عزیزم اون faker the god ه :|
عزیزم اون faker the god ه :|
تشکر از اطلاع رسانیتون ولی خدایی این همه حجم ترافیکو از کجا میارید؟منم خیلی دلم میخواد مسابقاتو ببینم ولی ....
----------------------------------------------------
این بار هم بعد از کلی آزمایشات و اکتشافات جدید به نتیجه زیر رسیدم که 100% برا من جواب داده با پینگ 150 و بدون دی سی بازی کردم:
من اول یه vps ایرانی خوب تهیه کردم(برا من سیستم کاهش پینگ سیستک بود) و بعد یه اکانت ک-ریو خوب گرفتم
فقط کافیه اول به اکانت سیستک وصل شید و بعد با اسفاده از کریو بازی کنید.
جان زنو بچتون برام حرف در نیارید من اصلا تبلیغ سیستکو نمیکنم فقط چون صرفا با سیستک امتحان کردم نوشتم. ممکنه با سرورای کاهش پینگ دیگه هم بشه اینکارو کرد.
چند دسته که دارم بازی میکنم برا من ok شده![]()
Last edited by mey123; 08-05-2014 at 19:34.
کاشکی منم میتونستم رنکد بازی کنم،
فقط یبار اومدم سیلور 2 ولی از اون به بعد با پینگ 400 و دی سی شدن دیگه جرات نکردم برم رنکد،
دیروز بخاطر دی سی شدن 0/32/0 به AI باختیم !!!![]()
ای بابا چه خبرته ما اونقدرم دیگه پیر نشدیم که بریم زن و بچه داشته باشیمجان زنو بچتون برام حرف در نیارید من اصلا تبلیغ سیستکو نمیکنم فقط چون صرفا با سیستک امتحان کردم نوشتم. ممکنه با سرورای کاهش پینگ دیگه هم بشه اینکارو کرد.
تو که اینو گذاشتی حد اقل نتیجه شو هم بگو ببینم ریدی یا بردی
دیروز Best Of 5 رو WIN/Lose/WIN/Lose/Lose باختم !
این دفعه دیگه باید برد !
شوخی هم ندارم![]()
![]()
![]()
چون دفعه قبلی به خاطر دانلود خانواده باختم این دفعه ریسک نمی کنم !نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وعده ما امشب ، نصفه شب ! دو تا Lose تو رنک
--------
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اسکین صاحب شدم
تا باشه از این آدم های خوب!
درکت می کنم !
ولی نه ، بسوز![]()
اسکین واسه بچه هاست بزار اونا اسکین بگیرن ما که بچه نیستیم هستیم؟منم اسکین میخوام![]()
![]()
dash meysam raziam azat vas man ke doros shod![]()
برو با اسکینت حال کن
Handhunter nidalee
قابش کن یادگاری از من داشته باش![]()
----------------------------------------------
دیگه کسی اسکین نمیخواد ؟
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و اسکین خودتون رو انتخاب کنید در اسرع وقت ارسال میشه
اسکین لجندری و التیمیت هم میفرستم
![]()
Last edited by R.I.P; 09-05-2014 at 20:41.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)