تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1194 از 3195 اولاول ... 19469410941144118411901191119211931194119511961197119812041244129416942194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,931 به 11,940 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

نمردیم و XBOX360 ما هم سه چراغه شد!!!

البته تقصیر خودم بود!!! پریز دو شاخی برق دستگاه خراب بود و با یه تکون دستگاه سینه پهلو زد!!

بعد که خاموشش کردم و دو شاخی رو به یه پریز سالم زدم به حول و قوه ای الهی درست شد.

خودمونیم وقتی دستگاه سه چراغ میشه آدم اینجوری میشه:
    درسته...ماله منم همین جوری یه بار سه چراغه شد...البته بعدش یه مقدار قیافه ام داغون تر از شما بود.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نباید مشکلی ایجاد بکنه ، مگر اینکه 360 هم مثل ویندوز نتونه فایل ها رو به صورت منظم روی هارد بنویسه (برای همینه که ویندوز دیفرگمنت داره) که در این صورت ممکنه هار دچار بد سکتور نرم افزاری بشه
    این چیزی که میگی درست میشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مگه شما دستگاه رو میزاری روی فرش ؟

من همین الان اومدم خونه و در حد و اندازه یک عدد جنازه مطرح هستم ، ولی در کل فکر میکنم برای نتیجه گیری کمی زود هست ، اگر کسی تونست مقاله ای پیدا کنه در مقایسه با طول عمر دستگاه هایی که عمودی تست شدند و آنهایی که افقی تست شدند یه حالی بده

درست مثل همین تجربه رو من در مورد Ps2 داشتم و وقتی که دستگاه در حالت عمودی بود از هر نظر بهتر کار میکرد تا در حالت افقی ، از اونجایی که در هر سانتی متر از مسیر حلزونی شکلی که یک دیسک از ابتدا تا به انتها داره (حدود چند هزار کیلومتر) هزاران سوراخ وجود داره (هر جا که نور لیزر دیسک عبور کند 0 و هر کجا که عبور نکند 1 - زبان ماشین) کوچکترین لرزش میتونه در خواند اطلاعات دیسک اختلال ایجاد بکنه و در نتیجه مدت بیشتری طول میکشه که دیسک خونده بشه .

طبق بحثی که کردیم میزان تلورانس دیسک در رابطه با انحنای دیسک و ... یا وجود نداره یا اگر هم داشته باشه در حد و اندازه ای نیست که تاثیر بذاره روی جریان خواندن دیسک . ولی این داستان لرزش یک موضوع 100% هست و میتونیم بررسی کنیم ببینیم آیا در حالت عمودی لرزش کل سیستم کمتر هست ، بیشتر یا فرقی نمیکنه .

اون داستان حرارت که دوستان گفتند ممکنه درست باشه چونکه سالهاست که کیس های کامپیوتر به صورت افقی به خاطر همین مساله تهویه تولید نمیشوند .

ادامه بدیم ببینیم به کجا میرسیم
    در مورد دستگاهم باید بگم من با LCD توی اتاقم بازی میکنم که دستگاهم روی LCD هست و از اون نظر مشکلی ندارم.برای بقیه گفتم.چون اکثرا میزارن روی فرش
    در مورد مساله و بحث افقی و عمودی بودن در هر صورت حرف های شما درسته که در آخر به نظر من میرسیم به گذاشتن دستگاه در حالت Vertical یا عمودی////
    اگر دوستان مقاله ای خلاف این موضوع پیدا کردن که فبها بزارن تا ما هم استفاده کنیم چون من که پیدا نکردم ولی اگر که پیدا نشد مساله رو مختومه اعلام کنیم چون من که دیگه خسته شدم و یه ذره بحث طولانی شده...

بله.اصلا یکی از دلایل گذاشتن Defragment توی ویندوز همین ایجاد شدن بد سکتوره...شما هر دو ماه یک بار یا هر پریود زمانی خاص دیگه ای یه دیفرگ باید بکنی...مخصوصا درایو های اصلیتو.

4. 2 کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

در مورد دستگاهم باید بگم من با LCD توی اتاقم بازی میکنم که دستگاهم روی LCD هست و از اون نظر مشکلی ندارم.برای بقیه گفتم.چون اکثرا میزارن روی فرش
    در مورد مساله و بحث افقی و عمودی بودن در هر صورت حرف های شما درسته که در آخر به نظر من میرسیم به گذاشتن دستگاه در حالت Vertical یا عمودی////
    اگر دوستان مقاله ای خلاف این موضوع پیدا کردن که فبها بزارن تا ما هم استفاده کنیم چون من که پیدا نکردم ولی اگر که پیدا نشد مساله رو مختومه اعلام کنیم چون من که دیگه خسته شدم و یه ذره بحث طولانی شده...
    مگه LCD تون چه جوریه که میزارین روی اون؟؟؟

6. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

روی هارد های PC بله یه Low Level Format هار نو نو میشه ولی در مورد 360 نمیدونم . البته خیلی مهمه که ایراد ویندوز رو داشته باشه توی نوشتن اطلاعات روی هارد . تا جایی که من میدونم دشبور 360 از کرنل لینوکس استفاده میکنه و لینوکس این مشکل رو نداره . (البته اگر حتما از کرنل لینوکس استفاده بکنه !)

واسه سرور هاش که لینوکس استفاده میکنه یه وقتی هَک نشه
    البته سرور های عمومی مثل لایو یا Xbox نه بلکه سرور های داخلی شرکت که کارمند ها و تیم های برنامه نویسی رو به هم متصل میکنه .

8. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مگه LCD تون چه جوریه که میزارین روی اون؟؟؟
    روی LCD نه عزیزم...میزی که پنل روشه بالاش جا داره که روی اون میزارم

روی هارد های PC بله یه Low Level Format هار نو نو میشه ولی در مورد 360 نمیدونم . البته خیلی مهمه که ایراد ویندوز رو داشته باشه توی نوشتن اطلاعات روی هارد . تا جایی که من میدونم دشبور 360 از کرنل لینوکس استفاده میکنه و لینوکس این مشکل رو نداره . (البته اگر حتما از کرنل لینوکس استفاده بکنه !)

واسه سرور هاش که لینوکس استفاده میکنه یه وقتی هَک نشه
    البته سرور های عمومی مثل لایو یا Xbox نه بلکه سرور های داخلی شرکت که کارمند ها و تیم های برنامه نویسی رو به هم متصل میکنه .
    360 هم فرمت داره ولی نه به اون شکل.فقط حکم Deletion رو داره که پروفایل و بازی های نصبی رو پاک میکنه و ویدیو های دانلود شده از لایو...
    و نظر شما نسبت به دشبورد XBOX 360 درسته...من هم شنیدم از کرنل و هسته ی اصلی لینوکس بهره میگیره که خودش یه امتیاز بزرگه.

10. 2 کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

درود بر دوستان گلم
    پیشنهاد میکنم یه سری به این تاپیک بزنید مطالب خوبی داره...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

12. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درود بر دوستان گلم
    کد:
    مرسی ولی همه ی این مطالب توی P30World خودمون هستش که!
    در هر صورت دست شما درد نکنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

درود بر دوستان گلم
    کد:
    خدایی جایی بهتر از اینجا پیدا میشه؟؟؟

15. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خدایی جایی بهتر از اینجا پیدا میشه؟؟؟
    همه ی این مطالب البته نه به این تفصیل توی خود همین فروم ما هم پیدا میشه.فقط به صورت پراکنده است نه یک جا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •