احتمالا این پینگ بالای آسیاتک مشکل نرم افزاری خود این شرکت هست چون بعضی اوقات وقتیکه یک مشکلی براشون بوجود میاد و یه قطعی سراسری دارن، بعد که وصل میشه پینگ پایین میاد و بعد از مدتی دوباره برمیگرده روی همون 350 - 360 .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
احتمالا این پینگ بالای آسیاتک مشکل نرم افزاری خود این شرکت هست چون بعضی اوقات وقتیکه یک مشکلی براشون بوجود میاد و یه قطعی سراسری دارن، بعد که وصل میشه پینگ پایین میاد و بعد از مدتی دوباره برمیگرده روی همون 350 - 360 .
آره
داره جبرانش میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من حدس می زنم وقتی که قطع میشه خیلی از ترافیک شبکه می یاد پایین
وقتی کم کم کاربرا زیاد میشن ترافیک میره بالا و میشه مثل اول
این پینگ همیشه اینجوریه؟
من پینگم با آسیاتک خیلی بد بود ولی با مخابرات خیلی خوبه
من قصد دارم نامحدود بگیرم چون حجم دانلودم بالاس. بنظرتون 512طلایی یا 1مگ نقره ای؟ تو ی رنج قیمتن.یا نه ارزونار بگیرم برم سمت 1مگ برنزی.بعدم اینکه میخوام یکساله بگیرم یچیزی باشه که پشیمون نشم.پینگ هم برام مهم نیست.لطفا اونایی که این سرویسهارو دارن نظر بدن.یاداوری میکنم قصدم خرید یکساله است نمیخوام پشیمون شم چون پولو دیگه پس نمیدن
ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Last edited by armenak; 15-06-2013 at 01:53.
الکی پولاتونو به طلایی و نقره ای ندین ! همون برنزه سرعت همونارو میده ! اونا فقط چند گیگ سرعت هدیه دارن که چشم به هم میزنین تموم میشن ! برنزی بهتر از همشونه !
سلام بچه ها
یه سوال ؟؟؟
این سرویس (1024) - اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی
ریت سرعت چنده با idm ؟؟؟؟
کسی تا حالا امتحانش کرده ؟؟؟
مثل اینکه تا تب و تاب انت خابات نخوابه اوضاع خوب نمیشه!
سرعت سایت های htps از جمله گوگل از دیروز بشدت کند شده..........
نه، همیشه 380 هست، دیروز در اتفاقی نادر به 260 رسید(الانم 260 هست) ولی شب کامل 500 بود![]()
همیشه 380 نیست!
فقط صبح از ساعت 5 6 تا 12 ظهر پینگ رو 260 هست
بقیه ساعات میره بالای 350...
فقط دیروز یه ثباتی داشت
باید دید امروزم رکورد میزنه یانه؟!![]()
سلام دوستان
من الان مخابرات هستم و می خوام آسیاتک ثبت نام کنم . برای ثبت نام حضوری برم یا اینترنتی ؟ ضمنا هزینه نصب نمی خوام بدم . فقط بگین چطوری مودم رو تنظیم کنم ؟ اعداد مهمش رو بگین , خودم می تونم تنظیم کنم .
چند روز طول میکشه تا وصل کنند با توجه به اینکه بلافاصله بعد از تمام شدن طرح مخابرات , می خوام وصل کنم ؟
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)