى انجام مى دهى يا مى توانى با تيم از ۶ هفته ديگر تمرين كنى؟
    - تا ۲ ، ۳ هفته ديگر بايد به صورت انفرادى و اختصاصى تمرين كنم اما پس از آن مى توانم به همراه تيم تمرينات گروهى انجام دهم. به دنبال شرايطى هستم تا بتوانم در همين شهر و در تيم محلى آن به نام اف. سى. اكسبورگ تمرين كنم. البته همانطور كه گفتم مى توانم به تهران برگردم و در خدمت پرسپوليس باشم اما فكر مى كنم بد نباشد تا زمانى كه در آلمان هستم كارهاى تمرينى پرفشار را شروع كنم.
    • در جريان اخبار اين روزهاى ايران هستى؟
    - بله، اخبار ورزشى را از طريق سايت ها دنبال مى كنم به خصوص مطالب روزنامه ابرار ورزشى را. اتفاقاً وقتى امروز تيتر روزنامه شما را ديدم تعجب كردم. طبق آخرين صحبت هايى كه من با مديرعامل و مربى پرسپوليس داشتم آنها به من اطمينان دادند چنين اتفاقى رخ نخواهد داد. من فكر مى كنم اين موضوع فقط شيطنت يكسرى از عوامل بيرون باشگاه بود وگرنه هيچ صحبتى از اينكه نام من از ليست پرسپوليس بيرون بيايد نبود. در ضمن چنين اتفاقى اصلاً از لحاظ قانونى امكان پذير نيست زيرا من از بهمن ماه مى توانم به بازى ها برسم پس دليل ندارد به من برچسب زده شده و نامم را از ليست خارج كنند.
    • اما اخبار موثقى در اين زمينه شنيديم كه قرار بود چنين عملى را انجام دهند. اگر اينچنين مى شد هم همينطور صحبت مى كردى؟
    - من از اين اتفاقات تقريباً بى خبرم اما اگر چنين عملى از سوى مسئولان باشگاه سر مى زد بى معرفتى بود. من براى پرسپوليس كارهاى زيادى را انجام دادم و نبايد به همين راحتى از نام من بگذرند. من هميشه در خدمت پرسپوليس بودم و از اين به بعد هم مى خواهم در اين تيم بمانم! اين كمال بى معرفتى است اگر كسى خدمات من در پرسپوليس را فراموش كند. محسن خليلى دوست دارد همچنان به تيم مورد علاقه اش كمك كند و انتظار دارم پرسپوليسى ها هم در چنين شرايطى به من كمك كنند.
    • چه زمانى به ايران بازمى گردى؟
    - شرايط فراهم شود ۵ تا ۶ هفته ديگر.
    • بازى هاى پرسپوليس را دنبال مى كردى؟
    - به صورت زنده نمى توانستم بازى ها را ببينم اما صحنه هايى از گل ها و بازى ها را مى ديدم.
    • پس در جريان كليه نتايج هستى؟
    - بله همه نتايج ليگ برتر را مى دانم.
    • به نظرت مشكل پرسپوليس چيست؟
    - فرق اين پرسپوليس با پرسپوليس فصل پيش اين است كه اين تيم كم گل مى زند و به مشكل برمى خورد. ما فصل پيش در امر گلزنى هيچ مشكلى نداشتيم اما از قرار معلوم امسال تيم كم و بد گل مى زند. ان شاالله به زودى برمى گردم و براى پرسپوليس دوباره گل مى زنم.
    • بازى هاى ديكارمو را هم ديدى؟
    - متأسفانه نتوانستم بازى هايش را تماشا كنم و ببينم چه كسى جانشين من شده است.
    • البته ديكارمو به دليل ضعف فنى و برآورده نكردن انتظارات مجبور به ترك تيم شد.
    - چيزهايى در اين زمينه شنيده بودم.
