یعنی المثنی که گرفته بودین زده بود جمعه 10/1 و حالا تو برگ اصلی زده شنبه 10/2 دیگه ؟
البته بایدم اینجوری باشه چون تو روزای تعطیل رسمی اعزام نداریم و روز کاری بعد اون اعزام میکنند معمولا !
یعنی المثنی که گرفته بودین زده بود جمعه 10/1 و حالا تو برگ اصلی زده شنبه 10/2 دیگه ؟
البته بایدم اینجوری باشه چون تو روزای تعطیل رسمی اعزام نداریم و روز کاری بعد اون اعزام میکنند معمولا !
تو برگه سفید اصلیم که اومده در خونه نوشته مشکین شهر.
یعنی واقعا امکان داره بیفتیم یه جای دگ یا یه سازمان دگ؟؟؟
سلام، با قانون جدید
شما کدوم شهریت؟ ماله ما که نیومده، مرکز اموزشی که عوض نشده؟
حتما این دوستتون بعد از معلوم شدن محل اموزشی، با مدارکی که داشته رفته پیگیری کرده، درسته؟؟ دوستتون ساکن تهران بوده ؟؟
من که تا حالا ندیدم!!تو برگه سفید اصلیم که اومده در خونه نوشته مشکین شهر.
یعنی واقعا امکان داره بیفتیم یه جای دگ یا یه سازمان دگ؟؟؟
فکر نکنم چنین اتفاقی بیفته.
داداشی مگه مشگین چشه؟ بیا منتظریم.![]()
با این همه علم .مدرک باید بریم بشین پاشو ! بهدا زوره زور ! آخه من و چه به مشکین شهر . . . اونم تو این سرما
بازم سلام به همه ي دوستان ، نظرتون واسم واقعا مهمه:
بعد كلي اين طرف و اون طرف رفتن موفق شدم يه پارتي درست حسابي تو سپاه پيدا كنم.
حالا موضوع از اين قراره كه اين طرف كفته به خاطر اين كه كد نيروي انتظامي خوردي نميتونم واست كاري كنم مكر اين كه تاريخ اعزامت رو يك دوره عقب بندازي و اسفند يعني برج ١٢ اعزام شي كه خودش هم ي دكتر بهم معرفي كرد كه برم و واسم ي نسخه جور كنه كه فعلا من مشكل دارم.تا اعزامم يك دوره عقب بيفته و در اين صورت بعد از برج ١٢ و رفتن به آموزشي در شهر خودم خدمت ميكنم.
به نظر شما ارزش داره من ٢ ماه از وقتم تلف بشه ولي بيفتم شهر خودم و در سپاه؟
در ضمن من پادكان شهيد دستغيب جهرم افتادم.
دوست عزیر من 13 آذر فرستادم 15 هم المثنی گرفتم با تاریخ اعزام اسفند.فکر نکنم دیگه بعد از این دی ماه بزنند.
من با مشکین شهر مشکل ندارم .از خدمت در ناجا میترسم
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)