راستی اول واسه تنظیمات شاید به کامپیوتر نیاز باشه اینو یادم نبود ولی باید بیسیمم بشه با لب تاب تنظیم کرد یکی میگفت اولین بار با کامپیوتر تنظیم کنید
بازم دوستان میان جوابای کامل و دقیق میگن
راستی اول واسه تنظیمات شاید به کامپیوتر نیاز باشه اینو یادم نبود ولی باید بیسیمم بشه با لب تاب تنظیم کرد یکی میگفت اولین بار با کامپیوتر تنظیم کنید
بازم دوستان میان جوابای کامل و دقیق میگن
نکنه میخواین ببرینش تعمیر!!!
خوب اگه 1 ماه خریدین شاید اشکال از تنظیمات باشه کلید ریست پشتشو بزنید از اول تنظیم کنید
اگه باز هم نشد مگه گارانتی نداره ببرین گارانتی دیگه
دوستان امروز خط تلفن من رانژه شده و به میمنت و مبارکی صاحب adsl شدم ! مودم من linksys wag120n است . تنظیمات اولیه روی مودم را که انجام دادم و یوزر و پسورد را هم وارد کرده ( در حالت pppoe) و تنظیمات را ذخیره کردم. سپس سیم تلفن را به مودم و به پریز وصل نمودم . چراغ dsl مودم که نشانگر ارتباط با isp است روشن و ثابت است ولی چراغ internet خاموش است به محض وارد کردن آدرس سایتی در مرورگر چراغ internet روشن می شود اما به رنگ قرمز و ارتباط با اینترنت برقرار نمی شود دلیل چیست ؟
این دستور رو توی cmd تایپ کن
ping -t 4.2.2.4
ببین ping داری یا نه ؟
دوستان من تازه ADSL گرفتم. مودمم Linksys WAG120N هست. مودمو طبق سی دی خودش نصب کردم. کانکشن PPPoE هم ساختم اما به اینترنت وصل نمی شه و error 815 می ده.آیا کار دیگه ای باید انجام بدم؟
در ضمن موقع نصب مودم تنظیمات به این صورت بود : VPI=0 ,VCI=38, Multiplexing=VC و من ok زدم. آیا مشکل از این مقادیره؟ اگه مشکل از ایناست چطوری می تونم عوضش کنم؟
ممنون می شم راهنماییم کنین.
شما بايستي از شركت سرويس دهندهتون تنظيمات مودم رو درخواست كنيد.
هر شركتي براي خودش يك سري تنظيمات خاص داره/
مثلاً براي شركت من VPI=8 و VCI=81 هست. در صورتي كه براي شركت رقيبم 0 و 33 هست.
شما با وارد شدن به تنظيمات مودم ميتونيد اين مقادير رو تغيير بديد.
شاد باشيد![]()
مقدار vpi معمولا 0 و vci هم 35 هست
( برای اطمینان بیشتر با پشتیبانی isp تماس بگیر و بپرس )
برای تغییر این اعداد هم کافیه بری تو تنظیمات مودم و تغییرش بدی
برای اعمال تنظیمات هم نیازی به اون cd نداری
توی browser تایپ کن 192.168.1.1
و اگه یوزر و پسورد هم خواست تایپ کن admin
اگه اشتباه نکنم Multiplexing باید روی LLC بشه نه VC.
بازم بستگی به شرکت داره
سلام دوستان
راستش حوصله نکردم تو این 1193 صفحه دنبال مشکلم بگردم
نمی دونم میشه سرچ کرد یا نه.
اگر لطف کنید همین جا جواب بدید ممنون میشم.
مشکلم با اینترنت مخابراته.
قبلاً برای اینترنت adsl یوزر و پسورد نگذاشته بودند، راحت با حداقل 2 تا سیستم میتونستم کانکت بشم. ولی الان که یوزر و پسورد گذاشتند نمی شه.
اگر مودم رو حالت pppoe بزارم فقط سیستم اول که به اینترنت وصل شد سیستم دیگه ای نمی تونه وصل بشه.
رو حالت bridge هم که فقط یه سیستم میتونه کانکت بشه دومی ارور 691 میده.
تنظیمات دقیقش رو اگر میتونید بنویسید. ممکنه من تنظیمات defulte رو بهم زده باشم.
مودمم D-link 2640u هست.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)