ببخشید کسی میتونه پاسخ روشنی به سوالم بده
میخواستم بدونم واریکوسل درجه 3 که طبق قانون معافیت دائم داره در عمل چند درصد ممکنه جواب بده و بتونم معافیت دائم رو بگیرم؟
مرسی
ببخشید کسی میتونه پاسخ روشنی به سوالم بده
میخواستم بدونم واریکوسل درجه 3 که طبق قانون معافیت دائم داره در عمل چند درصد ممکنه جواب بده و بتونم معافیت دائم رو بگیرم؟
مرسی
ولی تو فروم های دیگه دوستان عکس این مطلب رو میگن، البته اونا امریه نبودن و طبق شنیده ها میگفتن. شما خودت امریه گرفتی؟
اگه درجه سه باشه صد در صد
sent from my open source device
دوستمون درست گفته... کسایی که امریه سازمانهای غیر نیروهای مسلح رو می گیرن از طرف همون سازمان بیمه می شن و به اون نفرات دفترچه بیمه تو آموزشی نمی دن... باید بعد از آموزشی از طریق سازمان مربوطه خودشون پیگیری کنن
دوستان به نظرتون با لیسانس کامپیوتر اگر الان دفترچمو پست کنم کی تاریخ اعزام میخورم؟ خودم میخام برج 12 بخورم البته برگ سبزمو برای برج 10 لازم دارم، و این تاریخی توی دفترچه برای اعزام گفته پیشنهاد بدید تاثیری روی تصمیمشون داره؟
10 روز دیگه دفترچه رو بفرست برج 12 اعزام میخوری
2 روز بعد از ارسال دفترچه هم میتونی المثنی برگ سبزت رو بگیری و برای پذیرش یا امریه اقدام کنی
برگ سبر رو برای امریه آموزش پرورش لازم دارم، اونها هم اعزامی های برج 12 و 2 و 4 رو قبول میکنند یعنی باید تاریخ اعزامم رو بدونم، توی این المثنی تاریخ اعزام مشخص شده؟ اگر الان دفترچه رو بفرستم به نظرتون ممکنه برج 10 اعزامم کنند؟
بله با همون المثنی برگ سبز میتونید امریه بگیرید تاریخ اعزام رو هم توش زده
به نظرم الان دفترچه رو نفرست حداقل یک هفته دیگه صبر کن الان با کمبود نیرو مواجه شدن یه دفعه دیدی برج 10 اعزام خوردی
سلام وای عجب اتفاقی!!!!!!
دوست ما افتاده بود "شهید بیگلری مشکین شهر" و کلی هم مشکل داشت با اونجا البته نه برای سرما و دوری اش از خانه، بلکه به خاطر "مادرش" که مریض بود و دوستمون هم تک پسر بود و هیچ گونه پارتی ای هم نتونست پیدا کنه که جاشو عوض کنه!!
اما همین یه ساعت پیش زنگ زد و گفت برگه سفیدم اومده در خونه افتادم "06 ارتش تهران"!!!!!!!! بدون هیچ گونه پارتی! واقعاً کفم بریده!
اما مژده،شنیده بودم پادگان مشکین شهر یه کم دچار اشکالاتی هست و چند ماهی هستش که سرباز نگرفته! احتمالاً سربازای این پادگانو برای 1/10 هم دوباره تقسیم کردن و پادگان مشکین شهر بازم سرباز نگرفته!!
بنابراین دوستانی که توی المثنای برگه سفید مشکین شهر افتادن ناراحت نباشن، احتمالا خبرای خوبی تو راهه!!
حالا نمیدونم و البته فکر هم نمی کنم که اون دوستانی که گفتن افتادن مشکین شهر برگه سفیدشون اومده باشه؟! احتمالاً همه ی این دوستان هم دوباره تقسیم بشن!
-------------------------------------------------------------------------------------------امروز دوباره برام اثبات شد که در نا امیدی بسی امید است! و تا "خدا" هست هیچ نیازی به "پارتی" نیست، کافیه تلاشتو بکنی (در جهت درست!) و بقیه شو توکل کنی به خودش.
"و توکل علی الله و کفی بالله وکیلا"
Last edited by hgh118; 08-12-2012 at 13:04.
سلام
منم مثل شما 1/10 اونجام از كجا ميايي (شهر)
نميدونم چرا كسي در مورد اين پادگان جواب درست نميده
ولي از سانش 2 نفر رو گير اوردم كه اونجا بودن
كلي ازشون پرسيدم كار داشتي درخدمتيم
1.وضعش خوبه معروفه به هتل شهدا ولي نه اونقدر مثل 01
2. منظورت از بهداشت چيه اگه اشايسگاه و اين رو ميگي خوبه و امكاناتش تكميله
3. غذا هم بد نيست ولي زياد خوب هم نيست(اگه مثل من بد غذا نباشي خوبه---يكي شون ميگف زمان ما شيشليك دادن 1 بار)
4.توي اسايش گاه داره(فكر كنم يك طرفه ) و بيرونم كارتي داره زياد م داره
محدوديت .توي اشايش گاه رو نميدونم ولي بيرون نداره--فقط مثل اين كه كارت تلفن كم گير ميادد بهتره با خودت بياري
رفيقم ميگفت بالا ي 15 تا گير ميدن---
ولي فقط يه مدل كارت اونجا كار ميكنه كه اونم امشب ميگه چي بود
موقع خاصي نداره هر وقت بيكار بودي
براي گوشي هم اگه بياري جا توي پادگان گفت داره كه تحويل بدي
سوالي بود در خدمتيم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)