من که اصلا خرید 6994 رو پیشنهاد نمیکنم ... برند های هرتز راکفورد ، آدیوسیستم ، MTX ، .... اینا توصیه میشه
اما خوب یه مقدار گرون تر هستند دیگه ...
من که اصلا خرید 6994 رو پیشنهاد نمیکنم ... برند های هرتز راکفورد ، آدیوسیستم ، MTX ، .... اینا توصیه میشه
اما خوب یه مقدار گرون تر هستند دیگه ...
دوست عزیز میشه حتی گفت پایونیر در کنار راکفورد یه برند آشغال محسوب میشه راکفورد کیفیتش خیلی بالاست
Sent from my HTC One X
با سلام خدمت دوستان
برای تیبا اگر فقط بخواهم باندهای فابریک را تعویض کنم چه پیشنهادی می دهد .جای همون باندهای فابریکی فکر کنم 13 هستند جاپیچ ها
با تشکر
ممنون
این مدل راکفورد که لینک دادم قیمت خوبی بهم داده 150 کار کرده؟ سالم ..درنگ نکنم؟
راکفورد بیضی ارزون که نداریم؟ مثلا دور و بر 120 تومن؟( نو)
اقای همتی فقط دو مدل راکفورد دارن یکی 280 یکی 300
ولی این هیچکدوم از اونا نیست چند ماه پیش یه مدل داشتن 170 نمیدونم این همونه یا نه صبر کن آقا حمید بیاد ببینیم شاید ارزش بانده رو بدونه چقدره عجله نکن
لینکو براتون پخ میکنم چشم
ممنون عزیز
من الان با فروشنده ش که فرد قابل اعتمادی هم هستن ( به لحاظ اینکه باند سالم باشه ) صحبت کردم گفتند تا 130 هم میدن اینو.) البته باز هم میگم کارکرده هست )...منتهی میخوام مطمئن بشم که ارزش داره..
ممنون میشم بهم خبر بدید..
لطف میکنید چون ظاهرا بازم مشتری داره غیر من.
لینک باندو برا اقا حمید پخ کنید شاید ارزششو بدونن
ولی 130 به نظرم خوبه می ارزه
یه حسی بهم میگه این همون 180 تومنی هست که یه جا دیدم ولی هرچقدر فکر میکنم نمیدونم کجا دیدم لینکش یادم نمیاد
6964 میخواستش برا بدون امپلی 6994 که قیمت بالاست
آقا حمید رو نمیشناسم....پروفایلشون چیه؟
این هرتز خوبه؟یه دونه dsk حالا یادم نیست همین 130 بود یا 165 تو توپخونه دیدم،رو استیجشم بود صدا گرفت واقعا صداش خوب بود و اینکه تو مغازش فقط hertz و audison داشت و میگفت که همه محصولاتش برای نمایندگی رسمی است. قیمت هم میگفت 120 تومان
به نظرتون بگیرم؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)