تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1194 از 2376 اولاول ... 19469410941144118411901191119211931194119511961197119812041244129416942194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,931 به 11,940 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مصدومان فولاد به بازي با استقلال مي‌رسند

يكي از حساس‌ترين بازي‌هاي هفته پانزدهم ليگ برتر را دو تيم استقلال و فولاد خوزستان در ورزشگاه آزادي انجام مي‌دهند كه در اين بين فولادي‌ها بازيكن مصدومي ندارند.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، مجيد جلالي براي اين بازي تمامي نفراتش را در اختيار دارد و تنها نگراني‌اش مصدوميت پژمان جمشيدي و سعيد رمضاني است كه به نظر مي‌رسد اين دو بازيكن براي ديدار روز جمعه به شرايط بازي مي رسند.

جمشيدي از ناحيه مچ پا و رمضاني از ناحيه كمر احساس درد مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال و مشكلي به نام دروازه‌بان دوم

مصدوميت اشكان نامداري از ناحيه مچ پا مشكلاتي را براي كادرفني استقلال به‌وجود آورده است.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، با توجه به مصدوميت اشكان نامداري و از آنجا كه او هنوز تمرينات گروهي‌اش را با تيم آغاز نكرده،‌ دروازه‌بانان جوانان و اميد در تمرينات بزرگسالان در غياب وحيدطالب‌لو شركت مي‌كنند.

به هر حال كادرفني بسيار اميدوار است كه نامداري تا قبل از بازي روز جمعه مقابل فولاد به شرايط مسابقه نزديك شود در غير اين صورت يكي از دروازه بان هاي پايه استقلال ذخيره طالب لو خواهند بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهدى اميرآبادى:
    هيچ وقت نگفتم از استقلال مى روم

مهدى اميرآبادى با وجودى كه در تركيب اصلى استقلال جا ندارد اما تلاش مى كند از حداقل فرصت ها بهره بگيرد: «در حال حاضر شرايط استقلال بسيار خوب است و تمامى بازيكنان با جديت در حال تمرين كردن هستند و تلاش مى كنند تا با قدرت سير صعودى خود را ادامه بدهند و پيروزى هاى خود را تكرار كنند. در آمادگى بدنى قرار دارم و با جديت در تمرينات شركت مى كنم و سعى مى كنم دوباره در تركيب اصلى استقلال به ميدان بروم.
    در چند بازى گذشته فرصت زيادى براى بازى كردن به دست نياورده ام و منتظر كوچك ترين فرصتى هستم كه قلعه نويى در اختيار من قرار دهد تا بتوانم توانايى هاى خودم را به سرمربى تيم نشان دهم. با توجه به شرايط بازيكنان و روند رو به رشد تيم و روحيه بالاى بازيكنان استقلال به طور يقين استقلال قهرمان ليگ مى شود و در آسيا هم حرف هاى زيادى براى گفتن خواهد داشت.» اميرآبادى به اين هم اشاره دارد كه هيچ گاه عليه استقلال مصاحبه نكرده است: «من هيچ وقت نگفتم از استقلال مى روم. عده اى با من و استقلال دشمنى دارند و مى خواهند ما را به جان هم بيندازند. عليه استقلال و قلعه نويى هيچ حرفى نزدم. از شرايط فعلى راضى ام و منتظر مى مانم تا فرصت به من هم برسد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رفقاى دى كارمو تست مى دهند يا نمى دهند
    من دلال نيستم

هر روز اخبار ضد و نقيض بسيارى درباره برزيلى هاى استقلال به گوش مى رسد، يك روز صحبت از آمدن اين بازيكنان است و روز ديگر اين خبر تكذيب مى شود. موضوع حضور برزيلى ها در استقلال آنقدر بيخ پيدا كرده كه حتى واعظ آشتيانى هم چند روز پيش به حرف آمد و گفت: «حتى پول بلبت آنها را هم نمى دهيم.» در عين حال شنيده مى شود همين روزها اين بازيكنان كه توسط رضا رجبى مورد تاييد قرار گرفته اند به تمرينات استقلال خواهند آمد تا امير قلعه نويى از آنها تست بگيرد. البته اينكه امير قلعه نويى قصد دارد از اين بازيكنان تست بگيرد خود دردسرهاى بسيارى را براى اين باشگاه به وجود آورده است. رضا رجبى يكى از كسانى است كه از تست گرفتن اين بازيكنان به شدت ناراحت است او حتى گفته است: «مگر من دلال هستم كه حرفم را قبول ندارند و مى خواهند از بازيكنانى كه انتخاب كردم تست فنى بگيرند. اگر من مسؤول انتخاب آن بازيكنان بودم كه هيچ! اگر نبودم پس چرا من را به برزيل فرستادند تا بازيكن انتخاب كنم و به استقلال بياورم.» ناراحتى رضا رجبى به گوش اميرقلعه نويى هم رسيد اما سرمربى استقلال به موضوع جذب برزيلى ها طور ديگرى نگاه مى كند. قلعه نويى در توجيه اين كار گفته: «نمى خواهم خاطره تلخ دى كارمو براى استقلال هم تكرار شود. براى همين حداقل بايد يكى، دو روز اين بازيكنان را ببينم تا نظير آن اتفاق تكرار نشود.» حساسيت روى جذب بازيكنان خارجى باعث شده امير قلعه نويى حتى حرف هاى رضا رجبى هم را قبول نكند و عزمش را براى تست گرفتن از اين برزيلى ها جزم كند. با اين كار ممكن است رضا رجبى اولين كسى باشد كه از كادر فنى استقلال تحت عنوان آناليزور جدا مى شود. چون رجبى به شدت از اين كار ناراحت است و تست گرفتن از بازيكنان برزيلى را به نوعى بى احترامى به فهم خود مى داند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

وقتى پايش درد مى كند يعنى هنوز مشكل دارد
    جبارى هرچه مى كشد، از بدنسازى است!
    ايران ورزشى- امير قلعه نويى حق دارد اين روزها به شدت پيگير مصدوميت مجتبى جبارى باشد. براى همين است كه هر روز وضعيت جبارى را از دكتر نوروزى مى پرسد.
    روز گذشته امير قلعه نويى پيش از بازى با تيم منتخب كرج درباره جبارى با دكتر نوروزى حرف زد اما نوروزى خبرهاى خوبى را به گوش قلعه نويى نرساند. نوروزى در تشريح وضعيت پاى جبارى به قلعه نويى چنين گفته است: «وقتى پايش درد مى كند يعنى مشكل دارد. ديروز با او حرف زدم و گفت پايم درد دارد!»
    به نظر مى رسد مصدوميت جزيى جبارى كه منجر به بيرون ماندن اين بازيكن در بازى با ملوان از تركيب اصلى شد حادتر از آن است كه قلعه نويى تصور مى كرد. قرار بود جبارى بعد از بازى با منتخب كرج به ديگر بازيكنان ملحق شود، حتى در ابتدا حرف از اين بود كه جبارى حتى مى تواند تيم ملى را در بازى با امارات همراهى كند اما مشكل حاد جبارى اجازه نداد او همراه تيم ملى به امارات برود. يكى از مربيان اسبق استقلال كه در حال حاضر در يكى از تيم هاى تهرانى فعاليت مى كند درباره جبارى حرف جالبى مى زند: «جبارى نزديك به ۴ سال است بدنسازى نكرده و هميشه در فصل آماده سازى در كش و قوس انتخاب تيم جديد بوده و به همين دليل روزهاى بسيارى را براى تمرين كردن و بدنسازى از دست داده است.»
    البته ادعاى اين مربى چندان هم غلط نيست. جبارى با وجودى كه در همين فصل مى دانست انتخابى جز استقلال ندارد اما تمرينات اختصاصى را به تمرينات گروهى ترجيح داد تا به نوعى از فرم بدنى مطلوب فاصله بگيرد چرا كه تجربه نشان داده بازيكنانى كه به شكل انفرادى تمرين مى كنند به لحاظ آمادگى چند گام عقب تر از ديگر بازيكنان هستند. به دليل اينكه فشار تمرينات گروهى بسيار بيشتر از تمرينات اختصاصى است. جبارى معمولاً در آغاز فصل بدنسازى با ابهام هايى در انتخاب تيم جديد همراه است و اين موضوع كه در همين فصل هم براى چهارمين سال پياپى رخ داد، بار ديگر تكرار شد و در نتيجه او پيش از آنكه به نيم فصل برسد با همان مصدوميت كهنه از ناحيه زانو مواجه شد.

اولين نشانه هاى مصدوميت در بازى با ذوب
    اولين نشانه اى كه كادر فنى و كادر پزشكى استقلال را متوجه مصدوميت جبارى كرد به قبل از شروع بازى استقلال مقابل ذوب آهن برمى گردد؛ جايى كه جبارى پيش از شروع بازى براى گرم كردن وارد زمين شد و بعد از لحظاتى از ناحيه زانو احساس درد كرد كه نوروزى مجبور شد معاينات سطحى را از پاى او انجام دهد.
    البته آن روز به دليل مبهم بودن دلايل درد پاى جبارى، نوروزى از جبارى خواست در بازى شركت كند تا پس از بازى با ذوب آهن به طور دقيق در اين باره تصميم بگيرد. در آن بازى جبارى با احتياط فراوان براى تيمش بازى كرد اما ضربه اصلى را جبارى در بازى با پيكان خورد و دست آخر نتوانست استقلال را مقابل ملوان همراهى كند. آن چه امروز باعث نگرانى امير قلعه نويى شده در حقيقت مصدوميت جبارى در بازى پيكان نيست. امير قلعه نويى تصور مى كند جبارى با توجه به عمق مصدوميتش احتياج به عمل جراحى داشته باشد و دست كم ۲ ماه حضور در تركيب استقلال را از دست بدهد و نتواند استقلال را در بازى هاى دشوار آتى همراهى كند.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

واقعا عالی میشه اگرنویدکیابیاداستقلال

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نویدکیا بازیکن فوق العاده ی هست اما بازیکنی هست که خیلی راحت مصدوم میشه و نمیشه روش حساب کرد!
    می ترسم بگیرمیش و اون وقت مصدوم بشه و روی دستتمون بمونه.
    نویدکیا اگر مصدومیتهای متوالیش نبود الان در اروپا بازی میکرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

با تاخير در زمان ورود
    يك بازيكن برزيلي استقلال وارد تهران شد
    خبرگزاري فارس: در حالي كه قرار بود دو بازيكن برزيلي بامداد امروز وارد تهران شوند، يكي از آنها ساعاتي قبل وارد تهران شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، شركت وب ساكر يكي از دو بازيكن برزيلي مورد تاييد رضا رجبي، آناليزور استقلال را با تاخير روانه تهران كرد.
    فابيو والا، بازيكني است كه گفته مي شود به نسبت بازيكن ديگر، در شرايط بهتري قرار دارد و به همين دليل، مقدمات حضور او فراهم شده است.
    اين بازيكن برزيلي با تاخير در پرواز، ساعاتي قبل در حالي وارد تهران شد كه رضا رجبي قبلا عنوان كرده بود با دو بازيكن براي حضور در تمرين به توافق رسيده است.
    اين بازيكن اكنون در هتل المپيك اقامت دارد و امروز عصر هم در تمرين اين تيم شركت نمي كند.
    وي در صورتي در تمرين حاضر مي شود كه ابتدا در مذاكره با مسئولان باشگاه به توافق برسد و در تست فني شركت كند.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پس از جلسه امروز مديرعامل و سرمربي
    باشگاه استقلال استعفاي قلعه نويي را تكذيب كرد
    خبرگزاري فارس: با برگزاري جلسه بين مديرعامل و سرمربي تيم فوتبال استقلال، اين باشگاه استعفاي قلعه‌نويي را تكذيب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در پي انتشار شايعه استعفاي امير قلعه نويي از سرمربيگري استقلال و بروز اختلاف با واعظ آشتياني، اين موضوع را باشگاه تكذيب كرد.
    امروز صبح طبق روال هر هفته، امير قلعه نويي با واعظ آشتياني جلسه دو نفره اي را برگزار كرد كه محور بحث، شايعه استعفاي سرمربي بود.
    استقلال به طور رسمي اين خبر را تكذيب كرد و مديرعامل اين تيم نيز از قلعه نويي خواست فقط به بازي هفته پانزدهم مقابل فولاد فكر كند.
    سرمربي آبي پوشان نيز تاكيد كرد انتشار اين شايعه براي برهم زدن آرامش استقلال است و قصد دارد اين تيم را به قهرماني در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا برساند.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من اصلا احساس خوبی نسبت به حضور این برزیلی ها ندارم. هنوز وارد تیم نشده این همه حاشیه درست کردن برای استقلال... من نمیدونم وقتی تیم داره عالی نتیجه میگیره مخصوصا تو خط حمله چرا باید این مسائل رو پیش آورد ؟ به جای این سعی کنن هوای بازیکنهای موجود رو داشته باشن و تیم رو از حاشیه خبرنگارها و روزنامه های زرد ورزشی حفظ کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •