تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1192 از 1547 اولاول ... 192692109211421182118811891190119111921193119411951196120212421292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,911 به 11,920 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هرکدوم از این مسائل که ذکر کردین؛ روش های بسیار متنوع و گوناگونی برای پیاده سازی روی میکروتیک دارند و با جستجو روی اینترنت آموزش های متفاوت و متنوعی رو به زبان ساده خواهید یافت.
    برای پرسش و پاسخ نیز میتونید به فروم های فارسی شبکه و یا فروم های خارجی مثل forum.mikrotik.com مراجعه نمایید و یا از wiki.mikrotik.com که باهمکاری بین المللی ساخته شده است استفاده نموده و انواع اطلاعات را در زمینه تنظیم این دستگاه ها بدست بیاورد، از ابتدایی ترین مسائل تا موضوعات کم و بیش پیچیده و اسکریپت نویسی برای آنها.

اما بطور مجتمع، اگر شما بخواهید با این دستگاه کار کنید، نیاز به گذراندن دوره MTCNA دارید. من آموزش های ویدیویی مختلف MTCNA را مشاهده کرده ام و اگر بخواهم پیشنهاد بدهم دوره آموزشی فرزان (modir-shabake.com) را پیشنهاد میکنم که از نظر من کاربردی تر است.
    (البته پیشنیاز های ساده و اولیه شبکه یعنی دوره Network+ را نیز اگر بگذرانید بهتر است)
    در مقایسه با بعضی کتاب ها و آموزش های ویدیویی موجود من آنرا کاربردی تر تشخیص دادم که میتونه به استفاده حرفه ای از این دستگاه ها به شما کمک بیشتری بکند.

در مجموع علت اینکه من بجای استفاده از وی پی ان روی مودم و یا روترهای خانگی، استفاده از روتر های صنعتی و مخابراتی را پیشنهاد میکنم این است که علاوه بر توانایی های مدیریتی مختلف که در روش قبل هیچ یک از آنها وجود ندارد، در موارد زیادی استفاده از روش خانگی موثر نیست.
    مثلا نرم افزار های بانکی که روی گوشی ها نصب هستند، تعداد زیادی از آنها با آی پی های خارج از کشور کار نمیکند، اگر با وی پی ان روشن اقدام به بازکردن آنها کنید، با پیام خطا مواجه خواهید شد، اگر مودم خانگی داشته باشید، مجبورید دائم برای استفاده از این برنامه ها به سراغ تنظیمات آن رفته و وی پی ان خود را خاموش و روشن نمایید که این مسئله میتواند موجب نارضایتی دیگر افراد استفاده کننده را به همراه داشته باشد، درصورتی که در یک روتر مخابراتی، کافی است تنظیم کنید که داده هایی که قرار است به سمت سرور و آی پی بانک مورد نظر برود از داخل وی پی ان عبور نکند، بنابراین داده های تلگرام به عنوان مثال از داخل وی پی ان عبور کرده و همزمان برنامه بانکی بدون ورود داده ها به وی پی ان، باز خواهد شد.
    مثال ها بسیار بسیار زیاد هستند، نرم افزای مثل برنامه مای ایرانسل، دی ان اس های خود را بصورت جهانی ثبت نکرده است و حتی در زمان انجام تراکنش های بانکی اخطار میدهد که برای جلوگیری از عدم بوجود آمدن مشکل از وی پی ان استفاده نکنید، در زمانی که وی پی ان خود را روشن کرده اید این برنامه باز نمی شود.
    اگر وی پی ان را شما در نرم افزاری داخل گوشی داشته باشید، در زمان استفاده میتوانید بروید و آنرا خاموش کرده و کار مورد نظر خود را انجام دهید، اما خاموش و روشن کردن وی پی ان بر روی یک سخت افزار مثل مودم، تمام شبکه را تحت تاثیر قرار می دهد و مثلا فرد دیگری که در همان لحظه مشغول استفاده از تلگرام است ، ارتباط خود را از دست خواهد داد.
    یا حتی بعضی بازی ها مثل کلش آو کلنز، در زمان قطع و وصل وی پی ان قطع شده و بازیکن از بازی بیرون می افتد که باعث ناراحتی او خواهد شد و در ضمن شرکت سوپرسل برای به اشتراک گذاری اکانت حساسیت به خرج میدهد، اگر از وی پی ان استفاده کنید، یک مرتبه از کشور مثلا آلمان به سرورهای این بازی متصل می شوید و بار دیگر که وی پی ان را در مودم خاموش کرده اید، از کشور ایران. سرورهای این شرکت، اطلاعات ورود شما را ثبت میکند و بعد تشخیص میدهند که شما اکانت خود را با فردی در کشور آلمان به اشتراک گذاشته اید و اکانت بازی را برای همیشه مسدود میکنند.
    تنها کاری که در یک روتر صنعتی نیاز است برای این کار انجام دهید این است که در آن برنامه ریزی کنید در هنگام مانیتور داده ها، داده هایی که به مقصد پورت 9339 TCP ارسال می شود (که بازی های کلش رویال و کلش آف کلنز از آن استفاده میکنند) را به داخل تونل وی پی ان ارسال نکند و همواره بطور مستقیم به سمت اینترنت ارسال کند.

یا در مثالی دیگر ممکن است، از اینستاگرام کاربران شما، استفاده خیلی زیادی داشته باشند، اگر تمام داده این برنامه را به داخل وی پی ان ارسال کنید، با توجه به اینکه داده های معمولی برای رمزگذاری باید در داده های بزرگتری بسته بندی شود، مقدار مصرف داده برای مثلا مشاهده یک ویدیو یک مگابایتی، (بسته به نوع رمزگذاری) به یک و نیم ، دو یا سه مگابایت افزایش پیدا میکند، از طرف دیگر این نیاز به ارسال و دریافت حجم بیشتر اطلاعات باعث می شود کاربر برای مشاهده آن ویدیو مدت زمان بیشتری را منتظر بماند.
    (در مقایسه با زمانی که وی پی ان خاموش است) زیرا سرعت خط اینترنت شما ثابت و مشخص است و مدت زمانی که یک مگابایت میخواهد عبور کند قطعا کمتر از زمانی است که قرار است یک و نیم و یا دومگابایت عبور کند.
    بنابراین با توجه به عدم فیلترینگ اینستاگرام، برای شما بهتر است که داده های این اپلیکیشن از داخل وی پی ان عبور نکند.
    حالا تصور کنید کاربر دیگری در شبکه شما در همان زمان میخواهد از تلگرام استفاده کند.
    برای اتصال و استفاده از تلگرام، حتما نیاز است که داده اش از داخل وی پی ان عبور داده شود، در غیر اینصورت پشت فیلترینگ گیر خواهد کرد.

حالا اگر از یک مودم خانگی یا سیستم WRT استفاده کنید، تکلیف چیست ؟ یا باید انتخاب کنید که اینستاگرام با سرعت کندتر و مصرف حجم بیشتر باز شود و یا اینکه انتخاب کنید که کاربری که میخواهد از تلگرام استفاده کند، قطع باشد. زیرا در یک لحظه نمیتواند کانکشن وی پی ان مودم یا روتر شما همزمان وصل و قطع باشد !
    باز در یک روتر حرفه ای شما تنظیم می نمایید که داده هایی با مقصد تلگرام از داخل وی پی ان عبور کند و کاری به داده های سرورهای اینستاگرام نداشته باشد تا بصورت مستقیم به سمت اینترنت برود و سریعتر باشد.

این ها مثال های خیلی کوتاه از مشکلات مهمی است که در یک استفاده ساده خانگی میتواند پیش بیاید، اگر قرار باشد فهرستی از مشکلات را بگویم، باید یک کتاب دویست صفحه ای بنویسم !
    کاملا روشن است که هرچه قوانین بیشتری در روتر خود تعریف کنید و از مانیتور بیشتر اطلاعات عبوری استفاده نموده یا سیستم های رمزگذاری پیچیده تر و امن تری را برای وی پی ان خود، انتخاب نمایید، نیاز به پردازش بیشتر و روتر قوی تری خواهد بود.
    Last edited by shaahani; 09-09-2019 at 02:29.

2. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

@ shaahani

دوست عزیز میشه چند تا لینک برای یاد گیری کار با روتر اوس معرفی کنید که کارهای ابتدایی روی میکروتیک مثل راه انداختن اینترنت و لودبالانس و vpn و ... یاد بده ؟ متشکر
    شما میتوانید برای اهداف آموزشی و استفاده از امکانات روتر او اس، یک ویرشال ماشین بر روی ویندوز خود نصب نموده و سپس بر روی آن یک نسخه کرکی از روتر او اس را نصب و اجرا نمایید.
    در این حالت بدون داشتن یک دستگاه روتر واقعی میتوانید با روتر او اس کار کنید و با استفاده از آموزش ها و دوره های مختلف آموزشی که اولین آنها دوره MTCNA هست با محیط این سیستم عامل و توانایی آن آشنا شوید و قابلیت های استفاده از آن را فعال نموده و بر آن مسلط شوید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این تاپیک شد تبلیغ برای mikrotik همونطور که گفتم شما یه سرچ هم داخل اینترنت بزنید بیشتر میکروتیک رو به خاطر رادیو های وایرلسش اونم اگر بودجه محدود داشته باشید توصیه میکنن.... البته یک سری هم هستند خرید روتربوردای میکروتیک رو توصیه میکنن که بعدش بری روش openwrt بریزی! بازم به خاطر خوش قیمت بودن سخت افزارای میکروتیک...
    برای کابر خونگی بهترین گزینه همون openwrt هست که مداوم هم آپدیت میشه و فروم و ردیت خیلی فعالی هم داره برای همین ویژگی های جدید زود به زود بهش اضافه میشه ... الان روی openwrt شما میتونی حتی vpn wireguard هم بزنی بعد با vpn policy routing سایتای ایرانی رو از بیرون vpn مسیر دهی کنی آخر سر هم یدونه cake یزاری برای اینکه موقع گیم کسی زد دانلود یا رفت اینستا لگ نشه ....
    الان openwrt از معدود روترایی هست که cake و piece of cake رو ساپورت میکنه که از مزیتای opensource بودن و داشتن یه community خیلی خوب هست...
    حرف از pfsense هم شد که بگم برای کاربر خونگی اصلا توصیه نمیکنم سمتش برید مگر اینکه مشکلی نداشته باشید مثلا یه هفته یا حتی یه ماه روش وقت بزارید تازه برای بیس کار....

الان routeros یه چیز خیلی ابتدایی مثل اینکه یه resolver باشه برای dns به جای forwarder رو هنوز ساپرت نمیکنه یا برای cake , terrific shaping که هیچی هنوز fq-codel هم ساپرت نمیکنه....

یه آپشن دیگه هم اگر حاضر باشید پول لایسنس بدید میتونید برید سمت untangle یا sophos xg ... من به شخصه با این دوتا کار نکردم ولی تعریفشونو شنیدم....

یه گزینه دیگه هم که به ذهنم میاد ipfire هست...
    Last edited by crash00; 09-09-2019 at 09:38.

5. این کاربر از crash00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ای وای اینجا چقدر باسواد های نهفته وجود داره
    شما ها حقتونه که هزینه های سنگین و تجربه های ناموفق را خرج کنید و بعدش دو کلمه دانش در ازای اون بدست بیارید، واقعا حیفه که اون رو مجانی در اختیارتون گذاشت
    باید گفت تا به حال یک روتر میکروتیک از نزدیک دیدید که در مورد اون نظر میدین ؟ اگه اینطوره لطفا یک روتر میکروتیک به من نشون بدین که روی اون WRT ریخته شده باشه

امکانات بیش از اندازه WRT را هم برید خودتون استفاده کنید، یعنی مثل اون دوستمون که پارسال بهش همین پیشنهاد ها رو کردید و رفت روتر خرید برای WRT و بعدش اومد بهم پیام داد، شما هم همینکار رو بکنید، بعد انجام این کارها برید میکروتیک بخرید.
    خواستید استفاده کنید هم باید خودتون یاد بگیرین، من تازگی ها به این نتیجه رسیدم که واقعا حیف هست که حتی یک کلمه از زحمت های بیست ساله ام رو در اختیار دوستان جوان زیر چهل سال بگذارم. چون هرچیزی که مفت بدست اومده باشه، بی ارزش قلمداد میشه

7. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ای وای اینجا چقدر باسواد های نهفته وجود داره
    شما ها حقتونه که هزینه های سنگین و تجربه های ناموفق را خرج کنید و بعدش دو کلمه دانش در ازای اون بدست بیارید، واقعا حیفه که اون رو مجانی در اختیارتون گذاشت
    باید گفت تا به حال یک روتر میکروتیک از نزدیک دیدید که در مورد اون نظر میدین ؟ اگه اینطوره لطفا یک روتر میکروتیک به من نشون بدین که روی اون WRT ریخته شده باشه

امکانات بیش از اندازه WRT را هم برید خودتون استفاده کنید، یعنی مثل اون دوستمون که پارسال بهش همین پیشنهاد ها رو کردید و رفت روتر خرید برای WRT و بعدش اومد بهم پیام داد، شما هم همینکار رو بکنید، بعد انجام این کارها برید میکروتیک بخرید.
    خواستید استفاده کنید هم باید خودتون یاد بگیرین، من تازگی ها به این نتیجه رسیدم که واقعا حیف هست که حتی یک کلمه از زحمت های بیست ساله ام رو در اختیار دوستان جوان زیر چهل سال بگذارم. چون هرچیزی که مفت بدست اومده باشه، بی ارزش قلمداد میشه
    اقا ناراحت نشو بعضی ها دنبال هلو تو گلو هستن و نمیدونن میکروتیک چند بخشه چه برسه بخواهن دستشون بگیرن کانفینگ کنن

9. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اقا ناراحت نشو بعضی ها دنبال هلو تو گلو هستن و نمیدونن میکروتیک چند بخشه چه برسه بخواهن دستشون بگیرن کانفینگ کنن
    دقیقا

متاسفانه پیام های خصوصی من انقدر زیاد شده که پیام های اون دوستمون مربوط به WRT حذف شده تا من اینجا اسکرین شات بذارم ببینید.
    قبلا همین دوستمون همین پیشنهاد رو داده بود و من نیز بخاطر عدم حوصله خیلی وارد بحث نشدم، دوست دیگه ای از داخل انجمن رفت و یک روتر خرید روش WRT زد.
    هیچکار خاصی هم نمیخواست بکنه فقط میخواست به روترش برنامه بده که در ساعت های شب بین یک بامداد تا هشت صبح، وای فای روترش خاموش باشه
    بعد به من پیام داده بود، کاملا ناراحت که انقدر هزینه کرده و WRT چنین قابلیتی نداره که بشه بهش برنامه داد.

حالا شما این رو مقایسه کن با قابلیت های روتر او اس که علاوه برکنترل های معمولی وی پی ان و پهنای باند که ایشون میگه نمیشه! ، کاملا برنامه پذیر هست و مثلا میتونی بهش برنامه بدی که اگه همه موبایل ها وای فای شون رو خاموش کردن، یا دستگاه های متصل خاموش شدن و نیاز به اینترنت نداشتن، بجز یکی، برنامه های سرعت بندی تقسیم پهنای باندش رو بطور خودکار تغییر بده و همه سرعت دانلود رو به اون دستگاه بده و حتی مثلا شرط بذاری که اگه از ساعت دو شب به بعد بود، چنین کاری انجام بده تا زمانی که دستگاه دیگه ای وارد شبکه نشده، همه سرعت همچنان به اون دستگاه اختصاص داده شده باشه، وای فای رو هم خاموش کنه تازه یک ایمیل، اس ام اس و پیام توی تلگرام هم روتر براتون بفرسته و این وضعیت رو گزارش کنه، یا هر وضعیت دیگه ای که شما نیاز به دونستن اون دارید.

بعد این آقا اومده میگه میکروتیک رو میگیرن، روتر او اس روش رو پاک میکنن، WRT میزنن ! مشخصه که کاملا میتونه کلمه میکروتیک رو بخش کنه.
    Last edited by shaahani; 09-09-2019 at 21:05.

11. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

منتظر بودم مشکل سیستمم حل بشه و بیام این جا سر فرصت جواب بدم ... ولی ظاهراً بحث بالا گرفته ...
    من ۱/۵ سال توی خونه، روتر میکروتیک داشتم، الآن ۱/۵ ساله pfSense دارم، دو-سه ماهی هم میشه با سیسکو کار می‌کنم ...
    شاید منصفانه‌ترین دسته‌بندی، براساس محل استفاده باشه.
    اداره‌ها، سازمان‌ها و غیره، معمولاً از سیسکو یا میکروتیک استفاده می‌کنند.
    به ۲ دلیل عمده:
    ۱- پایداری سیستم عامل‌های اون‌ها
    ۲- قابلیت‌هایی که نیاز دارند مثل پروتکل‌های روتینگ دینامیک یا مباحث سوئیچینگ از قبیل VTP و ...
    طببعتاً OpenWRT و امثاله، اون قدر Stable نیستن و یه سری از پروتکل‌ها مثل OSPF و اینا رو در حد مناسبی پشتیبانی نمی‌کنند.
    حالا بین خود سیسکو و میکروتیک، میکروتیک معمولاً برای ارتباطات بی‌سیم، ارزان‌تر بودن و رابط کاربری گرافیکی کاربرد داره.
    وگرنه از نظر من مالی نیست که حتی OV***N با توپولوژی Client to Site رو پشتیبانی نمی‌کنه.

در مورد کاربرهای خونگی، قضیه فرق می‌کنه ... نه پایداری مهمه و نه مثلاً پروتکل RIP برای مسیریابی بین شعب سازمان ... خونه هست دیگه ... همون OpenWRT فوق‌العادست ... مواردی مثل داشتن بیشتر از ۳۰۰۰ پکیج و باز بودن دست کاربر در تغییر سورس کد، چیزهایی هست که سیسکو یا میکروتیک به هیچ وجه ندارن.

درباره pfSense نظری نمیدم، چون ذاتاً فایرواله.

پ. ن: دعوا به خاطر V***N و Scheduling و از این چیزا شروع شد ... اون چیزی که آقای شاهانی روش تأکید داشتن، PBR یا همون Policy Based Routing هست و OpenWRT و تقریباً همه‌ی روترها و فایروال‌های حرفه‌ای پشتیبانی می‌کنند ... چیز خاصی نیست که فقط برای میکروتیک باشه ... Scheduling یا اسکریپت‌نویسی هم خیلی‌ها ساپورت می‌کنن از جمله OpenWRT ... لذا بازم میگم میکروتیک و در واقع RouterOS مال Wowداری نیست به جز وایرلس عالی، رابط کاربری گرافیکی و قیمت معقول.
    Last edited by آرین 0098; 09-09-2019 at 22:00.

13. 4 کاربر از آرین 0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اگر فقط برای آن دو مورد که ی مودم ایسوس بگیرین و تمام

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دقیقا

متاسفانه پیام های خصوصی من انقدر زیاد شده که پیام های اون دوستمون مربوط به WRT حذف شده تا من اینجا اسکرین شات بذارم ببینید.
    قبلا همین دوستمون همین پیشنهاد رو داده بود و من نیز بخاطر عدم حوصله خیلی وارد بحث نشدم، دوست دیگه ای از داخل انجمن رفت و یک روتر خرید روش WRT زد.
    هیچکار خاصی هم نمیخواست بکنه فقط میخواست به روترش برنامه بده که در ساعت های شب بین یک بامداد تا هشت صبح، وای فای روترش خاموش باشه
    بعد به من پیام داده بود، کاملا ناراحت که انقدر هزینه کرده و WRT چنین قابلیتی نداره که بشه بهش برنامه داد.

حالا شما این رو مقایسه کن با قابلیت های روتر او اس که علاوه برکنترل های معمولی وی پی ان و پهنای باند که ایشون میگه نمیشه! ، کاملا برنامه پذیر هست و مثلا میتونی بهش برنامه بدی که اگه همه موبایل ها وای فای شون رو خاموش کردن، یا دستگاه های متصل خاموش شدن و نیاز به اینترنت نداشتن، بجز یکی، برنامه های سرعت بندی تقسیم پهنای باندش رو بطور خودکار تغییر بده و همه سرعت دانلود رو به اون دستگاه بده و حتی مثلا شرط بذاری که اگه از ساعت دو شب به بعد بود، چنین کاری انجام بده تا زمانی که دستگاه دیگه ای وارد شبکه نشده، همه سرعت همچنان به اون دستگاه اختصاص داده شده باشه، وای فای رو هم خاموش کنه تازه یک ایمیل، اس ام اس و پیام توی تلگرام هم روتر براتون بفرسته و این وضعیت رو گزارش کنه، یا هر وضعیت دیگه ای که شما نیاز به دونستن اون دارید.

بعد این آقا اومده میگه میکروتیک رو میگیرن، روتر او اس روش رو پاک میکنن، WRT میزنن ! مشخصه که کاملا میتونه کلمه میکروتیک رو بخش کنه.
    درسته با ی اسکریپ نویسی همچیز حله

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منتظر بودم مشکل سیستمم حل بشه و بیام این جا سر فرصت جواب بدم ... ولی ظاهراً بحث بالا گرفته ...
    من ۱/۵ سال توی خونه، روتر میکروتیک داشتم، الآن ۱/۵ ساله pfSense دارم، دو-سه ماهی هم میشه با سیسکو کار می‌کنم ...
    شاید منصفانه‌ترین دسته‌بندی، براساس محل استفاده باشه.
    اداره‌ها، سازمان‌ها و غیره، معمولاً از سیسکو یا میکروتیک استفاده می‌کنند.
    به ۲ دلیل عمده:
    ۱- پایداری سیستم عامل‌های اون‌ها
    ۲- قابلیت‌هایی که نیاز دارند مثل پروتکل‌های روتینگ دینامیک یا مباحث سوئیچینگ از قبیل VTP و ...
    طببعتاً OpenWRT و امثاله، اون قدر Stable نیستن و یه سری از پروتکل‌ها مثل OSPF و اینا رو در حد مناسبی پشتیبانی نمی‌کنند.
    حالا بین خود سیسکو و میکروتیک، میکروتیک معمولاً برای ارتباطات بی‌سیم، ارزان‌تر بودن و رابط کاربری گرافیکی کاربرد داره.
    وگرنه از نظر من مالی نیست که حتی OV***N با توپولوژی Client to Site رو پشتیبانی نمی‌کنه.

در مورد کاربرهای خونگی، قضیه فرق می‌کنه ... نه پایداری مهمه و نه مثلاً پروتکل RIP برای مسیریابی بین شعب سازمان ... خونه هست دیگه ... همون OpenWRT فوق‌العادست ... مواردی مثل داشتن بیشتر از ۳۰۰۰ پکیج و باز بودن دست کاربر در تغییر سورس کد، چیزهایی هست که سیسکو یا میکروتیک به هیچ وجه ندارن.

درباره pfSense نظری نمیدم، چون ذاتاً فایرواله.

پ. ن: دعوا به خاطر V***N و Scheduling و از این چیزا شروع شد ... اون چیزی که آقای شاهانی روش تأکید داشتن، PBR یا همون Policy Based Routing هست و OpenWRT و تقریباً همه‌ی روترها و فایروال‌های حرفه‌ای پشتیبانی می‌کنند ... چیز خاصی نیست که فقط برای میکروتیک باشه ... Scheduling یا اسکریپت‌نویسی هم خیلی‌ها ساپورت می‌کنن از جمله OpenWRT ... لذا بازم میگم میکروتیک و در واقع RouterOS مال Wowداری نیست به جز وایرلس عالی، رابط کاربری گرافیکی و قیمت معقول.
    اقا از ی نظر که بعضی کاربرهای خانگی دنبال امکانات زیاد نیستن موافقم
    اما خدایش دور از انصافه اینجور میکروتیک رو بکوبیم و بگیم مالی نیست

الان بنظر شما مودمی که قیمتش معقول باشه و امکانات میکروتیک رو بشه بهش اضافه کرد همون OpenWRT چی پیشنهاد میدی
    هنگ نکنه ثبات داشته باشه

بی زحمت. برند +مدل رو بفرمایید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •