تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1192 از 1783 اولاول ... 1926921092114211821188118911901191119211931194119511961202124212921692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,911 به 11,920 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

این attenuation میزان تاثیر نویز بر روی خط هست که با سیمکشی جدید بهتر شده و snr کیفیت خط هست فکر نکنم چیز پیچیده ای باشه، هر چه snr بیشتر و attenuation کمتر باشه قدرت اون خط مناسبتره
    فرمایش شما کاملا متین است اما من فکر میکردم عدد attenuatoin فقط با تغییر کردن فاصله مشترک تا مرکز مخابرات تغییر میکنه.اما الان میبینم اینطوری نیست؟دوستانی که اطلاعات کاملتری دارند جواب صحیحتر را بفرمایند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود. دوستان الان وایمکس دارم و تو تنظیمات مودم SNR وجود نداره یا شایدم من نمیدونم کجاست. چطور میتونم بفهمم کیفیت خط برای سرویس ۱۲مگ و کلا برای بالای ۱مگ ADSL مناسب هست یا نه؟
    Last edited by ali-1991; 26-07-2014 at 16:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

درود. دوستان الان وایمکس دارم و تو تنظیمات مودم SNR وجود نداره یا شایدم من نمیدونم کجاست. چطور میتونم بفهمم کیفیت خط برای سرویس ۱۲مگ و کلا برای بالای ۱مگ ADSL مناسب هست یا نه؟
    دوست عزیز در اینترنت به صورت وایمکس و کلا در مودمهای وایمکس ما گزینه snr نداریم.(گزینه ای داریم به نام اگر اشتباه نکنم cinr که نسبت سیگنال به نویز را نشان میدهد و محدوده اش بین 15 تا 30 میباشد و هرچقدر بیشتر باشد کیفیت اینترنت شما بالاتر است و نویزتان کمتر است و هیچ ربطی به کیفیت خط تلفن ندارد چون اصلا خط تلفنی وجود ندارد)شما تا زمانیکه یک مودم adsl نگیرید و به خط رانژه شده تلفنتان وصل نکنید(خطی که روی آن از یکی از شرکتهای اینترنتی adsl اینترنت برقرار شده باشد) نمیتوانید از کیفیت خطتتان باخبر شوید.
    Last edited by david-ebi; 26-07-2014 at 17:55.

4. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اشتراک 12 مگ بگیرم حداقل سرعت روی چند هست معمولا ؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اشتراک 12 مگ بگیرم حداقل سرعت روی چند هست معمولا ؟

در ساعات روزانه و غیر رایگان 1.2 مگابایت در ثانیه و در ساعات شبانه و رایگان هم فقط میتوانم بگویم خوب است و عدد دقیقی نمیتوانم بگویم.ولیکن جمع سرعت دانلود چند لینک با هم به 1.1 مگابایت در ثانیه میرسد.

7. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

در ساعات روزانه و غیر رایگان 1.2 مگابایت در ثانیه و در ساعات شبانه و رایگان هم فقط میتوانم بگویم خوب است و عدد دقیقی نمیتوانم بگویم.ولیکن جمع سرعت دانلود چند لینک با هم به 1.1 مگابایت در ثانیه میرسد.
    شما شبی چند گیگ با 12 مگ دانلود میکنید ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از توی پنل کاربری این سرویس رو انتخاب کنیم همین سرعت رو میده یا درصد زیادیش به مرکز مخابراتی بستگی داره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حداقل کل حقیقت رو میگفتی دیگه!
    بعضیا هم 600 شبانه
    بعضی هم کمتر
    من نمیگم اونایی که دارن گفتیدن
    • شما شبی چند گیگ با 12 مگ دانلود میکنید ؟
    یه وقت سرعت شبانه تون رو 600 فیکس نشه ها؟!
    از ما گفتن بود
    نمیخام بگم 12 نگیرین ............
    ولی
    اول ببینین 6 مگ شبانه ش چقده !
    اگر واقعا فرقی نداره ......واقعا چراخب!
    درضمن هرکی 12 مگ داره هر شب 20 گیگ نمیگیره !
    دوستان 6 یا 8 مگ دارن یه ندا بدن دانلود شبانه شون چقده !!!! خواهشا!
    Last edited by WANG; 26-07-2014 at 18:45.

11. 3 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان یک غیبت کوتاه داشتم دلیلش این بود که متاسفانه سیم شارژر لپ تاپم کنده شد حالا قرار بود امشب تموم شه کارش که رفت واسه فردا صبح ولی این دو شب دانلود شبانه تعطیله دیگه

خوب برگردیم سر بحثی که شروع شده بود و بالاخره تموم شد من دیگه سعی می کنم زیاد کشش ندم همونطور که می دونید 2 تا بحث توی موضوع بود یکی نرم افزاری بود که من ادعا کرده بودم نوشتم و فیلمش گذاشته شد و پروندش بسته شد و دیگری این بود که آقای david-ebi می گفتن که با این که خطشون روی 6 مگ بسته شده دانلودی بالاتر از 6 مگ دارن که از نظر من غیر ممکن میومد و بحثش باز شد

خوب حالا معلوم شد که آقای david-ebi اشتباه می کردن و خطشون روی 6 مگ نبوده و 10 مگ بوده که دیگه بحث رسما تمومه چون بحث ما روی 6 بود نه 10 ولی تبریک می گم بهشون بابت این که شجاعانه اعلام کردن که اشتباه کردن و خیلی این موضوع از نظر من قابل احترامه ولی توی این بحث یه چند تا مساله فرعی دیگه پیش اومد

یکی از اونا این بود که یکی از دوستان که این بحث بهشون هیچ ربطی هم نداشت یهو پریدن وسط و هم به من توهین کردن و گفتن مدرکت رو نمی دونم از کجا (پستشون هست می تونید برگردید بخونید) گرفتی و هم به همشهریان عزیزم توهین کردن هر چند توی اون روز چند تا از دوستان به من پیام خصوصی دادن و گفتن جوابش رو نده منم به احترام اون دوستان ساکت موندم ولی دوست عزیزم حسابی جوابش رو داد و دیگه ایشون پیداش هم نشد

خطاب به این دوستمون می گم که دوست عزیز شما دکتری و من سوم راهنمایی رو هم به زور پاس کردم مدرکی هم ندارم ولی :

• چه خوشت بیاد چه نیاد می گم دانلود منیجر باگ داره و می تونم ثابتش کنم
    • چه خوشت بیاد چه نیاد سعی می کنم کاری کنم که تک تک اعضای این پیج بالاترین سرعت رو بگیرن حتی اونایی که به قول شما بچه مدرسه ای هستن و تابستون تموم شه پیداشون نیست دیگه
    • چه خوشت بیاد چه نیاد من خودخواه نیستم چیزی که واسه خودم می خوام رو واسه همه می خوام و زیرآب بقیه رو هم نمی زنم

و اینکه تمام سعیم رو می کنم که چه اینجا باشم و چه جای دیگه ای جز اینجا سطح مطالبش رو بالاتر از حدی که هست ببرم و از اطلاعات دوستان دیگه هم استفاده کنم هیچ کس همه چیز رو بلد نیست منم شاگرد تک تک شماها هستم

و مطلب آخر اینکه توی این بحث شاید من یکمی تند برخورد کردم بابت این موضوع از آقای david-ebi عذرخواهی میکنم به هر حال ایشون هم نمی دونستن که خطشون روی چند بسته شده و این صحبتا رو می کردن من هم بر اساس شواهد نتیجه گیری می کردم و همینطور از دوستان هم عذرخواهی می کنم که جو تاپیک کمی متشنج شد و از مسیر همیشگیش خارج شد ولی خوب بازم بحث علمی بود و ثابت هم شد

مرسی از همگی
    Last edited by otfbax; 26-07-2014 at 20:09.

13. 5 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان یک غیبت کوتاه داشتم دلیلش این بود که متاسفانه سیم شارژر لپ تاپم کنده شد حالا قرار بود امشب تموم شه کارش که رفت واسه فردا صبح ولی این دو شب دانلود شبانه تعطیله دیگه

خوب برگردیم سر بحثی که شروع شده بود و بالاخره تموم شد من دیگه سعی می کنم زیاد کشش ندم همونطور که می دونید 2 تا بحث توی موضوع بود یکی نرم افزاری بود که من ادعا کرده بودم نوشتم و فیلمش گذاشته شد و پروندش بسته شد و دیگری این بود که آقای david-ebi می گفتن که با این که خطشون روی 6 مگ بسته شده دانلودی بالاتر از 6 مگ دارن که از نظر من غیر ممکن میومد و بحثش باز شد

خوب حالا معلوم شد که آقای david-ebi اشتباه می کردن و خطشون روی 6 مگ نبوده و 10 مگ بوده که دیگه بحث رسما تمومه چون بحث ما روی 6 بود نه 10 ولی تبریک می گم بهشون بابت این که شجاعانه اعلام کردن که اشتباه کردن و خیلی این موضوع از نظر من قابل احترامه ولی توی این بحث یه چند تا مساله فرعی دیگه پیش اومد

یکی از اونا این بود که یکی از دوستان که این بحث بهشون هیچ ربطی هم نداشت یهو پریدن وسط و هم به من توهین کردن و گفتن مدرکت رو نمی دونم از کجا (پستشون هست می تونید برگردید بخونید) گرفتی و هم به همشهریان عزیزم توهین کردن هر چند توی اون روز چند تا از دوستان به من پیام خصوصی دادن و گفتن جوابش رو نده منم به احترام اون دوستان ساکت موندم ولی دوست عزیزم حسابی جوابش رو داد و دیگه ایشون پیداش هم نشد

خطاب به این دوستمون می گم که دوست عزیز شما دکتری و من سوم راهنمایی رو هم به زور پاس کردم مدرکی هم ندارم ولی :

• چه خوشت بیاد چه نیاد می گم دانلود منیجر باگ داره و می تونم ثابتش کنم
    • چه خوشت بیاد چه نیاد سعی می کنم کاری کنم که تک تک اعضای این پیج بالاترین سرعت رو بگیرن حتی اونایی که به قول شما بچه مدرسه ای هستن و تابستون تموم شه پیداشون نیست دیگه
    • چه خوشت بیاد چه نیاد من خودخواه نیستم چیزی که واسه خودم می خوام رو واسه همه می خوام و زیرآب بقیه رو هم نمی زنم

و اینکه تمام سعیم رو می کنم که چه اینجا باشم و چه جای دیگه ای جز اینجا سطح مطالبش رو بالاتر از حدی که هست ببرم و از اطلاعات دوستان دیگه هم استفاده کنم هیچ کس همه چیز رو بلد نیست منم شاگرد تک تک شماها هستم

و مطلب آخر اینکه توی این بحث شاید من یکمی تند برخورد کردم بابت این موضوع از آقای david-ebi عذرخواهی میکنم به هر حال ایشون هم نمی دونستن که خطشون روی چند بسته شده و این صحبتا رو می کردن من هم بر اساس شواهد نتیجه گیری می کردم و همینطور از دوستان هم عذرخواهی می کنم که جو تاپیک کمی متشنج شد و از مسیر همیشگیش خارج شد ولی خوب بازم بحث علمی بود و ثابت هم شد

مرسی از همگی
    دانلود منیجرت رو پیش خرید میکنم داداش. هرچی قیمتش باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •