تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1195 از 1805 اولاول ... 1956951095114511851191119211931194119511961197119811991205124512951695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,941 به 11,950 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام.برای من خیلی از سایتها باز نمیشن متل انتخاب،بورس نیوز ، دیجی کالاو حتی همین فروم.
    ولی با فیلتر شکن باز میشن.
    این مشکل مربوط به dns تون است زنگ بزنید به 2020 و مشکل رو بگید از dns jumper هم میتونید استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اقا این چه وضعشه تو این هفته قعطی خیلی زیاد شده چراغ adsl همش خاموش روشن میشه
    میزان snr در مودمتون چنده ؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوسته عزیز این bras توریزکارکرد یعنی چی من متوجه نشدم.
    bras مخفف Broadband remote access server که به زبان ساده ارتباط بین شبکه سرویس دهنده اینترنت با تجهیزات مخابراتی که به مشترکین سرویس می دهند را برقرار می کند. مثلا در بحث adsl ارتباط بین دستگاه های dslam که توی مراکز تلفن نصب هستند را با شبکه مخابرات فراهم می کند.

شما وقتی میخوای به شبکه وصل بشی و کانکشن خودتون را اجرا می کنید. این درخواست اتصال به شبکه از طریق dslam به bras فرستاده میشه و اونجا با ارتباطی که بین ras با سرور اکانتینگ شرکت وجود دارد ، مشخص میشه که شما مجاز به ارتباط هستی یا نه و حتی سرعت مجاز ارتباطت چنده و ... و طبق این اطلاعات مجوز اتصال شما به شبکه فراهم میشود.

حالا ما مشکلمون توی اون چند روز این بود که مدام از شبکه قطع میشدیم و دوباره وصل میشدیم. ظاهرا با این تغییر میشه نتیجه گرفت که این ras که یک دیوایس سخت افزاری هست (مدل های متنوعی میتونه استفاده شده باشه) مشکل داشته که مجبور شدن ما را به ras نصب شده در مرکز قدس وصل کنند.

4. 4 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

bras مخفف Broadband remote access server که به زبان ساده ارتباط بین شبکه سرویس دهنده اینترنت با تجهیزات مخابراتی که به مشترکین سرویس می دهند را برقرار می کند. مثلا در بحث adsl ارتباط بین دستگاه های dslam که توی مراکز تلفن نصب هستند را با شبکه مخابرات فراهم می کند.

شما وقتی میخوای به شبکه وصل بشی و کانکشن خودتون را اجرا می کنید. این درخواست اتصال به شبکه از طریق dslam به bras فرستاده میشه و اونجا با ارتباطی که بین ras با سرور اکانتینگ شرکت وجود دارد ، مشخص میشه که شما مجاز به ارتباط هستی یا نه و حتی سرعت مجاز ارتباطت چنده و ... و طبق این اطلاعات مجوز اتصال شما به شبکه فراهم میشود.

حالا ما مشکلمون توی اون چند روز این بود که مدام از شبکه قطع میشدیم و دوباره وصل میشدیم. ظاهرا با این تغییر میشه نتیجه گرفت که این ras که یک دیوایس سخت افزاری هست (مدل های متنوعی میتونه استفاده شده باشه) مشکل داشته که مجبور شدن ما را به ras نصب شده در مرکز قدس وصل کنند.
    شما کدوم منطقه هستید ؟

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض شکایت

بالاست دانلود 33 اینا آقا کجا میشه بریم شکایت کنیم؟؟؟ چرا تموم نمیشه؟؟ من خسته نشدم بیاین قرار بذاریم بریم دست جمعی پدرشون رو در بیاریم یبارم شده با هم متحد باشیم.
    ( پدرشون که در نمیاد هیچ، میشیینن به مشکلات من و شما هم واسه اینترنت می خندن، پول و از ملت می گیرن و حال می کنن با زندگی شون حالا من و شما واسه گیگ هامون و نت هی باید یا پای تلفن باشیم یا اعصابمون خورد باشه ) ولی واسه مسخره کردن خودمون، بازم میشه از روش های زیر استفاده کردبرای شکایت میشه به شماره 135 زنگ زد + ثبت شکایت در سایت tci خراسان+ در سایتی که بچه ها چند ص پیش معرفی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

بالاست دانلود 33 اینا آقا کجا میشه بریم شکایت کنیم؟؟؟ چرا تموم نمیشه؟؟ من خسته نشدم بیاین قرار بذاریم بریم دست جمعی پدرشون رو در بیاریم!!!!!!!!!!!!!! یبارم شده با هم متحد باشیم.
    ( پدرشون که در نمیاد هیچ، میشیینن به مشکلات من و شما هم واسه اینترنت می خندن، پول و از ملت می گیرن و حال می کنن با زندگی شون حالا من و شما واسه گیگ هامون و نت هی باید یا پای تلفن باشیم یا اعصابمون خورد باشه ) ولی واسه مسخره کردن خودمون، بازم میشه از روش های زیر استفاده کرد
    برای شکایت میشه به شماره 135 زنگ زد + ثبت شکایت در سایت tci خراسان+ در سایتی که بچه ها چند ص پیش معرفی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

میزان snr در مودمتون چنده ؟
    خیلی پایین دانلود11.2 و اپلود 15.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خیلی پایین دانلود11.2 و اپلود 15.
    علت قطع شدنتون همین snr پایین است شما فکر کنم تو منطقه هنرستان و اون ورا باشید درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

علت قطع شدنتون همین snr پایین است شما فکر کنم تو منطقه هنرستان و اون ورا باشید درسته ؟
    نه داداش ما منطقه ی خاتم الانبیا هستیم. حالا چی کار کنم به نظرت دست بشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه داداش ما منطقه ی خاتم الانبیا هستیم. حالا چی کار کنم به نظرت دست بشه.
    اگه مشکل داخلی مثل نزدیک نبودن کابل برق به تلفن یا خرابی اسپیلیتر یا خرابی در سیم تلفن و سیم کشی داخلی نداشته باشید باید برید مخابرات منطقتون و بگید خطم نویز دار است اون ها پیگیری میکنن

14. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •