گر ایزد ز حکمت ببندد دری
به رحمت گشاید در دیگری
با احترام
تیم مدیریت انجمن
گر ایزد ز حکمت ببندد دری
به رحمت گشاید در دیگری
منظورتون اینترنت مخابراته؟؟
دوست عزیز توجه داشته باش منظور از حجم دانلود همه ارسال و دریافت هاست
مثل اینکه از شهریور به اینور فعال شده. مال ماهها و سالهای قبل رو نشون نمیده. توی فایرکس هم باز نمیشد.
سلام .چند وقته شاتل گرفتم ( توی رشت ساکنم )هر دفعه میخوام تمدید کنم سایتی که بهش ارجاع داده میشم ارور میده که اینبار نمیشه و در صورت نشدنهای بعدی با پشتیبانی تماس بگیرین . کسی نمیدونه چه جوری سایتی میشه تمدید کرد ؟!
دوست عزیز یه همچین قضیه ای هم برای بنده پیش اومد .
128 نامحدود داشتم که بنا به دلایلی به 128 1 گیگ تغییر دادم، دقیقا 1 روز قبل تاسوعا بود که این کارو کردم و بعد اون هم زیاد پشت پی سی نبودم فقط چند بار میومدم و چندتا پیج باز میکردم و حدودا تو 1 هفته ای که از اکانت شارژم گذشته 30-50 مگ دانلود کرده بودم (دقیقا یادمه که همینقدر بود ) بعد 1 هفته اکانت مو قطع کردن فرداییش زنگیدم شرکت که طرف گفت محدودیت حجمتون تموم شده . خداییش کم مونده بود شاخ دربیارم به طرف گفتم حاجی این 1 هفته که محرم و تاسوعا عاشورا بودو زیاد تو نت نمیومدم و دانلود هم نداشتم پس چطور 1 گیگ تموم شد ،گفت تموم شده دیگه اگه میخوای بیا اینجا پرینت بگیریم برات . خلاصه لپ کلوم بگم که اینا کلاهبرداری بیش نیستند .
بچه ها این راسته که حدودا 10 روز دیگه اینترنت ملی میشه؟
دقیقا نمیشه گفت چند روز دیگه ولی بعد اون اسما فقط نت داریم و با محدودیت شدیدتر و .... دیگه چیزی ازش نمیمونه که با قطع بودن فرقی نداره یا قیمت سرویسا از بس میره بالا که میگی نداشته باشم بهتره .![]()
نه بابا همیشه بوده
ولی 30 رخداد آخر رو می بینی فقط
با فایرفاکس هم چک کردم باز شد
اگه می خوای گزارش قبل ترش رو هم ببینی در قسمت گزارشات روی Detail Connections بزن و تو صفحه جدید تاریخ start date و end date رو مشخص کن
Last edited by hamed_totally; 09-01-2012 at 08:40.
کسی نیست کمک کنه
سلام دوستان من تو فومن زندگی میکنم میخوام اشتراک ADSL بگیرم ولی موندم از اندیشه بگیرم یا البرز لطفا کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)