به نظر من استقلال به یک مهاجم گلزن و یک هافبک در مایه های جباری نیاز داره.
درسته بهترین خط حمله را داریم اما من هنوز هم اعتقاد دارم خط حملمون چندان مطمئن نیست!
به یک دروازه بان هم نیاز شدیدی داریم.
به نظر من استقلال به یک مهاجم گلزن و یک هافبک در مایه های جباری نیاز داره.
درسته بهترین خط حمله را داریم اما من هنوز هم اعتقاد دارم خط حملمون چندان مطمئن نیست!
به یک دروازه بان هم نیاز شدیدی داریم.
هافبك شيرازي تيم استقلال كه مصدوميت رباط صليبي اش درليگ هشتم مانع شد تا براي تيمش همچون فصل گذشته هنرنمايي كند اميدوار است تا هر چه سريعتر شرايط براي حضورش در تمرينات مهيا شود.امير رضا روانخواه: براي حضور دوباره در تركيب استقلال لحظه شماري مي كنم
اميررضا روانخواه هافبك تيم استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: مراحل فيزيوتراپي را زير نظر پزشكان تيم ادامه مي دهم و با صحبت هاي كه با دكترنوروزي داشتم از لحاظ بدني راضي بودند.
وي ادامه داد: استقلال قبل از تعطيلي ليگ نتايج دلخواه را كسب مي كرد كه اميدوارم اين چند روز وقفه به نسبت گذشته تاثير مثبت تريداشته باشيم و تيم استقلال را پر قدرت تر ببينيم.
هافبك تيم استقلال تهران خاطرنشان كرد: امير قلعه نوعي مربي با تجربه اي در فوتبال ايران است و استقلال با اين شرايط و بازيكنان خوبي كه در اختيار دارد مي تواند قهرمان اين فصل رقابتها باشد
سلام
با دروازه بان موافقم
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است كه با نظر كادر فني به احتمال فراوان در اردوي بعدي پيراهن تيم ملي را بر تن كنم.علي عليزاده: شايد در اردوي بعدي تيم ملي حضور داشته باشم
؟
علي عليزاده مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به شرايط و آمادگي خوب بدني از حضور در تيم ملي هراسي ندارم و اميدوارم در اردوي بعدي تيم ملي شانس پوشيدن پيراهن تيم ملي را داشته باشم.
وي ادامه داد: علي دايي مربي جوان اما با تجربه اي در فوتبال كشورمان است و با شناختي كه او از تيم هاي عربي دارد، كار چندان سختي مقابل اماراتيها پيش رو نداريم و با كمي دقت مي توانيم حريف را در خانه اش شكست دهيم.
مهاجم تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: در اين چند روز تعطيلي تمرينات پرفشاري را پشت سر گذاشتيم كه تيم از شرايط مسابقه دور نباشد و با شروع دوباره ليگ نتايج خوب هفته هاي گذشته را تكرار كنيم
يروز قرباني: راه را براي صعود هموار مي كنيم
مدافع تيم ملي فوتبال كشورمان گفت: با تمام قوا براي كسب سه امتياز به مصاف امارات خواهيم رفت تا راه را براي صعود به جام جهاني هموار كنيم.
پيروز قرباني، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بازيكنان با انگيزه بالا، خود را آماده رويارويي با امارات مي كنند تا با كسب پيروزي از ديدار روز چهارشنبه گامي ديگر براي رسيدن به جام جهاني برداشته باشيم.
وي تصريح كرد: شرايط ميزباني اماراتي ها و نياز مبرم آن ها به كسب سه امتياز به طور حتم كار ما را دشوار مي كند و ما هم از تمامي اين موارد مطلع هستيم.
با تدابير ويژه اي كه مربيان تيم ملي در نظر مي گيرند، با دست پر از امارات به كشور باز مي گرديم
مينيسك آسيب ديده است
نوروزي در گفتوگو با ايسنا خبر داد:
"مجتبي جباري" جراحي ليزري ميشود
پس از مشخص شدن نتيجهي MRI پاي مجتبي جباري، بازيكن استقلال جراحي ليزري خواهد شد.
"نوروزي" پزشك تيم استقلال تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: پس از بررسيهاي صورت گرفته طي دو هفتهي گذشته و پس از فيزيوتراپي و همچنين گرفتن عكس رنگي و MRI از پاي مجتبي جباري متوجه شديم كه ضايعهي كوچكي در مينيسك پاي او وجود دارد.
وي افزود: شرايط به گونهاي بود كه براي يك فردعادي ميتوانستيم فيزيوتراپي را هم تجويز كنيم اما، با توجه به شرايط مجتبي جباري تصميم گرفتيم تا يك عمل ليزري كوچك بر روي پاي وي انجام دهيم و بدين ترتيب جباري پس از انجام اين عمل چهار هفته از ميادين فوتبال به دور خواهد بود و پس از آن به تمرينات استقلال بازميگردد.
مينيسك آسيب ديده است
نوروزي در گفتوگو با ايسنا خبر داد:
"مجتبي جباري" جراحي ليزري ميشود
پس از مشخص شدن نتيجهي Mri پاي مجتبي جباري، بازيكن استقلال جراحي ليزري خواهد شد.
"نوروزي" پزشك تيم استقلال تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: پس از بررسيهاي صورت گرفته طي دو هفتهي گذشته و پس از فيزيوتراپي و همچنين گرفتن عكس رنگي و Mri از پاي مجتبي جباري متوجه شديم كه ضايعهي كوچكي در مينيسك پاي او وجود دارد.
وي افزود: شرايط به گونهاي بود كه براي يك فردعادي ميتوانستيم فيزيوتراپي را هم تجويز كنيم اما، با توجه به شرايط مجتبي جباري تصميم گرفتيم تا يك عمل ليزري كوچك بر روي پاي وي انجام دهيم و بدين ترتيب جباري پس از انجام اين عمل چهار هفته از ميادين فوتبال به دور خواهد بود و پس از آن به تمرينات استقلال بازميگردد.
آبروي باشگاه و خودم در ميان است
رضا رجبي در دوبي:
هيچ كدام از برزيليها به ايران نيامدهاند
مشاور سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازيكنان برزيلي هنوز به ايران نيامدهاند و منتظر پايان يافتن تناقضات هستيم.
رضا رجبي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در حال حاضر همراه با "فابيو بالا" و يك بازيكن 21 ساله برزيلي در دوبي هستيم، ضمن آن كه "ادينهو" نيز به دليل بيماري فرزندش در برزيل مانده و قرار است ظرف دو، سه روز آينده به ما ملحق شود.
وي افزود: هيچ كدام از اين بازيكنان برزيلي به ايران نيامدهاند و با توجه به برخي حاشيهها و تناقضاتي كه اين روزها در خصوص اين بازيكنان ايجاد شده تا روشن شدن وضعيتمان در دوبي ميمانيم.
رجبي تصريح كرد: من آبروي ايران، باشگاه استقلال و خودم را در برزيل گرو گذاشتهام، اكنون دليل برخي حرفها را متوجه نميشوم، من با مسوولان باشگاه درباره اين بازيكنان صحبت كرده بودم و هيچ كدام از صحبتهايي كه در رسانهها مطرح ميشود را از زبان آنها نشنيدهام.
وي افزود: شايد چند روزي منتظر "ادينهو" بمانيم؛ اما، در صورتي كه آمدن او به درازا بكشد، شايد با "فابيوبالا" و بازيكن اميد برزيلي به ايران بياييم و "ادينهو" نيز بعدا به تيم ملحق شود.
رجبي درباره مشخصات بازيكن 21 ساله برزيلي نيز گفت: اين بازيكن 21 ساله و سابقه بازي در يك تيم ژاپني را دارد.
وي در پايان گفت: هرگونه تصميم درباره جذب اين بازيكنان تنها با امير قلعهنويي سرمربي استقلال خواهد بود.
تا به قول خود عمل نكنم از استقلال نميروم
امير قلعهنويي در گفتوگو با ايسنا: استعفا نميكنم
امير قلعهنويي گفت: من به استعفا فكر نميكنم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از نشست صبح امروز با واعظي آشتياني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه بحران سازان ميخواهند آرامش استقلال را از بين ببرند، اظهار كرد: اين روزها بارها شنيدهام كه روزنامههاي مختلف به طنز نوشتهاند كه استقلال بيخبر و جنجالي نميخواهيم، همه فكر و ذهن ما در باشگاه استقلال از واعظي آشتياني گرفته تا بچههاي تيم به شكست دادن فولاد معطوف است و به وجود آمدن اين شايعات به خاطر آرامش ماست.
وي درباره خبرهايي مبني بر استعفايش از استقلال گفت: قلعهنويي مرد روزهاي سخت است و من كسي نيستم كه با خورده مشكلات كنار نيايم. من ارتباط خوبي با آشتياني دارم و هر هفته جلسات دو نفره ما در ابتداي هفته برگزار ميشود. امروز صبح هم اين جلسه برگزار شد و اتفاقا با آشتياني درباره اين شايعات صحبت كرديم كه وي به من توصيه كرد به مسايل حاشيهاي و بياساس توجه نكنيم. ما، بر سر اصول و كليات همفكر و هم عقيده هستيم.
قلعهنويي "صداقت" را يكي از مهمترين فاكتورهاي مديريت واعظي آشتياني دانست و گفت: به صداقت آشتياني ايمان دارم و هواداران استقلال اطمينان داشته باشند كه من به استعفا فكر نميكنم و نگرش ما در استقلال حضور قدرتمند در ليگ قهرمانان آسيا و قهرماني در ليگ برتر خواهد بود و من قول دادهام كه استقلال را قهرمان كنم و مطمئن باشيد تا به قول خود عمل نكنم از استقلال نميروم.
لازم به ذكر است صبح امروز قلعهنويي نشستي را با واعظي آشتياني برگزار كرد و درخصوص مباحث مختلف اين تيم به بحث و گفتوگو پرداخت.
مصدوميت هادي شكوري و حسين كاظمي در تمرينات استقلال
تمرينهاي تيم استقلال تهران بعداز ظهر روز يکشنبه در ورزشگاه دستگردي تهران ادامه يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در تمرينهاي امروز كه از ساعت 15:30 آغاز شد، به غير از مجتبي جباري و ميلاد نوري كه مدتي است به دليل مصدوميت در تمرينات حضور ندارند، تمامي بازيكنان استقلال حاضر بودند. تمرين ابتدا با دويدن بازيكنان آغاز شد سپس بازيكنان در گروههاي چند نفري به تمرينات تكنيكي و كار با توپ پرداختند. در ادامه تمرينات قلعهنويي بازيكنان را به سه گروه تقسيم كرده بود كه در اين تمرين بازيكنان پاسكاري، پاسهاي در عمق و نفوذ را تمرين كردند.
در بخش ديگري از تمرين بازيكنان تمرينات تاكتيكي دفاعي و تهاجمي را زير نظر قلعهنويي، مرفاوي و فكري تمرين كردند.
آخرين تمرين امروز تيم استقلال شوت زني به دروازه بود.
به گزارش ايسنا؛ در تمرينات امروز استقلال هادي شكوري و حسين كاظمي دچار مصدوميت شدند كه مصدوميت كاظمي چندان جدي نبود اما شكوري از ادامه تمرين با تيم استقلال باز ماند.
شكوري از ناحيه مچ پاي چپ دچار مصدوميت شد. با اين حال دكتر نوروزي پزشك تيم استقلال اعلام كرد كه اين مصدوميت چندان جدي نيست.
در طول تمرين امروز نوروزي همچنين قلعهنويي را در جريان ميزان مصدوميت مجتبي جباري و همچنين نياز او به يك عمل كوچك ليزري قرار داد.
دروازهبان تيم ملي نوجوانان و بهشاد ياورزاده از جمله بازيكناني بودند كه در تمرين امروز استقلال حضور داشتند.
اشكان نامداري دروازهبان تيم استقلال نيز در لحظاتي از تمرين به دور زمين دويد.
تمرين استقلال با دويدن بازيكنان زير نظر خداداد پايان يافت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)