همه مشکلات ما از زمانی شروع شد که این آقای ملک جعفریان تشریف فرما شدن
دوستان در اینجا کسی هست که در منطقه هنرستان یا استقلال باشه ؟
همه مشکلات ما از زمانی شروع شد که این آقای ملک جعفریان تشریف فرما شدن
دوستان در اینجا کسی هست که در منطقه هنرستان یا استقلال باشه ؟
من هاشمیه هستم مرکز کوثر به درد نمیخورم؟ [emoji1]
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
پست هاتو دیدم قطعی زیاد داشتی
میزان snr مودمت چنده ؟
تقریبا سه هفته ای هست که نت زیاد قطع و وصل میشه اما یک هفته اخیر دیگه خیلی شده قطعی ها !! هر روز حوالی 12 ظهر تا غروب مدام قطعه--یعنی 10 دقه قطعه و دو دقه وصله !!! و شب ها هم مدام قطع و وصل میشه --مال شما هم همین طوره???? یا باز به منطقه خاصی ربط داره ????
هر چی هم زنگ می زنم 2020 همون اول شماره هاش مشغوله !!هر وقتم زنگ می زنیم 50 تا تو صف ان !!!!!! ولی انصافا برنامه زیری هاشون در زمینه اتلاف وقت کاربر و گرفتن پول از مشتری خوب عمل می کنه اا سرویس دهی شون مزخرف- (کم شدن ناعالانه حجم، قطعی زیاد،قیمت زیاد و عدم مسئولت ....)
D*A*M*N* ICT ISP
با امروز چهار روزه مدام نتم قطع و وصل میشه.تا ساعتای 2 بعداز ظهر ک قطع و وصل میشد. از ساعت 2 به بعد تا الان کلا قطع بود تا الان ک باز وصل شده ولی طبق معمول قطع و وصلی های مکرر.باعث و بانیش به همراه ملک جعفریان یه روز خوش نبینن صلوات.
بالاست دانلود 33 ایناآقا کجا میشه بریم شکایت کنیم؟؟؟ چرا تموم نمیشه؟؟ من خسته نشدم بیاین قرار بذاریم بریم دست جمعی پدرشون رو در بیاریم یبارم شده با هم متحد باشیم.
منم الان تو اون سایته شکایت کردم اگه کسی نکرده لطفا انجام بده شکایتا زیاد بشه
اینترنت منم مدام قطع و وصل میشه . قطع شدن که راحته . کانکت که میشن چند دقیقه نشده قطع میشه . ولی برای کانکت شدن تازه دردسر شروع میشه . انواع ارورها و پیام ها میاد . ریست و روشن خاموش و ... فایده نداره که نداره !
اما برای شکایت دادگاه های سوییس اعلام کرد بدلیل کسرت شکایات ایرانی ها دیگه از پذیرش شکایات ایرانی ها خودداری می کنند . می توانند برای شکایت به امام زمان مراجعه کنند .![]()
مشکل تمام شدنی نیست :| ...
سرعت و پینگ بد .. ::|
ستاد بحران هم الان به صورت گویا زنگ زد تمهیدات و پیشگری های لازم رو برای چلوگیری از طوفان بکنید !![]()
اینترنت منم نفتی شده.اول که وصل شدم با سایت های خارجی مشکل داشت و خیلی دیر لود میکرد.یکم گذشت و کم کم سرعتش خوب شد.
مخابرات باید داغ بشه تا بتونه خوب کار کنه البته بعد چند ئقت باز میسوزه.مشکل اینجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)