تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1193 از 2014 اولاول ... 1936931093114311831189119011911192119311941195119611971203124312931693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,921 به 11,930 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خيرخواه: خيلى زود معلوم مى شود مى روم يا مى مانم

کانون هواداران پرسپولیس : فرهاد خيرخواه زمانى گلزن اول ليگ يك و سرخپوشان دلوار افزار بود اما حالا دائماً روى نيمكت مى نشيند و فرصت هاى كمى نصيب او مى شود. شنيده بوديم خيرخواه قصه جدايى از پرسپوليس را دارد. به سراغش رفتيم و در مورد آخرين وضعيتش پرس و جو كرديم. بد نيست شما هم تازه ترين حرف هاى خيرخواه را بخوانيد: اوضاع تيم بعد از توقف مقابل صبا چطور است؟
    وضعيت خدا را شكر خوب است. بعد از بازى با صبا تمرينات پرفشارى داشتيم. ۲ روز هم استراحت كرديم. فكر مى كنم شرايط خوب است و از حاشيه ها دور شده ايم. بچه ها استراحت لازم را داشته اند و فكر مى كنم با آمادگى كامل در تمرينات حضور پيدا كنند.
    چرا كمتر در تركيب پرسپوليس قرار مى گيرى؟!
    يك سال است كه هيمشه همين سوال را از من پرسيده اند و جوابش را هم داده ام. نظر مربيان اين است كه فعلاً روى نيمكت باشم و دقايقى در بعضى بازى ها در تركيب تيم قرار بگيرم. من هم تابع نظر مربيان هستم.
    يعنى هيچ برنامه اى براى تغيير اين شرايط ندارى؟
    سعى و تلاش خودم را مى كنم. سعى دارم با كار كردن بيشتر و انجام تمرينات منظم موقعيت بازى كردن پيدا كنم. از روز اولى كه به پرسپوليس آمدم سعى و تلاشم اين بود كه هم خوب رقابت كنم و هم حقم را از پرسپوليس بگيرم. حالا قسمت اين طورى بوده كه كمتر به من بازى برسد. شايد در روزهاى بعد اتفاق ديگرى بيفتد.
    بازى با پيكان را چطور مى بينى؟
    بازى با پيكان سخت است. آنها در صدر جدول هستند. اميدوارم با دست پر از قزوين به تهران برگرديم. بايد بسيار هوشيارانه عمل كنيم. ناسلامتى ما پرسپوليسى هستيم و بايد قدرت خود را به حريفان ديكته كنيم.
    مقابل صبا ۲۰ دقيقه در تركيب پرسپوليس بودى از بازيت راضى هستى؟!
    در آن بازى هر كارى كه توانستم انجام دادم. بعضى ها گفته اند بد بازى كرده ام اما خودم مى گويم خوب بازى كردم. من همه خواسته هاى مربيان را در زمين پياده كردم. فكر نمى كنم بحث بد بازى كردن من درست باشد.
    روزى كه مى خواستى از سرخپوشان به پرسپوليس بيايى فكر اين روزها را مى كردى؟!
    اصلاً فكر نمى كردم در پرسپوليس دچار چنين شرايطى شوم. من آمده بودم تا مثل ليگ يك براى تيمم گل بزنم. اصلاً با خودم قرار نگذاشته بودم كه وظيفه ام را فراموش كنم اما تصميم اين طورى بود كه از تركيب اصلى دور بمانم.
    مى گويند قصه جدايى از پرسپوليس را دارى؟
    صحبت هايى شده اما هنوز هيچ اتفاقى نيفتاده هيچ چيز در اين مورد معلوم نيست. بايد با كادرفنى هم صحبت كنم. شايد شرايط عوض شود.
    تو كه روى ماندن و بازى كردن تمركز ندارى چطور مى خواهى در تركيب اصلى تيم باشى؟
    روزهاى آينده همه چيز مشخص مى شود يا جدا مى شوم يا مى مانم و تمركزم را روى كار قرار مى دهم اما الان مدام روى نيمكت مى نشينم و هيچ شانسى ندارم خب اين مسأله هم تمركز را از آدم مى گيرد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براى خصوصى سازى استقلال و پرسپوليس قيمت گذارى مى شوند

کانون هواداران پرسپولیس : بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسى تيم هاى حاضر در ليگ برتر بايد به سمت خصوصى سازى پيش بروند. از سوى ديگر با اعلام نظر صريح على آقامحمدى مشخص شد كه اين امر بسيار مهم بايد حداكثر تا پايان سال آينده تحقق يابد زيرا كنفدراسيون فوتبال آسيا هم بر جداسازى باشگاه ها از دولت ها تأكيد داشته و روى آن اصرار ويژه اى مى كند. طبق آخرين خبرهاى دريافتى، براى خصوصى شدن ۲ تيم بزرگ استقلال و پرسپوليس ابتدا آنها توسط متخصصان و صاحب نظران قيمت گذارى خواهند شد و سپس زمينه براى فروششان به افراد متقاضى فراهم مى گردد. البته سرخابى ها با اين اقدام به نوعى تبديل به يك شركت تجارى مى شوند و خريداران آنها صاحب سهم شده و مى توانند بر انتخاب هيأت مديره و مديرعامل نظارت كنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطبى جلوى شكايت ماركو را مى گيرد

کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليس در ماجراى ماركو و ديكارمو چيزى حدود ۵۰۰ ميليون ضرر مى كند. ۵۰۰ ميليونى كه به هر حال در اين مقطع ارزش بسيارى براى آنها دارد. برخى مى گويند پرسپوليسى ها براى اينكه ۴۰۰ ۵۰۰، ميليون از سازمان كمك بگيرند، كلى نامه نگارى مى كنند و معطل مى شوند و... طبعاً پول هاى سازمان هم نبايد به جيب امثال ماركو و ديكارمو برود اما نكته اينجاست كه امكان دارد اين كار انجام شود. در همين ارتباط يكى از مسئولان باشگاه پرسپوليس مدعى شد ما به طور قطع از ماركو و ديكارمو تخفيف مى گيريم. مشكل ديكارمو با ۵۰ ۶۰، هزار دلار حل مى شود و ماركو هم ۱۶۰ هزار دلار طلب دارد كه سعى مى كنيم بيش از نصف آن را تخفيف بگيريم. اين در حالى است كه ماركو مدعى شده قصد شكايت به فيفا را دارد اما مديران پرسپوليس مى گويند ما از طريق خود قطبى اقدام كرده و كارى مى كنيم ماركو شكايت نكند و طلبش را با تخفيف دريافت نمايد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیکارمو همچنان به دنبال طلب 30 هزار دلاری از پرسپولیس...

کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليسى ها قول داده اند كه طلب سى هزار دلارى دى كارمو را همين هفته بپردازند. پائولو دى كارموى برزيلى كه به تازگى از پرسپوليس كنار گذاشته شده قرار بود ديروز طلب اش را بگيرد و از ايران برود كه مثل تمام روزهاى اخير قول پرسپوليسى ها اين بار هم عملى نشد اما باشگاه قول داده كه همين يكى دو روزه پول بازيكن برزيلى را بپردازد. به گفته مدير برنامه دى كارمو، علاوه بر ۱۵۰ هزار دلارى كه بابت صدور رضايتنامه اين بازيكن پرداخت شده، پائولو ۲۰ هزار دلار هم بابت پيش پرداخت قراردادش دريافت كرده و فقط مانده حقوق ۲ ماه او- 30 هزار دلار- كه پرسپوليسى ها قول داده اند آن را همين روزها بپردازند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپوليس بزودی با ماركو تسويه حساب مى كند

کانون هواداران پرسپولیس : ماركو گفته كه در صورت عدم پرداخت طلب ۷۰ هزار دلارى اش از پرسپوليس شكايت خواهد كرد و مسؤولان باشگاه هم براى ممانعت از طرح شكايتى تازه، اعلام كردند كه ظرف يكى دو هفته آينده با مربى برزيلى تسويه حساب خواهند كرد. در همين رابطه مهدى حاجى باقر مدير برنامه هاى ماركو مى گويد: «او تا حالا ۱۴۰ هزار دلار بابت پيش قراردادش گرفته و به خاطر فراهم نشدن شرايط سكونت اش در تهران به كشورش رفته. او گفته كه پولش را مى خواهد ولى هنوز به طور جدى با او مذاكره نشده.
    قصد داريم همين يكى دو روزه با او صحبت كنيم و رضايت اش را بگيريم تا باشگاه دچار مشكل نشود و پرونده اين مربى را ببنديم. باشگاه هم قول داده سريع تر مشكل را حل كند تا همين يكى دو هفته كارها را درست كنيم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاشیه تمرین پرسپولیس / رحمان رضایی پا به توپ شد

کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز (پنج‌شنبه) با حضور رحمان رضايي مدافع جديد اين تيم و حدود 100 هوادار پرسپوليسي برگزار شد. تمرين صبح امروز (پنج‌شنبه) تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 10 در زمين شماره 2 مجموعه ورزشي راه‌آهن برگزار شد. رحمان رضايي مدافع جديد تيم پرسپوليس كه روز گذشته با اين تيم قرارداد 6 ماهه‌اي را امضا كرد، در تمرينات امروز پا به توپ شد. بازيكنان پرسپوليس پس از شنيدن صحبت‌هاي افشين قطبي، به تمرينات استقامتي و سرعتي و همچنين استارت‌هاي كوتاه و بلند از پرداختند. در مرحله بعدي بازيكنان به دو گروه اصلي و ذخيره تقسيم شدند كه بازيكنان ذخيره زير نظر پيرواني ارسال سانتر از جناحين و شوت به سمت دروازه در نيمه‌اي از زمين كار كردند و گروه ديگر همراه با قطبي پاسكاري در حال حركت و تمرين تركيبي حمله به سمت دروازه، عبور از موانع و شوت به سمت دروازه را كار كردند. در آخرين بخش از تمرين امروز پرسپوليس بازيكنان در قالب همان گروه‌بندي به صورت نوبتي فوتبال سه جانبه در زمين كوچك و گروهي ديگر حفظ توپ و پرسينگ را تمرين كردند.

قطبي فوتبال بازيكنان را زير نظر داشت و پيرواني مسوول تمرينات حفظ توپ بود.

عابدزاده نيز مدتي الياسي و كياني دو دروازه‌بان جديد پرسپوليس را تمرين داد. در تمرينات امروز عليرضا حقيقي به دليل مصدوميت غايب بود و مهدي واعظي ديگر دروازه‌بان پرسپوليس با لباس شخصي مدتي تمرينات بازيكنان را نظاره كرد و پس از آن ورزشگاه را ترك كرد.
    الونگ الونگ،‌ مسعود زارعي و بازيكنان ملي پوش پرسپوليس ديگر غايبين تمرين امروز بودند.

رحمان رضايي در تمرين امروز بيشتر با علي كريمي به گفت‌وگو مي‌پرداخت. هم‌چنين مجيد فرخزادي عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس، تمرينات امروز را از نزديك نظاره‌گر بود.

افشين قطبي در پايان اين تمرين تمرينات نرمشي و انجام حركات كششي را براي خودش، پيرواني و عابدزاده در نظر گرفت و هر سه در گوشه‌اي از زمين در حالي كه بازيكنان مشغول سرد كردن بدن‌هاي خود بودند، به تمرينات مختلف پرداختند.

علي كريمي با حركات كششي به طور اختصاصي تمرين خود را به پايان برد و نيكبخت واحدي نيز 20 دقيقه مانده به پايان تمرين به رختكن رفت.
    تمرين امروز پرسپوليس درساعت 11:40 پايان يافت.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بچه ها این که میگن اسم معمار زاده را خارج کردن راسته؟
    من که بعید می دونم. مگه میشه!!!!!!
    و در باره الونگ مشکل چی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دیکارمو و مارکو را من به پرسپولیس نیاوردم!

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدیرعامل تیم پرسپولیس تهران در حاشیه تمرین بعد از ظهر امروز سرخپوشان حاضر شد و با تماشاگران به گفت و گو پرداخت .

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، در جریان این گفتگو یکی از هواداران سوالی از مصطفوی مبنی بر اینکه چرا مارکو و دی کارمو را که به درد نمی خوردند را به خدمت گرفتید که وی در جواب گفت: وظیفه من به عنوان مدیر عامل باشگاه جذب بهترین بازیکن و حفظ آرامش تیمی است ولی در جذب این دو من بی تقصیر هستم البته مسولیت آنها را بر عهده می گیرم. وی همچنین گفت: من مدیرعامل این تیم هستم و وقتی سرمربی چیزی را صلاح بداند من نمی توانم خلاف آن را قبول کنم. اما باز هم تاکید می کنم که دیکارمو و مارکو را من نیاورده ام.
    مصطفوی به هواداران قول بهتر شدن وضعیت پرسولیس را داد و خاطر نشان ساخت: از امروز به بعد فشار بر روی بازیکنان زیاد است چرا که روزانه دو جلسه تمرین می کنند و شما مطمئن باشید که ما بهترین نتیجه را کسب خواهیم کرد./158/120

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نيکبخت واحدي در گفتگو با آريا: مطبوعات بزرگ نمايي نکنند

خبرگزاري آريا– عليرضا نيکبخت واحد در گفت و گو با آريا گفت: از اينکه موفق نشدم تيم ملي را در قطر همراهي کنم بسيار متاسف هستم اما قبول کنيد که در اين قضيه هيچ فردي مقصر نيست و مطبوعات نبايد آن را بزرگ جلوه دادند .

نيکبخت واحدي که از سفر بازمانده دراين خصوص به خبرنگار آريا گفت: همواره عنوان کردم که آرزوي بازي براي تيم ملي کشورم را دارم و در واقع خود را سرباز مي دانم و اگر مردم از عدم حضورم ناراحت هستند از آنها معذرت مي خواهم.

وي ادامه داد : دوست دارم که توسط سرمربي به تيم ملي دعوت شوم که در اين صورت تمام تلاش خود را براي کسب پيروزي بکار مي گيريم و اگر اين اتفاق هم رخ ندهد براي موفقيت تيم ملي دعا مي کنم .

نيکبخت تصريح کرد: اين حق سرمربي تيم ملي است که نفرات را انتخاب کند واگر مرا نيز دعوت نکند به او حق مي دهم اما اين اتفاق به هيچ وجه از روي قصد نبوده و اميدوارم فرصتي پيدا کنم تا اين مورد را جبران کنم .

وي در پايان اظهار داشت : حضور در تيم ملي آرزوي هر بازيکن است و تلاش مي کنم که با جلب توجه مربيان يک بار ديگر در ترکيب تيم قرار بگيرم البته امارات حريف سرسختي است و بايد با توان بالا وارد ميدان شويم و دوست دارم که به اين تيم گل بزنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این که میگن اسم معمار زاده را خارج کردن راسته؟
    من که بعید می دونم. مگه میشه!!!!!!
    و در باره الونگ مشکل چی؟

الونگ نمیتونه بازی کنه توی لیگ
    خودشم که میگه دوست نداره که فقط بازیکن آسیا باشه برای پرسپولیس و میخواد توی لیگ بازی بکنه
    میگن هدایتی میخواد بره با علی آبادی صحبت بکنه برای حل این مشکل
    سپاهان هم دنبال الونگ هستش.
    معمارزاده رو دارن به خاطر رحمان رضایی از لیست خارج میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •