تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1193 از 3195 اولاول ... 19369310931143118311891190119111921193119411951196119712031243129316932193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,921 به 11,930 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من وقتی DVD یک بازی XBOX360 رو در DVD-ROM کامپیوتر می زارم، کامپیوتر فقط حدود 120 مگابایتش رو میشناسه.
    کنجکاو شدم ببینم بازی‌های XBOX360 از چه نوع فایل‌هایی تشکیل شدن. ولی این مشکل پیش اومده. مشکل از کجاست؟
    والا من جایی رو نخوندم که در این باره توضیح داده باشه

ولی چون نرم افزار XBN برای ساخت بازی های Xbox 360 هست شاید بتونه بهتون کمک کنه

2. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

در مورد گذاشتن دستگاه به کدام حالت باید بگم که به نظر من (البته نظر شخصیمه یه وقت به بزرگان بی احترامی نشه!) دستگاه و کلا درایور دستگاه باید به سمت عمودی (Vertical) قرار بگیره...به چند دلیل:
    1.دستگاه خنک تر میمونه!(GPU & CPU در وضعیتی قرار میگیرن که راحت تر تبادل گرما رو صورت میدن با هوای داخل اتاق)
    2.طبق صحبت های آقا شهاب هیچ فرقی هم از نظر دیسک و خم شدن و ... نداره پس این هم از نظر دیسک!
    3.دستگاه اون شکلی با ابهت تر وایمیسه!!!
    4.توی دستگاه کم تر پرز جمع میشه چون فن ها از پرز فرش دور ترن.

4. 5 کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه وضوعی مغز من رو به خودش مشغول کرده و اون هم اینکه
    آیا اگر کنسولمون زیر نور خورشید قرار بگیره چه میشود؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

یه وضوعی مغز من رو به خودش مشغول کرده و اون هم اینکه
    آیا اگر کنسولمون زیر نور خورشید قرار بگیره چه میشود؟
    دوست عزیز هر وسیله برقی اگر در مجاورت مستقیم نور افتاب قرار بگیره بهش اسیب میرسه. حالا این اسیبها بستگی به حالت روشن یا خاموش بودن دستگاه فرق فوکوله.

7. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نگران نباش دوست عزیز . ایشون کارش درسته.اگه هم مشکل داشته باشه خدایی نکرده قبول میکنه.
    جون من راست میگی؟؟؟ به جون خودم همین الان داشتم به موضوع فکر می کردم که اگه من از فتحی یه چیز بگیرم مشکل داشته باشه پس میگیره که اقا سعید به داد من رسیدند

9. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

نمردیم و XBOX360 ما هم سه چراغه شد!!!

البته تغصیر خودم بود!!! پریز دو شاخی برق دستگاه خراب بود و با یه تکون دستگاه سینه پهلو زد!!

بعد که خاموشش کردم و دو شاخی رو به یه پریز سالم زدم به حول و قوه ای الهی درست شد.

خودمونیم وقتی دستگاه سه چراغ میشه آدم اینجوری میشه:

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

4.توی دستگاه کم تر پرز جمع میشه چون فن ها از پرز فرش دور ترن.
    مگه شما دستگاه رو میزاری روی فرش ؟

خب دست همگی درد نکنه !!

آقا میلاد و شهاب عزیز اگه دیگه مطلبی نمونده از کل بحث ها یک جمع بندی بکنیم و نتیجه رو هم اعلام کنیم تا بالاخره مشخص بشه تو کدوم حالت Performance درایو بهتر هست.

دوستان راستی ما این بحث رو فقط و فقط به خاطر بچه ها انجام دادیم و هیچ منظوری نسبت به رو کم کنی و این حرف ها نبوده
    من همین الان اومدم خونه و در حد و اندازه یک عدد جنازه مطرح هستم ، ولی در کل فکر میکنم برای نتیجه گیری کمی زود هست ، اگر کسی تونست مقاله ای پیدا کنه در مقایسه با طول عمر دستگاه هایی که عمودی تست شدند و آنهایی که افقی تست شدند یه حالی بده

درست مثل همین تجربه رو من در مورد Ps2 داشتم و وقتی که دستگاه در حالت عمودی بود از هر نظر بهتر کار میکرد تا در حالت افقی ، از اونجایی که در هر سانتی متر از مسیر حلزونی شکلی که یک دیسک از ابتدا تا به انتها داره (حدود چند هزار کیلومتر) هزاران سوراخ وجود داره (هر جا که نور لیزر دیسک عبور کند 0 و هر کجا که عبور نکند 1 - زبان ماشین) کوچکترین لرزش میتونه در خواند اطلاعات دیسک اختلال ایجاد بکنه و در نتیجه مدت بیشتری طول میکشه که دیسک خونده بشه .

طبق بحثی که کردیم میزان تلورانس دیسک در رابطه با انحنای دیسک و ... یا وجود نداره یا اگر هم داشته باشه در حد و اندازه ای نیست که تاثیر بذاره روی جریان خواندن دیسک . ولی این داستان لرزش یک موضوع 100% هست و میتونیم بررسی کنیم ببینیم آیا در حالت عمودی لرزش کل سیستم کمتر هست ، بیشتر یا فرقی نمیکنه .

اون داستان حرارت که دوستان گفتند ممکنه درست باشه چونکه سالهاست که کیس های کامپیوتر به صورت افقی به خاطر همین مساله تهویه تولید نمیشوند .

ادامه بدیم ببینیم به کجا میرسیم

12. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ایا ریختن مداوم بازی تو هارد و حذف کردن مداوم اونا برای هارد مشکلی پیش میاد؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

نه...البته تا اونجایی که ما و بقیه دوستانمون اینکارا رو میکنن مشکلی پیش نیومده...

15. این کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نباید مشکلی ایجاد بکنه ، مگر اینکه 360 هم مثل ویندوز نتونه فایل ها رو به صورت منظم روی هارد بنویسه (برای همینه که ویندوز دیفرگمنت داره) که در این صورت ممکنه هار دچار بد سکتور نرم افزاری بشه

17. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •