تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1196 از 1219 اولاول ... 1966961096114611861192119311941195119611971198119912001206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,951 به 11,960 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه alirezaplus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

تمام dlc های gt5 گرنتوریسمو یا همون ابدیت هایی که برای 3.55 فرمویر کار میکنند میشه لینکی مستقیم باشه که عالیه لطف کنید
    مرسی از همه بچه ها
    چرا انجمن کسی نمیاد اینجا منم کلی کار دارم شاید همه مثل من هستند جواب خودم دادم
    داداش ماکه 24 ساعت هستیم
    اینم لینک . فقط ریجن پچ ها با ریجن بازی باید یکی باشه اگه نباشه عمل نمیکنه . توی این جا هر سه ریجن رو برای همهی بازی ها داره ولی باید توجه کنی که ریجن مربوط باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون . ببخشید این قضیه فریمویر چی هست؟ الان برم فروشگاه به فروشنده چی بگم سرم کلاه نذاره؟ (من هیچی از ps3 نمیدونم)
    راستی یه سوال بیربط : برای کسی مثل من که بازیهای اختصاصی کنسولها زیاد واسش مهم نیست ps3 بهتره یا xbox ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام
    شما بشرط کبی خور یعنی فرمویر 3.55 بخرید مثل خودم. اکثر فروشگاه هایی که می اورند از سریال یا تاریخ کنسول متوجه می شوند فکر کنم سال قبل خودم برسیده بودم گفته بود این سری همه دستگا ه های ما 3.55 هست می دونند اکثرا کبی خور نشه کسی نمی خره بگذریم.
    اگه بازی انحصاری مهم نیست xbox بخرید . اسلیم 250 گیگ . اول کینکت هم داره تعریفش همه شنیدن حیف استفاده نکردم.
    بازی ها روی dvd می خرید و بازی های بروز راحت بازی می کنید ابدیت دستگاه هم دیر به دیر هست 6 ماه شایدم بیشتر .
    ولی ps3 هارد اکسترنال باید داشته باشید که ببرید فروشگاهی بعد دوباره یک روزی بروید هارد بگیرید حجم بازی ها مثلا 20 50 گیگ همون روز اماده نمی شه . شایدم جایی که من میروم بازی در می اورد ولی قیمت خوب میده. بازی های جدید باید دانگل که مثل فلش مموری هست نسخه اولی 140 تومنه بخرید تا بازی های جدید ps3 بازی کنید
    فعلا راه بازی های جدید برای Ps3 همینه.
    بازی های انحصاری سونی مثلا 10 تا خودم uncharted خیلی دوست دارم ولی بازی جدید مثل بتمن یا cod و ... بیاد راحتترین راه ایکس باکس هست مگر اینکه pc خوب داشته باشید
    BD بلوری هم داره ولی فیلم های dvd باکیفیت نداریم چه برسه به بلوری نظر من هست.
    یچیزی اگه با قیمت بازی اورجینال ps3 مشکلی ندارید و کینکت دوست ندارید ps3 خوبه
    تصمیم خودتون بگیرید

3. این کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

داداش ماکه 24 ساعت هستیم
    اینم لینک . فقط ریجن پچ ها با ریجن بازی باید یکی باشه اگه نباشه عمل نمیکنه . توی این جا هر سه ریجن رو برای همهی بازی ها داره ولی باید توجه کنی که ریجن مربوط باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بد شد تابیک عکست خراب کردم با بست بگو باک کنند اینجا سوال کنم اگه خواستی
    همه ابدیت ها روی کنسول -- شده کار می کند نزنه -- ببره؟ dlc فایل pkg هست؟ اشتباه بگیرم نصب نمیشه؟ یا بازی خراب می کنه؟

برنامه ps3 list ورژن جدیدش دارید؟ اطلاعات بازی میده و ابدیت ها دانلود میکنه ولی با نت ما قطع میشه
    قبلا دیده بودم ابدیت gt5 جند گیگ هست باید همه ابدیت ها دانلود کنم یا اخرین ابدیت همه ویژگی ها داره حتما باید حجمش بیشتر باشه دیگه
    شما چند تا ابدیت نصب کردید منم همون ها دانلود کنم
    مرسی
    Last edited by fk_u; 15-09-2012 at 14:59.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان این سایت که dlc داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای بازی گرنتوریسمو اونی که نوشته 101 ابدیت موجوده کد بازی 0569 نگاه میندازید من کدام ابدیت ها دانلود کنم
    کلی لینک داره اعصاب میخاد
    مثلا ورژن 1 زده تا 1.9 dlc بعد من ورژن 2 دانلود کنم همه ویژگی های ورژن های 1 تا 1.9 داره؟
    بعد زده ورژن 1.5 چندتا 607 مگ هست تاریخ ها عرضه فرق داره اونی که تاریخ جدیده بهتره؟ فرقی دارند تاریخ قدیمیه بیشتر دانلود کردند
    عجب گرفتاری هست برای تفریح بازی می کنیم برعکس کلی وقت من گرفته برای همین بیخیال بازی شدم ار وقتی که دارم
    ممنون کمکی کنید بفرمایید کدوم دانلود کنم تا با این اینترنت فوق سرعتمون دانلود کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بد شد تابیک عکست خراب کردم با بست بگو باک کنند اینجا سوال کنم اگه خواستی
    همه ابدیت ها روی کنسول -- شده کار می کند نزنه -- ببره؟ dlc فایل pkg هست؟ اشتباه بگیرم نصب نمیشه؟ یا بازی خراب می کنه؟

برنامه ps3 list ورژن جدیدش دارید؟ اطلاعات بازی میده و ابدیت ها دانلود میکنه ولی با نت ما قطع میشه
    قبلا دیده بودم ابدیت gt5 جند گیگ هست باید همه ابدیت ها دانلود کنم یا اخرین ابدیت همه ویژگی ها داره حتما باید حجمش بیشتر باشه دیگه
    شما چند تا ابدیت نصب کردید منم همون ها دانلود کنم
    مرسی
    بار علمی تاپیک رفت بالا
    کا پچ ها برای دستگاهای هکه و فرمت .pkg هست ( اسمش مهم نیست ) اشتباه دان کنی نصب نمیشه. نه
    نشمودم که ولی حدود 90 تا کلا زیادو خیلی
    Last edited by alirezaplus; 15-09-2012 at 18:16.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان این سایت که dlc داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای بازی گرنتوریسمو اونی که نوشته 101 ابدیت موجوده کد بازی 0569 نگاه میندازید من کدام ابدیت ها دانلود کنم
    کلی لینک داره اعصاب میخاد
    مثلا ورژن 1 زده تا 1.9 dlc بعد من ورژن 2 دانلود کنم همه ویژگی های ورژن های 1 تا 1.9 داره؟
    بعد زده ورژن 1.5 چندتا 607 مگ هست تاریخ ها عرضه فرق داره اونی که تاریخ جدیده بهتره؟ فرقی دارند تاریخ قدیمیه بیشتر دانلود کردند
    عجب گرفتاری هست برای تفریح بازی می کنیم برعکس کلی وقت من گرفته برای همین بیخیال بازی شدم ار وقتی که دارم
    ممنون کمکی کنید بفرمایید کدوم دانلود کنم تا با این اینترنت فوق سرعتمون دانلود کنم
    رفیق شما بر اساس ریجن داری برنامه میگیری مثلا gt5 من ریجن 2 هست کد bces 00569

8. این کاربر از alirezaplus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

برای من هم همینه کد بازی
    فکر کنم سیستم pkg فرق داره کلا نوشته 101 ابدیت ولی هر pkg داخلش چند تا ابدیت هست کلا 19 تا میشه
    یچیزی اون سایت دادی نگاهی بنداز به همین کد و بازی می تونم از ورژن 2 دانلود کنم دیگه از ورژن 1 دانلود نکنم می خوام ببینم ورژن 2 ویژگی قبلی ها داره یا نه باید از 1 دانلود کنم

بعضی ورژن ها هم 1.05 چند تا هست کدومش بهتره هر کدوم که تاریخش جدید تر هست یا فرق نداره ؟ باحالیش اینه تاریخ قدیم بیشتر دانلود کردند
    مرسی

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

برای من هم همینه کد بازی
    فکر کنم سیستم pkg فرق داره کلا نوشته 101 ابدیت ولی هر pkg داخلش چند تا ابدیت هست کلا 19 تا میشه
    یچیزی اون سایت دادی نگاهی بنداز به همین کد و بازی می تونم از ورژن 2 دانلود کنم دیگه از ورژن 1 دانلود نکنم می خوام ببینم ورژن 2 ویژگی قبلی ها داره یا نه باید از 1 دانلود کنم

بعضی ورژن ها هم 1.05 چند تا هست کدومش بهتره هر کدوم که تاریخش جدید تر هست یا فرق نداره ؟ باحالیش اینه تاریخ قدیم بیشتر دانلود کردند
    مرسی
    اگه کد bces بازی gt5 شما همینه خوب توسایت همین کد رو داره پیدا کن و دانلود کن .

11. این کاربر از alirezaplus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درسته ولی سوالم اینه 20 تا ابدیت داره فایل دانلود بعد ورژن 1 تا 2 میخاستم بدونم ورژن 2 دانلود کنم بازم نیازه ورژن 1 dlc دانلود کنم؟
    بعد اینکه چندتا ورژن 1.05 یا هرچیزی داره که تاریخ عرضه متفاوت داره چرا ؟ یکی هستند یا فرق دارند ؟
    اونی که تاریخش جدیده بهتره؟ ولی جالبه تاریخ قدیمی 2011 ورژن 1.05 بیشتر از 2012 همین ورژن دانلود کردند؟ شاید کاربرا دیگه حوصله دانلود نداشتند بخاطر تغییر جزیی یا شایدم من زیادی گیر میدم به موضوعی

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درسته ولی سوالم اینه 20 تا ابدیت داره فایل دانلود بعد ورژن 1 تا 2 میخاستم بدونم ورژن 2 دانلود کنم بازم نیازه ورژن 1 dlc دانلود کنم؟
    بعد اینکه چندتا ورژن 1.05 یا هرچیزی داره که تاریخ عرضه متفاوت داره چرا ؟ یکی هستند یا فرق دارند ؟
    اونی که تاریخش جدیده بهتره؟ ولی جالبه تاریخ قدیمی 2011 ورژن 1.05 بیشتر از 2012 همین ورژن دانلود کردند؟ شاید کاربرا دیگه حوصله دانلود نداشتند بخاطر تغییر جزیی یا شایدم من زیادی گیر میدم به موضوعی
    اگه بازی شما ریجن 2 هست هرچی داخل فایل gt5 bces 00569 دان کن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •