اگه از سیلور جداشیم هم سیلور و هم میدلتون مارو میزنه ولی اگه قبلش با میدل هماهنگ کرده باشیم خیلی اوضاعمون بهتر میشه
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اگه از سیلور جداشیم هم سیلور و هم میدلتون مارو میزنه ولی اگه قبلش با میدل هماهنگ کرده باشیم خیلی اوضاعمون بهتر میشه
اگه بچه ها راضی باشند یعنی تعداد میدیل ها بیشتر از سیلور باشه می ریم میدیل فقط اینو بگم که آیتم برای کامل کردن فورت نمی تنیم پیدا کنیم چون الان به میدیل ها نگاه کن پوینت فورتشون از ما خیلی کمتره الان اگه بریم میدیل اونا برای آیتم نمی تونند کمک کنند اعضای شهرم وقتی دیدند شدیم میدیل یکی یکی ترک می کنند می مونیم خودمون
حالا خود دانید
هر چی اکثریت بگه منم اون کار را می کنم
اصلا بیایید اسم شهر را بزارم ایران چه طوره![]()
هماهنگ کردن با میدیل با من چون 3 هفته قبل بهم لیدرشون تلگرام داده بود که به ما ملحق بشین منم گفتم فعلا نمی تونم
ولی از همه جهت فکرشو بکن
من باید بگم که اینقدر برای سیلور ارزش نداشتیم که از اون 13 شهر 2 شهر بیشتر نیومد.
بهتره با این 2 شهری که اومدن و اونا هم مثل ما تا دسته خوردن هماهنگ کنیم و از سیلور جدا شیم.
اون 2 تا شهر هم جز فورت ما هستند
من تابع جمع هستم(منظور ریاضی نیستا!)
هر چی جمع بگه!اما بگم من شدیدا مخالفم با رفتن به طرف میدیل ها....از کجا معلوم که اونا به ما خیانت نکنند؟
مطمئن باش وقتی ما از سیلور جدا بشیم اونا هم از ما جدا می شند
ضمنا اگه دقت کنی سیلور اسنیک پس و کراسینگ بیشترین تعداد افراد را در بین شهر ها داشتند در جنگ فورت
فقط میدل ... خودتون دقت کنین ، با 4 تا شهر مقابل 13 تا شهر مقاومت میکنن
خوب این دو تا شهر هم الان خیلی از دست او 10 شهر دیگه مخصوصا لیدر اصلی ناراحت هستند.مطمئن باش وقتی ما از سیلور جدا بشیم اونا هم از ما جدا می شند
ضمنا اگه دقت کنی سیلور اسنیک پس و کراسینگ بیشترین تعداد افراد را در بین شهر ها داشتند در جنگ فورت
میشه درست کرد تا متحد بشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)