با یک گوشی دو سیم کارته میشه همزمان با اینترنت دو تا اپراتور وصل شد ؟ همراه اول تو تهران واسه من خیلی جاها 3g به بالا هست ولی سایتی رو باز نمیکنه . فقط واسه نرم افزارهای شبیه وایبر خوبه
با یک گوشی دو سیم کارته میشه همزمان با اینترنت دو تا اپراتور وصل شد ؟ همراه اول تو تهران واسه من خیلی جاها 3g به بالا هست ولی سایتی رو باز نمیکنه . فقط واسه نرم افزارهای شبیه وایبر خوبه
همزمان نه
......
سلام
کسی نمی دونه چرا سه روزه ایرانسل توی کاشون ایمترنتش وصل میشه ولی سند و رسیو نداره؟؟؟؟؟
خیلی سرعتش خوبه توی کاشان
دوستان جواب سوال بالا رو بدید ممنون میشم
یه سوال دیگه هم دارم، من یه بسته اینترنت دارم، یکی هم بسته ترکیبی دارم، در حال حاظر دارم از بسته اینترنت ترکیبی استفاده میکنم،راهی داره از بسته اینترنت استفاده کنم، وقتی تموم شد از اعتبار اینترنت بسته ترکیبی استفاده کنم؟؟!
گویا کارت زرده اثر خودشو گذاشته...
میگن تو همون جلسه یکی از نمایندها مخالف ارائه اینترنت پرسرعت از پس داد زده بود و بالا و پایین پریده بوده شورتش جر خورده بود
همه جای دنیا همه چی به نفع مردم هست ولی اینجا، دولت، مجلس و همه ارگان ها و سازمان ها همه تلاششان رو میکنن تا بیشترین فشار رو به مردم وارد کنن!!!
به کلی هزینه اضافی و زیاد میری یه گوشی میخری بعدش آیا تو شهرت شانس بیاری تحت پوشش باشی یا نباشی بعدش آیا شانس بیاری پهنا و طول و عرض اینترنت تو شهرت درست باشه یا نباشه بعدش حالا با کلی هزینه گران میری گیگ میخری تازه میخوای وصل شی میبینی ااا اینهمه مسیر رو رفتی همش الکی بود!!!
بندر عباس هم از دیروز فقط سایت های داخلی رو باز میکنه،حالا منو بگو ک بعد از چند ماه دوساعت قبل این ک قطع بشه بسته یک ماهه گرفتم.دیشب هم ک کلا اس ام اس ن میشد فرستاد ن چیز دیگه.واقعابهترین اپراتورها رو داریم
سرعت و پینگ با بعضی رنج آی پی ها هنوز خوبه.
منتهی باید انقدر دیسکانکت بکنید و تست کنید تا اون ip که وضعیتش خوبه براتون بیفته.
فقط سرور داخلی خوبه... تازه همونم قظع وصلی داره! امروز که حتی نمیشد با کد *141# موجودی بگیری.... انتقال اعتبارم که 10 بار باید زد تا یک بار کار کنه!!!! اصن به هم ریخته ایرانسل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)