درسته...ماله منم همین جوری یه بار سه چراغه شد...البته بعدش یه مقدار قیافه ام داغون تر از شما بود.![]()
درسته...ماله منم همین جوری یه بار سه چراغه شد...البته بعدش یه مقدار قیافه ام داغون تر از شما بود.![]()
این چیزی که میگی درست میشه؟؟؟![]()
در مورد دستگاهم باید بگم من با LCD توی اتاقم بازی میکنم که دستگاهم روی LCD هست و از اون نظر مشکلی ندارم.برای بقیه گفتم.چون اکثرا میزارن روی فرش
در مورد مساله و بحث افقی و عمودی بودن در هر صورت حرف های شما درسته که در آخر به نظر من میرسیم به گذاشتن دستگاه در حالت Vertical یا عمودی////
اگر دوستان مقاله ای خلاف این موضوع پیدا کردن که فبها بزارن تا ما هم استفاده کنیم چون من که پیدا نکردم ولی اگر که پیدا نشد مساله رو مختومه اعلام کنیم چون من که دیگه خسته شدم و یه ذره بحث طولانی شده...
بله.اصلا یکی از دلایل گذاشتن Defragment توی ویندوز همین ایجاد شدن بد سکتوره...شما هر دو ماه یک بار یا هر پریود زمانی خاص دیگه ای یه دیفرگ باید بکنی...مخصوصا درایو های اصلیتو.
مگه LCD تون چه جوریه که میزارین روی اون؟؟؟![]()
روی هارد های PC بله یه Low Level Format هار نو نو میشه ولی در مورد 360 نمیدونم . البته خیلی مهمه که ایراد ویندوز رو داشته باشه توی نوشتن اطلاعات روی هارد . تا جایی که من میدونم دشبور 360 از کرنل لینوکس استفاده میکنه و لینوکس این مشکل رو نداره . (البته اگر حتما از کرنل لینوکس استفاده بکنه !)
واسه سرور هاش که لینوکس استفاده میکنهیه وقتی هَک نشه
البته سرور های عمومی مثل لایو یا Xbox نه بلکه سرور های داخلی شرکت که کارمند ها و تیم های برنامه نویسی رو به هم متصل میکنه .
روی LCD نه عزیزم...میزی که پنل روشه بالاش جا داره که روی اون میزارم
360 هم فرمت داره ولی نه به اون شکل.فقط حکم Deletion رو داره که پروفایل و بازی های نصبی رو پاک میکنه و ویدیو های دانلود شده از لایو...
و نظر شما نسبت به دشبورد XBOX 360 درسته...من هم شنیدم از کرنل و هسته ی اصلی لینوکس بهره میگیره که خودش یه امتیاز بزرگه.
درود بر دوستان گلم
پیشنهاد میکنم یه سری به این تاپیک بزنید مطالب خوبی داره...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی ولی همه ی این مطالب توی P30World خودمون هستش که!
در هر صورت دست شما درد نکنه.
خدایی جایی بهتر از اینجا پیدا میشه؟؟؟![]()
همه ی این مطالب البته نه به این تفصیل توی خود همین فروم ما هم پیدا میشه.فقط به صورت پراکنده است نه یک جا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)