تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1193 از 2403 اولاول ... 19369310931143118311891190119111921193119411951196119712031243129316932193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,921 به 11,930 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز توجه داشته باش منظور از حجم دانلود همه ارسال و دریافت هاست
    دوست عزیز من خودم اینو میدونم و آپلودی نداشتم اصلا!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

دوست عزیز یه همچین قضیه ای هم برای بنده پیش اومد .
    128 نامحدود داشتم که بنا به دلایلی به 128 1 گیگ تغییر دادم، دقیقا 1 روز قبل تاسوعا بود که این کارو کردم و بعد اون هم زیاد پشت پی سی نبودم فقط چند بار میومدم و چندتا پیج باز میکردم و حدودا تو 1 هفته ای که از اکانت شارژم گذشته 30-50 مگ دانلود کرده بودم (دقیقا یادمه که همینقدر بود ) بعد 1 هفته اکانت مو قطع کردن فرداییش زنگیدم شرکت که طرف گفت محدودیت حجمتون تموم شده . خداییش کم مونده بود شاخ دربیارم به طرف گفتم حاجی این 1 هفته که محرم و تاسوعا عاشورا بودو زیاد تو نت نمیومدم و دانلود هم نداشتم پس چطور 1 گیگ تموم شد ،گفت تموم شده دیگه اگه میخوای بیا اینجا پرینت بگیریم برات . خلاصه لپ کلوم بگم که اینا کلاهبرداری بیش نیستند .
    شما به این موارد اشاره نکردی.

• احتمال لو رفتن پسورد دی اس ال
    • آپدیت های خودکار نرم افزارات
    • احتمال انشعاب غیر مجاز از شبکه شما
    • احتمال سوء استفاده از وایرلس باز روتر دی اس ال یا که پسش لو رفته باشه یا شکسته باشن
    • احتمال استفاده یکی دیگه از کامپیوتر یا شبکه خونه
    • اینکه مرتب مصرف رو چک کردی یا نه

اصلاً یه گیگ برای یه ماه هم رقمی نیست. ممکنه واقعاً کارکرد خودت باشه (مثلاً چرخ زدن رو نت و آپدیت آنتی ویروس راحت روزی 33 مگ متوسط شما رو می کشه، و حتی بیشتر). آی اس پی ها اینتقد خودشون رو کوچیک نمی کنن که با اینکار به خاطر چند هزار تومن که تو گردش مالیشون هم عددی حساب نمیشه مشتری رو از دست بدن. از بنده میشنوی، برو همون پرینت رو بگیر که معلوم شه مشکل از کجاست. یا برو توی سایت اکانتینگشون که همونو بهت میگه. اگه NAS تغییرات داشته، یا زمانی که فک می کنی وصل نبودی، کارکرد داشتی اونوقت یه خبری هست.
    Last edited by kenshikan; 09-01-2012 at 16:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

نه بابا همیشه بوده
    ولی 30 رخداد آخر رو می بینی فقط
    با فایرفاکس هم چک کردم باز شد
    اگه می خوای گزارش قبل ترش رو هم ببینی در قسمت گزارشات روی Detail Connections بزن و تو صفحه جدید تاریخ start date و end date رو مشخص کن
    آره، در مورد فایرفاکس شاید اون لحظه سایت یه مرگیش بوده. بعد درست شد.
    اما ایونت های منو از همین شهریور داره. کانکشن ریپورتشم از اسفند پارسال به اینور رو فقط نشون میده با اون روش. سالهای قبل رو هر جور زدم نیاورد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها کسی خبر نداره این اندیشه کلاه بردار کی میخواد این سرویس تخفیفش رو دوباره راه بندازه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت 66 ثابت --- نامحدود -- ماهی چقدر می ارزه ؟ براش پول داد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما به این موارد اشاره نکردی.

• احتمال لو رفتن پسورد دی اس ال
    • آپدیت های خودکار نرم افزارات
    • احتمال انشعاب غیر مجاز از شبکه شما
    • احتمال سوء استفاده از وایرلس باز روتر دی اس ال یا که پسش لو رفته باشه یا شکسته باشن
    • احتمال استفاده یکی دیگه از کامپیوتر یا شبکه خونه
    • اینکه مرتب مصرف رو چک کردی یا نه

اصلاً یه گیگ برای یه ماه هم رقمی نیست. ممکنه واقعاً کارکرد خودت باشه (مثلاً چرخ زدن رو نت و آپدیت آنتی ویروس راحت روزی 33 مگ متوسط شما رو می کشه، و حتی بیشتر). آی اس پی ها اینتقد خودشون رو کوچیک نمی کنن که با اینکار به خاطر چند هزار تومن که تو گردش مالیشون هم عددی حساب نمیشه مشتری رو از دست بدن. از بنده میشنوی، برو همون پرینت رو بگیر که معلوم شه مشکل از کجاست. یا برو توی سایت اکانتینگشون که همونو بهت میگه. اگه NAS تغییرات داشته، یا زمانی که فک می کنی وصل نبودی، کارکرد داشتی اونوقت یه خبری هست.
    دوست عزیز ولی تمام این مواردو چک کردم!!نه سیستم دیگه دارم تو خونه و کلا مودم من اون طرف خونه آنتن نمیده چه برسه به مثلا همسایه ها!!(خونه ویلایی دور تا دور حیاط)نرم افزار هم مگه آپدیتش چقدر هست!!من مشکلم 8 گیگه که اضافه هست یک گیگ نیست که!!اگه کسی هم از وایرلس من استفاده کنه رو چراغ مودم مشخص میشه

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه
    سلام دوستان من تو فومن زندگی میکنم میخوام اشتراک ADSL بگیرم ولی موندم از اندیشه بگیرم یا البرز لطفا کمکم کنید
    سلام داداي گلم
    به خودم بگو...به همشهريت!البته اينجا دوستان همه استادن
    خوب اول بگم كه تو فومن علاوه بر انديشه و البرز دامون نت هم تشريفشو آورد!!!(روبروي اداره ارشاد...آقا آرش!)
    راستش نميشه به راحتي در مورد كيفيت و سرعت اين شركت ها در شهر فومن اظهار نظر كرد.دليلشم اينه كه كيفيت سرويس ها در مركز(رشت) و شهرستان ها تفاوت داره!به دليل رقابت و ...
    اما دوستاي شما سرويساي مختلفي گرفتند حتما ازشون سوال كنيد
    ولي براي شروع ميتونيد از انديشه استفاده كنيد.دليلش هم مديريت آسان حساب در هر زماني(يعني تغيير سرويس در هر زماني) مي باشد.
    از البرز نت و دامون نت هيچ اطلاعي ندارم.ولي طبق نظر بعضي دوستان اين دو شركت در رشت سروصدايي ندارند!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستاااااااااااااااااااان كمك
    سرويس 128 يك به 10 گرفتم سرعتم حداكثر 19 كيلوبايت هستش و متوسط 5 كيلوبايت شايد.
    ولي وقتي واسه دانلود ميزارم ميشه 2 كيلوبايت!!!!!!!!!!!
    خوب بيخيال...
    الان مشكلم اينه كه نميتونم به نامحدود 128 يا 256 تغيير سرعت بدم.يعني چنين انتخابي نداره!فقط ميشه به نامحدود 1 به 10 256 و سرويساي حجمي تغيير سرويس داد.
    كسي دليلشو ميدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    قيمت سرويس فعلي(يعني 128 يك به ده از سرويس 128 نامحدود كمتر مي باشد پس مشكلي نبايد باشد!)

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سرعت دانلود شبانم دیشب حدود 15 بود که تا 6 هم رسید ولی سرعت دانلود روزانه بین 100 تا 130 (سرویس 128 3 گیگ)!!!!
    همیشه همینجوریه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سرعت دانلود شبانم دیشب حدود 15 بود که تا 6 هم رسید ولی سرعت دانلود روزانه بین 100 تا 130 (سرویس 128 3 گیگ)!!!!
    همیشه همینجوریه؟؟؟؟
    من كه خط 6 هستم هميشه اينطور بوده(بعد از تغيير قيمتاي اخير)و از 16 بالاتر نرفته

11. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •