یه سوال ، اگه با کنسول کپی خور شده به اینترنت وصل Microsoft کنسول رو لاک میکنه یا نه؟
یه سوال ، اگه با کنسول کپی خور شده به اینترنت وصل Microsoft کنسول رو لاک میکنه یا نه؟
خب... مشتری های فتحی کیا بودن؟؟؟ باستن تو صف
الیت :340,000
اگر ورژن فریم ور شما ixtream 1.61 lt باشه نه ولی اگه 1.61 عادی باشه بن میشین![]()
طبق تجربه ماکروسافت هر 1 سال یک موج بن رو شروع میکنه که تقریبا بین 60 تا 80 درصد دستگاه های کپی خور شده رو دربر میگیره و بعد از این موج بن معمولا تا 1 سال خبری از بن نیست و فقط ماکروسافت کاربران خاطی رو تو لیست سیاه قرار میده.یه سوال ، اگه با کنسول کپی خور شده به اینترنت وصل Microsoft کنسول رو لاک میکنه یا نه؟
امسال هم موج بن تمام شد و بیش از 90 درصد کنسول های کپی خوری که به لایو وصل بودن بن شدن که عظیم ترین بن این دوره بود.
حالا اگر فریمور شما غیر از LT باشه حتما تو لیست سیاه قرار میگیرین و بن میشین (به احتمال موج بعدی) ولی اگر LT استفاده کنید و تمام دیسک ها رو هم چک کنید که مشکلی نداشته باشه این شانس رو دارین که ماکروسافت شما رو شناسایی نکنه و تو لیست سیاه قرار نده.
روی مدل آرکد می شه هارد جدا نصب کرد ؟
منظور هارد پرتابل هست؟؟ بله ميشه...
اگه هارد خود دستگاهه كه اونم بايد تهيه كنيد... من 120 گيگ رو 80تومن خريدم.![]()
ممنون
منظورم هاردی که به صورت اورجینال روی بقیه مدل ها قرار داره . ( هارد الیت مثلا 120 گیگه )
مشکلی ندارهمنظورم هاردی که به صورت اورجینال روی بقیه مدل ها قرار داره . ( هارد الیت مثلا 120 گیگه )
سلام به همه ي دوستان گل
امروز رفتم اكه بدم رو ايكس باكسم همون LT بريزن
فروشنده بهم گفت اين كارو نكن گفت خودم كردم بازم بن شدم
آخه چه جوري مگه ممكنه؟
من LIVE بازي كنم
اين جوري كه اين فروشنده گفت راستش جرات نكردم ديگه اين كارو بكنم
سلام به دوستان !
يك سوال كه خواهش مند است به طور كامل براي من مبتدي توضيح بدين
وقتي كه كنسول خريديم خواستيم بازي كنيم بايد يه چيزي تو مايه هاي پروفايل داشته باشيم ديگه ؟
اسمش اين چيزي كه بايد بسازيم چيه ؟ و چگونه ؟
بازي هايي مثه Batman : AA كه live داره ( يعني ماله live هست ) رو هم از همون پروفايل استفاده كنيم ؟
راستش من نميخوام اصلا به ive وصل شم براي بن شدن و يخوام بدونم براي بازي كردن معمولي هم حتما يه بار بايد به live وصل شيم يا نه ؟
ممنون از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)