    • با قضيه تغيير سرمربى و كادر فنى در پرسپوليس موافقى؟
    - به نظر من فشارهايى كه در جهت تغيير كادر فنى به باشگاه وارد مى شود مفيد به فايده نخواهد بود و اصلاً به صلاح پرسپوليس نيست كه بخواهد سرمربى خود را از دست بدهد. اگر در جدول نگاه كنيد پرسپوليس مى تواند با ۲ پيروزى دوباره خودش را به شرايط ايده آل برساند. من نظرم اين است كه مشكل پرسپوليس فقط به افشين قطبى و مربيان ديگر برنمى گردد، مشكل جاى ديگرى است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزارش تمرين پرسپوليس

رضايى آمد، الونگ براى هميشه پرسپوليس را ترك كرد

تمرين عصر تيم پرسپوليس ديروز ساعت ۱۵ در ورزشگاه راه آهن برگزار شد و قرمزپوشان پايتخت زير نظر قطبى به انجام تمرينات تاكتيكى و تكنيكى پرداختند.
    غايبان
    در تمرين ديروز قرمزپوشان پترويچ به علت مرخصى و حقيقى و زارعى به دليل مصدوميت در تمرينات حضور نداشتند.
    نيكبخت هم بود
    عليرضا نيكبخت كه در روزهاى اخير به دليل عدم حضورش در تيم ملى و حضور در كميته انضباطى به سوژه اصلى رسانه ها تبديل شده بود با حضور در تمرينات پرسپوليس در كنار ديگر سرخ پوشان به تمرين پرداخت و البته توسط تماشاچيان حاضر در ورزشگاه به شدت هم تشويق شد.
    شعار عليه دايى و كريمى
    هواداران پرسپوليس كه به خاطر عدم حضور نيكبخت در تيم ملى ناراحت بودند على دايى را مقصر اين امر مى دانستند و به همين خاطر عليه او شعار دادند.تماشاگران پرسپوليس همچنين عليه فيروز كريمى به خاطر صحبت هايش در مورد اسكان تماشاگران قرمز در ورزشگاه قم شعار دادند.
    شرح تمرين
    در ابتداى تمرين بازيكنان ۴۰ دقيقه با دويدن و انجام حركات كششى زير نظر كماسى به گرم كردن خود پرداختند، سپس با انجام پاسكارى و آقاوسط تمرينات خود را دنبال كردند. در فوتبال دستگرمى قرمز پوشان الونگ آتسو و شيرى هم حضور داشتند كه الونگ با به دست آوردن آمادگى نسبى خود از طرف هواداران به شدت تشويق شد.
    رحمان تمرين نكرد
    رحمان رضايى، مدافع تازه وارد پرسپوليس كه به تازگى با پرسپوليس قراردادش را به ثبت رسانده است به همراه مدير برنامه هايش در تمرين ديروز عصر پرسپوليسى ها حاضر شد اما با لباس شخصى در كنار زمين نظاره گر تمرينات بود و تمرين نكرد.
    جلسه رضايى با هدايتى و قطبى
    رحمان رضايى در هنگام حضورش در تمرين پرسپوليسى ها با حسين هدايتى و همچنين در پايان تمرين با قطبى به مدت ۲۰ دقيقه گفت وگو كرد.
    الونگ رفت
    الونگ كه به دليل قوانين ليگ برتر نمى تواند در تيم پرسپوليس بازى كند در پايان و با جلسه اى با قطبى و هدايتى براى هميشه پرسپوليس را ترك كرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اين پرسپوليس مشكل مديريتى دارد

على آبادى چاره اى جز سر و سامان دادن به اوضاع مديريتى پرسپوليس ندارد

واكنش محمد على آبادى به آنچه در پرسپوليس مى گذرد يك واكنش تقريباً به موقع بود. از اين نظر مى گوييم تقريباً كه على آبادى به عنوان رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس مى توانست زودتر از اينها هم وارد عمل شود و پرسپوليس را نجات دهد. او بايد حداقل نحوه ورود خارجى ها به پرسپوليس را بررسى مى كرد و يا اين كار را به ديگران مى سپرد اما رئيس سازمان بعد از ۱۴ هفته به خوبى ديد كه پرسپوليس به خاطر اخراج ۳ خارجى ميليون ها تومان ضرر كرده و هيچ اتفاقى هم نيفتاده است. شايد واكنش على آبادى در بحث پرسپوليس هم به همين دليل بود اما آنچه اهميت دارد اين است كه آيا على آبادى بالاخره تصميم مى گيرد شوك لازم را در پرسپوليس ايجاد كند؟ او وظايف سازمانى و مديريتى خود در اين باشگاه را به ديگران سپرده بود اما وقتى ديد آنها در انجام وظايف محوله خود كوتاهى داشته اند وارد گود شد و واكنش نشان داد.
    •••
    در شرايط فعلى على آبادى بايد هر چه سريعتر در مديريت باشگاه پرسپوليس تغيير و تحولات اساسى ايجاد كنند. صرف نظر از اختلافات غيرقابل كتمان اعضاى هيأت مديره بايد به ضعف خود داريوش مصطفوى اشاره كرد و اينكه او نتوانسته پرسپوليس را به ساحل آرامش برساند. در ۲ ماه گذشته استقلال نصف پرسپوليس هم حاشيه نداشت و پرسپوليس كانون ۸۰ درصد حواشى زرد فوتبال ايران بوده است. كافى است على آبادى نگاهى سطحى به روزنامه هاى ورزشى بيندازد تا به صحت ادعاى ما پى ببرد. او حتماً مصاحبه هاى مديرعامل پرسپوليس و تناقضاتى كه در اين مصاحبه ها وجود دارد را مى بيند و مى خواند. از نظر فنى هم كه پرسپوليس نتوانسته با افشين قطبى انتظارات را برآورده كند. البته شايد قطبى مدعى شود كه همچنان به زمان نياز دارد اما در مورد مصطفوى چه مى توان گفت؟ آيا بهتر نيست على آبادى به اوضاع مديريتى پرسپوليس سر و سامان دهد و حداقل يك هيأت مديره يكنواخت و يكدست را براى اين تيم تشكيل دهد؟ مصطفوى حتى وقتى دبيركل فدراسيون فوتبال بود امتحان خود را پس داد اما در كمال تعجب سر از پرسپوليس درآورد و اينجا هم نشان داد كه دوره مديريتش تمام شده است. مصطفوى هر روز يك چيزى مى گويد و عجيب اينكه بعضاً به فاصله ۲۴ ساعت ۱۸۰ درجه برخلاف حرف هاى قبلى خودش صحبت مى كند. او يك روز با هدايتى اختلاف دارد، يك روز با فرخزادى و روز سوم با كادرفنى اش. البته ما نمى گوييم امثال هدايتى و فرخزادى خودشان ايرادى ندارند و حق با آنهاست اما در مورد مصطفوى نمى توان با هيچ ملاك و معيارى از او حمايت كرد. او يك مدير فوتبالى است اما سؤال اينجاست كه كى و چگونه از اين فوتبالى بودنش به سود پرسپوليس استفاده كرده است؟ آيا اين فاكتور مثبت مصطفوى به كار پرسپوليس آمده است؟ آيا او توانسته در مقام مدير يك تيم پرطرفدار انتظارات را برآورده كند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ديگر چه كار بايد مى كردم كه نكردم؟

مصطفوى:ديكارمو و ماركو را من به پرسپوليس نياوردم

داريوش مصطفوى مدير عامل پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: ما تمام تلاش خود را براى موفقيت تيم پرسپوليس انجام داده و ادامه مى دهيم اما هواداران نيز بايد از ما حمايت كنند. مديرعامل باشگاه پرسپوليس در تمرين ديروز پرسپوليس به گفت وگو با تماشاگران پرداخت و به برخى انتقادهاى آنها پاسخ گفت. مصطفوى درباره حضور افرادى چون ماركو و ديكارمو در تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شما به من بگوييد به عنوان مديرعامل چه كارى بايد انجام مى دادم؟ شما تماشاگران از من خواستيد كه قطبى را براى اين فصل به تيم بياورم و من نيز همين كار را انجام دادم. اما بايد چكار مى كردم وقتى در پاى قرارداد قطبى نام ماركو نيز قيد شده بود. در هر صورت به خواسته قطبى ماركو نيز جذب شد. وى افزود: ما در اين فصل همه كار براى تيم پرسپوليس انجام داديم و از جان و دل براى موفقيت اين تيم تلاش كرديم. حتى درباره ماركو و ديكارمو از ابتدا حسين هدايتى رئيس هيأت مديره مخالف حضور آنان بود ضمن اينكه اين ۲ نفر را من نياوردم اما در هر صورت چاره اى نبود و آنها آمدند. مديرعامل باشگاه پرسپوليس افزود: بايد نحوه قهرمانى تيم ها را بررسى كنيم. شما ببينيد تيم اين فصل به هيچ عنوان از تيم فصل گذشته ضعيف تر نيست اما در نتيجه گيرى ضعيف تر بوده است. با اين حال ۲۰ بازى ديگر مانده است و نبايد به اين زودى نتيجه گيرى كرد و نگران بود. مصطفوى افزود: به دليل خواست شما هواداران تمرينات پرسپوليس با نظر افشين قطبى از يك جلسه به ۲ جلسه افزايش پيدا كرده است و از اين به بعد روزى ۲ جلسه تمرين مى كنيم تا فشار تمرينات افزايش پيدا كند. داريوش مصطفوى درباره دليل سفرهاى متعدد افشين قطبى به دوبى نيز گفت: زمانى كه ما با افشين قطبى قرارداد امضا كرديم، در متن قرارداد او آمده بود كه وى مى تواند ۱۲ مرتبه در سال ايران را ترك كند. ما اين كار را انجام داده ايم و تعهد ماست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پيروانى در جمع هواداران پرسپوليس:

به جاى اين كه براى هم خط و نشان بكشيم، با جان و دل از تيم حمايت كنيم

افشين پيروانى مربى پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: درباره نتايج اخير پرسپوليس كادرفنى بايد پاسخگو باشد و ما قول مى دهيم كه در آينده بهتر شويم. مربى تيم فوتبال پرسپوليس در حاشيه تمرين ديروز پرسپوليس در ميان تماشاگران اين تيم حاضر شد و با توجه به سؤال هاى متعدد آنها از مديرعامل و هيأت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: مديرعامل و اعضاى هيأت مديره پرسپوليس تمام تلاش خود را انجام دادند و كوتاهى نكردند. اكنون اگر در كسب نتايج ضعفى ديده مى شود، در اين باره بايد من مربى و كادرفنى پاسخگو باشيم و سؤالات خود را از ما بپرسيد. وى افزود: در ۲۰ سال گذشته هيچ گاه چنين امكاناتى در اختيار پرسپوليس نبوده است و ما در حال حاضر از بهترين امكانات و بازيكنان برخوردار هستيم. هزينه هايى كه تاكنون براى پرسپوليس انجام شده است، بى سابقه بوده و اين در حالى است كه باشگاه رقيب ما با هزاران مشكل مختلف دست و پنجه نرم مى كند. پرسپوليس از نظر حمايت مديرعامل و هيأت مديره مشكلى ندارد. مربى تيم فوتبال پرسپوليس تصريح كرد: من از هم اكنون به شما هواداران اعلام مى كنم كه در ادامه فصل پرسپوليس باز هم مى بازد و باز هم پيروزى و مساوى كسب مى كند. پس به جاى آنكه بخواهيم براى هم خط و نشان بكشيم، بايد با جان و دل و با تمام توان از تيم حمايت كنيم. پيروانى ادامه داد: بايد تمامى ما دست به دست هم دهيم و كمك كنيم تا پرسپوليس قهرمان شود . پرسپوليس حتى در نخستين فصل ليگ حرفه اى نيز در آخرين بازى قهرمان شد. بنابراين نبايد نااميد باشيم و بايد با تمام قوا به كار خود ادامه دهيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بى تدبيرى، دردناك تر از كنارگذاشتن علوى و خليلى
    پيش از شروع فصل پرسپوليس آنقدر بازيكن گرفت كه جز قهرمانى، نمى توانست خواب ديگرى ببيند. گلچينى از ستاره هاى ليگ، يك جا جمع شدند تا دورنماى آينده پرسپوليس زيباتر از هميشه جلوه كند. آن روز كسى نمى دانست چند ماه بعد چه اتفاقات ناخوشايندى مى افتد وگرنه بى شك تصميمات عاقلانه ترى گرفته مى شد. اما مديران پرسپوليس بدون توجه به نيازهاى تيم و دل خوش به جيب هاى پرپولشان تا توانستند بازيكن گرفتند؛ اما حالا همين مديران چوب بى تدبيرى هايى را مى خورند كه چند ماه قبل به آن افتخار مى كردند. اولين اشتباه وقتى رقم خورد كه بهترين هاى فصل قبل خود را ساده از دست دادند. آقايى، نصرتى، كعبى و رودباريان البته به ميل خودشان رفتند.اما جدايى آشوبى زمانى اتفاق افتاد كه او حتى با مدير قبلى به توافق نهايى رسيده بود و حالا پرسپوليس است كه حسرت اين بازيكن را مى خورد. اما اين تازه قدم اول پرسپوليسى ها در بيراهه اى بود كه خودشان انتخاب كرده بودند. تنها دلخوشى آن روزهايشان آقاى گلى محسن خليلى بود. شايد به همين دليل بدون فكر كردن به اتفاقات احتمالى آينده، با جذب توره سنگالى، پرونده مهاجمان تيم را بستند. حتى به ذهن شان هم نرسيد كه موفقيت در ۳ جام معتبر و قهرمان شدن، فقط با دو مهاجم نوك از محالات است. اما دردناك تر از همه اينها اينكه پرسپوليسى ها مى خواهند اشتباه خود را با اشتباهى بزرگتر جبران كنند! حذف نام خليلى از ليست پرسپوليس بدترين تصميمى است كه از سوى مديران اين تيم اتخاذ مى شود. در بدبينانه ترين حالت، محسن خليلى مى تواند در اسفندماه سال جارى براى پرسپوليس به ميران برود. آن هم در حالى كه در قياس با رحمان رضايى كه قرار است جايگزين خليلى شود، تاثيرگذارى اش چندين برابر بيشتر خواهد بود. اين نكته را هم بايد در نظر داشت كه در صورت حذف نام خليلى، حق همراهى پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا هم از او سلب خواهد شد و پرسپوليس در تقابل با آسيايى ها بايد با همان خط حمله كم رمق و نصفه و نيمه اش به مصاف حريفان برود. از طرفى خارج كردن نام محسن خليلى از ليست پرسپوليس به منزله خداحافظى هميشگى او با پرسپوليس خواهد بود. مطمئنا اگر پرسپوليسى ها دست به چنين كارى بزنند، خليلى هم در پايان فصل هرگز به عقد قرارداد جديد با باشگاه تن نخواهد داد تا به نوعى رفتار پرسپوليسى ها را تلافى كرده باشد. خليلى باتوجه به توانايى اش آنقدر هم مشترى دارد كه نگران ترك پرسپوليس نباشد. اين اشتباه ها وقتى بزرگتر جلوه مى كند كه پرسپوليس با تاكيد كادر فنى و به خواست خود علوى، رضايتنامه اين بازيكن را صادر مى كند تا او به هر تيمى كه مى خواهد برود. جالب اينكه مديران پرسپوليس مى دانستند تيم شان شديدا نيازمند يك دروازه بان جديد است، اما نخواستند علوى را با يك دروازه بان معاوضه كنند. نگاه هاى تك سويه به جذب بازيكنان اين فصل شانس هاى بزرگى را از پرسپوليس گرفته است و حالا باشگاه بايد علاوه بر علوى، ميثاق را هم به خاطر جذب يك دروازه بان جديد از تيمش حذف كند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرخزادى:
    اميدوارم با لطف دايى موضوع نيكبخت حل شود

مشكل اخير نيكبخت و عدم حضور اين بازيكن در سفر به قطر، ممكن است مشكلاتى را براى او و باشگاه پرسپوليس به وجود بياورد.
    به همين خاطر است كه مجيد فرخزادى سخنگو و عضو هيات مديره پرسپوليس در اين باره مى گويد: «براى هر بازيكنى يك افتخار است كه براى تيم ملى كشورش بازى كند. نيكبخت بازيكن بسيار تأثيرگذارى است كه مطمئناً مى تواند در تيم ملى نيز خدمات زيادى به تيم ملى كند. شرايط حساس دايى را در تيم ملى درك مى كنيم اما اميدوارم با نگاه ويژه و لطف سرمربى تيم ملى، مشكل اخير نيكبخت حل شود تا اين بازيكن بار ديگر در خدمت تيم ملى باشد.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تمرين پرسپوليس در حضور اعضاى هيات مديره

رحمان با سر و صدا آمد اما تمرين نكرد!

ايران ورزشى- قرار است تمرين ساعت ۱۵ آغاز شود اما يكسرى از هواداران فكر مى كردند تمرين صبح است. به همين دليل از چند ساعت قبل از شروع تمرين پشت درهاى مجموعه اكباتان تجمع كرده اند. باز هم بازيكنان و نفرات كادر فنى خيلى زودتر از ساعت مقرر خود را به محل تمرين رسانده اند. كادر فنى براى برگزارى جلسه راهى رختكن مى شود. جلسه آنها ۲۰ دقيقه طول مى كشد كه عابدزاده به دليل دير رسيدن با تاخير در اين جلسه حاضر مى شود. دو بازيكن جديد در محل تمرين ديده مى شوند كه هر دو مدافع و از تيم هاى اميد پرسپوليس هستند. نبى ا... باقرى ها و محمد منصورى با استفاده از فرصت پيش آمده- قبل تمرين- سپك تاكرا كار كردند ضمن اينكه خيرخواه، الياسى و عليرضا محمد هم به طور اختصاصى تمرين مى كردند. قطبى معمولا قبل از تمرين دقايقى با بازيكنان صحبت مى كند اما سرماى هوا باعث شد اين صحبت در رختكن انجام شود. تمرين راس ساعت ۱۵:10 با نرم دويدن بازيكنان زير نظر پيروانى آغاز شد. با شروع تمرين سر و كله اعضاى هيات مديره هم پيدا شد (مصطفوى، هدايتى و نژاد فلاح). درحالى كه بازيكنان زير نظر پيروانى گرم مى كردند قطبى دقايقى با هدايتى و مصطفوى گفت وگو كرد. بعد از گرم كردن، بازيكنان به دو گروه تقسيم شدند و زير نظر كماسى و پيروانى دويدن هاى سرعتى را در دستور كار قرار دادند. مرحله بعدى تمرين پاسكارى دو به دو اما بسيار سرعتى بود كه در اين قسمت گلرها حضور نداشته و زير نظر عابدزاده تمرين مى كردند. بعد از آن بازيكنان به دو گروه تقسيم شده و هر گروه در يك چهارم زمين فوتبال بازى كردند. تمرين با دويدن بازيكنان در زمين و صحبت هاى قطبى راس ساعت ۱۶:45 به پايان رسيد.
    * مجتبى شيرى بعد از تمرين با ماساژور تيم به انجام حركات كششى مشغول شد.
    * غايبان تمرين علاوه بر ملى پوشان، زارعى، واعظى، حقيقى و پتروويچ بودند. پتروويچ همچنان كيش است اما از كادر فنى براى عدم حضورش در تمرين اجازه داشته.
    * حميد على عسگر كه مصدوميت اش برطرف شده بدون مشكل با ساير نفرات تيم تمرين مى كرد ضمن اينكه الونگ، شيرى و آتسوى هم بدون مشكل در تمرينات گروهى تيم حضور داشتند.
    * مسوولان تيم براى بالا بردن روحيه هواداران كه اين روزها به شدت از عملكرد پرسپوليس ناراضى هستند يك نسخه از پيش قرارداد رحمان را سر تمرين آورده بودند كه رحمان آن را مقابل ديدگان هواداران امضا كرد.
    * حدود نيم ساعت از شروع تمرين گذشته بود كه رحمان رضايى به همراه پدرزنش كه مدير برنامه هايش محسوب مى شود و حاجى باقر وكيل قطبى در زمين مجموعه اكباتان حاضر شدند. حضور رحمان هواداران را به وجد آورده بود و آنها با شعارهايشان به او خوشامد گفتند. زمانى كه رحمان وارد زمين تمرينى پرسپوليس شد قطبى وسط زمين و مشغول نظارت بر تمرين بود كه رحمان به سوى او رفت و با ديده بوسى و جاى گرفتن در بغل قطبى با او خوش و بش كرد اما بازيكنان كه مشغول تمرين بودند به رحمان توجهى نكردند.
    * تعدادى از ليدرهاى پرسپوليس كه از مصطفوى دلگير بودند با تشويق او با مديرعامل آشتى كردند.
    * روابط عمومى باشگاه كه از ساعت تمرين خبر نداشت به تعدادى از خبرنگاران گفته بود تمرين ساعت ۱۶:30 برگزار مى شود.
    * همزمان با تمرين پرسپوليس در زمين شماره ۲ مجموعه اكباتان راه آهنى ها هم در زمين شماره يك اين مجموعه و استقلالى ها هم در ورزشگاه مجاور- دستگردى- تمرين مى كردند.
    * با توجه به صحبت هاى فيروز كريمى در برنامه نود هواداران به شدت از او و باز هم فردوسى پور ناراضى بودند و عليه آنها شعار مى دادند و از فردوسى پور خواستند بى خيال پرسپوليس شود.
    * همجوارى محل تمرين پرسپوليس و استقلال باعث شده بود هواداران پرسپوليس عليه انصارى عضو هيات مديره استقلال شعار دهند كه شعارهاى آنها با شعارهاى استقلالى ها عليه پرسپوليس، قطبى و ... پاسخ داده شد.
    * شدت اعتراض هواداران به فيروز كريمى باعث تحريك حس كنجكاوى نيكبخت شده بود به طورى كه او با حساسيت خاصى در حال پرس و جو از همبازيان خود بود تا بداند چرا هواداران تا اين اندازه از فيروز كريمى ناراضى اند!
    * على كريمى با چهره اى جديد و با كلاهى كه آن را تا آخرين درجه روى پيشانى كشيده بود تمرين مى كند. دليل استفاده او از كلاه جراحى خالش است.
    * صحبت هايى از زبان هدايتى در حين تمرين شنيده مى شد مبنى بر OK شدن كمك يك ميلياردى به پرسپوليس كه چندى است پرسپوليس درحال پيگيرى آن است. به نظر مى رسد با توجه به انتقادهايى كه اين روزها مى شود هدايتى براى آرام كردن جو اين مساله را عنوان كرده است.
    * قرار است در زمين شماره ۲ اكباتان سالن فيزيوتراپى احداث شود، به همين دليل خبرنگاران در فضايى خاك آلود و سنگلاخى مشغول تهيه گزارش بودند.
    * تمرين امروز پرسپوليس در دو نوبت صبح (۹:30) و بعدازظهر (۱۵:00) برگزار مى شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •