تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1195 از 4105 اولاول ... 19569510951145118511911192119311941195119611971198119912051245129516952195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,941 به 11,950 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم برگ سفید اصلی اومد تارخشو درست کردن 10/2
    یعنی المثنی که گرفته بودین زده بود جمعه 10/1 و حالا تو برگ اصلی زده شنبه 10/2 دیگه ؟

البته بایدم اینجوری باشه چون تو روزای تعطیل رسمی اعزام نداریم و روز کاری بعد اون اعزام میکنند معمولا !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام وای عجب اتفاقی!!!!!!

دوست ما افتاده بود "شهید بیگلری مشکین شهر" و کلی هم مشکل داشت با اونجا البته نه برای سرما و دوری اش از خانه، بلکه به خاطر "مادرش" که مریض بود و دوستمون هم تک پسر بود و هیچ گونه پارتی ای هم نتونست پیدا کنه که جاشو عوض کنه!!

اما همین یه ساعت پیش زنگ زد و گفت برگه سفیدم اومده در خونه افتادم "06 ارتش تهران"!!!!!!!! بدون هیچ گونه پارتی! واقعاً کفم بریده!

اما مژده،
    شنیده بودم پادگان مشکین شهر یه کم دچار اشکالاتی هست و چند ماهی هستش که سرباز نگرفته! احتمالاً سربازای این پادگانو برای 1/10 هم دوباره تقسیم کردن و پادگان مشکین شهر بازم سرباز نگرفته!!

بنابراین دوستانی که توی المثنای برگه سفید مشکین شهر افتادن ناراحت نباشن، احتمالا خبرای خوبی تو راهه!!

حالا نمیدونم و البته فکر هم نمی کنم که اون دوستانی که گفتن افتادن مشکین شهر برگه سفیدشون اومده باشه؟! احتمالاً همه ی این دوستان هم دوباره تقسیم بشن!

-------------------------------------------------------------------------------------------
    امروز دوباره برام اثبات شد که در نا امیدی بسی امید است! و تا "خدا" هست هیچ نیازی به "پارتی" نیست، کافیه تلاشتو بکنی (در جهت درست!) و بقیه شو توکل کنی به خودش.
    "و توکل علی الله و کفی بالله وکیلا"

تو برگه سفید اصلیم که اومده در خونه نوشته مشکین شهر.

یعنی واقعا امکان داره بیفتیم یه جای دگ یا یه سازمان دگ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من 3 ماه سربازی رفتم و ارشد قبول شدم اومدم دانشگاه
    حالا فارغ التحصیل بشم و بخوام برگردم خدمت ، ماههای باقیمونده به قانون سال 90 حساب میشه یا به قانون جدید؟
    سلام، با قانون جدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

منم برگ سفید اصلی اومد تارخشو درست کردن 10/2
    شما کدوم شهریت؟ ماله ما که نیومده، مرکز اموزشی که عوض نشده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام وای عجب اتفاقی!!!!!!

دوست ما افتاده بود "شهید بیگلری مشکین شهر" و کلی هم مشکل داشت با اونجا البته نه برای سرما و دوری اش از خانه، بلکه به خاطر "مادرش" که مریض بود و دوستمون هم تک پسر بود و هیچ گونه پارتی ای هم نتونست پیدا کنه که جاشو عوض کنه!!

اما همین یه ساعت پیش زنگ زد و گفت برگه سفیدم اومده در خونه افتادم "06 ارتش تهران"!!!!!!!! بدون هیچ گونه پارتی! واقعاً کفم بریده!

اما مژده،
    شنیده بودم پادگان مشکین شهر یه کم دچار اشکالاتی هست و چند ماهی هستش که سرباز نگرفته! احتمالاً سربازای این پادگانو برای 1/10 هم دوباره تقسیم کردن و پادگان مشکین شهر بازم سرباز نگرفته!!

بنابراین دوستانی که توی المثنای برگه سفید مشکین شهر افتادن ناراحت نباشن، احتمالا خبرای خوبی تو راهه!!

حالا نمیدونم و البته فکر هم نمی کنم که اون دوستانی که گفتن افتادن مشکین شهر برگه سفیدشون اومده باشه؟! احتمالاً همه ی این دوستان هم دوباره تقسیم بشن!

-------------------------------------------------------------------------------------------
    امروز دوباره برام اثبات شد که در نا امیدی بسی امید است! و تا "خدا" هست هیچ نیازی به "پارتی" نیست، کافیه تلاشتو بکنی (در جهت درست!) و بقیه شو توکل کنی به خودش.
    "و توکل علی الله و کفی بالله وکیلا"
    حتما این دوستتون بعد از معلوم شدن محل اموزشی، با مدارکی که داشته رفته پیگیری کرده، درسته؟؟ دوستتون ساکن تهران بوده ؟؟

پروفشنال M.R.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خودش می دونه!!

پيش فرض

تو برگه سفید اصلیم که اومده در خونه نوشته مشکین شهر.

یعنی واقعا امکان داره بیفتیم یه جای دگ یا یه سازمان دگ؟؟؟
    من که تا حالا ندیدم!!
    فکر نکنم چنین اتفاقی بیفته.
    داداشی مگه مشگین چشه؟ بیا منتظریم.

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

با این همه علم .مدرک باید بریم بشین پاشو ! بهدا زوره زور ! آخه من و چه به مشکین شهر . . . اونم تو این سرما

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بازم سلام به همه ي دوستان ، نظرتون واسم واقعا مهمه:
    بعد كلي اين طرف و اون طرف رفتن موفق شدم يه پارتي درست حسابي تو سپاه پيدا كنم.
    حالا موضوع از اين قراره كه اين طرف كفته به خاطر اين كه كد نيروي انتظامي خوردي نميتونم واست كاري كنم مكر اين كه تاريخ اعزامت رو يك دوره عقب بندازي و اسفند يعني برج ١٢ اعزام شي كه خودش هم ي دكتر بهم معرفي كرد كه برم و واسم ي نسخه جور كنه كه فعلا من مشكل دارم.تا اعزامم يك دوره عقب بيفته و در اين صورت بعد از برج ١٢ و رفتن به آموزشي در شهر خودم خدمت ميكنم.
    به نظر شما ارزش داره من ٢ ماه از وقتم تلف بشه ولي بيفتم شهر خودم و در سپاه؟
    در ضمن من پادكان شهيد دستغيب جهرم افتادم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

دوستان به نظرتون با لیسانس کامپیوتر اگر الان دفترچمو پست کنم کی تاریخ اعزام میخورم؟ خودم میخام برج 12 بخورم البته برگ سبزمو برای برج 10 لازم دارم، و این تاریخی توی دفترچه برای اعزام گفته پیشنهاد بدید تاثیری روی تصمیمشون داره؟
    دوست عزیر من 13 آذر فرستادم 15 هم المثنی گرفتم با تاریخ اعزام اسفند.فکر نکنم دیگه بعد از این دی ماه بزنند.

10. این کاربر از ar.tmu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من که تا حالا ندیدم!!
    فکر نکنم چنین اتفاقی بیفته.
    داداشی مگه مشگین چشه؟ بیا منتظریم.

من با مشکین شهر مشکل ندارم .از خدمت در ناجا میترسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •