تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1194 از 1291 اولاول ... 19469410941144118411901191119211931194119511961197119812041244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,931 به 11,940 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

کسی می دونه چطور باید تغییر تعرفه به «مصرف آزاد» رو اعمال کرد؟

تو Ecare که میرم انواع و اقسام تعرفه ها قابل انتخاب هست...
    اما چیزی به نام «مصرف آزاد» وجود نداره...

الان از سرویس 512 استفاده می کنم... و 3 روز دیگه هم تموم میشه...
    اینجا توضیح داده، تو یکسری از استان ها و تنها روی مودم های usb است
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام
    سه ساله که از مودم یو اس بی وایمکس استفاده میکنم.تازگیا وقتی مودمو به دستگاه وصل میکردم شناسایی نمیشد و بعد از چندبار قطع و وصل جواب میداد.تا اینکه به طور کل ازکار افتاد و خراب شد.زنگ زدم 707 برای تهیه مودم جدید ولی گفت دیگه یو اس بی نداریم :-(
    کسی تا حالا با مودم یو اس بی مشکل داشته و قابل تعمیر هست؟
    اونایی که تجربه کار بامودم جیبی داشتن ازش راضی بودن؟
    چون باید مودم رو با خودم جابجا کنم و بعضی جاها که آنتن ضعیفه سامانه تقویت یو اس بی هم میبرم.مودم جیبی تو جاهایی که آنتن ضعیفه جواب میده؟
    و اینکه بیشتر وقتا پشت سیستم هستم و نیازی به وای فای ندارم میشه مودم را باکابل وصل کنم و بدون باتری از مودم استفاده کنم؟
    Last edited by iman_s; 12-11-2014 at 17:27.

4. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون...

ظاهرا قوانین عوض شده...
    یکی دو سال پیش این جوری نبود...
    روی هر مودمی میشد تعرفه ی مصرف آزاد رو داشت...

پس با این حساب باید بی خیال وایمکس ایرانسل شم...
    چون کیفیتش تو کرج و تو منطقه ای که ما هستیم جالب نیست... (برعکس مبین نت که خیلی خوب جواب میده)
    گفتم به عنوان مکمل و در مواقع ضروری ازش استفاده کنم...
    که با این حساب نمیشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

Rزنگ زدم به ۷۰۷ میگم چرا سرعت من بالا تر از هشتاد نمیره اونم در بهترین حالت اینه و اکثرا روی سی و چهل کیلوبایته . مگه نه این ضریب ویژه است و باید ۱۲۸ باشه. خیلی حق به جانب برگشته میگه ۱۲۸ ویژه تا ۱۶ هم بیاد مشکلی نداره اگه پایین تر از ۱۶ اومد زنگ بزنید.پرسیدم پس ۱۲۸ عادی چی؟ گفت اون تا دو کیلوبایت هم بیاد مشکلی نداره.
    واقعا خجالت آوره ضریب یک به یک گرفتم که تا ۱۶ هم بیاد حق اعتراض نداری. من موندم اگر هیچ اشتراکی نداره یک به یک چرا باید پایین بیاد. من اگر امکانش رو داشتم صد سال از وایمکس استفاده نمیکردم

7. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

این طرح از امروز فعال شد. .متاسفانه چون من خوزستان هستم و کیفیت طرحهای بالای ۵۱۲ اصلا خوب نیست همانطور که حدس زده بودم. دیشب سرعت دانلودم بین سی تا چهل بود و در روز هم بین هفتاد تا هشتاده. ولی فکر کنم در شهر شما همان ۱۲۸ باشد. جالبه سرعت دانلود کمی از ۵۱۲ که داشتم بیشتره ولی سرعت باز کردن سایتها کمی پایینه

Rزنگ زدم به ۷۰۷ میگم چرا سرعت من بالا تر از هشتاد نمیره اونم در بهترین حالت اینه و اکثرا روی سی و چهل کیلوبایته . مگه نه این ضریب ویژه است و باید ۱۲۸ باشه. خیلی حق به جانب برگشته میگه ۱۲۸ ویژه تا ۱۶ هم بیاد مشکلی نداره اگه پایین تر از ۱۶ اومد زنگ بزنید.پرسیدم پس ۱۲۸ عادی چی؟ گفت اون تا دو کیلوبایت هم بیاد مشکلی نداره.
    واقعا خجالت آوره ضریب یک به یک گرفتم که تا ۱۶ هم بیاد حق اعتراض نداری. من موندم اگر هیچ اشتراکی نداره یک به یک چرا باید پایین بیاد. من اگر امکانش رو داشتم صد سال از وایمکس استفاده نمیکردم
    خب با پست دوم ابهام من برطرف شد یه موقعی ADSL مخابرات داشتم بعد کلی اعتراضات مدیر عامل مخابرات اومد توی تاپیک مشهد بعد کمی وعده وعید درمورد سرعت همین چیزا رو گفت و یه سری محاسبه واسمون گذاشت که الان من براتون مینویسم.

مبنای سنجش تبادل اطلاعات بویژه در شبکه؛ بیت هست مثلا 1024 بیت در حالیکه مبنای ذخیره اطلاعت بایت. و ظاهرا سرعتی که IDM ویا نرم افزار های دانلود نشون میدن براساس بایته و چون هر 8 بیت یک بایت میشه پس برای تبدیل سرعت داریم (برای سرعت یک مگابیت) 1024 / 8 = 128 پس با خط یک مگ در بهترین حالت باید 128 دان داشت ولی چون اشتراک میشه، بسته به ضریب کمتر میشه. اگه ضریب اشتراک 8 نفر باشه و همه در اون ساعت آنلاین باشند سرعت دان 128 / 8 = 16 خواهد بود
    با همین محاسبات بالا برای خط 128 بیت سرعت دان در بهترین حالت 16 و در بدترین حالت 2 میشه.

پس با این حساب ممکنه این طرح بدرد من نخوره همین الان با 128 عادی میانگین دانلودم 12 تا 16 متغیره پس تو منطقه ما کاربر وایمکس کمه و نت من رو share نکردن اما هنوز یک سوال باقی میمونه شما چطور سرعت بالای 16 که حداکثر هست گرفتید؟ در ADSL البته زیاد پیش میاد ولی اونجا طبیعیه چون همیشه خط رو بالاتر از طرح در خواستی میبندند از یک مگ بگیر تا 10 مگ واگه شانس بیاری و منطقتون خلوت باشه ممکنه شرکت بخواد بهت یه حالی بده و چند برابر بیشتر از سرعت طرحت استفاده کنی همون اتفاقی که پارسال واسه من افتاد. 128 مخابرات گرفتم و تا 6 ماه سرعتم 1 مگ بود ولی وایمکس که اینطوری نیست و سرعتا واقعی هستند.
    Last edited by omid_zendegi; 12-11-2014 at 01:58.

9. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

خب با پست دوم ابهام من برطرف شد یه موقعی ADSL مخابرات داشتم بعد کلی اعتراضات مدیر عامل مخابرات اومد توی تاپیک مشهد بعد کمی وعده وعید درمورد سرعت همین چیزا رو گفت و یه سری محاسبه واسمون گذاشت که الان من براتون مینویسم.

مبنای سنجش تبادل اطلاعات بویژه در شبکه؛ بیت هست مثلا 1024 بیت در حالیکه مبنای ذخیره اطلاعت بایت. و ظاهرا سرعتی که IDM ویا نرم افزار های دانلود نشون میدن براساس بایته و چون هر 8 بیت یک بایت میشه پس برای تبدیل سرعت داریم (برای سرعت یک مگابیت) 1024 . 8 = 128 پس با خط یک مگ در بهترین حالت باید 128 دان داشت ولی چون اشتراک میشه، بسته به ضریب کمتر میشه. اگه ضریب اشتراک 8 نفر باشه و همه در اون ساعت آنلاین باشند سرعت دان 128 / 8 = 16 خواهد بود
    با همین محاسبات بالا برای خط 128 بیت سرعت دان در بهترین حالت 16 و در بدترین حالت 2 میشه.

پس با این حساب ممکنه این طرح بدرد من نخوره همین الان با 128 عادی میانگین دانلودم 12 تا 16 متغیره پس تو منطقه ما کاربر وایمکس کمه و نت من رو share نکردن اما هنوز یک سوال باقی میمونه شما چطور سرعت بالای 16 که حداکثر هست گرفتید؟ در ADSL البته زیاد پیش میاد ولی اونجا طبیعیه چون همیشه خط رو بالاتر از طرح در خواستی میبندند از یک مگ بگیر تا 10 مگ واگه شانس بیاری و منطقتون خلوت باشه ممکنه شرکت بخواد بهت یه حالی بده و چند برابر بیشتر از سرعت طرحت استفاده کنی همون اتفاقی که پارسال واسه من افتاد. 128 مخابرات گرفتم و تا 6 ماه سرعتم 1 مگ بود ولی وایمکس که اینطوری نیست و سرعتا واقعی هستند.
    دوست عزیز برای این گفتم بالاتر از ۵۱۲ چون سرعت دانلود ۵۱۲ بین شصت تا هفتاده اما این ۱۲۸ و مثل یک مگ میمونه
    و اینکه من چطور بالای هفتاد دانلودمه به خاطر اینه که این ۱۲۸ عادی نیست. این ویژه است با ضریب یک به یک وسرعت شما با هیچ کس اشتراک نمیشه . اون ۱۲۸ عادیه که بین هشت نفر اشتراک میشه. و تازه کم هم هست. اما متاسفانه اونا همین هم میگن تا ۱۶ بیاد حق اعتراض نداری و حتی ۱۲۸ عادیه تا دو کیلوبایت هم بیاد حق اعتراض ندارید با وجود اینکه اگر ۱۲۸ تقسیم بر هشت بشه حداقل باید شانزده کیلوبایت سرعت رو داشته باشید. الان که دارم این متن رو مینویسیم اول صبحه و سرعت خوبه الان سرعتم بین صد تا صد و ده است. اما فقط صبح اینجوریه. یکی از دوستان مشهدی این طرح را دارن و در چند صفحه قبل تاپیک گفتن سرعتشون بالای دویست بوده
    Last edited by vidav; 12-11-2014 at 07:34.

11. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احتمالا مودمتسالمه
    وصلش میکنی هیچ اتفاقی نمیافته؟

13. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

به نظرم تا جایی که میتونی آنتن دهی مودم را بهتر کن ، میزان CINR منظورمه
    من چند روزه که با چرخش مودم در پشت بوم این رو رسوندم به عددی بین 31 و 34 ، الان از همون 1 شب بهم 260 تا میده تا 7 صبح .
    حتی اگه مجبوری مودم رو ببری پشت بوم اینکارو بکن ، من مودم مدل 130 رو با کلی عایق بندی و جعبه بستمش به میله آنتن پشت بوم .
    حالا همین مودم رو بزارم تو حیاط سرعتم میاد رو 15 کیلوبایت !

همه ماها که اومدیم سمت وایمکس به خاطر عدم امکان استفاده از ADSL بوده ، خود من از سال 1384 کاربر اینترنتم ، تا سه سال قبل با Dial up وصل میشدم ، و تا سال قبل از gprs استفاده میکردم ، یکساله اومدم سمت وایمکس ، اول مبین نت حالا ایرانسل

تا جایی که میتونی میزان CINR رو ببر بالا ، خیلی خیلی روی سرعت تاثیر داره .

15. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

رو چند تا سيستم امتحان كردم و همش ارور Useb Device Not Recognized ميداد.ولي ديشب دوباره با سامانه تقويت كننده نصب كردمش درست شد.امروز از ترسم از سامانه جداش نكردم و همشو زدم زير بغلم و جابجا كردم
    شماميدوني مشكلش از چيه؟
    Last edited by iman_s; 12-11-2014 at 17:28.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

منم با مودم usb مشکل داشتم اما شبیه شما نبود

مودم رو میشناسه بعد کانکشن رو باز میکنی ، دیگه نمیشناسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •