ما كه شانس نداريم بريم لب دريا خشك ميشه عجب سرعتي داشتم ها حالم ميگيره وقتي الان با اين نت كار ميكنم![]()
ما كه شانس نداريم بريم لب دريا خشك ميشه عجب سرعتي داشتم ها حالم ميگيره وقتي الان با اين نت كار ميكنم![]()
از دیروز تا الان سریع 900مگ پرید![]()
حالا چیکار کنم؟ایمن سیستم ثبت نامم میکنه؟اگه اونجا ثبت نامم کنه خیلی خوبه چون اونوقت هم باگ ibs رو دارم هم دانلود شبانه
رفیق نزدیک به 400 الی 500 پست دادی کدام شرکت برم
خودته خسته نکن اینجا ایرانه
شرکتا یکی از یکی بدتر
دلتو بزن به دریا از یه شرکت نت بگیر
حسابی حساس شدی روی موضوع اینترنت
دیگه باید ساخت کاریش منیشه کرد![]()
این ایمن سیستم که زده هویزهبابا همین مخابرات بمون دیگه مثل من اینا هیچ برنامه ریزی ندارن اومدی فردا تخلیه کردی بعدش سرویس شبانه برگشت
اخه نمیتونم قید این دان استریمو بزنم اگه دان استریمم بالا نبود خیلی وقت پیش تخلیه میکردم از طرفی خیلی سخته که بخوام قید این باگ ibs رو بزنم و برم یه شرکت دیگه
مثلا دیروز به مدت 16ساعت سرعتم شده بود 800کیلوبایت اونم نامحدود هر 1یا 2ماهی یک بار اینجور میشه
فرشاد من به این ایمن زنگ میزنم گوشی رو ورنمیداره تو یه زنگ بزن ببین ورمیداره یا نه یه سوال کن ببین اهواز هم سرویس میده
ایمن سیستم هم که همون مخابراته فرقی نمیکنه فقط دانلود شبانه داره فقط نمیدونم اهواز هم اشتراک میده یا نه
پس همین شرکت بهمون
از این بهتر گیرت نمیاد
حالا که میدونی شرکت خوب گیرت نمیاد دیگه چرا خودتو خسته میکنی
میتونم یه کاری کنم یه آنتن وایرلس بگیرم و این adsl رو بزارم برا موقعی که ibs از کار میفته نظرت چیه؟البته اگه ایمن سیستم ثبت نامم نکرد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)