آقا واقعا" شرمنده من نمیخواستم اینقدر شما رو تو زحمت بندازم
به هر حال خیلی از توجهت ممنونم
آقا واقعا" شرمنده من نمیخواستم اینقدر شما رو تو زحمت بندازم
به هر حال خیلی از توجهت ممنونم
سلام دوستان . من این بازی Return to Mysterious Island 2 رو خریدم . وقتی بازی می کنم مثلاً بعد از 20 دقیقه بازی 30 دقیقه بازی یکدفعه بازی crash میکنه بعد میاد بیرون . بعد هرچقدر که سعی می کنم بره تو بازی می خواد بره تو بازی اما دمو نیومده سری دباره از بازی میاد بیرون . دوباره نصب کردم بازم اینطوری بود . اومدم سیستم رستور کردم به چند روز قبل بعد بازی رو دوباره نصب کردم خوب شد . 20 دقیقه نشد بازم کرش کرد از بازی اومد بیرون و دیگه تو بازی نمیره . چی کنم ؟ این مشکل از من نیست قطعاً . یکی بگه چی کار کنم![]()
سلام بچه کسی میتونه کمکم کنه من بازی ایکس من یک رو نصب کردم موقع بازی چیز میکنه میگره ول میکنه مثل سی دی که خش داشته باشه میشه یکی کمک کنه
گرافیکم 512 73000
دوستان میشه لینک دانلود آخرین نسخه درایور انویدیا را بزارین؟
سلام
بازی Battlefield Bad Company 2 در سیستم من صدای دموهاش درست نیست
تو دموها صدای حرف زدنها خیلی ضعیفه
اشکال از چیه ؟
سلام
تو بعضی از بازیها صدا از اول بازی قطع و وصل میشه و به صورت نوسانی پخش میشه که آدم مجبور میشه اسپیکر
رو خاموش کنه , توی بازیهای بزرگ مثل assassins creed2 یا bioshock2 و.... از این مشکلها ندارم تو بازیهایی مثل
Drawn The Painted Tower یا shutter island و ... این مشکل هست گرافیک بازی هیچ مشکلی نداره و صدا
بدجوری قطع و وصل میشه انگار آدم هر ثانیه دوبار بلندگو رو روشن خاموش میکنه.
لطفا بگین مشکل از کجاست و چطوری حل میشه و کارت صدا هم آخرین درایورشه و مشکلی نداره.
خیلی ممنون منتظرم
سلام..من تو بازی ها صدای اشخاص رو ندارم...فقط صدای محیط و مثلا تیر تفنگ میاد....دلیلش بنظرتون چیه؟؟ این مشکل رو برای assassin's creed 2 و bad company 2 و splinter cell دارم...جالبه با power dvd 10 هم وقتی dvd نگاه میکنم صدای محیط فقط شنیده میشه مثل ماشین پرنده ها
ممنون از کمکتون
سلام . من تو بازی left4dead2 همیشه crash میخورم کسی هم مشکل منو داره؟ باید چی کار کرد.
CPU :INTEL DUALCORE 5300
RAM : 2GB DDR3
GRAPHIC : 9600 DDR3 1GB
چه جوری میشه کلیدها رو تو این بازی عوض کرد ؟
ضمنا آیا نسخه جدیدتری از این بازی اومده ؟
سلام
من سیستمم ضعیف نیست ولی نمیدونم چرا موقع بازی sims3 بازی تیک داره
یا وقتی خیلی شلوغ میشه میاد بیرون
ram:4 gb
cpu:E5200
graphic:9600 gt
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)