تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1194 از 1635 اولاول ... 194694109411441184119011911192119311941195119611971198120412441294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,931 به 11,940 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با سلام . من میخوام دوربین تا 350 تومن کامپکت بگیرم. تحقیق زیاد کردم ولی هنوز یه سوالی که واسم مونده در مورده مدت زمانیه که میشه با یه بار شارژ، فیلم برداری کرد. اینم بگم دوربین sx230 مد نظرم هست..,ولی شنیدم که باطری ضعیفی داره.
    ممنون میشم از جواب دوستان
    سلام دوست من

این مدل را نسبت به همتاهای دیگه اش در مارک های دیگه میگند دارای باتری ضعیفی است و در واقع تفاوتی بین توانایی این مدل با مدل قبلش از نظر شارژ باطری نداره .

sx230 : و کلا مدل های کانن توانایی این را دارند که در حالت فول شارژ یک ساعت الی 1:15 مدام دوربین را روشن نگه دارند . و در صورت نیاز بیشتر میتونید باطری یدک برای این دوربین تهیه کنید ....

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان دیدید دلار اومد پایین؟حالا اونایی ک 1 ماه پیش دوربین خریدن ضرر کردن

شما کجای کاری عزیز من ، امروز سونی کل محصولاتش رو 25% گرون کرده
    یعنی دوربین 200 تومنی رو شما باید بخری 250

3. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما کجای کاری عزیز من ، امروز سونی کل محصولاتش رو 25% گرون کرده
    یعنی دوربین 200 تومنی رو شما باید بخری 250

چطور؟

رفرنس؟

با توجه به وجود رقبای قدری در این صنعت همچون کانن، نیکون ،فوجی و... معمولا سعی بر این است که قیمت ها به شکلی تعیین گردد که سهم بازار حفظ شود به گونه ای که همه درصدد رهبری هزینه هستند.
    Last edited by knight110; 31-01-2012 at 02:10.

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چطور؟

رفرنس؟

با توجه به وجود رقبای قدری در این صنعت همچون کانن، نیکون ،فوجی و... معمولا سعی بر این است که قیمت ها به شکلی تعیین گردد که سهم بازار حفظ شود به گونه ای که همه درصدد رهبری هزینه هستند.
    نزدیکه عیده عزیزم.. هر سال فروشنده های کالاهای الکترونیکی این موقع قیمتها رو میارن پایین تا بیشتر فروش و سود کنن و انبارها رو خالی کنن ولی امسال راه جدیدی یاد گرفتن.. قیمتها رو بردن بالا تا با همون فروش کم سود بیشتر رو ببرن!
    علاجش فقط تحریم خرید هر نوع کالای دیجیتال تا اطلاع ثانویه و بس.هیچ راه حل دیگری وجود نداره خودت رو خسته نکن.

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

دوستان دیدید دلار اومد پایین؟حالا اونایی ک 1 ماه پیش دوربین خریدن ضرر کردن
    نمیدونم کجا زندگی میکنید ولی باور کنید اقتصاد یک علمه
    با زور و حرف درست نمیشه که اگه این طور بود الان کره شمالی بهترین اقتصاد دنیا رو داشت

در ضمن دلار نیومده پایین و الان که روز سه شنبه ساعت 14 میباشد دلار به قیمت 1850 تومان رسیده!

7. این کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نزدیکه عیده عزیزم.. هر سال فروشنده های کالاهای الکترونیکی این موقع قیمتها رو میارن پایین تا بیشتر فروش و سود کنن و انبارها رو خالی کنن ولی امسال راه جدیدی یاد گرفتن.. قیمتها رو بردن بالا تا با همون فروش کم سود بیشتر رو ببرن!
    علاجش فقط تحریم خرید هر نوع کالای دیجیتال تا اطلاع ثانویه و بس.هیچ راه حل دیگری وجود نداره خودت رو خسته نکن.

دوست گرامی

از نوشته شما این گونه استنباط می شود که شرکت سونی مادر یک چنین تصمیمی را گرفته است که به نظرم بسیار بعید آمد به همین دلیل درخواست رفرنس کردم. اما در ارتباط با بازار داخل و نمایندگی ها باید عرض کنم که قیمت محصولات آن ها نیز تابع نرخ ارز است و در این آشفتگی وضعیت اقتصادی و بازار خب برخی ها نیز سؤ استفاده می کنند که راه حلش همان است که شما فرمودید. تجربه ای که من از خرید دوربین سونی از نمایندگی ها دارم این است که نمایندگی های موجود در شهرستان ها منصف تر از نمایندگی های تهران هستند.
    از طرفی در حال حاضر برندهای دیگری همچون کانن، فوجی، نیکون ، پاناسونیک و به تازگی نیز سامسونگ در بازار این محصول فعالند که می توان بهترین گزینه را انتخاب نمود.
    Last edited by knight110; 31-01-2012 at 18:26.

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نمیدونم کجا زندگی میکنید ولی باور کنید اقتصاد یک علمه
    با زور و حرف درست نمیشه که اگه این طور بود الان کره شمالی بهترین اقتصاد دنیا رو داشت

در ضمن دلار نیومده پایین و الان که روز سه شنبه ساعت 14 میباشد دلار به قیمت 1850 تومان رسیده!
    ببین دوست عزیز.در اینکه اقتصاد جزو علوم طبقه بندی میشه یا جزو مکاتب نمیخوام بحث کنم چون ربطی به اینجا نداره.. جای دیگه خواستین درخدمتم.. ولی دیگه از کودک 5 ساله تا پیر 95 ساله و شما و همه میدونن جو روانی و سیاست تحمیلی غربی ها موجب این سناریو شد تا بدینوسیله سرمایه های در حال فرار از غرب به هر جا میخواد بره, بره جز به ایران که تا سال قبل آمار مثبت رشد سرمایه گذاری خارجی داشت.. نظر شخصی من اینه دولت مقصر نیست پس مقایسه با کره ی شمالی از طرف شما هم مقایسه ی درستی نیست.اگه منظورتون بقول رسانه های اونور آبی: اقتصاد دستوری! هست که باید عرض کنم نظارت قویتر از این و دستوری تر از این راه حلشه و بس.
    ضمناً دلار هفته ی قبل بالای 2000 ت بود پس باز هم افت داشته.. و احتمال خیلی زیاد بعد از کمی نوسان دوباره افت میکنه.علت هنوز بالا بودنش اینه خیلیها با قیمت بالا خریدن و حاضر نیستن با قیمت پایین بفروشن.علت دوم بعضی صرافیهاست که این وسط کیسه ی بزرگی برای خودشون دوخته بودن و حالا شکه شدن و در نتیجه دلار عرضه نمیکنن ولی چون تدریجاً و بمرور به ضرر خودشون تموم میشه آخرالامر تسلیم میشن..
    sorry 4 off topic
    Last edited by Hektor; 31-01-2012 at 18:36.

10. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    میشه لطفا یه دوربین عکاسی خوب تا 500 تومن به من معرفی کنید. کار حرفه ای نمی کنم اما می خوام بهترین دوربین رو با این قیمت بگیرم . ممنونممم.

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    میشه لطفا یه دوربین عکاسی خوب تا 500 تومن به من معرفی کنید. کار حرفه ای نمی کنم اما می خوام بهترین دوربین رو با این قیمت بگیرم . ممنونممم.

SX 230 كانن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببخشید 40 هزار تومن ضربدر 4% ارزش افزوده میشه 41600 درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •