الان همین سایت p30 world رو هم زوری دارم باز میکنم . کلا با پسوند .com مشکل داره .
الان همین سایت p30 world رو هم زوری دارم باز میکنم . کلا با پسوند .com مشکل داره .
زنگ میزنم 2020 . جواب هاشون بیشتر شبیه جوک میمونه تا راهنمایی . یه مشت مشنگ نشستن اونجا
اینو تو تایپیک نویز بهتون گفتم
برای منم هر از گاهی این مشکل پیش میاد
مثلا سایت خبرگزاری الف.آی آر باز میشه
ولی سایت همین پی سی و حتی گاهی گوگل مشکل داره
این مشکل از شرکت
البته گاهی اوقات هم شده با خاموش و روشن کردن مودم مشکلم حل شده
ممنون ولی من از پنجشنبه تا حالا نتونستم ایمیلمو چک کنم . اینجور اختلالی سابقه نداشته . خیلی خیلی سرعتم کند شده . در حد دایل آپ . فردا صبح میرم مخابرات . اگه درستش نکردن انصراف نیدم و میرم از صبا نت میگیرم .
یعنی فقط خاک بر سر پشتیبان های 2020 کنم . یه مشت دلقک نشستن اونجا .
شما DNS را روی 4.2.2.1 و 8.8.4.4 بذارید
و تست کنید . با قطع و وصل کردن سعی کنین
از رنجهای مختلف آی پی که مخابرات میده تست بگیرید ببینید
روی کدام بهتر هست . مشکل حل میشه .
ممنون از شما . من تقریبا دیگه کاری نیست که نکرده باشم . منطقه مخابراتی نجف آباد(ویلاشهر )هستم... این dns ها رو هم ست کردم ولی فایده نداشت و برگردوندم به حالت اتوماتیک DNS رو . رفتم مخابرات منطقه و گفتن که قطع و وصلی داری . یه منبع نویز ایجاد شده روی خطت . اسپیلیتر نو خریدم . سیم تلفن اصلی ورودی ساختمان رو هم باز کردم و سرشون رو لخت کردم و از اول به هم متصل کردم . تمام کابل های تلفن و مودم رو هم همین یک ماه پیش عوض کردم و همه نو هستن و کیفیت مرغوبی دارن و از گرون ترین سیم های تلفن استفاده میکنم . مودم رو هم تازه خریدم . حدود یک ماه پیش . فریمورش رو هم چند روز پیش آپدیت کردم . چند بار مودم رو ریست کردم . دیشب ویندوز عوض کردم و کامل ویروس یابی کردم . اما مشکل حل نشد . به این نتیجه رسیدم که قضیه سر دراز داره و مشکل از اینترنت کل کشوره . به خاطر ماجراهای این هفته .همین الان که دارم اینا رو مینویسم یه علامت مثلث زرد روی کارت شبکمه . که خطای dns میده . تا آخر این هفته صبر میکنم . احتمالا از 7 اسفند به بعد داستان تموم بشه .
![]()
SNR شما که خوب هست نباید مشکل قطع و وصلی داشته باشید
ببینید آی پی شما تغییر میکنه هر مرتبه ؟
اینطوری مشخص میشه قطع و وصلی دارید یا پشتیبانی که به هیچ دردی نمیخوره
همینطوری یه چیزی گفته . پینگ گوگل شما روی چند هست ؟ تایم اوت دارید ؟ TTL چقدره ؟
همین الان که دارم این پیامو میزارم SNR روی 25 اومده برای down stream . و برای up stream هم اومده روی 30 که نشون میده خط شرایط تقریبا عالی داره . بله هر بار که مودم رو خاموش و روشن میکنم یه بار آی پی میشه 5.7 و اینا ..الان شده 37.254 .
اینترنتم قطع و وصل نمیشه . سایت های داخلی بد نیست و خوب باز میشه . . اما جیمیل و گوگل و خارجی ها رو با هزار مکافات باز میکنم .
از پنجشنبه ساعت 2 بعدظهر این مشکل شروع شد .
TTL بعضی وقتا روی 43 هستش و بعضی وقتا روی 42 . مرتب تغییر میکنه .
من زیاد سر در نمیارم از اینا . پینگ از گوگل گرفتم . زمانش بین 270 تا 300 میلی ثانیه متفاوته .
چاره چیه ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنی .
تو این مدتی که پینگ گرفتم 4 بار تایم اوت داشتم .![]()
به نظر شما برم انصراف بدم از مخابرات و برم از صبا نت بگیرم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)