تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1193 از 4105 اولاول ... 19369310931143118311891190119111921193119411951196119712031243129316932193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,921 به 11,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام دوستان . نیروهوایی سپاه اردکان یزد چجور جاییه؟

انقدر که برا دوستان میام اینجا سوال میپرسم برا سربازی خودم نپرسیدم
    منم اونجا افتادم ، رفیقت مدرکش چیه؟ خودت کجا افتادی؟
    توی پرشین تولز یه تایپیک مشابه هست که شروع کننده تایپیک آقای ROOZBEH33 عزیز خودش پادگان اردکان بوده ، در مورد اونجا اطلاعات خوبی داده
    من نقل قول میکنم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب دوره آموزشي ما هم تموم شد و من از اردكان برگشتم . اولا بگم كه شهر خيلي مزخرف و گرميه اگه مي خواهيد بريد نيرو هوايي سپاه يه جوري تنظيم كنيد كه فصل پائيز يا بهار بريد . تو اين چند روزه اخير ما به اردو رفتيم . يا شايد بايد بگم به گا رفتيم . دو شب و سه روز در اردو بوديم . قضيه اش اينجوريه كه بايد كوله انفرادي رو توش وسايل لازمتون مثل يقلوي ، قاشق ، يه زيرپوش و چند تا آت و آشغال ديگه تون رو بريزيد توش چيزي كه مايه عذاب پتو هاي لامصبه كه دهن آدم رو سرويس ميكنه . ميگن بايد 2 تا پتو توش بذاريد كه من يكي گذاشتم ( اگه ديپلمه به پائين هستيد حتما همون دوتا رو تو كوله بذاريد چون من يه مادر مرده اي رو تو بيابون خدا ديدم كه توي كوله اش هفت تا اجر گذاشته بودن و مي گفتن انتهاي راه ازش تحويل ميگيرن ، ولي چه راهي ... زنهار از اين بيابان وين راه بي نهايت ، ولي به ما ليسانسه ها زياد كار نداشتن هركي نياورد خوش به حالش شد من كه بايد همون يه دونه اش رو هم نمي ياوردم . راستي يه كاري مي تونيد بكنيد توي چفيه تون پر از خار و خاشاك بيابون كنيد و يه جوري تو كوله بذاريد كه انگار پتو توش چپونديد . اين روش رو خودم ابداع كردم . باور كنيد اگه اين كار رو بكنيد براي هر قدمي هزار تا صلوات واسه من مي فرستيد كه چقدر كارتون راحت شده) . خلاصه اين كوله با دوتا پتوي توش رو روي خر بذاريد مي خوابه . من با يه دونه پتو راه افتادم و رفتم . يه راه مزخرف سنگلاخ رو زير افتاب به سمت بيابون خدا به مدت يه ساعت فحش گويان و لعنت كنان رفتم تا به اردوگاه برسم. هر 15 نفر توي يه چادر تقسيم شديم و مستقر شديم . توي اين چادر ها هم اگه پاتو دراز كني شست پات ميره تو دماغ يه نفر ديگه با چه بدبختي بايد اونتو همه كاراتون رو بكنيد . به محض اينكه رسيديم برنامه ها شروع شد . برنامه ها هم صبح و ظهر و شب هست و توي مدتي كه اونجا هستيد رو هم 5 يا 6 ساعت درست و حسابي مي خوابيد همچين كه چشاتون رو هم مياد بوووووم بشكه گازوئيل رو منفجر مي كنن كه كوه مي لرزه . و شليك گلوله گازي و بدو بدو و به صف شدن در عرض سه سوت . خلاصه همش بايد راه بريد . اينقدر كه تا دو هفته بعد از اردو هنوز پاهاتون درد مي كنه . شبا كه بيرون ميايد چراغ كه نيست همه پوتين ها و جوراب هاي همديگه رو مي پوشن و يك بلبشويي ميشه كه نگو . چادر ها هم براي اينكه عقرب توش نره همه گازوئيلي هست و يه زير انداز كثيف روغني هم بهتون ميدن كه پتو هاتون رو توش پهن مي كنيد .
    سخت ترين برنامه اردو آفند و پدافنده كه صبح كله سحر كوله هاي مزخرف رو رو كولتون مي گذاريد و اينقدر راه ميريد كه عرق از تمام نقاط بدنتون جاري ميشه و قشنگ حركت يك قطره عرق را از سرتون تا رسيدنش به پاتون احساس مي كنيد . راستي تمام راه رفتنا هم با كلاه آهني هست كه 1 كيلو وزنش هست و يه حال حسابي به گردنتون ميده . آآآآخ گردنم درد گرفت . در ضمن اسلحه تخمي رو هم دستتون ميدن كه نميدونيد كجا فروش كنيد .خلاصه اينقدر ميريد تا به يه كوه ميرسيد . اونجا يه لحظه متوقف ميشيد كه بووووم يه ور كوه تي ان تي منفجر مي كنن . كوه درست زاويه 45 درجه داره و مسيري رو كه در حال عادي در عرض دو ساعت ميتونيد تا وسطش بريد و احتمالا وسطش هم بيخيال ميشويد و برمي گرديد پائين شما در عرض 10 دقيقه با كوله و قمقمه سوراخ و تفنگ و كلاه آهني مثل بز كوهي بالا مي رويد . مخصوصا كه فرت و فورت بغلتون RPG هم بزنن و عجب صدايي داره اين لامصب . خلاصه به بالاي كوه كه ميرسيد فكر مي كنيد خب ديگه از اينجا به بعد ديگه سرپائينيه و راحته در حالي كه سرپاييني دوبرابر سربالايي دهن آدم رو سرويس مي كنه . جهنم از اينجا شروع ميشه . ساعت تقريبا 10 شده كه شما بالاي كوه هستيد و مي خواهيد پائين بياييد . فكر كنم ساعت 1 بعد از ظهر ديگه به اردوگاه برسيد . اين مسير تمومي نداره هرچقدر مي رويد بازم هست . وسط راه در حال له له زدنيد كه از دور يه ماشين مياد كه داره بطري هاي آب بين بچه ها پرت مي كنه اينقدر خوشحال ميشيد كه انگار دنيا رو بهتون دادن . وقتي به شما مي رسه يه بطري ميدن دستتون خوب كه نگاه مي كنيد مي بينيد آب اون جوري يخ زده كه تا فردا هم يخش آب نميشه . اين از بزرگترين ضدحالهايي بود كه من خوردم . خلاصه به اردوگاه مي رسيد و بقيه اش ديگه زياد سخت نيست .
    فرداش به سمت پادگان راه ميفتيد و برگه هاي تقسيم رو ميدن دستتون و شرتون كم . البته براي ما پايان دوره مشترك بود مجبور شديم دوروز الاف شيم و رژه هم بريم براشون . خلاصه جنازه تون به خونه ميرسه . اما همين كه ميدونيد ديگه به اون خراب شده برنمي گرديد خودش كلي باعث خوشحاليه .
    فردا مراحل ترخيص از خدمت رو هم براتون مي نويسم . هرگونه سوالي داشتيد بپرسيد اگر توانستم پاسخ ميدهم
    زنده باد آزادي
    پيروز باد يار دبستاني من

پینوشت : آقا این رو یادم رفته بود بنویسم : حتما حداقل 3 تا تن ماهی همراهتون باشه از اینا که دربازکن نمی خواد اونجا خیلی به دردتون می خوره .

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    دوستان من لیسانس صنایع غذایی دارم کارخانه دولتی برای رشته من وجود داره برم واسه امریه؟
    یا مثلا میتونم توی یه رشته دیگه برم دنبال امریه؟مثلا مخابرات(چون مدارک مربوط به سیستمهای شبکه رو دارمCCNA)؟

واسه دوستم میپرسم
    میتونه با دیپلم بره امریه بگیره؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم اگه 01 بودم همین اندازه روحیه داشتم. شما که قرار نیست 21 ماه با دزد و قاچاقچی و تنهایی و مرز و ....... سر و کله بزنی.
    با تمام احترامي كه به دوست خوب و عزيزمون دارم ، تأييد ميشه.
    دوستان عزیز فکر کنم اونقدر گفتند هتل هتل ! شما هم واقعا باور کردید که واقعا هتل هستش ! درسته نسبت به جاهای دیگه بهتره ولی دیگه تفاوت زمین تا اسمون نیست که بخوام روحیه کاذب بگیرم از این امر !
    از طرفی اتفاقا 01 افتادن برای من از طرفی بد هم شد چون مرخصی کمتر از 4 روز بدن نمی تونم برم خونه به علت دوری راه چون همش رو باید تو راه باشم ! شاید نهایتش بتونم برم تو شهر یه دوری بزنم و برگردم
    از طرف دیگه داداش من مدرکم فوق لیسانس هستش و 01 اصالتا لیسانس به بالا میگیره و فکر نکنم کسی با مدرک وفق لیسانس رو هر جور هم حساب کنی برای اموزشی بفرستند به مرز و ...!!!!
    مطمئنا اونی 2 سال با سختی و بد بختی درس خونده باید با کسی مه داره با دیپلم فرق داشته باشه ! ( هر چند که الان دوستان خودم که دیپلم دارند بعضی هاشون بهترین جا دارن اموزش و خدمت می کنند شاید بهتر از 01 باشه !!!

در اخر اینکه من صحبتم اینکه چه بخوایم چه نخوایم این 2 ماه رو باید بگذرونیم ! چه در به اصطلاح هتل یا در یه جای دیگه که امکاناتش کمتر از هتل هستش !!!!!! حالا بقول یکی از بچه ها این 2 ماه که خوب و بد می گذره در هر صورت . باید فکر اون 19 ماه باقی مانده بود !!!

4. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان این بحث مشکلات و خطرات سربازی پیش اومد یه سوالی به ذهنم رسید. افرادی که سوء سابقه دارن و محکوم و زندانی شدن با افراد بدون سوء سابقه در یک پادگان آموزشی می بینن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

و اینم الان یادم اومد تا بگم وقتی روز های اول فوق لیسانس بود که رفته بودم دانشگاه یعنی به قول معروف هنوز اش خور بودیم چند نفر ور دیدم که دارن با هم حرف میزنند و مثل اینکه اون روز دفاع پایان نامه شون بود و داشتند اماده میشدن برای دفاع و اتمام این دوره ! در حالی من تازه نقطه اغاز رو گذاشته بودم یه اهی از درون کشیدم ! گفتم کاش من الان به جای اونا بودم و درسم تموم شده بود به جای شروع شدن !! و از این حرفا که کی می خواد این همه درس رو پایان نامه رو پاس کنه !!! اما زمان گذشت و گذشت تا اینکه درست بعد دفاع چند نفر اومدن پیشم و گفتند خوش به حالت تموم کردی ولی ما که تازه می خوایم شروع کنیم !!! همون جا بود که دیدم ای دل غافل این چرخه همین جوری ادامه داره!

پس این دوره اموزشی و در کل سربازی هم با سختی و خوی و ناخوشی هاش به اخر میرسه ! و اینکه یه نفر بخواد خودش رو به خاطر اینکه چجوری خدمت میکنه یا کجا اذیت کنه تنها ضررش به خودش میرسه و بس ! در مورد اموزشی 01 هم بگم شاید به شخصه سخت ترین اموزشی رو اینجا داشته باشم شاید هر جای دیگه بودم برام بهتر می بود حالا چرا ؟ علتش بماند برای خودم : دی

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ولی تو فروم های دیگه دوستان عکس این مطلب رو میگن، البته اونا امریه نبودن و طبق شنیده ها میگفتن. شما خودت امریه گرفتی؟
    دوست عزیز خیالت از بابت بیمه توسط ارگان مروبطه که امریه ات کرده راحت راحت باشه ! مطمئن باش بنده بدون اطلاع کامل حرفی رو نمیزنم که دوستان گمراه بشند ! موفق باشید و از دوره امریه تون لذت ببرید

8. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستمون درست گفته... کسایی که امریه سازمانهای غیر نیروهای مسلح رو می گیرن از طرف همون سازمان بیمه می شن و به اون نفرات دفترچه بیمه تو آموزشی نمی دن... باید بعد از آموزشی از طریق سازمان مربوطه خودشون پیگیری کنن
    مطمئنی؟
    اگر اینطور باشه که برای برخی دستگاهها خیلی خوبه. واقعا بیمه ها و خدمات کاملی دارن!!!

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

سلام
    دوستان من لیسانس صنایع غذایی دارم کارخانه دولتی برای رشته من وجود داره برم واسه امریه؟
    یا مثلا میتونم توی یه رشته دیگه برم دنبال امریه؟مثلا مخابرات(چون مدارک مربوط به سیستمهای شبکه رو دارمCCNA)؟

واسه دوستم میپرسم
    میتونه با دیپلم بره امریه بگیره؟
    منم لیسانس صنایع غذایی هستم از تبریز
    2دی اعزامم شهدای کرمانشاه
    از جهادکشاورزی امریه گرفتم
    کارخونه ها فکر نکنم قبول کنن

11. این کاربر از nokiax6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم اونجا افتادم ، رفیقت مدرکش چیه؟ خودت کجا افتادی؟
    توی پرشین تولز یه تایپیک مشابه هست که شروع کننده تایپیک آقای ROOZBEH33 عزیز خودش پادگان اردکان بوده ، در مورد اونجا اطلاعات خوبی داده
    من نقل قول میکنم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام . دیپلمه هست . ممنون بابت تاپیک.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام دوستان . نیروهوایی سپاه اردکان یزد چجور جاییه؟
    رفتم تو گوگل این پادگان ولیعصر رو پیدا کردم میبینم ماشالله هزار ماشالله تو دل بیابون ساختنش
    اینجوری که گوگل میگه ، 20 کیلومتر با شهر فاصله داره ، 10 کیلومترش چیزی به جز سگ و سرباز و سوپور نیست
    پادگان ولیعصر ، هوافضا سپاه اردکان

اون مسیر آبی از شهر تا پادگان

این سه تا عکس هم زوم کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •