تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1195 از 2014 اولاول ... 1956951095114511851191119211931194119511961197119811991205124512951695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,941 به 11,950 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرخزادى راهى بيمارستان شد

مجيد فرخزادى سخنگو و عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس به علت بيمارى ناگهانى راهى بيمارستان شد.فرخزادى به طور ناگهانى دچار درد كليه شد و به خاطر همين موضوع به بيمارستان مراجعه كرد.فرخزادى كه به سختى صحبت مى كرد، در اين رابطه گفت: متأسفانه اين درد از ناحيه كليه ناخودآگاه سراغم آمد اما پزشكان مشكل خاصى نمى بينند و معتقدند با استراحت چند روزه بهبود خواهد يافت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من اسفندماه برمى گردم ، پرسپوليسى ها نمى توانند مرا حذف كنند

معمارزاده: حتماً مى خواهند رحمان رضايى را درون دروازه بگذارند !

براى «ميثاق معمارزاده» باوركردنى نبود كه مسئولان باشگاه پرسپوليس به همين سادگى بر روى نامش خط قرمز بكشند. او حتى باور نمى كرد به همين دليل نمى تواند تا شروع فصل نهم با تيم ديگرى قرارداد ببندد. ديروز با ميثاق تماسى گرفتيم تا از زبان خودش تمام مسائل را بشنويم هر چند او نمى توانست به راحتى در مورد كنار گذاشته شدنش صحبت كند. اين گفت و گو را در ادامه مى خوانيد:
    • شرايط مصدوميتت چگونه است؟
    - شرايطم خوب است. ۵ هفته از عمل جراحى ام مى گذرد و ۲ هفته است كه بدون كمك عصا مى توانم راه بروم.
    • نسبت به محسن خليلى دوران نقاهت پس از عمل جراحى ات كمتر بود؟
    - بله، بدن ها با هم متفاوت است. در حال حاضر «نه» درد دارم و «نه» زانويم دچار تورم است.
    • از چه زمانى مى توانى به ميادين فوتبال برگردى؟
    - پزشك جراحم مى گويد از اواسط اسفندماه مى توانم بازگردم اما يك ماه قبل از آن يعنى از بهمن ماه هم تمرينات ميدانى ام را آغاز خواهم كرد.
    • در صورت بهبودى به پرسپوليس بازمى گردى؟
    - چرا كه نه؟!
    • خبرهايى مبنى بر خارج شدن نام شما از ليست پرسپوليس شنيده مى شود. آيا در اين مورد چيزى شنيده اى؟
    - كسى تاكنون حرفى به من نزده است. مگر قرار است نامم از ليست خارج شود؟!
    • طبق اخبارى كه از باشگاه به بيرون درز كرده، شنيديم نام شما را از ليست خارج كرده اند و نام رحمان رضايى را وارد ليست نموده اند.
    -كل اين ماجرا خنده دار است! اصلاً نمى تواند اينگونه باشد. رسم بر اين است كه حداقل با من تماس بگيرند و بگويند كه مى خواهند نامم را از ليست دربياورند.
    • مگر با شما تماس نگرفته اند؟
    - از روزى كه به آلمان آمدم تاكنون فقط يك بار داريوش مصطفوى با من تماس گرفت كه آن هم در مورد شرايط مالى عمل جراحى پايم بود نه مسأله باشگاه و ليست و اين قضايا. در ضمن من فكر نمى كنم به همين راحتى بتوانند نامم را از ليست خارج كنند چرا كه من در اسفند ماه مى توانم به بازى ها برگردم.
    • البته طبق قانون شما درست مى گوييد اما اين كار هم شدنى است كه مسئولان پرسپوليس نام شما را خارج كرده و نام يك بازيكن ديگر را وارد كنند؟
    - احتمالاً نام آن بازيكن رحمان رضايى است ديگر؟!
    • بله، طبق شنيده هاى ما رحمان رضايى وارد ليست مى شود.
    - مگر طبق قانون با خروج يك دروازه بان نبايد فقط دروازه بان ديگرى وارد ليست شود؟ پس چرا نام رحمان رضايى به جاى نام من وارد ليست شده؟ نكند مى خواهند از رحمان رضايى درون دروازه استفاده كنند؟! واقعاً از اين اتفاقات خنده ام مى گيرد. من نمى توانم باور كنم.
    • اگر مداركى داشته باشى كه ثابت كند مى توانى در اسفندماه براى پرسپوليس به ميدان بروى شانس بيرون آمدن نامت از ليست به حداقل ممكن مى رسد. آيا چنين مداركى براى ارائه به كميسيون پزشكى فدراسيون دارى؟
    - صددرصد. پزشك جراح من فوق تخصص جراحى بر روى زانوست و او بهتر از هر كس ديگرى مى داند وضعيتم چگونه است. من طبق گفته وى در اسفندماه مى رسم يعنى زمانى كه بيش از ۹ بازى در ليگ برتر باقى مانده و هنوز بازى هاى جام باشگاه هاى آسيا آغاز نشده است. پس مى توانم قبل از پايان ليگ برگردم. حتى زودتر هم مى توانم اين كار را انجام دهم اما ريسك آن بالاست و شايد مجدداً مصدوم شوم.
    • يعنى واقعاً از مجموعه باشگاه پرسپوليس كسى با شما تماس نگرفته بود؟
    - گاهى اوقات با احمدرضا عابدزاده صحبت مى كردم. او مربى است كه هميشه دلش براى ما شور مى زند و به همين علت هم من دوستش دارم. اما هيچ حرفى از جدايى من از پرسپوليس در ميان نبود. فكر نمى كنم اين كار شدنى باشد و نام مرا از ليست خارج كنند. من مداركى دارم كه به زودى در اختيار كميسيون پزشكى فدراسيون قرار خواهم داد و ثابت مى شود كه به زودى به فوتبال مى توانم برگردم باقى قضايا را به مسئولان فدراسيون واگذار مى كنم. بالاخره خدا جاى حق نشسته و حق را به حقدار مى رساند. من تا پيش از آمدن به پرسپوليس مصدوم نبودم و زانويم هيچ ايرادى نداشت اما در همين پرسپوليس مصدوم شدم و انتظار دارم به من احترام گذاشته شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الونگ : خيلى از رحمان بهترم

الونگ بازيكن كامرونى مصدوم پرسپوليس كه به اميد حضور دوباره در پرسپوليس و بازى براى اين تيم به پشتوانه قطبى، تمرينات و مراحل درمان خود را پيگيرى مى كرد، روز گذشته باخبر شد در يك اتفاق عجيب رحمان رضايى به پرسپوليس پيوست تا او عملاً جايى در اين تيم نداشته باشد. گفت وگويى با الونگ داشتيم كه خواندش خالى از لطف نيست:
    • فكر مى كردى به يكباره پرسپوليسى شدنت منتفى شود؟
    - فكرش را نمى كردم اينگونه با من برخورد كنند. اما مشكلى نيست، روند زندگى اين طور است. زمانى كه خوب بودم و براى اين تيم زحمت مى كشيدم، مرا مى خواستند و حالا كه مصدوم شدم به من مى گويند ديگر تو را نمى خواهيم.
    • بعد از اين مدت معطلى، چرا بايد تو را كنار بگذارند؟
    - اينجا ايران است و اين اتفاقات كاملاً طبيعى است. باشگاه هاى ايران هميشه مشكل سازماندهى داشته و دارند. آنها قدر بازيكنان خود را نمى دانند و نتيجه گرا هستند. آنها فكر مى كنند اگر بازيكن مصدوم شد، فوتبالش تمام شده است. اينجا ايران است، من توقعى ندارم.
    • گويا از فصل پيش ۱۹ ميليون طلب داشتى كه هنوز آن را دريافت نكرده اى اما امروز رضايى ۱۴۰ ميليون گرفت...!
    - نمى دانم چه بگويم. ۶ ماه است مرا براى ۱۹ ميليون مى دوانند اما دستم به جايى نمى رسد. نمى توانم با باشگاه دعوا كنم؛ يعنى قدرت اين را ندارم. تنها پناه من در برابر اين تيم، فيفاست. كارى با رحمان رضايى ندارم، مشكل من بيشتر از اين حرف هاست.
    • به نظرت رضايى بهتر از تو بود؟
    - مطمئن هستم از رضايى و امثال او خيلى بهترم! آنها يك دهم من هم نيستند. باشگاه اينگونه تصميم گرفته و ميل خودشان است. آنها فكر مى كنند رضايى بيشتر از من به كار تيم مى آيد. اگر اينگونه است شما را به ديدن آينده دعوت مى كنم!
    • در اتفاق پيش آمده چه كسى را مقصر مى دانى؟
    - مطمئناً در اين ميان قطبى كاملاً بى تقصير است. او از روزى كه مصطفوى به پرسپوليس آمد به او گفت، مرا مى خواهد. اين تقصير مديريت است، آنها اين كار را با من كردند.
    • حرفى با مديريت پرسپوليس كه اين كار را با تو كردند، ندارى؟
    - به آنها مى گويم من به تيم ديگرى مى روم و همان الونگى مى شوم كه پرسپوليس مرا خواست؛ حتى بهتر از گذشته! آن وقت آنها به خاطر كنار گذاشتن من تأسف مى خورند. آنها زندگى مرا خراب كردند.
    • برنامه ات براى آينده چيست؟
    - از چند تيم پيشنهاد دارم كه بهتر است در مورد آنها صحبت نكنم، چون پرسپوليسى ها فكر مى كنند حالا با اين اتفاق قصد بازارگرمى دارم!
    • اگر استقلال به تو پيشنهاد دهد، جوابت چه خواهد بود؟
    - من يك بازيكن حرفه اى هستم و اگر استقلال پيشنهاد خوبى دهد بعد از بررسى آن اگر مناسب باشد جواب مثبت خواهم داد. چرا كه نه؟
    • اما مى دانى استقلال رقيب اصلى پرسپوليس است؟!
    - مگر پرسپوليس براى من چه كار كرد؟ ضمن اينكه در فوتبال حرفه اى اين بحث ها كهنه شده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شما نوشته ايد

در اتاق فكر پرسپوليس چه مى گذرد؟

بدون شك ديكارمو، بازيكن تازه وارد پرسپوليس به جنجالى ترين و پرسر و صداترين بازيكن خارجى شاغل در ليگ ايران تبديل شده است.او با هياهو و تبليغات توخالى پرسپوليسى ها از برزيل عازم ايران شد. هزينه گزاف قراردادش كه با آن مى توانستيم چند بازيكن مستعد ايرانى را در اختيار بگيريم، ضعف گلزنى او كه ديگر همگان را در فوتباليست بودنش به شك انداخت، مشكلات او در رابطه با اسكان در پايتخت، روشن شدن حقايقى از پشت پرده آمدنش و اين مشكلات اخير باشگاه پرسپوليس و همه و همه دست به دست همديگر دادند تا اين بازيكن بشدت زير ذره بين نقد قرار بگيرد و اعتراض ميليون ها عاشق پرسپوليس را هم به دنبال داشته باشد اما در زمينه آمدن ديكارمو به ايران و روشن شدن حقايقى در باشگاه، ذكر نكته اى لازم است كه در ذيل آن را بيان مى كنيم:تبديل شدن اين بازيكن به جنجالى ترين بازيكن خارجى ليگ برتر تقصير خودش نيست بلكه نشأت گرفته از عدم تعمق مسئولان پرسپوليس است.
    • مسئولان پرسپوليس قبل از آمدن ديكارمو و ديدن بازى هاى او مى دانستند كه او در حد ليگ ايران نيست اما بنا به دلايلى كه هنوز هم برايمان روشن نشده است او را با يك قرارداد وسوسه كننده به ليگ برتر معرفى كردند.
    • مسئولان پرسپوليس مى ديدند و مى دانستند كه او نمى تواند در بازى هاى خود موفق باشد اما با درپوش گذاشتن بر اشتباهاتش و بازى دادن ۹۰ دقيقه اى به او خواستند صحبت هاى خود را به اثبات برسانند كه نشد.
    • مسئولان پرسپوليس مى دانستند كه باشگاهشان با بحران مالى روبه رو است اما با عقد قرارداد گزاف با ديكارمو و اجاره اتاق يكى از هتل هاى تهران اين بازيكن را به تهران آوردند تا بر بار مشكلات مالى خود بيفزايند.
    • مسئولان پرسپوليس با آوردن يك مهاجم نابلد كه قرار بود جايگزين آقاى گل فصل قبل يعنى محسن خليلى شود فهرست تيمشان را كامل كردند و حالا كه در خط دفاع مشكل دارند نمى توانند يار ديگرى را اضافه كنند و حالا علاوه بر دفاع در حمله هم با مشكل روبه رو شده اند. حال سوال ما اين است كه در پرسپوليس اتاق فكرى وجود دارد كه تنها در اين مورد با اين همه مشكل روبه رو شده اند؟سوال ديگر ما اين است كه آيا در موارد ذكر شده ديكارمو مقصر است؟با يك كلمه «نه» به هر دو پرسش بالا مى توان به راحتى پاسخ داد.
    • وقتى كه ياران آماده پرسپوليس روى نيمكت مى نشينند تا ديكارمو ۹۰ دقيقه بازى كند آيا اين تقصير ديكارمو است؟
    • وقتى پرسپوليسى ها با ديدن فيلم بازى او عيار او را سنجيده بودند و مى دانستند كه او در چه حدى است و اين همه تبليغ كردند، آيا اين تبليغات توخالى كه از او يك ابرفوتباليست را ساخته بود تقصير ديكارمو است؟
    • وقتى او را از آن سوى كره زمين به ايران مى آورند ،او نياز به غذا و جا ندارد؟ آيا بدهى به هتل و ديگر مسائل تقصير ديكارمو است؟ بر همگان روشن است كه مديريت كردن در باشگاه هاى بزرگ و اسم و رسم دار كار آسانى نيست. قطعاً با انجام كارهاى بدون فكر نبايد انتظار نتايج مثبت را داشت.اگر در باشگاه پرسپوليس اتاق فكرى بود كه با موشكافى مسائل و مديريت دقيق ، امور كارها انجام مى شد الان پرسپوليس روند ديگرى را طى مى كرد.در آخر اينكه آمدن و رفتن فقط همين ديكارمو و احتمال شكايت او به فيفا مى تواند انتقام او از اين بى فكرى ها باشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عليرضا محمد: رحمان رضايى مى تواند كمك بزرگى براى پرسپوليس باشد

عليرضا محمد مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران طى اظهار نظرى گفت: در صورتى كه تيم پيكان را شكست دهيم براى قهرمانى در نيم فصل اول ليگ برتر اميدوار مى شويم و با انگيزه اى متفاوت ادامه مى دهيم. وى همچنين عنوان كرد: بعد از تساوى نااميد كننده اى كه مقابل صبا داشتيم برخلاف تمام تيم ها كه تمرينات خود را تعطيل كردند ما با نظر كادر فنى به تمرين ادامه داديم و همين موضوع باعث شد تا از نظر بدنى در شرايط بسيار خوبى قرار بگيريم.بازيكنان پرسپوليس در حال حاضر از نظر روحى روانى و البته بدنى در شرايط بسيار خوبى قرار دارند و براى شروع ليگ برتر آماده هستند. وى ادامه داد: پرسپوليس هنوز براى قهرمانى در نيم فصل اول ليگ برتر نا اميد نشده است و اگربتوانيم در قزوين پيكان را شكست دهيم براى كسب عنوان قهرمانى در نيم فصل اميدوارانه تر از قبل بازى مى كنيم. عليرضا محمد خاطر نشان كرد:من خيلى از انتقاداتى كه در اين فصل ازپرسپوليس مى شود را قبول ندارم چرا كه پرسپوليس هم از داورى ضربه خورده هم از بدشانسى اما بازيكنان ما در هر شرايطى تمام تلاش خود را براى رسيدن به موفقيت انجام مى دهند و كسى كم كارى نمى كند. مدافع پرسپوليس با اشاره به حضور رحمان رضايى در اين تيم گفت:رحمان رضايى بازيكن بزرگى است و مى تواند به پرسپوليس كمك كند. من هم اكنون از شرايط بدنى و فيزيكى او اطلاع درستى ندارم اما حتما اگر در شرايط ايده آل قرارداشته باشد مى تواند براى پرسپوليس يك خريد مناسب باشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آخوندى ملاقات با نيكبخت را تكذيب كرد

گفته شد آخوندى، عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس ديروز قبل از حضور عليرضا نيكبخت در كميته انضباطى او را به باشگاه پرسپوليس دعوت كرده تا صحبت هايشان را با هم هماهنگ كنند و نيكبخت در كميته انضباطى از خود دفاع نمايد. ديروز با انتشار اين خبر عضو هيأت مديره پرسپوليس ملاقات خود با نيكبخت را تكذيب و اعلام كرد ظرف روزهاى گذشته نه تنها نيكبخت را نديده بلكه هيچ صحبتى نيز با او نداشته است. گفتنى است جلسه كميته انضباطى نيكبخت سه شنبه در فدراسيون فوتبال برگزار شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عجب هنرمندى بود ماركو!

يكى از بازيكنان پرسپوليس كه از اخراج ديكارمو خيلى خوشحال به نظر مى رسيد در اين مورد گفت: روزهاى اولى كه او را در تمرينات ديدم متوجه شدم كه بازيكن خوبى نيست. ديكارمو اصلاً در حد و اندازه هاى ليگ ايران نبود و نمى توانست انتظارات را برآورده كند اما ببينيد ماركو كه او را آورده چقدر هنرمند بود چرا كه براى يك بازيكن معمولى ۱۵۰ ميليون پيش قرارداد و ماهى ۲۰ ميليون حقوق ماهيانه گرفت و او را به پرسپوليس آورد. طبعاً چون ديكارمو از پرسپوليس اخراج شده بايد حق و حقوق خود را هم از اين باشگاه تا ريال آخر بگيرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

توضيحات موبايلى نيكبخت در كميته انضباطى

كميته ضد دوپينگ را زير سؤال نبريد

ماجراى حضور نيكبخت در كميته انضباطى در نوع خود جالب بود او در حضور خبرنگاران و گزارشگران چيزى حدود ۳۰ دقيقه در مورد اينكه چرا موبايلش دايورت بود توضيح داد و جالب اينكه شريفى هم فقط حرف هايش را يادداشت مى كرد و هيچ نمى گفت. با توضيحاتى كه نيكبخت داد خيلى بعيد است با محروميت بلند مدت مواجه شود . نيكبخت مى گفت: «من اگر نمى خواستم با تيم ملى بروم اصلاً چرا رفتم فرودگاه؟ من عاشق تيم ملى ام و دوست دارم مقابل امارات هم اين تيم را همراهى كنم اما اينكه مى گويند نيكبخت از قصد به قطر نرفته را اصلاً قبول ندارم. در مورد تست دوپينگ هم من در همين بازى چند هفته قبل مقابل سپاهان تست دادم و آنهايى كه اين مباحث را مطرح مى كنند در واقع به كميته ضد دوپينگ تهمت مى زنند و آنها را زير سؤال مى برند.»
    •••
    نيكبخت تا به امروز چند بازى مهم ملى را از دست داد و با توجه به صحبت هاى ديروز على دايى بعيد است به اين راحتى ها بتواند به تيم ملى برگردد. دايى رو اين قبيل مسائل وسواس بسيارى دارد و در چند مقطع رحمان رضايى، وحيد هاشميان، على كريمى و.. را به خاطر غيبت در اردو ها كنار گذاشت و گرنه همه مى دانند كه آنها از نظر فنى مشكلى نداشتند. ماجراى نيكبخت هم بى شباهت به قضيه آنها نيست و در روزهايى كه زندى هم در تيم ملى نيست بايد ديد دايى چه تصميمى در مورد جناح چپ مى گيرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تلاش پرسپوليس براى غرامت ندادن به ماركو و ديكارمو!

يكى از مشكلات اخير پرسپوليس جذب بازيكن و مربى برزيلى است كه اين باشگاه هيچ خيرى از حضور اين ۲ نديده و تنها منتقدان توانستند از اين ۲ برزيلى سود كافى ببرند. در جلسه هيأت مديره پرسپوليس كه سه شنبه شب برگزار شد يكى از موضوعات مهم قابل بحث اعضا در اين مورد بود.ظاهراً براى ديكارمو و ماركو آنچه مهم است تعهداتى است كه پرسپوليسى ها نسبت به انجام آن قول كتبى داده اند. پرسپوليسى ها اميدوار هستند با توجه به اينكه ديكارمو با اطلاعاتى غلط و نسبتاً دروغين خود را به پرسپوليسى ها تحميل كرده، مشكلى براى فسخ قرارداد نداشته باشند اما از آنجايى كه ماركو طبق گفته خودش و مديربرنامه هايش ۲ ساله با باشگاه قرارداد دارد، حتى در صورتى كه فسخ قرارداد از سوى ماركو باشد، باشگاه بايد مبلغى را به عنوان غرامت به او بپردازد كه علاوه بر پرداختى هاى قبلى، بار مالى حاصل برابر ۴۰۰ الى ۵۰۰ هزار دلار برآورد شده است. از اين رو مسئولان در تلاشند كه با كمك وكيل اين موضوع را اثبات كنند كه ماركو قسمتى از قراردادش كه به گفته باشگاه زمان آن يك سال است دريافت كرده و اين ماركو بوده كه به هر دليلى با پرسپوليسى ها همكارى نكرده و بدون اطلاع قبلى، تيم را ترك كرده است. اميدواريم مشكل ماركو در همين روزها حل شده تا پرسپوليس در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به دليل شكايت چنين مربيانى كه اين روزها در فصل نقل و انتقالات ليگ برزيل، به دنبال تيم در كشور خودشان مى گردند، دچار حاشيه و مشكل نشود. البته ناگفته نماند در اين ميان ادعاى برخى از اعضاى هيأت مديره مخصوصاً مديرعامل اين تيم بسيار جالب است: «به اين دليل كه قطبى اختيار تام داشته، آنها نمى توانستند از انتقال ماركو و ديكارمو جلوگيرى كنند» اى كاش يك نفر پيدا شود به ما بگويد كه هيأت مديره بر چه اساسى به افشين قطبى اين اختيار را داده تا حتى نتواند براى خود او كه اختيار عزل و نصبش را دارند، تصميم گيرى كنند؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عليرضا محمد: براى پرسپوليس هم گل مى زنم، هم دفاع چپ بازى مى كنم

«عليرضا محمد» در همين مدت كوتاه كه از حضورش در پرسپوليس مى گذرد با ارائه بازى هايى درخشان هم از لحاظ فنى توانسته مورد قبول فوتبالدوستان و پرسپوليسى ها قرار بگيرد و هم از لحاظ اخلاقى نمره بالايى گرفته است. محمد نه تنها به دنبال حاشيه نيست بلكه هميشه از به حاشيه رفتن فرار مى كند و به همين علت محبوبيتش در نظر هواداران هر روز بيشتر مى شود. با اين بازيكن مصاحبه كوتاهى انجام داديم كه در ذيل مى خوانيد:
    • وضعيت شما بعد از آن تساوى عجيب مقابل صباباترى قم چگونه است؟
    - همه چيز خوب است و مشكل خاصى نداريم اما بايد بگويم تمام اعضاى باشگاه به فكر راهى هستند كه حاشيه ها و شايعات به حداقل برسد.
    • يكى از همان حاشيه ها اين است كه مى گويند دفاع چپ، پاشنه آشيل پرسپوليس است. آيا اين قضيه را قبول دارى؟
    - به هيچ وجه. من قبول دارم كه كمى در سيستم دفاعى دچار مشكل هستيم اما اينكه مى گوييد پاشنه آشيل تيم سمت چپ خط دفاع است به هيچ وجه قبول ندارم.
    • اما هرچه اين روزها مى شنويم انتقاد از سمت چپ پرسپوليس است.
    - همان طور كه گفتم ما در كار دفاعى مشكل داريم، نه در مهره هاى دفاعى وگرنه مدافعان ما به صورت انفرادى بسيار خوب كار مى كنند.
    • نظرت در مورد جذب مدافع چپ يا مدافع ميانى چيست؟
    - قطعاً براى تقويت تيم مناسب است اما هر مدافعى كه بيايد نياز به زمان براى هماهنگى دارد.
    • فصل پيش چند بازى به عنوان مدافع چپ براى راه آهن به ميدان رفتى. اگر كادر فنى پرسپوليس ترجيح دهد حاضرى به پست دفاع چپ بروى؟
    - ببينيد من هم اكنون در پست دفاع راست كاملاً جا افتاده ام و در اين پست مى توانم عملكرد بهترى داشته باشم اما اگر افشين قطبى بخواهد، حاضرم در پست دفاع چپ هم بازى كنم. البته من در ۲ ۳، بازى اول فصل براى پرسپوليس به عنوان مدافع چپ به ميدان رفتم اما حالا در پست خودم بازى مى كنم و هيچ مشكلى هم ندارم.
    • يادمان مى آيد در گذشته يك مدافع گلزن بودى. گلزنى هايت براى پرسپوليس را از چه زمانى آغاز خواهى كرد؟
    - به زودى. اگر خدا بخواهد براى گلزنى در پرسپوليس برنامه هاى زيادى در ذهن دارم كه به زودى و با استارت خوردن مجدد بازى هاى ليگ برتر با تلاش بيشترى بازى مى كنم و انشاءالله در همين نيم فصل اول هم اولين گلم را براى پرسپوليس مى زنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •