تبریک بابت ای دی اس ال
اگر فیبر نوری نبودم من هم مجبور به وایمکس نمیشدم
برم راهی رو که گفتی تست کنم
تبریک بابت ای دی اس ال
اگر فیبر نوری نبودم من هم مجبور به وایمکس نمیشدم
برم راهی رو که گفتی تست کنم
دکل منطقه ما الان دو روز قطع شده. اصلا سابقه نداشته توی این چند ماه که وایمکس دارم بیشتر از سه چهار ساعت قطع بشه. نمیدونم علتش اینه که این چند روز با نحوه تنظیمات فرکانسهاآشنا شدم یا نه. باید مودمو بذارم تو ارتفاع تا به یه دکل دورتر وصل بشه که قدرت چندانی هم نداره. به ایرانسل هم که زنگ زدم میگه تنظیمات مودم مشکلی نداره و گزارشی از خرابی در خوزستان دریافت نکردیم.و کاری نمیتونیم بکنیم. تعجبم از اینه که با اینکه فرکانسش قطعه ولی وقتی مودمو جابه جا میکنم rssiهم عوض میشه. در صورتی که نمیتونه بهش وص بشه
درسته ، این مدل همینطوری ریست میشه ، این ریست برای وقتی هست که دیگه هیچ راهی جواب نده
من این مدل رو داشتم با عبارت user وارد میشد ، یکبار که با این عبارت وارد بشید مرتبه دوم با admin هم وارد میشه .
مودم به اینکه چند تا سیستم وارد تنظیماتش بشن حساس هست ، به طور مثال اگر دو تا سیستم داخل منزل داشته باشید و با اولی و با رمز admin وارد بشید با سیستم دوم وارد نمیشه مگر اینه user بزنید ، بعد از یکبار وارد شدن با عبارت user مرتبه بعد با admin هم وارد میشه .
Last edited by mehr1362; 05-11-2014 at 22:52.
ریست داره ولی کار نکرد
هنوزم وقتی 192.168.1.1 میزنم با یوزر پسورد ادمین نمیره داخل
.........
اون ای پی دستی رو هم دادم و بلدم چون وای فای دارم
ممنونم از توجهتون به این موضوع
متاسفانه نه با user میره داخل و نه با admin
مودم خودمو وقتی اشتباه میزنم ارورر میده ولی این مودم وقتی با یوزر یا ادمین داخل نمیره هیچ ارورری نمیده نمیدونم چرا
با چه بروازری دارید چک می کنید؟ با هر سه براوزر اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس و کروم تست کنید
سلام
دوستان ساعت دانلود مجانی شبانه از کی تا کی هست؟
محدودیت حجمی داره یا نه؟
یک شب تا هفت صبح. نه محدودیت حجمی نداره.
سلام
این تعرفه چطوره
128 - 5 گیگ ویژه ضریب اشتراک یک به یک - 22 ت.
کسی ازش داره الان، سرعت دانلودش میانگین رو چنده.
الان 128 پایه دارم بیست روزه ترافیکم ته کشید البته از وجود دانلود رایگان شبانه هم بی خبر بودم فک کردم فقط ماله تابستون بوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)