تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1193 از 2376 اولاول ... 19369310931143118311891190119111921193119411951196119712031243129316932193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,921 به 11,930 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

كمك مالى رياست جمهورى به بازيكنان استقلال داده شد
    اواخر هفته گذشته بنا به دستور رياست جمهور به هر يك از ۲ تيم استقلال و پرسپوليس مبلغ يك ميليارد تومان كمك مالى صورت گرفت تا آنها بتوانند با اين پول بخشى از مشكلات مالى بازيكنان را حل كنند. گفتنى است اين پول ديروز به حساب بازيكنان استقلال ريخته شد تا آنها هيچ دغدغه فكرى پيش از ديدار حساس مقابل فولاد نداشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدرى: به قهرمانى در نيم فصل راضى نمى شويم
    خسرو حيدرى، هافبك تيم استقلال در مورد ديدار خيرخواهانه تيمش مقابل زركان كرج اظهار داشت: اين ديدار براى ما مهم نبود. تنها هدف ما شركت در يك امر خداپسندانه بود و اكنون هم از عمل خود خرسنديم. هر چند در اين بازى به ميدان نرفتم اما خودم را در اين حركت خيرخواهانه سهيم مى دانم. بازى نكردن من نظر سرمربى بود و من هم به آن احترام مى گذارم. شايد قلعه نويى به دليل ترس از آسيب ديدگى احتمالى، من را به ميدان نفرستاد. به هر حال هدف من بازى كردن در بازى هاى رسمى است و براى رسيدن به مقصود نهايت تلاش خودم را انجام مى دهم. وى گفت: استقلال تيم بزرگى است و ما به خوبى مى دانيم پيراهن چه تيمى را به تن مى كنيم. ما براى قهرمان شدن بايد تمام امتيازات خانگى را كسب كنيم و در خارج از خانه عملكرد مطلوبى داشته باشيم. به همين منظور بايد ۳ بازى آخر خود در نيم فصل اول را با پيروزى پشت سر بگذاريم. با اين حال اگر هم با اين نتايج قهرمان نيم فصل اول لقب بگيريم، راضى نمى شويم چرا كه هدف ما قهرمانى در پايان فصل است و ايمان دارم به آن دست پيدا مى كنيم.حيدرى در مورد ديدار روز جمعه مقابل فولاد خوزستان خاطرنشان كرد: ديدار با فولاد همواره سخت است. سابقه بازى مقابل فولاد را دارم و اگر مربيان به من اعتماد كنند و بازى كنم عملكرد خوبى را از خود به جاى خواهم گذاشت. مقابل فولاد بايد با استفاده از امتياز ميزبانى ۳ امتياز را كسب كنيم و خودمان را در جدول بالا بكشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جان واريو: بازى هايم با پيراهن فولاد را هرگز فراموش نخواهم كرد
    فابيو جان واريو، هافبك تيم استقلال در مورد ديدار خيرخواهانه تيمش مقابل زركان كرج اظهار داشت: در كشور ما چنين رسم هايى وجود ندارد. اين كار، خيلى زيباست كه فقط در ايران انجام مى شود. خوشحالم كه در اين امر حضور داشتم. من هيچ گاه حضور در چنين مسابقه اى را تجربه نكرده بودم. با اين كه براى استقلال بازى نكردم اما همين كه در اين مهم حضور داشتم انگيزه ام را دوچندان كرد و قطعاً در آينده اين موضوع را خواهيد ديد. وى گفت: ديدار با فولاد براى من از اهميت فراوانى برخوردار است. برايم سخت است مقابل تيم سابقم قرار بگيرم. من با تيم فولاد به فوتبال ايران معرفى شدم و بازى هايم با پيراهن فولاد را هرگز فراموش نخواهم كرد. با اين وجود من يك بازيكن حرفه اى هستم و اكنون كه پيراهن آبى رنگ استقلال را به تن مى كنم نهايت تلاش خودم را براى موفقيت تيمم انجام خواهم داد. آرزوى قلبى من پيروزى استقلال است و تنها در صورتى خوشحال مى شوم كه تيمم پيروز ميدان باشد.وى ادامه داد: خيلى دوست دارم در بازى با فولاد براى استقلال بازى كنم و اميدوارم قلعه نويى اين فرصت را به من بدهد.وى افزود: در اين مدت كه براى استقلال بازى كرده ام طرفداران اين تيم لطف زيادى به من داشته اند و از همين جا از همه آنها تشكر مى نمايم و از آنها مى خواهم كه مقابل فولاد ما را تشويق كنند و تنها نگذارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى از جان واريو مشورت خواست
    تيم فوتبال استقلال در ادامه رقابت هاى ليگ برتر روز جمعه در تهران به مصاف فولاد خوزستان خواهد رفت. ديروز شنيديم با توجه به اينكه فابيو جان واريو فصل قبل در همين تيم فولاد بازى مى كرده است امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد از تجربيات اين بازيكن برزيلى و نحوه شناخت او از بازيكنان استفاده كند تا شايد بتواند ۳ امتياز اين بازى را كسب كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واكنش واعظى آشتيانى به جذب بازيكنان برزيلى:
    ريوالدو هم باشند ، بايد تست فنى بدهند
    بازيكنان برزيلى كه قرار بود به عضويت تيم استقلال درآيند با مخالفت واعظى آشتيانى براى بستن قرارداد در بلاتكليفى به سر مى برند. آنها كه با نظر مثبت رضا رجبى و با تاييد امير قلعه نويى آماده مذاكره بودند با تبصره اى كه آشتيانى براى به خدمت گرفتن بازيكنان جديد گذاشته،هنوز به ليست استقلال اضافه نشده اند. امير واعظى آشتيانى پس از حرف و حديث هايى كه در مورد كيفيت فنى «پائولو ديكارمو» بازيكن برزيلى پرسپوليس مطرح شد، به كادر فنى اعلام كرده است كه تحت هيچ شرايطى بدون تست فنى با هيچ بازيكنى قراردادى بسته نشود تا از اين طريق از پيوستن مهره هاى سطح پايين جلوگيرى شود.اين در حالى است كه امير قلعه نويى كه در پست هاى هافبك نفوذى و مهاجم نياز مبرمى به بازيكنان جديد دارد، با اين روش مخالف است و همچنان اصرار دارد تا اين ۲ برزيلى هرچه زودتر به ليست بازيكنان استقلال اضافه شوند. شنيده ها حاكى از آن است كه واعظى در واكنشى جالب به اصرار قلعه نويى گفته است كه هيچ بازيكنى نمى تواند هميشه در اوج باشد و به همين دليل حتى بايد از بازيكنانى نظير ريوالدو نيز تست گرفت تا مشخص شود كه آيا از آمادگى برخوردار هستند يا اينكه دوران افت خود را سپرى مى كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حسن روشن:برهاني مي‌تواند مثل من بشود
    نويسنده : مهدي نوري

قديمي‌ترها مي‌گويند حسن روشن از دسته فوتباليست‌هايي بوده كه با رفتارش تعصب را معني كرده است. در روزگاري كه تعداد بخيه‌ها و منت آن بر سر هواداران، ميزان دقيق تعصب را مشخص مي‌كند(!) رويه مرداني چون او به معناي واقعي پايبندي به باشگاه و پيراهن را معني مي‌كنند. نسل امروز ما بايد بدانند كه سال 54 يكي مثل حسن روشن بوده كه پيشنهاد نيم ميليوني پرسپوليس (آن زمان خيلي پول بود) در كنار يك منزل مسكوني را رد كرده تا همان سال فقط با 10 هزار تومان براي استقلال بازي كند. ميهمان اين هفته گل؛ مهاجم سابق استقلال (تاج) و تيم‌ملي است كه اين چند وقت اخير به انتقادهاي تند و تيزش شهره شده است.
    فوتبال امروز با زماني كه شما بازي مي‌كرديد چقدر به لحاظ فني فرق كرده است؟
    در ايران به آن صورت فرقي نداشته اما در خارج از ايران به خصوص در زمينه تاكتيك خيلي پيشرفت كرده است.
    يعني ما هيچ پيشرفتي نداشته‌ايم؟
    متاسفانه به آن صورت كه بايد پيشرفت مي‌كرديم، نكرديم. حتي نسبت به آسيايي‌ها پيشرفت نداشته‌ايم، تيم‌هاي آسيايي نسبت به دوران ما خيلي پيشرفت نكرده‌اند و همان‌جا مانده‌ايم.
    چرا ما پيشرفتي نداشته‌ايم؟
    غير از جنگ، كساني كه به فوتبال ما آمدند هم به فكر كارهاي زيربنايي نبودند. سال 1353 ما براي برگزاري اولين بازي مقدماتي جام‌جهاني به عربستان رفتيم اما كار ما از سال 51-50 و در تيم جوانان آغاز شده بود كه زيربناي كارمان درست شد و دو سال متوالي قهرمان آسيا شديم. آن سال به عربستان رفتيم كه روز قبل از بازي يك تمرين عادي داشتيم. يكسري آدم خارجي حدود 50-40 نفر كه بعدا فهميديم انگليسي هستند در استاديوم خالي نشسته بودند. اول فكر كرديم آنها مسوولان مستقيم تيم‌ملي عربستان هستند اما بعدا فهميديم آنها براي كار زيربنايي فوتبال به عربستان رفته‌اند! فرداي آن روز عربستان را سه بر صفر برديم ولي عربستان دو سال و نيم بعد از ما كار بنيادي‌اش را شروع كرد. ژاپن هم همان زمان كار زيربنايي‌اش را شروع كرد. آنها اين كار را ادامه دادند كه حالا به اينجا رسيده‌اند اما ما به يك وقفه اجباري به نام جنگ خورديم و بعد از آن هم هميشه تفكر ما بردن و قهرماني بوده است.
    اما در حال حاضر به تيم‌هاي پايه اهميت مي‌دهند...
    بله، ما امسال و بعد از چندين سال در رده نوجوانان قهرمان آسيا شديم كه جاي اميدواري داشت. آن ساختار قبلي از بين رفت هرچند كه در دوره دادكان در مقطعي شروع به كار زيربنايي شد اما دلال‌ها مربياني آوردند كه كار دوباره خراب شد.
    خود شما هم آن زمان در مقطعي كنار تيم‌ملي جوانان بوديد. چرا ادامه نداديد؟
    من يك مقطع شش ماهه مدير‌فني تيم‌ملي جوانان بودم. بعد از مدتي نامه‌اي به دادكان نوشتم كه اين تيم خوب است اما اگر به فكر نباشيد تيم از بين مي‌رود اما به كميته جوانان فدراسيون گزارش داده بودند روشن تيم را به مكه برده بود و چون خسته بوديم به عربستان باختيم ولي واقعيت اين بود كه ما روز سه‌شنبه بازي داشتيم و من تيم را چهارشنبه به مكه برده بودم يعني يك روز بعد از بازي اما اطلاعات غلط مي‌دادند. بعد از آن جريانات من مصاحبه‌اي كردم و حرف‌هايم را زدم. در حال سفر به دوبي بودم كه آقاي خداداد از فدراسيون تماس گرفت و گفت كه آقاي دادكان خواسته‌اند كه مصاحبه‌ات را تكذيب كني اما من گفتم هم به دادكان گزارشم را داده‌ام و هم اينكه مصاحبه‌ام را تكذيب نمي‌كنم. نيم ساعت بعد خداداد دوباره تماس گرفت و گفت كه دادكان گفته اگر مصاحبه‌ات را تكذيب نكني ديگر در اين تيم نيستي كه من هم گفتم خدا پدر و مادرتان را بيامرزد كه ما را آزاد كرديد.
    مگر چه اتفاقاتي افتاد كه احساس مي‌كرديد راحت شده‌ايد؟
    در عربستان وقتي بازي داشتيم مربيان فقط براي 11 نفر اصلي صحبت مي‌كردند و بقيه را به جلسه راه نمي‌دادند كه من با اين مساله مخالفت كردم. دقيقه چهار مهرداد پولادي را به اجبار تعويض كرديم اما كسي كه به جاي او به زمين رفت اصلا نمي‌دانست چه كار بايد بكند. خود بازيكن تعويضي هم در جلسه‌اي گفت كه اصلا نمي‌دانستم بايد در زمين چه كار بكنم چون در جلسه قبل از بازي نبودم كه در اين لحظه كمك مربي برزيلي به او گفت «خفه شو»! آن لحظه به شخصيت ايراني‌ام برخورد و به آن مربي برزيلي گفتم «شما خفه شو و برو بيرون» و از بازيكن خواستم حرف‌هايش را ادامه بدهد. آنها مي‌گفتند كه ما آمده‌ايم تا شما را آدم كنيم اما من مي‌گفتم كه شما بايد فوتبال ما را دگرگون كنيد چون ما ايراني هستيم و اصالت داريم و خيلي جلوتر از شما صاحب تمدن هستيم.
    با اين مسايل كه نبايد شما را كنار مي‌گذاشتند...
    آن ساختاري كه دادكان درست كرده بود خوب بود اما دوستانش نمي‌گذاشتند بفهمد كه چه اتفاقاتي مي‌افتد. ما به آذربايجان رفتيم ولي دكتر نداشتيم و دادكان هم نمي‌دانست. وقتي برگشتيم به دادكان گزارش دادم و آنجا متوجه شد كه ما در اين سفر دكتر نداشتيم تا وقتي بازيكن مصدوم مي‌شود درمان شود.
    اگر دوره بازي شما پول اهميت نداشت، پس بازيكنان با چه درآمدي زندگي مي‌كردند؟
    پول در درجه دوم بود، چون بچه‌ها شغل دوم‌شان فوتبال بود و پول آنچنان تاثيري نداشت به خصوص در استقلال و پرسپوليس. سال 54 من از پرسپوليس پيشنهاد داشتم، آن زمان پرسپوليس 500 هزار تومان به اضافه يك خانه به من مي‌داد. همان موقع با 500 هزار تومان مي‌توانستم پنچ خانه در شميران بخرم اما با 10 هزار تومان يك سال براي تاج بازي كردم ولي به پرسپوليس نرفتم البته پرسپوليسي‌ها هم همين‌طور بودند، اما الان در همين دو تيم به بازيكن التماس مي‌كنيم، شبانه جلسه مي‌گذاريم و 300 ميليون تومان هم به آنها مي‌دهيم اما بازيكن مي‌گويد رنگ پيراهن برايم مهم نيست. به‌خاطر همين است كه اين تيم‌ها به اين روز افتاده‌اند. چون ساختار آكادميك ندارند و صبر هم ندارند. مجبورند از تيم‌هاي ديگر بازيكن بخرند كه او هم تعصب ندارد اما وقتي بازيكن از اول در يك باشگاه هست آن باشگاه و تيم مثل خانواده‌اش مي‌شود و تعصب به تيم پيدا مي‌كند.
    از اينكه پيشنهاد اغوا كننده سال 54 پرسپوليس را قبول نكرديد پشيمان نشديد يا الان پشيمان نيستيد؟
    اصلا پشيمان نيستم چون اين نگاهي كه الان مردم به عنوان يك استقلالي به من يا يك پرسپوليسي به علي پروين دارند ميلياردها تومان ارزش دارد. آن زمان من در يك اتاق 4×3 با همسرم در منزل پدرم زندگي مي‌كردم اما معنويات برايم خيلي ارزش داشت، الان هم استفاده‌اش را مي‌برم. همين الان من با اتوبوس و مترو در شهر تردد مي‌كنم. وقتي مردم مرا مي‌بينند و اينقدر احترام مي‌گذارند خجالت مي‌كشم و گاهي اوقات از محبت آنها نصفه راه پياده مي‌شوم.
    با حضور پول در فوتبال چقدر موافق هستيد؟
    پول در دنياي امروز حرف اول را مي‌زند اما در اروپا وقتي پول مي‌دهند ماهيت بازيكن عوض نمي‌شود چون حرفه‌اي است. بازيكنان ما هم پول بگيرند، نوش‌جانشان اما به اندازه پولي كه مي‌گيرند تعصب داشته باشند. ما خيلي بيشتر از پولي كه مي‌گرفتيم بازي مي‌كرديم اما الان به اندازه نصف پول‌شان هم بازي نمي‌كنند.
    بعد از خداحافظي از فوتبال تا امروز چطور گذشت؟
    براي ما كه بازي خداحافظي نگذاشتند. من خيلي زود كنار رفتم كه خيلي سخت است. مي‌خواستم همانطور كه در دل مردم هستم محبوب بمانم به همين دليل به موقع خداحافظي كردم. سخت بود اما وقتي رفتم و دوره ديدم شش سال براي الاهلي كار كردم كه خيلي راضي بودم. آكادمي آنها را راه انداختم و بعد از شش سال زحمت كشيدن شش بازيكن به تيم اول الاهلي داديم.
    چه چيزي در فوتبال امروز بيش از همه شما را آزار مي‌دهد؟
    دروغ، تزوير و گول زدن بازيكن... چون اگر با بازيكن صادق رفتار كنند بهتر جواب مي‌دهد و بازيكن بهتر كار مي‌كند. پارسال كه در آكادمي استقلال بودم تيم‌هايي مثل سايپا به بازيكنان ما پنج ميليون با ماهي 300 هزار تومان مي‌دادند اما ما ماهي 40 هزار تومان به آنها داديم و ماندند چون ما ارزش پيراهن استقلال را به آنها نشان داده بوديم. امسال همان بازيكنان را نمي‌خواستند اما به آنها گفته بودند كه اگر مي‌خواهيد برويد بايد دو ميليون تومان بدهيد و برويد. مسايل روحي، رواني براي بازيكن خيلي مهم است. استقلال امسال اگر خوب بازي مي‌كند و مي‌برد فقط به خاطر مسايل روحي است اما وقتي با بازيكن آنطور رفتار مي‌كنند با چه روحيه‌اي بايد كار كند.
    فوتبال‌تان را مديون چه كسي هستيد؟
    اولين ديني كه دارم به پدر و مادرم است. وقتي 14 سالم بود توسط دايي‌ام، مرحوم حدادي در تيم «مشعل تاج» شميران بازي مي‌كردم. آن زمان به من 10 تا 15 دقيقه بازي مي‌رسيد اما افتخار مي‌كردم كه همان 10 دقيقه را كنار بزرگاني چون حسين كلاني بازي مي‌كردم. بعد از آن به تيم خردسالان تاج رفتم كه مرحوم الهي و مرحوم علي دانايي‌فر، مربي ما بودند. مرحوم رايكوف، حسن حبيبي و اوفارل هم خيلي برايم زحمت كشيدند اما همه چيزم را مديون حشمت‌خان مهاجراني هستم. مهاجراني در زندگي خصوصي بازيكنان هم دخالت داشت؛ هم در شادي و هم در غم كنار ما بود كه خيلي مهم است. ايشان يك روانشناس بود كه جانمان را هم برايش مي‌داديم. در نهايت هم مديون مردم خوبمان هستم كه هميشه به ما لطف دارند چون وقتي تاج بازي مي‌كردم پرسپوليسي‌ها هم به خاطر تيم‌ملي به من محبت مي‌كردند. آنها مرا به‌عنوان يك بازيكن ملي مي‌ديدند و هيچ‌وقت به من بي‌احترامي نكردند.
