از لحاظ بهبود وضعیت من صد در صد خیر .
ولی از لحاظ جیب مخابرات صد در صد بله .
از لحاظ بهبود وضعیت من صد در صد خیر .
ولی از لحاظ جیب مخابرات صد در صد بله .
ما که از صبح از اینترنت محرومیم حتی با هزار بار ریست مودم
به خدا توکل کن
واسه ملک دعا کن .
تهران طوفانه اینترنت به مشکل نمیخورد باید تعجب میکردیم...
کجای قیمتها مشکلش حل شده عزیز من؟
الان من اگه 1 گیگ بخرم یا 20 گیگ باز هم قیمت هر گیگ همون 3880 تومنه .چه طوری بهشون گفتی مشکل حل شده!!!؟
تازه قیمت یک ماه اعتبار زمانی که قبلا بود (طرح بعثت)7950 تومن الان شده 8150 تومن
Last edited by alyy; 02-06-2014 at 19:48.
تا کارآموزای جدید بیان و گلدنت درست کنند یکم زمان میبره.صبر کنید
مخابرات همیشه خرابه فقط شانسیه دیگه.یکروز سمت ما یک روز هم سمت شما و فردا هم یک سمت دیگه
مخابرات مشهد رشتی از ابتدا تا به امروز داشته دیمی بوده.یعنی فشار محیط بردشون جلو.الآنم تا محیط بهشون فشا نیاره تکون نمیخورن که هیچ.به ریشمون هم میخندن و میگن ما هر گندی میزنیم مشتریای مخابرات بیشتر میشه
پس چرا گند نزنیم به خودمون و مشترکین؟
و باید عرض کنم که اون اوایل یعنی بازه اذر 91 تا شهریور 92 قیمت هر ماه زمان 4240 بود یعنی هم اندازه قیمت هر گیگ
بهد افزایش دادن قیمت ماه رو به 7950 و طی چند ماه اخیر هم که شده 8150
تازه دوستان تا حالا دقت کردید که در اگر بازه روز از نت مخابرات استفاده کنید حجم بیشتری ازما کم میشه نسبت به ساعات شبانه??!!
من با نرم افزار میزان مگ کم شده رو چک می کنم- یک چند تاصحفه سایت خاص رو در روز که باز می کنم هر کدوم حول و حوش 6 مگ واسم میندازه-حتی واسه یک موضوع خاص که با wikipedia چک می کنم در روز کلی حجم در حد 5 مگ واسه یه صفحه text از من کم میشه !!!!
همونا رو که 1 شب به بعد باز می کنم نرم افزار نشون می ده که باز کردن اون 3صفحه روی هم 4 مگ بیشتر نبوده !!!
شما ها هم تا حالا تست کردید ?لطفا تجربایتون رو بگید چون من نظرم اینه اینا واسه اینکه مشتری زیاد حجم بخره ، عمدا کاری می کنن که تند تند حجم تموم شه!
آره. من صبح 1 دقیقه 23 ثانیه دیر تر قطع کردم دانلود رو 76 مگ کم کرد>![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)