بازرسی مخابرات شاید بتونه کمکت کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازرسی مخابرات شاید بتونه کمکت کنه:
فقط از طریق 195 شکایت کن حتما جواب میگیری
من از مخابرات انصراف دادم . و خطم تخلیه شد . اما بعد از تحقیقات زیاد فهمیدم که هیچ کجا مخابرات نمیشه . شبانه رایگان بدون محدودیت سرعت و هرچقدر بخوای میتونی دانلود کنی . ارزونترین شرکت نسبت به بقیه شرکت ها . تازه پولشو دو ماه بعد روی قبض میدیم . در نتیجه مجددا درخواست رانژه دادم و برگشتم به مخابرات . شرکت های دیگه سر میبرن . با اون قیمت های فضایی . تازه به شدت محدودیت حجم و سرعت اعمال میکنن در ساعات شبانه رایگان .
براي كساني كه دانلود زياد دارن، در حال حاضر هيچ گزينه اي بهتر از مخابرات براشون وجود نداره!
وضعيت شركت هاي خصوصي داغونه و اصلا معلوم نيست چرا با اينكه پهناي باند ورودي به كشور چند برابر شده انقدر كيفيت سرويس ها نسبت به چند سال پيش افت كرده! چند سال پيش ميشد خيلي راحت از همين شركت هاي خصوصي اينترنت نامحدود با بهترين قيمت گرفت اما الان دارن حتي شبانشون را بر ميدارن كلا! اميدوارم لااقل همين اينترنت مخابرات وضعيتش ثابت بمونه!
دوستان سلام
کسی چک کرده ببینه دیشب تو ساعات شبانه 2-7 همون یک درصد حجمش کم شده یا نه؟
دیشب مخابرات حدود 5 گیگ از حجمم را خورد و براحتی گفتند چون از ساعت 9 شب تا 8 صبح کانکت بودی نمیتونی ثابت کنی مخابرات مشکل داشته
البته از امروز مودم را تنظیم کردم سر ساعت 2 و 7 ریکانکت کنه که دفعه دیگه نتونند بهونه بیارند
اینم مستنداتش
اینجا میبینید که از ساعت 9.5 شب تا 8 صبح مودم کانکت بوده دانلود شب قبل هم مشخصه
این هم مودم که نشون میده تو این 10 ساعت 15.6 گیگ دانلود شده
این هم لوگ دانلود منیجر آریا تو رزبری. هرشب 2:05 دقیقه شروع میکنه تا 6:55 که امروز 6:41 خودم قطع کردم
این هم فایلهای دانلود شده تو این 4.5 ساعت
کاملا مشخصه دانلود تو زمان مقرر بوده اما حجم بیشتر از 1 درصد کم شده
مودم من قابلیت برنامه ریزی داره که سر ساعت ریکانکت کنه اما هیچ وقت نیاز نبوده ازش استفاده نکردم اما از امروز سر ساعت ریکانکت میکنه که در صورت تکرار موارد مشابه مدرک داشته باشم
شما هم حواستون باشه کلاه سرتون نره
هر 1 گیگ 30 مگابایت کم میشه یعنی بیش از 1 درصد حدودا میشه گفت 96 یا 97 درصد تخفیف شبانه داره![]()
از من حدودا 35 درصد کم کرده
دادا سیستمع قاط میزنه یادمه یه شب رفتم تو سیستمشون ساعتش قاط زده بود منظورم پلوتونه یعنی 1 ساعت عقب بود بعد مقیاس شبانه هم ساعت پلوتونه یعنی اگه مثلا ساعتش عقب باشه شما رو تایم دانلود کنی فکر میکنه غیر از تایم شبانس واست حساب مینه البته یه شب اینطور شد بود اون شبم من دانلود نزدم اصن شاید واس شمام اینجوری شد![]()
البت بگم نیازی فکر نکنم به ریکانکت باشه من الان حدود 7 یا 8 ساله همش از مخابرات نت میکیرم این پلوتونم نیاز به ریکانکت نداره توی تایمش خودش دانلودارو کمتر محاسبه میکنه همینطور اپلودارو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)