دوست عزیز من خودم اینو میدونم و آپلودی نداشتم اصلا!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز من خودم اینو میدونم و آپلودی نداشتم اصلا!!
شما به این موارد اشاره نکردی.
- احتمال لو رفتن پسورد دی اس ال
- آپدیت های خودکار نرم افزارات
- احتمال انشعاب غیر مجاز از شبکه شما
- احتمال سوء استفاده از وایرلس باز روتر دی اس ال یا که پسش لو رفته باشه یا شکسته باشن
- احتمال استفاده یکی دیگه از کامپیوتر یا شبکه خونه
- اینکه مرتب مصرف رو چک کردی یا نه
اصلاً یه گیگ برای یه ماه هم رقمی نیست. ممکنه واقعاً کارکرد خودت باشه (مثلاً چرخ زدن رو نت و آپدیت آنتی ویروس راحت روزی 33 مگ متوسط شما رو می کشه، و حتی بیشتر). آی اس پی ها اینتقد خودشون رو کوچیک نمی کنن که با اینکار به خاطر چند هزار تومن که تو گردش مالیشون هم عددی حساب نمیشه مشتری رو از دست بدن. از بنده میشنوی، برو همون پرینت رو بگیر که معلوم شه مشکل از کجاست. یا برو توی سایت اکانتینگشون که همونو بهت میگه. اگه NAS تغییرات داشته، یا زمانی که فک می کنی وصل نبودی، کارکرد داشتی اونوقت یه خبری هست.
Last edited by kenshikan; 09-01-2012 at 16:35.
آره، در مورد فایرفاکس شاید اون لحظه سایت یه مرگیش بوده. بعد درست شد.
اما ایونت های منو از همین شهریور داره. کانکشن ریپورتشم از اسفند پارسال به اینور رو فقط نشون میده با اون روش. سالهای قبل رو هر جور زدم نیاورد.
بچه ها کسی خبر نداره این اندیشه کلاه بردار کی میخواد این سرویس تخفیفش رو دوباره راه بندازه؟
سرعت 66 ثابت --- نامحدود -- ماهی چقدر می ارزه ؟ براش پول داد
دوست عزیز ولی تمام این مواردو چک کردم!!نه سیستم دیگه دارم تو خونه و کلا مودم من اون طرف خونه آنتن نمیده چه برسه به مثلا همسایه ها!!(خونه ویلایی دور تا دور حیاط)نرم افزار هم مگه آپدیتش چقدر هست!!من مشکلم 8 گیگه که اضافه هست یک گیگ نیست که!!اگه کسی هم از وایرلس من استفاده کنه رو چراغ مودم مشخص میشه
سلام داداي گلم
به خودم بگو...به همشهريت!البته اينجا دوستان همه استادن
خوب اول بگم كه تو فومن علاوه بر انديشه و البرز دامون نت هم تشريفشو آورد!!!(روبروي اداره ارشاد...آقا آرش!)
راستش نميشه به راحتي در مورد كيفيت و سرعت اين شركت ها در شهر فومن اظهار نظر كرد.دليلشم اينه كه كيفيت سرويس ها در مركز(رشت) و شهرستان ها تفاوت داره!به دليل رقابت و ...
اما دوستاي شما سرويساي مختلفي گرفتند حتما ازشون سوال كنيد
ولي براي شروع ميتونيد از انديشه استفاده كنيد.دليلش هم مديريت آسان حساب در هر زماني(يعني تغيير سرويس در هر زماني) مي باشد.
از البرز نت و دامون نت هيچ اطلاعي ندارم.ولي طبق نظر بعضي دوستان اين دو شركت در رشت سروصدايي ندارند!!!
دوستاااااااااااااااااااان كمك
سرويس 128 يك به 10 گرفتم سرعتم حداكثر 19 كيلوبايت هستش و متوسط 5 كيلوبايت شايد.
ولي وقتي واسه دانلود ميزارم ميشه 2 كيلوبايت!!!!!!!!!!!
خوب بيخيال...
الان مشكلم اينه كه نميتونم به نامحدود 128 يا 256 تغيير سرعت بدم.يعني چنين انتخابي نداره!فقط ميشه به نامحدود 1 به 10 256 و سرويساي حجمي تغيير سرويس داد.
كسي دليلشو ميدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قيمت سرويس فعلي(يعني 128 يك به ده از سرويس 128 نامحدود كمتر مي باشد پس مشكلي نبايد باشد!)
سرعت دانلود شبانم دیشب حدود 15 بود که تا 6 هم رسید ولی سرعت دانلود روزانه بین 100 تا 130 (سرویس 128 3 گیگ)!!!!
همیشه همینجوریه؟؟؟؟
من كه خط 6 هستم هميشه اينطور بوده(بعد از تغيير قيمتاي اخير)و از 16 بالاتر نرفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)