این طرح واسه من از پس فردا فعال میشه یکی از دوستان از مشهد میگفت سرعت دانلودش در شب و روز بین دویست تا دویست وپنجاه ست. یک دوست اصفهانی هم میگفت بین ۱۲۰ تا ۱۳۰
این طرح واسه من از پس فردا فعال میشه یکی از دوستان از مشهد میگفت سرعت دانلودش در شب و روز بین دویست تا دویست وپنجاه ست. یک دوست اصفهانی هم میگفت بین ۱۲۰ تا ۱۳۰
سلام دوستان
128 ویژه داشتم سرعتش خوب بود بین 150 تا 250
حالا میخوام 128 نامحدود بگیرم بنظرتون خوبه؟
کسی مصرف کرده چطوریه سرعت دانلود
128 عادی که افتضاحه.سرعتش بین ۱۴ تا ۲۰
Last edited by vidav; 09-11-2014 at 12:08.
من 10 روزه که دو مگ 6 ماهه گرفتم ، 9 روز اول سرعتم از ساعت 1 تا 2:30 الی 3 بین 70 تا 130 بود ، بعد از اون میرفت رو 260 تا 7 صبح .
مودم رو چرخوندم الان CINR بین 31 و 33 هست ، دیشب از همون اول سرعتم 260 بود تا 7 صبح ، 5 گیگ دانلود شد .
این سرعت شانسی هست ، وقتی دوستان میگن سرعتمون پائین هست واقعا ناراحت میشم![]()
این بستگی به منطقه داره دوست عزیز. من ماه پیش دو مگ با دوازده گیگ گرفتم هفتاد هزار توم. فکر کردم میتونم شب چند گیگ دانل م. ولی سرعت بیشتر از۱۲۰ نمیشد افتضاح بود. با اینکه سیگنالم خوب بود. اما وقتی مودمو برم شیراز با اینکه باید میذاشتمش تو ارتفاع و خوب سیگنال نمیداد سرعت دانلش تو شب بالای سیصد هم میشد.
سلام
دوستان کسی فایل bin فریمور مودم BM632w ایرانسل داره؟
Last edited by Farhad 8904; 09-11-2014 at 20:37.
لطفا هر موقع فعال شد یه آمار از کیفیتش بدید. مخصوصا سرعتی که IDM نشون میده مد نظرم هست ممنون.
سلام دوستان
کسی می دونه چطور باید تغییر تعرفه به «مصرف آزاد» رو اعمال کرد؟
تو Ecare که میرم انواع و اقسام تعرفه ها قابل انتخاب هست...
اما چیزی به نام «مصرف آزاد» وجود نداره...
الان از سرویس 512 استفاده می کنم... و 3 روز دیگه هم تموم میشه...
این طرح از امروز فعال شد. .متاسفانه چون من خوزستان هستم و کیفیت طرحهای بالای ۵۱۲ اصلا خوب نیست همانطور که حدس زده بودم. دیشب سرعت دانلودم بین سی تا چهل بود و در روز هم بین هفتاد تا هشتاده. ولی فکر کنم در شهر شما همان ۱۲۸ باشد. جالبه سرعت دانلود کمی از ۵۱۲ که داشتم بیشتره ولی سرعت باز کردن سایتها کمی پایینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)