سلام
من یه مشکل با Just Cause 2 دارم و بازی اجرا نمیشه بازی نصب میشه ولی موقع اجرا این ارور رو میده
![]()
سلام
من یه مشکل با Just Cause 2 دارم و بازی اجرا نمیشه بازی نصب میشه ولی موقع اجرا این ارور رو میده
![]()
NET Framework 3.5 رو نصب كن رو سيستمت
با سلام دوستان
بنده بازی Warhammer 40000 Dawn of War II - Chaos Rising ورژن 2.1 گرفتم و بازی میکنم / الان در مرحله Day 12 گیر کردم و غولی که در کنار چاه نشسته رو هر جور حمله میکنم اصلا جانش تغییری نمیکنه و در آخر تمام نیروها میمیرند و بازی رو میبازم / هر کار کردم با اسلحه ها و آدم مختلف رفتم تو بازی ولی باز باختم/ اعصاب نمونده تو اینترنت هم چیزی پیدا نکردم/ دوستان کسی اینو بازی کرده یه راهنمایی کنید !
سوال دوم patch 2.2 رو از کجا گیر بیارم ونصب کنم آخه بنده چیزی تو نت پیدا نکردم کسی لینکی نداره؟
سلام
می خواستم ببینم کسی می تونه به بنده در نصب این بازی
Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City 2010 ENG-P2P (4DVD
کمک کنه
الان نصب کردم این کرک رو هم کپی کردم ولی این ها رو میاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا روی اون فایلی که برای کرک هست وقتی کلیک می کنم این میاد
روی برای خودش هم که کلیک می کنم این میاد
بسیار ممنون
نصب کردم
حالا یه پیغام جدید میده
re5dx.exe - application error
the application failed to initilize properly (0xc0150002) click on ok to terminate the application
سلام
مشکل من با لایو اینه نمیتونم اکانت آفلاین بسازم
نه f1 کار میکنه نه Home
هیچ فولدر content تو درایو c نمیاد فقط تو program files نصب میشه میزنم روش میگه اینترنت مشکل داره
10بار نصبش کردم اما هیج
کمک!!!!!!
من بازی LEFT4DEAD2 v رو نصب کردم ولی موقع اجرا بعد از پخش دمو یک ارور که عنوانش ENGINE ERROR هست با این متن میاد COUld not lOAD library cLIENT لطفا منو راهنمایی کنید
کسی نیست جواب بده ؟!!!![]()
ممنون.جالب بود
سلام
دوستان من بازی Metro 2033 را نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور را میده:
میگه دوباره نصب کنید تا مشکل برطرف شه ولی وقتی اینکار را میکنم بازم همین پیغام را میده چیکار کنم به نظرتون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)