    امروز پيراهن تيم‌ملي براي بازيكنان چقدر ارزش دارد؟
    تيم‌ملي هر كشور مثل تخته رويي ميز است كه پايه آن باشگاه‌ها هستند. پايه‌هاي اصلي هم دو قطب مثل استقلال و پرسپوليس هستند اما در كل ابهت استقلال و پرسپوليس از بين رفته است. زماني وقتي قرار بود ليست تيم‌ملي اعلام شود ما شب تا صبح نمي‌خوابيديم و دايما در اين فكر بوديم كه انتخاب مي‌شويم يا نمي‌شويم. من در بازي با كره شش تا آمپول زدم و بازي كردم اما الان زير ناخن بازيكن خون مي‌آيد مي‌گويد مصدوم هستم و نمي‌توانم بازي كنم! بازيكن به تيم‌ملي دعوت مي‌شود و نمي‌رود. با اين بازيكن حالا هر كسي كه هست بايد برخورد سنگين شود. تيم‌ملي فقط 22 نفر نيستند، 70 ميليون نفر هستند و كسي كه انتخاب مي‌شود مديون 70 ميليون نفر است ولي در كل مديريت ضعيف است كه مساله نيكبخت پيش مي‌آيد. چرا با آن شرايط به فرودگاه مي‌رود؟ چرا مصاحبه مي‌كند و دروغ مي‌گويد كه من نمي‌دانستم به تيم‌ملي دعوت شده‌ام. بايد اين مساله از فدراسيون به باشگاه انتقال داده شود و باشگاه هم به‌شدت با اين مسايل برخورد كند.
    به نظر شما رفتار بازيكناني كه به ستاره معروف مي‌شوند در جامعه بايد چگونه باشد؟
    وقتي كسي ستاره مي‌شود بايد افتاده‌تر شود. ستاره اين نيست كه با بنز به خيابان برود و حركاتي كند كه مردم ببينند چه كسي پشت فرمان نشسته است. ستاره بايد شخصيت داشته باشد اما متاسفانه امروز شاهد هستيم كه سر تمرينات تيم‌ها يا نمايشگاه ماشين شده يا نمايشگاه مد و آرايش... ديگر كسي به تمرين فكر نمي‌كند.
    ستاره‌ها چه نقشي در جامعه به دوش دارند؟
    با اين وضعي كه الان است و بازيكن براي دو ريال بيشتر از استقلال به پرسپوليس مي‌رود يا برعكس، ابهت ستاره شكسته مي‌شود. بازيكنان خوبي هم هستند اما اصلا به اين تيم‌ها نمي‌رسند. بازيكن اگر 40 درصد توانايي داشته باشد وقتي به اين تيم‌ها مي‌رود توانايي‌اش 70 درصد مي‌شود. پس كساني كه به اين جايگاه مي‌رسند بايد قدر موقعيت‌شان را بدانند.
    مديريت امروز باشگاه‌ها را چطور مي‌بينيد؟
    مديريت‌ها بايد زيربنايي كار كنند نه اينكه تا دو بازي را باختند عوض شوند. سال گذشته كه استقلال سيزدهم شد هر وقت تيم بزرگسالان مي‌باخت فتح‌ا...زاده اعلام مي‌كرد كه داريم جوان‌ها را در تيم‌هاي پايه مي‌سازيم. اينها ننگ است كه وقتي تيم اول مي‌بازد بگوييم جوان‌ها را داريم. اگر به آكادمي مي‌رسيدند تيم اول اتوماتيك‌وار قوي مي‌شود.
    استقلال امسال را چطور مي‌بينيد؟
    خيلي خوب پيش مي‌روند. تيم از نظر بدني 70 درصد آماده است. از نظر روحي شايد اول فصل زير صفر بودند اما واعظ آشتياني خوب كار كرده حالا يا بچه‌ها پولشان را گرفته‌اند يا قول گرفته‌اند كه تيم به لحاظ روحي عالي است. تيمي كه در انزلي مقابل ملوان دو بر يك عقب است و با آن فشار سنگين مي‌جنگد و دقيقه 94 گل تساوي را مي‌زند نشان از روحيه خوب بازيكنان دارد.
    نظرتان در مورد پرسپوليس اين فصل چيست؟
    مشكلاتي كه استقلال حل كرده را پرسپوليس نتوانسته حل كند. پرسپوليسي‌ها مشكل روحي دارند. فصل قبل نقش اول قهرماني پرسپوليس را كاشاني داشت. استقلال فصل قبل سه تا مربي عوض كرد اما كاشاني از قطبي حمايت كرد. مردم هم صبر كردند و پرسپوليس قهرمان شد. امسال امكانش ضعيف است كه پرسپوليس در كورس قهرماني باشد مگر اينكه مساله روحي و رواني تيم را حل كنند.
    شرايط تيم‌ملي را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    در تيم‌ملي مربي به غير از اينكه بايد از نظر فني خوب باشد بايد به لحاظ روحي و رواني هم خيلي قوي كار كند. فاكتور قوي مهاجراني مديريت بود و بعداز آن مسايل فني، اگر الان هم از نظر روحي قوي باشيم قوي مي‌شويم.
    كار علي دايي را به لحاظ فني چطور مي‌بينيد؟
    كشوري مثل ما يك فاكتور قوي به نام تعصب دارد كه تيم‌هايي مثل برزيل و آرژانتين و تا اندازه‌اي هم آلمان آن را دارند. در تيم‌ملي كار فني نمي‌شود زياد انجام داد چون همه خوب بوده‌اند كه انتخاب شده‌اند فقط بايد آنها را با هم جور كرد، حاشيه‌ها را جمع كرد و بچه‌ها را با هم رفيق كرد. علي دايي با تجربه‌اي كه در اروپا و جاهاي ديگر داشته اگر خودش را جمع و جور كند موفق مي‌شود. مي‌گويند دايي چون با يكسري از بازيكنان مشكل دارد با آنها بد است و اين عده را دعوت نمي‌كند. دايي در تيم‌ملي بايد مسايل شخصي را كنار بگذارد. وقتي دايي به‌عنوان سرمربي تيم‌ملي انتخاب شد آرزو كردم كه اگر با كسي خصومتي دارد به تيم‌ملي منتقل نشود.
    كدام بازيكن در دنيا بود كه دوست داشتيد همبازي او باشيد؟
    دوست داشتم كنار كوين كيگان بازي كنم كه بازي كردم. كارهايش را خيلي دوست داشتم. سال 1958 او و تعدادي از بزرگان فوتبال به دوبي آمدند و هركدام از آنها در يك تورنمنت قرار بود در يك تيم بازي كنند كه من هم كنار كيگان بازي كردم.
    دوست داشتيد كدام مربي در دنيا مربي شما باشد اما نشد؟
    هيچكدام، همه كساني را كه با آنها كار كردم را دوست داشتم. بازيكن اگر مربي‌اش را دوست نداشته باشد اصلا نمي‌تواند بازي كند.
    مثلا دوست نداشتيد الان شاگرد الكس فرگوسن باشيد؟
    نه، چون اصلا از آدامس خوردنش بدم مي‌آيد.
    بهترين رفيق فوتبالي؟
    در تيم‌ملي با حسن نظري و ناصر حجازي هم اتاق بودم، در تيم باشگاهي هم با غلامحسين مظلومي و ايرج ‌دانايي‌فر اما با نظري و دانايي‌فر نزديك‌تر بودم.
    بزرگترين حسرت زندگي؟
    هيچ حسرتي نداشته و ندارم. اصلا از اين مساله بدم مي‌آيد و فكرش را هم نمي‌كنم.
    بزرگترين افتخار زندگي؟
    افتخاراتم كامل است و به تمام مراحلي كه يك بازيكن به آن فكر مي‌كند، رسيده‌ام اما بزرگترين آنها رسيدن به المپيك بود.
    خاطره انگيزترين گلي كه زديد؟
    همه گل‌ها براي مردم خاطره دارد اما توماژوفسكي بهترين دروازه‌بان دنيا بود. او با لهستان قهرمان سوم دنيا شده بود و در المپيك هم بود. آرزو داشتم به او گل بزنم كه در المپيك 1976 زدم.
    بزرگترين خيانت را چه كسي به شما كرد؟
    دوستم بود كه اوايل زندگي‌ام كه مي‌توانستم بيشتر پيشرفت بكنم به من خيانت كرد. تمام پولم را جمع كردم و مقداري هم قرض كردم كه 22 هزار تومان شد و با آن پول يك پيكان جوانان زرد قناري خريدم. قرار بود ماشين را شب به اردوي تيم‌ملي بياورد اما رفت و ديگر پيدايش هم نشد. اين مساله اثر خيلي بدي روي من گذاشت اما باعث شد كه در مورد دوستانم بهتر فكر كنم و در كل اين موضوع در زندگي برايم بهتر هم شد چون دعاي پدر و مادرم با من بود.
    كدام دوره زندگي‌تان سخت‌ترين دوره بود؟
    اوايل زندگي مشتركم بود. با خواست خدا بود كه ما بچه‌دار نمي‌شديم اما 10 سال پس از ازدواجم خدا خواست و بچه‌دار شديم. الان چهار تا بچه دارم كه زنده، سلامت و خوب هستند.
    در دوره شما چه كسي بهتر از حسن روشن بود؟
    خيلي‌ها بودند ولي تيم‌ملي جاي يك نفر است. بچه‌ها همه خوب بودند و من هم اگر كاري كردم و كسي شدم با كمك آنها بود. به همين دليل مي‌گويم اكثر مهاجمان بهتر از من بودند.
    بعد از حسن روشن چه كسي مي‌توانست مثل او بشود؟
    اگر يك مقدار دورتر برويم جعفر مختاري‌فر و الان هم آرش برهاني.
    حرف پاياني؟
    براي همه مردم به خصوص فوتبالي‌ها آرزوي موفقيت دارم چون مردم خيلي به من محبت دارند. اميدوارم تيم‌ملي و بعد از آن استقلال و بعد از آن پرسپوليس هم موفق باشند چون اگر اين دو تيم خوب باشند هميشه فوتبال خوب و شكوفايي داريم. اميدوارم ابهت ايران به تيم‌ملي برگردد. آن زمان وقتي ما با كشورهاي حوزه خليج‌فارس بازي مي‌كرديم من توپ را استپ مي‌كردم طرف زمين مي‌خورد يا علي پروين كه توپ مي‌گرفت آنها جرات نمي‌كردند طرفش بروند. اگر هادي ساعي در چين قهرمان المپيك شد به‌خاطر ابهتش بود كه حريفش از او ترسيده بود. تيم‌ملي ايران هم بايد به ابهت گذشته‌اش برگردد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ هم بايد تاييد كند
    استقلال، پول بليت و اسكان برزيلي‌ها را نمي‌دهد!

حكايت تمرين دو بازيكن برزيلي با آبي‌هاي پايتخت پايان‌ناپذير است.
    پنجشنبه خبري از باشگاه استقلال به بيرون درز كرد مبني بر اينكه امير واعظ آشتياني، مديرعامل آبي‌پوشان تهراني حاضر نيست پولي بابت جذب سه بازيكن برزيلي پرداخت كند چرا كه شناختي از آنها ندارد و نمي‌داند كه اين نفرات در آينده چه ميزان بازدهي دارند. از طرف ديگر او معتقد است تيم در خط حمله نياز به جذب مهاجم جديد ندارد. مثل اينكه دي‌كارمو بدجوري چشم مديران استقلال را هم ترسانده است. در حالي كه اين موضوع به نوعي دخالت مديريت در امور فني محسوب مي‌شد اما باشگاه اين موضوع را به شكل‌ ديگري تشريح مي‌كند:«واعظ و قلعه‌نويي در خصوص جذب مهاجم كاملا هماهنگ هستند و به لحاظ فني تاييد سرمربي تيم كفايت مي‌كند اما از نظر مسايل ديگر نظير سابقه بازي و سوابق انضباطي و مسايلي از اين دست باشگاه پيرامون آنها تحقيق مي‌كند تا از هيچ نظر متضرر نشود. واعظ قصد گرفتن تست فني ندارد و تنها سوابق آنها را بررسي مي‌كند. دخالت مديرعامل در امور فني تيم و اختلاف او با قلعه‌نويي واقعيت ندارد.» به نظر مي‌رسد كه استقلالي‌ها قصد دارند تا اجازه ندهند مشكلات و اختلافات كه تا اندازه‌اي طبيعي است و در تمام باشگاه‌ها به چشم مي‌خورد و به گوش مي‌رسد به بيرون درز كرده و اسير شايعات و بزرگنمايي‌هاي معمول شود. به هرشكل آنچه كه به نظر مي‌رسد امير قلعه‌نويي و واعظ آشتياني روي جذب مهاجم خارجي و چگونگي آن اختلاف‌نظرهايي دارند اما اينكه اين موضوع سرانجام به كجا مي‌رسد و ختم مي‌شود موضوعي است كه بايد منتظر بود. در هر صورت باشگاه استقلال در وهله اول حاضر به پرداخت مخارج حضور اين سه برزيلي نظير هزينه بليت و اسكان آنها نشد تا به گفته رضا رجبي شركت معرفي كننده آنها پول آنها را پرداخت كند.
    شنيده مي‌شود طرف برزيلي هم از اين بي‌برنامگي و عدم همكاري باشگاه براي حضور برزيلي‌ها بسيار ناراحت و شاكي است؛ به شكلي كه از فرستادن آنها به ايران منصرف شده و تاخير در ورود آنها هم به اين موضوع برمي‌گردد. آنچه كه بديهي و آشكار است باشگاه استقلال تمايل و علاقه‌اي براي جذب اين برزيلي‌ها ندارد چرا كه تاكنون نهايت همكاري را در اين خصوص نداشته است. به هرشكل در روزهايي كه استقلال روند صعودي پيش گرفته،‌ نه قلعه‌نويي و نه واعظ هيچكدام دوست ندارند بر سر اين موضوع تيم را دچار حاشيه و مشكل كنند. بايد ديد در نهايت كداميك از موضع خود در قبال ديگري كوتاه مي‌آيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بهانه نيكي دستاويز آرش هم شد
    اميرخان موبايلش را جواب نداد

به نظر مي‌رسد تلفن همراه وسيله خوبي براي رهايي افراد از اتهام بي‌توجهي به تمرينات يا اردوهاي تيمي شان تبديل شده است . پس از بهانه‌هاي عجيب و غريب واحدي نيكبخت در خصوص دايورت شدن سيم كارت تلفن همراهش و يا مشكل اشغال بودن دايمي آن در مواجهه با‌تماس مزاحمان تلفني حالا نوبت به آرش برهاني رسيده است. هر چند كه وسعت و فراگير بودن مشكل نيكبخت به هيچ عنوان قابل قياس با‌بحث تاخير 24 ساعته آرش برهاني در بازگشت به تهران ( از دوبي ) و حضورش در تمرينات استقلال نبود اما به هر صورت وجه تشابه اين دو اتفاق كه كمتر از يك هفته در فوتبال ايران آن هم دو باشگاه پرسپوليس و استقلال رخ داد باعث شد تا تلفن همراه برهاني هم سوژه اصلي اين مطلب تلقي شود. ناگفته نماند نوع پردازش به اين سوءتفاهم اين بار برخلاف مورد نيكبخت كه گفته مي‌شود او پاسخگوي تلفن دايي نبوده است به شكلي كاملا برعكس از سوي سرمربي استقلال انجام شده است. « من سعي كردم در تماس با‌آقاي قلعه‌نويي به ‌او اطلاع بدهم كمي ديرتر به تهران بازخواهم گشت اما هرگز در اين خصوص موفق نشدم.» توجيه آرش برهاني اين بوده است كه قصد داشته سرمربي‌اش را از تاخير ناخواسته مطلع كند اما موفق نشده قلعه‌نويي را پيدا كند . و خلاصه ماجرا اينكه به نظر مي‌رسد او حواسش نبوده كه در استقلال هستند افراد ديگري در كادر فني و سرپرستي كه آنها هم اتفاقا موبايل دارند . از ديگر تشابهات اين اتفاق يا‌ سوءتفاهم (!!) عذرخواهي برهاني همچون نيكبخت از كادر فني و به ويژه سرمربي تيم استقلال است . «من بابت اين تاخير خودم را مقصر مي‌دانم و اميدوارم كادر فني استقلال و در راس آن اميرخان مرا درك كند.» برهاني پس از اعلام ليست جديد تيم ملي و هنگامي كه متوجه غيبتش در جمع نفرات دعوت شده شد براي تمدد اعصاب و استراحت تصميم گرفت راهي دوبي شود و يك روز پس از شروع تمرينات استقلال يعني سه شنبه هفته گذشته در تمرينات اين تيم شركت كند اما اين حضور با‌24 ساعت تاخير و در تمرين بعدازظهر روز چهارشنبه گذشته استقلال (22آبان ) انجام شد تا اتفاقات اينچنيني و بي‌توجهي به فرامين سرمربيان فوتبال پس از دايي دچار قلعه‌نويي هم بشود. خدا سومي‌اش را به خير بگذارند .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مي خواهم با استقلال در آسيا بازي كنم ؛ جان واريو: شيفته بازي كاكا هستم

* امير وفايي

سه فصل پيش يك برزيلي مو بور با بازي چشم نواز خود، در تركيب فولاد خوزستان نام خود را بر سر زبانها انداخت و شايد خودش هم
    تصور نمي كرد روزي سر از يكي از پرافتخارترين باشگاههاي ايران در بياورد و پيراهن آبي استقلال را بر تن كند. امروز اين فرصت براي جان واريو فراهم شده تا تكنيك ناب خود را هر هفته و در مقابل دهها هزار تماشاگر به تصوير بكشد و ميليونها بيننده را هم مسحور حركات خود كند. فابيو جان واريو همراه با مجتبي جباري زوج ويرانگر خط مياني استقلال را تشكيل داده و با نمايش تأثيرگذارش در تركيب استقلال، يكي از بهترين بازيكنان خارجي ليگ برتر لقب گرفته است.
    * فكر مي كردي به اين زودي در تركيب استقلال جا بيفتي؟
    ** من به بازي و تواناييهاي خودم اطمينان دارم، ضمن اينكه جو مطلوب تيم هم خيلي به من كمك كرد تا زودتر در تركيب تيم جايي براي خودم پيدا كنم.
    * اما بازي در تيم بزرگي مثل استقلال براي تو يك چالش بزرگ بود و نوعي ريسك به حساب مي آمد، ترسي از اين موضوع نداشتي؟
    ** من در فولاد هم كه بودم، مي دانستم استقلال بزرگ است و چه هواداراني دارد. در عين حال، مي دانستم كه با انرژي و انگيزه اي كه از هواداران پرتعداد استقلال مي گيرم، مي توانم كيفيت كارم را بالاتر ببرم.
    * موفقيت تو چشمگير است، در بعضي بازيها حسين كاظمي و يدا... اكبري كه بازيكنان بزرگي هستند روي نيمكت هستند، اما تو بازي مي كني، چه نظري در اين مورد داري؟
    ** نظر خاصي ندارم. اين نظر مربي است كه چه بازيكني بازي كند و چه بازيكني روي نيمكت باشد. هر دوي آنها از دوستان من هستند و فيكس بازي كردن من ربطي به نيمكت نشيني آنها ندارد. كاظمي واكبري قابليتهاي زيادي دارند كه در هفته هاي آينده آن را نشان خواهند داد.
    * چرا در هفته هاي اول ليگ آمادگي لازم را نداشتي؟
    ** متأسفانه به دليل مصدوميت، بخش زيادي از كارها و تمرينهاي بدنسازي را از دست دادم، اما با تمرينهاي منظمي كه داشتم، توانستم خودم را به بقيه برسانم.
    * سيستم هجومي استقلال چقدر در موفقيت تو نقش داشته است؟
    ** خيلي زياد، من بازيكني هستم كه عاشق كارهاي هجومي و رو به جلو هستم و ويژگي تيم ما هم اين است كه مربي روي سرعت انتقال و گردش توپ خيلي تأكيد مي كند.
    * اما خيلي ها از سيستم 2-5-3 قلعه نويي ايراد مي گرفتند.
    ** انتخاب سيستم به نظر مربي بستگي دارد و حق اوست كه با توجه به مهره هايي كه به خدمت گرفته، سيستم و تاكتيك تيمش را انتخاب كند به اعتقاد من قلعه نويي مهره هاي خوبي براي اجراي سيستم 2-5-3 دارد.
    * كاركردن با قلعه نويي چطور است؟
    ** قلعه نويي از مربيان مطرح ايران است. او قبلاً سرمربي تيم ملي بوده و من از كار كردن با او خيلي راضي هستم. مهمترين ويژگي او اين است كه بين بازيكنانش تبعيض قايل نمي شود و هميشه بازيكن آماده را در تركيب قرار مي دهد.
    * از بازي كنار مجتبي جباري بگو؟
    ** جباري يك بازيكن خلاق با تواناييهايي بالاست. نوع بازي او طوري است كه احساس مي كنم ما را مكمل يكديگر كرده است. ما دو بازيكن متفاوت با ويژگيهاي خاص هستيم.
    * اما خيلي ها سبك بازي تان را شبيه هم مي دانند؟
    ** من چنين اعتقادي ندارم.
    * از بازي در پست هافبك چپ راضي هستي؟
    ** گاهي اوقات مربي تيم صلاح مي داند تيمش را جور ديگري آرايش كند و چند جابجايي را در تيمش داشته باشد. من به عنوان يك بازيكن حرفه اي پست برايم معنا ندارد و فقط به موفقيت تيمم فكر مي كنم.
    * فكر مي كني آنچه تا امروز نشان داده اي، تمام تواناييهاي توست؟
    ** فكر مي كنم هنوز صد در صد تواناييهايم را نشان نداده ام و احساس مي كنم هر هفته بهتر از هفته قبل بازي مي كنم. هر چه مي گذرد، شناخت بيشتري از هم تيمي هايم پيدا مي كنم و اين مسأله در آينده بيشتر به من كمك مي كند.
    * ويژگي بازي خودت را در چه چيزي مي داني؟
    ** فكر مي كنم بازيكن پاسوري هستم. هر گاه صاحب توپ مي شوم، سعي مي كنم در كوتاه ترين زمان بهترين گزينه را براي پاس دادن انتخاب كنم. اين بزرگترين ويژگي من است كه از كودكي آن را آموخته ام.
    * فكر مي كني بتواني عنوان بهترين بازيكن خارجي ليگ برتر ايران را كسب كني؟
    ** من ياد گرفته ام قبل از هر چيز به موفقيتهاي جمعي و تيمي فكر كنم.
    اگر در اين زمينه موفق باشي، موفقيت فردي را هم به همراه خواهد داشت. مطمئناً اگر استقلال امسال قهرمان شود، اين شانس را خواهم داشت.
    * فكر مي كني تا كي مي تواني در استقلال بازي كني؟
    ** به شرايط بستگي دارد. هيچ كس از فرداي خودش خبر ندارد. من كمتر به آينده و گذشته فكر مي كنم و حال حاضر برايم از همه چيز مهمتر است.
    * از بازي در ليگ برتر ايران لذت مي بري؟
    ** خيلي زياد . اينجا هر هفته تماشاگران زيادي به ورزشگاه مي آيند و حتي سر تمرينات ما هم افراد زيادي حاضر مي شوند تا ببينند ما چگونه تمرين مي كنيم. اين چيزها احساس فوق العاده اي در هر فوتباليستي به وجود مي آورد و لذت بخش است.
    * وجه تشابه فوتبال ايران با برزيل را در چه مي بيني؟
    ** شور فوتبال. در ايران همان شور و حس و حالي را مي بينم كه در فوتبال برزيل وجود دارد. اينجا خيلي از فوتباليستها، فوتبال را با قلب و احساسشان بازي مي كنند و بازيكنان با تكنيك زيادي هستند كه تماشاگران را به وجد مي آورند.
    * الگوي تو و بهترين فوتباليست برزيل به نظرت چه بازيكني است؟
    ** من سبك بازي كاكا را خيلي مي پسندم و تكنيك ناب رونالدينيو را تحسين مي كنم. تلفيقي از تكنيك و بازي تيزهوشانه و سرعتي را دوست دارم.
    * بهترين فوتباليست ايراني به نظرت چه كسي است؟
    ** بازيكن خاصي مد نظرم نيست و تا به حال به اين موضوع فكر نكرده ام.
    * شانس مسلم قهرماني در اين فصل را براي چه تيمي متصوري؟
    ** من فكر مي كنم در حال حاضر استقلال منسجم ترين تيم ليگ برتر است و شانس زيادي براي قهرماني دارد. تيم ما ضعفهاي كمتري نسبت به ساير تيمها دارد.
    * از محبوبيت خودت نزد هواداران استقلال بگو؟
    ** رابطه عاطفي خوبي بين من و تماشاگران استقلال برقرار شده و ما از هم انرژي مي گيريم.
    * دوست داري با استقلال در ليگ قهرمانان آسيا بازي كني؟
    ** بازي در ليگ قهرمانان آسيا نه تنها براي من، بلكه براي همه بازيكنان موقعيت مناسبي است. بازي در رقابتهاي بين المللي يك امتياز بزرگ براي فوتباليستي است كه به دنبال پيشرفت است.
    * مشكلات مالي ات حل شد؟
    ** با مديريت باشگاه صحبتهايي انجام داده ام و مي دانم كه مربي هم در اين مورد تلاشهايي را انجام داده است. اميدوارم اين مشكل من زودتر حل شود.
    * قبل از استقلال از چه تيمهايي پيشنهاد داشتي؟
    ** از چند تيم مطرح ليگ برتري پيشنهاد داشتم، اما خوشحالم كه استقلال را انتخاب كردم و تجربه حضور در سطح اول فوتبال ايران با پيراهن استقلال براي من رقم خورد.
    * بازي در ليگ يك و تيم فولاد چه تفاوتهايي با بازي در استقلال دارد؟
    ** از همه نظر متفاوت است. بازي در ورزشگاه صد هزار نفري، استقبال تماشاگران، در كانون توجه بودن، همه چالشهاي جديدي است كه براي بازي در يك تيم بزرگتر پيش روي هر فوتباليستي قرار مي گيرد و در عين حال يك قدم بزرگ براي پيشرفت است.
    *حرف خاصي داري؟
    ** مي خواهم از مربي تيم و بويژه هواداران استقلال كه در اين مدت كمك زيادي به من كردند تا به شرايط امروز برسم، تشكر كنم.
    در هر بازي براي خوشحال كردن آنها به ميدان مي روم و اميدوارم با قهرماني در ليگ برتر، بتوانم پاسخ محبتهاي آنها را بدهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نويدكيا در استقلال!

گفته مي‌شود نويدكيا به‌صورت تلفني با يكي از مسئولان استقلال هم مذاكره كرده
    ---------------------------------------------

شايد يك اتفاق باور نكردني براي اصفهاني‌ها و طرفداران سپاهان باشد، اينكه محرم نويدكيا براي ادامه فوتبالش به تهران بيايد و پيراهن آبي استقلال را برتن كند. او حتي با مسئولان اين تيم هم مذاكره كرده ولي قرار نيست اين موضوع رسانه‌اي شود، به همين دليل يكي از مسئولان استقلال در گفت‌وگو با دنياي‌فوتبال خبر مذاكره با محرم را تكذيب كرد و گفت: «جذب نويدكيا اصلا در برنامه‌هاي ما نيست.»
    سپاهاني‌ها براي تمديد قرارداد نويدكيا مدت‌ها است كه ترديد دارند و اين موضوع اختلافات جديدي را بين محرم و باشگاه سپاهان به‌وجود آورده است. نويدكيا كه چند هفته‌اي است به شرايط بازي رسيده، براي عقد قرارداد تا چند هفته منتظر جواب سپاهاني‌ها ماند، ولي تعلل مسئولان اين تيم باعث شد تا محرم تمرينات سپاهان را ترك كرده و به پيشنهادهاي ارائه شده بيشتر فكر كند.
    قبل از بازي با داماش، نويدكيا به‌طور منظم در تمرينات سپاهان شركت مي‌كرد، ولي او پس از اين بازي يك جلسه هم در تمرينات حضور نداشته و حتي حاضر نيست با مسئولان سپاهان حرف بزند. محرم روز گذشته به تهران آمد و همين اتفاق شروع يك شايعه جديد بود تا موضوع مذاكره نويدكيا با استقلال به طرزي مشكوك مطرح شود.
    نويدكيا در اين سال‌ها چندبار مصدوم شد و خيلي از بازي‌هاي سپاهان را از دست داد. همين موضوع ترديد مسئولان اين باشگاه را همراه داشته و آنها در عقد قرارداد با نويدكيا دودل هستند. از طرفي اين موضوع با ناراحتي محرم همراه بوده و او حتي در يك محفل خصوصي گفته كه ديگر نمي‌خواهد در سپاهان بازي كند.
    موضوع مذاكره نويدكيا با استقلال در حالي مطرح شده كه مجتبي جباري، هافبك تاثيرگذار اين تيم وضعيت مبهمي دارد و به‌دليل مصدوميت شديد مينيسك تا چند ماه نمي‌تواند تيمش را همراهي كند. از طرفي امير قلعه‌نويي هم با حساسيت خاصي پيگير وضعيت جباري است و حتي در مصاحبه‌اي گفته كه اگر مصدوميت او طولاني شد، بايد بازيكني جذب شود كه از لحاظ فني هم‌سطح جباري يا بالاتر از او باشد. اين جمله قلعه‌نويي شايد موضوع پيوستن نويدكيا به استقلال را وارد مراحل جدي‌تري كند.

روز گذشته تلاش ما براي تماس تلفني با نويدكيا نتيجه نداد، ولي به نقل از منابع آگاه در اصفهان، محرم روز گذشته به تهران آمد. حتي مجيد بصيرت هم حضور نويدكيا در تهران را تاييد كرد ولي از شايعه مذاكره محرم با استقلال اظهار بي‌اطلاعي كرد.
    گفته مي‌شود نويدكيا به‌صورت تلفني با يكي از مسئولان استقلال هم مذاكره كرده، ولي آنها هنوز جلسه‌اي با يكديگر نداشته‌اند. يكي از نزديكان به باشگاه سپاهان به دنياي‌فوتبال مي‌گويد: «استقلالي‌ها مدت‌هاست كه به‌دنبال نويدكيا هستند و حتي قلعه‌نويي هم با او حرف زده است. قرار نبود محرم به تهران برود ولي دليل سفر او به تهران فقط به مذاكره‌اش با استقلال مربوط مي‌شود و من ترديدي در اين موضوع ندارم.»
    طبق آخرين اخبار مذاكرات نويدكيا با استقلال در روزهاي آينده ادامه خواهد داشت، ولي يكي از مسئولان اين باشگاه كه نخواست نامش فاش شود، از موضوع مذاكره استقلال با محرم اظهار بي‌اطلاعي كرد و مي‌گويد: «من خبري در اين مورد ندارم، ولي بعيد مي‌دانم نويدكيا را جذب كنيم، چون قلعه‌نويي تا به حال حرفي به ما نزده است.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •