تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1195 از 1547 اولاول ... 195695109511451185119111921193119411951196119711981199120512451295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,941 به 11,950 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام من هفته پیش درخاست دادم هنوز وصل نشدم امروز زنگ زدم میگه مرکز مخابراتون مشکل داره دیر پورت میده می خواستم بدونم کسی بوده این مشکل رو داشته و چی کار باید بکنم
    تهران_مرکز مخابرات ولیعصر
    برخی مراکز مخابراتی اینطوری هستن. گاهی یک هفته و گاهی تا پانزده روز طول میکشه.

2. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

برخی مراکز مخابراتی اینطوری هستن. گاهی یک هفته و گاهی تا پانزده روز طول میکشه.
    ممنون از پاسخ بیشتر منظورم این بود جایی نیست از اون ها بشه شکایت کرد مثل ۱۹۵

داره خودمونی میشه OldOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان کسی میدونه حداقل سرعت آپلود برای adsl که باید isp ها رعایت کنن چقدره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان کسی میدونه حداقل سرعت آپلود برای adsl که باید isp ها رعایت کنن چقدره؟
    حداقل و حداکثری برا آپلود فکر نمیکنم تعیین کرده باشن، اما بستگی به کشش خطتون داره و تا جایی ست میکنن براتون که باعث قطع و وصلی نشه

6. این کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ای وای اینجا چقدر باسواد های نهفته وجود داره
    شما ها حقتونه که هزینه های سنگین و تجربه های ناموفق را خرج کنید و بعدش دو کلمه دانش در ازای اون بدست بیارید، واقعا حیفه که اون رو مجانی در اختیارتون گذاشت
    باید گفت تا به حال یک روتر میکروتیک از نزدیک دیدید که در مورد اون نظر میدین ؟ اگه اینطوره لطفا یک روتر میکروتیک به من نشون بدین که روی اون WRT ریخته شده باشه

امکانات بیش از اندازه WRT را هم برید خودتون استفاده کنید، یعنی مثل اون دوستمون که پارسال بهش همین پیشنهاد ها رو کردید و رفت روتر خرید برای WRT و بعدش اومد بهم پیام داد، شما هم همینکار رو بکنید، بعد انجام این کارها برید میکروتیک بخرید.
    خواستید استفاده کنید هم باید خودتون یاد بگیرین، من تازگی ها به این نتیجه رسیدم که واقعا حیف هست که حتی یک کلمه از زحمت های بیست ساله ام رو در اختیار دوستان جوان زیر چهل سال بگذارم. چون هرچیزی که مفت بدست اومده باشه، بی ارزش قلمداد میشه
    من یه روتر کوچیک 750 میکروتیک دارم و زیر چهل سال هم نیستم. قبلا با 1100 هم کار کردم. برای یه سری کارها قابلیتها دنبال فروم یا سایتی بودم که با زبان ساده یا فیلم اموزشی یاد بده. با محیط ros آشنام خیلی وقته کار نکردم یادمه تو نت نمیشد چیز شسته رفته ای پیدا کرد برای استفاده از قابلیتهاش

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به روز رسانی: ۲/۵ زیاده ... یه مینی کیس خوب HP پیدا کردم ۱/۵ ..
    با این قیمت به صرفست ... قدرت پردازشی بالا + هر سیستم عاملی که خواستید می‌تونید نصب کنید ... فقط فضا می‌خواد + پول برق + کارت وایرلس[/QUOTE]

دوست عزیز مرسی از راهنمایی شما و عذرخواهی از دوستان شاتل که موردهای غیر مربوط به تاپک مطرح میشه .. من کیس قدیمی دارم دقیقا 2500 هست CPU و کارت شبکه اضافه، وایرلس هم میخوام خروجی از سویچ بدم به AP خیلی وقته دنبال راه اندازی روتر نرم افزاری هستم. فکر کنم pfsense و roteros یه کم سخت تر یاشه نمیدونسم wrt هم میشه راه انداخت شما عملی انجام دادید و تاپیکی جایی هست بشه اونجا ادامه بدیم ؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان دنبال یه سری قابلیتها بودم برای روترها یه فیرم ور برای روترهای ایسوس آشنا شدم که بوسیله خود شرکت ایسوس برای روترهاش بر اساس فیرمور Tomato توسعه میده به لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یکی از قابلینهای جالب تعیین اینکه وی .. ان رو چه آپی فعال باشه و یا نباشه و قابلیت Killswitch در صورت قطع شدن وی ...ان کانکشن رو قطه میکنه و ....
    تو لیست فقط روتر ها رو داره فکر کنم مودم ها ی ایسوس رو ساپورت نمیکنه با اینکه خیلی مودم ها قابلیت های خوبی دارن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من یه روتر کوچیک 750 میکروتیک دارم و زیر چهل سال هم نیستم. قبلا با 1100 هم کار کردم. برای یه سری کارها قابلیتها دنبال فروم یا سایتی بودم که با زبان ساده یا فیلم اموزشی یاد بده. با محیط ros آشنام خیلی وقته کار نکردم یادمه تو نت نمیشد چیز شسته رفته ای پیدا کرد برای استفاده از قابلیتهاش
    پکیج آموزشی شرکت فرزان ، یک آموزش شسته رفته و تا حدود زیادی میشه گفت کامل هست، مجموعه این دوره را خریداری و مشاهده نمایید تا توانایی استفاده از قابلیت ها را بصورت کامل بیاموزید، یا در بعضی موارد خاص از پس کارهای جدید و پیشرفته ای که در نظر خودتون هست، بر بیاید و این آموزش ها کمک خواهد کرد که راه های جدید بیاموزید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(پکیج های آموزشی متنوع در بازار وجود داره اما مخصوص بازار کار نیست یا خیلی ناقص هستند برای همین اصلا پیشنهاد نمیکنم دوره های آموزشی بی نام و نشان خریداری کنید، پکیج مشابه و کاملی مثل این تا به حال به چشمم نخوره، اما چند گروه اموزشی قوی دیگه هم هستن که قیمت آموزشش هاشون چندبرابر اینه و من اونها رو ندیدم، نمیتونم نظر بدم در موردشون)

این تصویر رک من داخل ساختمان هست.
    سویچ با پورت های یک و ده گیگابیتی به همراه یک روتر 36 هسته ای پرقدرت که کار های مخصوص به ترافیک داده ها و عبور از فیلتر را انجام میده، البته این دستگاه کار های بسیار زیاد دیگه ای نیز انجام میده که یکی از مهمترین هاش کنترل مقدار مصرف دادهای اینترنتی هر دستگاه با هات اسپات هست.
    (داده های جابجا شده در خود شبکه داخل این کنتور محاسبه نمی شود)

اون روتر پایین هم یک hAP ساده هست که 700 تومن قیمت داره و میتونه تمام کارهای این رک رو با توان ضعیف تر انجام بده.
    البته من دستگاه های متفاوت زیاد میکروتیک در ساختمان دارم و برای اینکه شبکه بسیار دقیق و یک پارچه ای داشته باشم، تمام اکسس پوینت ها و تجهیزات دیگر نیز از برند میکروتیک هست

11. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونه حداکثر پینگ از هر سروری چقدر میتونه باشه؟
    یعنی بخوام به 195 شکایت کنم راجب پینگ، تا چه مقداری رو مناسب میدونن؟

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونه حداکثر پینگ از هر سروری چقدر میتونه باشه؟
    یعنی بخوام به 195 شکایت کنم راجب پینگ، تا چه مقداری رو مناسب میدونن؟
    تو قسمت sla سایت isp زده معمولا تا چه میزان ضمانت کردن. برای پیشگامان که تا 150 هست.

14. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •