سلام
دوستان توی کرج از دیروز کسی افت سرعت داشته؟
برای من خیلی افت سرعت داره از دیروز مخصوصا از ظهر به بعد 2 مگ دارم سرعتم میاد روی 80
سلام
دوستان توی کرج از دیروز کسی افت سرعت داشته؟
برای من خیلی افت سرعت داره از دیروز مخصوصا از ظهر به بعد 2 مگ دارم سرعتم میاد روی 80
ایا مودمی که از این شرکت بگیریم امکان استفاده از مبین هم داره؟ و برعکس
ایا مودمی که از این شرکت بگیریم امکان استفاده از مبین هم داره؟ و برعکس
ببینید بار اول تقسیم بر 8 انجام میشه تا بیت به بایت تبدیل بشه و این برای همه طرح هاست چه اشتراکی(عادی) و چه غیر اشتراکی(ویژه) اما تقسیم بار دوم به 8 فقط برای خطوط اشتراکیه پس داریم:
طرح عادی: (128 کیلوبیت / 8) / 8 = 2 کیلوبایت
طرح ویژه : 128 کیلوبیت / 8 = 16 کیلوبایت
خیلی از کاربران اینترنت درباره تفاوت بیت و بایت اطلاعی ندارند.
برای بدست آوردن سرعت واقعی طرحی که سرعت دان مثلا 40 داره این مقدار ضرب در 8 میشه (برای تبدیل معکوس بایت به بیت) یعنی 40 * 8 = 320
که این مقدار از سرعت اسمی طرح بیشتره و خیلی تابلو یه راه دور زدن برای قانون محدودیت سرعت کاربر خانگی و انگار واسه کسایی گذاشتند که نمیتونند نامه دانشگاه یا شرکت جور کنند.
البته گربه واسه رضای خدا موش نمیگیره و هدف شرکتها تبلیغ از طریق مشتریانه بعد که کاربرا زیاد شدند و پهنای باند کم اومد طرح شما رو به همون سرعت واقعیش برمیگردونند و شما نمیتونی اعتراض کنی اما اونی که سرعت اسمی طرحش مثلا 512 یا 1 مگ باشه میتونه اعتراض کنه.
اینا رو دارم میگم چون خودم تجربه کردم پست قبلی نوشتم که ADSL 128 داشتم ولی عملا بعضی شبا از اونایی که 1 مگ داشتند بیشتر دان میکردم، کلی هم ذوق زده بودم ولی این وضع ناپایداره فقط تا وقتی منطقه خلوت باشه و پهنای باند اضافه داشته باشند. والا مشهد هم وقتی کاربرا زیاد شدند میشه مثل خوزستان و اونجا هم درصورت بیشتر شدن کاربرا سرعتتون پایین تر میاد خوبیش اینه که طرح یک ماهه والا اگه مثلا یک سال بود که هیچی دیگه...
Last edited by omid_zendegi; 14-11-2014 at 01:31.
البته این طرح فقط برای سه استان ارائه میشه. خراسان رضوی. آذربایجان شرقی و فارس. من چون ثبت نامم در شیراز انجام شده از طرحهای استان فارس دارم استفاده میکنم که هم متنوع تر وهم ارزانتر از خوزستان. این احتمال هم میدم چون خوزستان هستم و شاید ساپورت نشه اینطوریه. و اگه شیراز بودم بهتر بود . هر چند من دو مگ هم که داشتم افتضاح بود اینجا و گفتن علت همون کاربر زیاده .
دوستان یعنی هیچ کس توی کرج
مخصوصا منطقه شاهین ویلا
باغستان توی 2 روز اخیر افت سرعت نداشته؟
یعنی سرعت از ساعت 9 به بعد میشه 10 کیلو بایت . این چه وضعی هستش واسه خوزستان پیش اومده واقعا
حتی سایت هم درست باز نمیکنه. وقتی هم زنگ میزنی بهشون حرفهای مسخره میزنن و بعدش میگن تو نظرسنجی ما شرکت کنید
همین چند دقیقه پیش زنگ زدم میگم از ساعت 10 به بعد افتضاح میشه سایت باز نمی کنه افتضاحه سرعت 3-4 کیلو بایته . میگه ترافیک شبکه است . خو عوضی ترافیک شبکه باشه من نباید بتونم یه سایت باز کنم؟؟ تایم اوت همش اصن پینگ نداره . تری جی راه انداختن پهنای باند کم اوردن هر روزم داره بدتر میشه آخر سرم دیگه کفریم کرد خواستم فحشش بدم . گفت میگم متطقه شما رو برررسی کنن من که میدونستم دروغ میگه . فردا زنگ میزنم 195 .شما هم زنگ بزنید تو خوزستان اینجوره .باید زنگ بزنیم کم پول نمیدیم اینجور سرویس میدن بهمون ! دزدا کثیف بعد ادعا دارن بهترین سرویس دهنده هستن
متاسفانه شکایت کردن ازین ها هیچ سودی نداره ، قبلا مبین نت داشتم ، داخل همین فروم من و خیلی از دوستان دیگه همزمان شکایت کردیم اما فقط یه دوبار یه خانم زنگ زد به شماره ماها گفت حل شده گفتیم نه ، آخرشم چیزی تغییر نکرد یا فروختیم یا انداختیم کنار .
توی این مملکت اگر قانون بود چیزهای خیلی بزرگتر از اینترنت رو حل میکردن ! ، اصلا قرار نیست اینترنت پر سرعتی باشه ، باید سرعت پائین باشه که امثال من و شما از آرمان های نظام دور نشیم و یه موقع راه بهشت رو گم نکنیم ! اینترنت سرعت بالا باعث انحراف من و شما میشهاگه میبینی سرعت پائین هست ناراحت نشو چون اونایی که سرعت رو میارن پائین صلاح من و شما رو بیشتر میدونن
من الان خیلی ناراحتم سرعتم خوبه چون دارم هی گناه میکنم با این سرعت بالا پس فردا میرم جهنم از گرما میسوزم ( یادم باشه کلمن آب خنک ببرم) ، شما به جاش میری بهشت ! باور کن
چه گویم که ناگفتنش بهتر است ، زبان در دهان پاسبان سر است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)