من بچه شمالم عزیز (گرگان)
سرعت من خوب بوده و افت سرعتیم نداشتم همین دیشب کلی دانلود کردم دقیقآ 305 مگ در هر ساعت که با توجه به وب گردی من سرعت دانلودم خوب بوده
من بچه شمالم عزیز (گرگان)
سرعت من خوب بوده و افت سرعتیم نداشتم همین دیشب کلی دانلود کردم دقیقآ 305 مگ در هر ساعت که با توجه به وب گردی من سرعت دانلودم خوب بوده
من دوستم همین اتفاق اوفتاده براش
اون 10 15 گیگ دانلود کرده
هیچ اتفاقی نمی افته براتون
مشکل از خودشون هست که برا یه تعداد زیادی اتفاق افتاده تا وقتی هم درستش نکن همین وضعه...
سلام دوستان
امروز رفتم نمایندگی مودمو به شرط تست گرفتم آیا با این وضع سیگنال مبشه بدون دردسر استفاده کرد ؟ یا برم مودم outdoor بگیرم
منطقه ما تو نقشه سبز کمرنگه
مودمی هم که گرفتم swc9200 هستش
![]()
Last edited by DJ_EBI; 15-10-2012 at 15:18.
این اسپید تست هم زیاد بهش باور نکنید من تستمو گذاشتم 1مگ واسه دانلود داده بود در حالی که با 300 تا با IDM دانلود میکردم
Last edited by shaahinnn; 15-10-2012 at 15:37.
یکمی وضعیته CINR RSSI جالب نیست CNIR باید بالای 20 باشه و RSSI -70 اینا که ماله شما ... ولی در کل زیادم بد نیست به نظره من که مشکلی نیست حالا امتحان کن ببین چجوری کلا از مهر ماه سرعته اکثر دوستان پایین اومده یه تست با اسپید تست بگیرید
دوستان عزیز الان سه چهار روز هست که واسه من حجم کم نمیکنه و فکر کنم واسه خیلی های دیگه هم همینطور باشه و اینم بگم که مبین نت حساب منفی نداره با خیال راحت دانلود کنید. در ضمن یه چیزی رو هم بگم من کلا حجم ماهانه ام 4 گیگ هست که تموم شد و بعدش 2000 تومن شارژ کردم ولی الان با همین مبلغ نزدیک 2-3 گیگ دانلود کردم!!
این طور که معلومه بازم حجم کم نمی کنه بازم قاتی کرده مبین نت
شرایط شما را داشتم و دارم. مشکلی ام ندارم. ممکنه سرعت آپلود کمتر از حد معمول باشه، اما دانلود همونه. در ضمن من با سبز کمرنگم هزار متر فاصله دارم.
Last edited by امیر انصاری; 15-10-2012 at 16:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)