تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1195 از 1298 اولاول ... 195695109511451185119111921193119411951196119711981199120512451295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,941 به 11,950 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه چند وقتی هست درگیر یه مشکلی شدم .. قضیه اینه که تقریبا یک ماه پیش من می خواستم طرحمو تمدید کنم وارد درگاه بانک شدم و پول رو پرداخت کردم اما به سایت مخابرات که وصل شد ارور داد .. پول نه به کارت من برگشت نه اینترنتم تمدید شد .. 72 ساعت صبر کردم که پول به حساب برگرده که برنگشت و از طریق همون پشتیبانی سیستم پرداخت بانک که پیگیری کردم گفت پول رفته به حساب مخابرات ! تا حالا من چندین بار با مخابرات تماس گرفتم و شماره ارجاع تراکنشم رو بهشون دادم یه بار فقط یکی تماس گرفت گفت بابتش بهتون حجم اضافه می کنیم و تا الان هم هنوز این کار انجام نشده !
    کسی مشکل مشابه داشته ؟ من از چه طریفی می تونم پیگیری کنم خیلی زورم اومده پول رو خوردن و یه آبم روش ! :|
    بازرسی مخابرات شاید بتونه کمکت کنه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه چند وقتی هست درگیر یه مشکلی شدم .. قضیه اینه که تقریبا یک ماه پیش من می خواستم طرحمو تمدید کنم وارد درگاه بانک شدم و پول رو پرداخت کردم اما به سایت مخابرات که وصل شد ارور داد .. پول نه به کارت من برگشت نه اینترنتم تمدید شد .. 72 ساعت صبر کردم که پول به حساب برگرده که برنگشت و از طریق همون پشتیبانی سیستم پرداخت بانک که پیگیری کردم گفت پول رفته به حساب مخابرات ! تا حالا من چندین بار با مخابرات تماس گرفتم و شماره ارجاع تراکنشم رو بهشون دادم یه بار فقط یکی تماس گرفت گفت بابتش بهتون حجم اضافه می کنیم و تا الان هم هنوز این کار انجام نشده !
    کسی مشکل مشابه داشته ؟ من از چه طریفی می تونم پیگیری کنم خیلی زورم اومده پول رو خوردن و یه آبم روش ! :|
    فقط از طریق 195 شکایت کن حتما جواب میگیری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از samannnn.hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

من از مخابرات انصراف دادم . و خطم تخلیه شد . اما بعد از تحقیقات زیاد فهمیدم که هیچ کجا مخابرات نمیشه . شبانه رایگان بدون محدودیت سرعت و هرچقدر بخوای میتونی دانلود کنی . ارزونترین شرکت نسبت به بقیه شرکت ها . تازه پولشو دو ماه بعد روی قبض میدیم . در نتیجه مجددا درخواست رانژه دادم و برگشتم به مخابرات . شرکت های دیگه سر میبرن . با اون قیمت های فضایی . تازه به شدت محدودیت حجم و سرعت اعمال میکنن در ساعات شبانه رایگان .

6. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من از مخابرات انصراف دادم . و خطم تخلیه شد . اما بعد از تحقیقات زیاد فهمیدم که هیچ کجا مخابرات نمیشه . شبانه رایگان بدون محدودیت سرعت و هرچقدر بخوای میتونی دانلود کنی . ارزونترین شرکت نسبت به بقیه شرکت ها . تازه پولشو دو ماه بعد روی قبض میدیم . در نتیجه مجددا درخواست رانژه دادم و برگشتم به مخابرات . شرکت های دیگه سر میبرن . با اون قیمت های فضایی . تازه به شدت محدودیت حجم و سرعت اعمال میکنن در ساعات شبانه رایگان .
    براي كساني كه دانلود زياد دارن، در حال حاضر هيچ گزينه اي بهتر از مخابرات براشون وجود نداره!
    وضعيت شركت هاي خصوصي داغونه و اصلا معلوم نيست چرا با اينكه پهناي باند ورودي به كشور چند برابر شده انقدر كيفيت سرويس ها نسبت به چند سال پيش افت كرده! چند سال پيش ميشد خيلي راحت از همين شركت هاي خصوصي اينترنت نامحدود با بهترين قيمت گرفت اما الان دارن حتي شبانشون را بر ميدارن كلا! اميدوارم لااقل همين اينترنت مخابرات وضعيتش ثابت بمونه!

8. این کاربر از shah994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام
    کسی چک کرده ببینه دیشب تو ساعات شبانه 2-7 همون یک درصد حجمش کم شده یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیشب مخابرات حدود 5 گیگ از حجمم را خورد و براحتی گفتند چون از ساعت 9 شب تا 8 صبح کانکت بودی نمیتونی ثابت کنی مخابرات مشکل داشته
    البته از امروز مودم را تنظیم کردم سر ساعت 2 و 7 ریکانکت کنه که دفعه دیگه نتونند بهونه بیارند
    اینم مستنداتش

اینجا میبینید که از ساعت 9.5 شب تا 8 صبح مودم کانکت بوده دانلود شب قبل هم مشخصه

این هم مودم که نشون میده تو این 10 ساعت 15.6 گیگ دانلود شده

این هم لوگ دانلود منیجر آریا تو رزبری. هرشب 2:05 دقیقه شروع میکنه تا 6:55 که امروز 6:41 خودم قطع کردم

این هم فایلهای دانلود شده تو این 4.5 ساعت

کاملا مشخصه دانلود تو زمان مقرر بوده اما حجم بیشتر از 1 درصد کم شده
    مودم من قابلیت برنامه ریزی داره که سر ساعت ریکانکت کنه اما هیچ وقت نیاز نبوده ازش استفاده نکردم اما از امروز سر ساعت ریکانکت میکنه که در صورت تکرار موارد مشابه مدرک داشته باشم
    شما هم حواستون باشه کلاه سرتون نره

11. 2 کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هر 1 گیگ 30 مگابایت کم میشه یعنی بیش از 1 درصد حدودا میشه گفت 96 یا 97 درصد تخفیف شبانه داره

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هر 1 گیگ 30 مگابایت کم میشه یعنی بیش از 1 درصد حدودا میشه گفت 96 یا 97 درصد تخفیف شبانه داره

از من حدودا 35 درصد کم کرده

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از من حدودا 35 درصد کم کرده
    دادا سیستمع قاط میزنه یادمه یه شب رفتم تو سیستمشون ساعتش قاط زده بود منظورم پلوتونه یعنی 1 ساعت عقب بود بعد مقیاس شبانه هم ساعت پلوتونه یعنی اگه مثلا ساعتش عقب باشه شما رو تایم دانلود کنی فکر میکنه غیر از تایم شبانس واست حساب مینه البته یه شب اینطور شد بود اون شبم من دانلود نزدم اصن شاید واس شمام اینجوری شد

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البت بگم نیازی فکر نکنم به ریکانکت باشه من الان حدود 7 یا 8 ساله همش از مخابرات نت میکیرم این پلوتونم نیاز به ریکانکت نداره توی تایمش خودش دانلودارو کمتر محاسبه میکنه همینطور اپلودارو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •