تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1192 از 2014 اولاول ... 1926921092114211821188118911901191119211931194119511961202124212921692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,911 به 11,920 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پزشك پرسپوليس:

شايد حكمتى در قانون سازمان ليگ باشد

«فريد زرينه» پزشك پرسپوليس پس از آنكه متوجه شد زحمات چند ماه اخيرش در مورد الونگ الونگ بى نتيجه ماند و اين بازيكن نمى تواند با تيم قرارداد امضا كند به خبرنگار ابرار ورزشى گفت: الونگ بازيكنى بود كه قرارداد داخلى با باشگاه داشت و به شخصه بسيار اميدوار بودم در همين نيم فصل اول او را به ديدارهاى ليگ برتر برسانم اما از قرار معلوم حكمتى در قانون سازمان ليگ برتر بود وگرنه هيچ كس فكر نمى كرد الونگ نتواند براى پرسپوليس بازى كند. زرينه افزود: من در اين مدت هميشه سعى كردم بهترين خدمات را به الونگ بدهم حالا هم اصلاً از اينكه زحمات من و الونگ بى نتيجه مانده ناراحت نيستم. الونگ با اينكه يك بازيكن خارجى بود اما شخصيت جالبى داشت و نمى توانم بگويم از جدايى او خوشحالم! ما خيلى سعى كرديم كه الونگ برگردد اما از قرار معلوم طبق قوانين سازمان ليگ نمى توانيم الونگ را در تيم داشته باشيم. من فقط مى توانم براى اين بازيكن اميد روزهاى خوب را داشته باشم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از صداقت هواداران پرسپوليس سو ء استفاده كردند

در پى بازى هاى ضعيف ديكارمو در تيم پرسپوليس و دفاعيات عجيب و غريب افشين قطبى از اين بازيكن و البته سوابقى كه آقايان معلوم نبود از كجا براى اين بازيكن برزيلى فراهم كرده بودند، ديكارمو به يك موضوع هميشگى و البته جنجالى در هفته هاى اخير تبديل شده بود و در اين ميان بعضى از هواداران قرمزها با خوش بينى به خود دلدارى مى دادند. طرفداران معتقد بودند ديكارمو كه توانسته در سطح اول فوتبال برزيل در طى فقط ۱۹ بازى ۱۷ گل به ثمر برساند حتماً هنوز به جو ليگ فوتبال ايران عادت نكرده و اگر بتواند با شرايط فوتبال ما كنار بيايد موتور گلزنى اين بازيكن گل نزن روشن مى شود اما غافل از اينكه بعضى از آقايان از اعتماد طرفداران بى شمار پرسپوليس نسبت به خود سوء استفاده كرده و به قول معروف گنجشك را رنگ زدند و جاى قنارى به اين تيم پر طرفدار پايتخت قالب كردند تا به هواداران تيمشان بفهمانند ما به فكر اين تيم هستيم اما معلوم نبود اگر فردوسى پور كه حالا مى توان او را عادل كارآگاه هم ناميد در برنامه ۹۰ اين هفته با نشان دادن سايت هاى خبرى مختلف مشت آقايان را باز نمى كرد و پرده از سوابق ضعيف اين بازيكن برنمى داشت تا كى مى خواستند از اعتماد هواداران سوء استفاده نموده و با دل اين همه طرفدار پرسپوليس بازى كنند؟

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

بچه ها دمتون گرم
    ترکوندیم
    ممنون بابت اخبار

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مربى ترسو در اين تيم نتيجه نمى گيرد

۱- مصطفى دنيزلى با پرسپوليس جام نگرفت اما فوتبالى كه پرسپوليس در زمان او بازى مى كرد تحسين تمام كارشناسان را برمى انگيخت دنيزلى حتى با پاس هم به عنوان قهرمانى نرسيد اما آنجا هم يك تيم خوب و قابل احترام ساخت. شايد بدترين نتيجه دنيزلى با پرسپوليس همان شكست ۴ بر ۱ مقابل سپاهان در آزادى بود كه رشته هاى او را پنبه كرد. همان شب دنيزلى به تلويزيون رفت و در برنامه ورزش از نگاه ۲ چند بار در واكنش به اظهارات فتح الله زاده (ديگر ميهمان برنامه) خنديد تا متهم به اين شود كه بعد از ناكامى پرسپوليس و در حالى كه هواداران ناراحت بوده اند، خنديده است! اين تمام جرم آقا مصطفى نبود اما از نظر فنى هيچ كس نتوانست از او ايراد بگيرد چرا كه تيم دنيزلى به معناى واقعى كلمه فوتبال بازى مى كرد و عملكردى تماشاگرپسند داشت.
    ۲- يك بار زمانى كه دنيزلى سرمربى پاس بود و تيمش در كورس قهرمانى قرار داشت در يك ديدار حساس همراه با پاس به اصفهان نرفت تا تيمش ۳ گل از ذوب آهن بخورد و جام را از دست بدهد (استقلال قهرمان شد) بعد از آن مسابقه دنيزلى در مصاحبه اى گفت:«اگر با پاس به اصفهان مى رفتم شايد قهرمان مى شدم اما ديگر مصطفى دنيزلى نبودم!» او قواعد خاص خودش را داشت و هرگز از اصول خود (چه درست و چه غلط) پا پس نمى كشيد. دنيزلى همواره بازى هجومى را به تفكرات دفاعى ترجيح مى داد و البته در پرسپوليس و پاس كمى بدشانس هم بود وگرنه لياقت دريافت حداقل يك جام را داشت. در زمان دنيزلى پرسپوليس با ۳ مهاجم بازى مى كرد و اتفاقاً خوب هم بازى مى كرد اما چون آقا مصطفى قهرمان نشد برخى گفتند به درد پرسپوليس نمى خورد!
    ۳- بزرگترين تفاوت دنيزلى و قطبى در واژه اى ۳ حرفى به نام «ترس» است. قطبى مى ترسد و معمولاً دست به ريسك نمى زند اما دنيزلى اصلاً ترسو نبود. او در حساس ترين بازى ها هم از ۶ ۷، عنصر هجومى در تيمش استفاده مى كرد و هيچ ابائى از اين مسأله نداشت. هواداران پرسپوليس پنجشنبه گذشته و بعد از حدود ۲ سال از جدايى دنيزلى نام او را در ورزشگاه صدا زدند تا نشان دهند كه فوتبال هجومى را دوست دارند. تشويق دنيزلى در واقع تشويق فوتبال هجومى بود و تشويق يك پرسپوليس هجومى. هواداران پرسپوليس به چشم خود مى ديدند كه تيمشان نه تنها توان پيروزى مقابل صباباترى را ندارد بلكه حتى لايق باخت است. صبايى ها جلوى ۴۰ ۵۰، هزار هوادار پرسپوليس ۳ بار توپ را به تير زدند و حداقل ۳ فرصت مسلم ديگر را هم هدر دادند.
    ۴- اين روزها همه پرسپوليس با تمام توان مصطفى دنيزلى (يا يك مربى با افكارى شبيه او) را صدا مى زنند. قطبى حتى در مصاحبه هاى بعد از بازى نمى تواند كسى را قانع كند. او مى گويد ما امروز خوب نبوديم و بدترين بازى فصل را ارائه داديم بدون آنكه دليل خاصى براى اين مسأله بياورد قطبى با اين تفكرات براى پرسپوليس يك مربى تمام شده است و مديران پرسپوليس هم كم كم به اين باور مى رسند. عملكرد او (و البته مصطفوى) به نحوى بوده كه حتى صداى على آبادى را هم در آورده است. او البته مى داند كه اين پرسپوليس پر هزينه ترين پرسپوليس تمام ادوار است كه با وجود اين همه هزينه به هيچ وجه نتوانسته انتظارات هوادارانش را برآورده كند.

مرسی
    مطلب قشنگی بود
    دنیزلی یادت بخیر که حال میکردیم با تیمی که فوتبال بازی میکرد زمانت
    یادش بخیر که استقلالی ها بازی برگشت نمیدونم از کجا شانس آوردن که 6تا نخوردن و تک موقعیتشون رفت تو گل
    اگر به جای معدنچی یکی مثل خلیلی رو داشتیم اون موقع با اختلاف قهرمان بودیم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معمارزاده: اگر مشكل درون دروازه‌ است چرا مدافع مي‌آورند؟!

کانون هواداران پرسپولیس : ميثاق معمارزاده در واكنش به خبر پيوستن رحمان رضايي به تيم فوتبال پرسپوليس و خروج نام اين دروازه‌بان از فهرست اين تيم گفت: اميدوارم اين خبر صحت نداشته باشد!
    سنگربان آسيب ديده تيم فوتبال پرسپوليس ابراز داشت: بعيد مي‌دانم چنين اتفاقي بيفتد. علت آن هم اين است كه كادر فني، مديرعامل و هيات مديره همگي مصر بودند كه من در آلمان جراحي كنم. دليل اصرار آن‌ها هم اين بود كه خيلي زود به تمرين‌هاي پرسپوليس اضافه شوم. چنانچه قرار بود در ايران بين 6 تا 7 ماه زمان بهبودي من طول بكشد، در كلينيك هسينگ‌ پارك آوگسبورگ اين مدت به 5 ماه مي‌رسد و من در 5 ماه به وضعيتي مي‌رسم كه بتوانم براي پرسپوليس بازي كنم.
    ميثاق معمارزاده ادامه داد: پرسپوليس به گفته كادر فني در درون دروازه مشكل دارد و خواستار جذب بازيكن شده‌اند ولي حالا مي‌شونم كه مي‌خواهند مدافع جذب كنند. در هر صورت مسوولان باشگاه پرسپوليس مختار هستند كه هر تصميمي كه به نفع پرسپوليس است را بگيرند. با اين حال سوالي در ذهن من باقي مي‌ماند كه اگر مشكل درون دروازه است كه با حضور مهدي واعظي اين مشكل را چندان جدي نمي‌دانم، چرا بازيكني در خط دفاع جذب مي‌شود.
    دروازه بان جوان پرسپوليس كه در ابتداي فصل از سايپا به جمع سرخپوشان پايتخت اضافه شد، افزود: اميدوارم اين خبر درست نباشد. اما مطمئنم كه كادر فني باشگاه و شخص مصطفوي مصر بودند در آلمان جراحي كنم تا خيلي زود به پرسپوليس برگردم و از طريق ديگر هم حضور يك مدافع را در تيم فراهم كنند.

معمارزاده در پايان گفت: چنانچه پرسپوليس با خارج كردن نام من مي‌تواند موفق باشد، من هم راضي‌ام چرا كه با نتيجه پرسپوليس و خوشحال شدن هواداران، من هم خوشحال مي‌شوم اما فراموش نكنيم كه پرسپوليس بايد در ليگ قهرمانان آسيا هم شركت كند.

لازم به ذكر است، جراحي رباط صليبي معمارزاده در آلمان 30 هزار يورو هزينه در برداشته است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الونگ: با اين شرايط ديگر با پرسپوليس تمرين نمي كنم

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك كامروني از عدم حضور در تمرينات روزهاي آينده به دليل پرداخت نشدن مطالبات خبر داد.
    الونگ الونگ به دليل اينكه رحمان رضايي بلافاصله پس از حضور در پرسپوليس، بخش زيادي از مبلغ پيش قرارداد خود را دريافت كرد، ناراحتي خود را ابراز داشت.
    الونگ به خبرنگاران حاضر در محل تمرين پرسپوليس گفت: مدت زيادي است كه بايد مبلغي به من پرداخت شود و اين كار صورت نمي گيرد؛ اما برخي هنوز به تيم نيامده پول خود را دريافت مي كنند. با اين شرايط ديگر در تمرينات شركت نخواهم كرد تا باشگاه تكليفم را مشخص كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحران دروازه باني پرسپوليس در آستانه بازي با پيكان

کانون هواداران پرسپولیس : تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي ديدار مقابل پيكان قزوين با مشكل جدي دروازه بان مواجه است. در حالي كه پرسپوليس در فصل جاري ميثاق معارزاده را به دليل مصدوميت از دست داده است، در حال حاضر دو دروازه بان ديگر اين تيم نيز مصدوم هستند.
    فريد زرينه پزشك پرسپوليس در خصوص وضعيت آنها به خبرنگار فارس گفت: امروز مهدي واعظي و عليرضا حقيقي را مورد آزمايش قرار داديم و مشخص شد كه واعظي قطعا به بازي مقابل پيكان نمي رسد. وي ادامه داد: احتمال حضور عليرضا حقيقي در بازي مقابل پيكان نيز بسيار ضعيف است. در حال حاضر الياسي دروازه بان اميد پرسپوليس به عنوان دروازه بان سوم در اين تيم حضور دارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هدایتی : "رضايي" نخستين چك پيش پرداخت خود را دريافت كرد

کانون هواداران پرسپولیس : رييس هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس تهران گفت: قرارداد رحمان رضايي به صورت رسمي حداكثر تا روز شنبه در هيات فوتبال استان تهران ثبت مي‌شود.
    حسين هدايتي در گفت و گویی، اظهار كرد: قرارداد داخلي با رحمان رضايي بعدازظهر امروز در محل تمرين‌هاي تيم منعقد شد و اين بازيكن نخستين چك پيش پرداخت خود را همين امروز بر سر تمرين دريافت كرد.
    وي افزود: قرارداد رسمي باشگاه پرسپوليس با رضايي نيز حداكثر تا روز شنبه در هيات فوتبال استان تهران ثبت مي‌شود.
    هدايتي درباره‌ي مشكل پيش آمده براي عليرضا نيكبخت واحدي و عدم سفر اين بازيكن با تيم ملي نيز گفت: اين موضوع در حال حل شدن است و در هر صورت باشگاه تلاش خود را انجام مي‌دهد و اطمينان دارم كه بحث حضور نيكبخت واحدي در تيم ملي حل مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيغام عابدزاده براي استيلي ؛ كلمه‌اي درباره تو حرف نزده‌ام

کانون هواداران پرسپولیس : چند روز پيش احمدرضا عابدزاده در گفت‌وگو با يكي از روزنامه‌هاي ورزشي اتهام تحريك هواداران را متوجه حميد استيلي دانست و گفت: «او به برخي ليدرها خطا مي‌دهد كه عليه كادر فني پرسپوليس شعار دهند.
    اين اظهارنظر دلخوري شديد استيلي را به همراه داشت. حال آنكه خيلي‌ها معتقدند نتايج ضعيف پرسپوليس ديگر جايي براي چنين حاشيه‌هايي باقي نگذاشته است.اما به دنبال اظهارنظر مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس دوستان مشترك اين دو نفر در تماس با احمدرضا عابدزاده موضوع دلخوري حميد استيلي را به گوش وي‌ رساندند.گويا عابدزاده در واكنش به اين موضوع تاكيد كرده كه به استيلي بگوييد حتي كلمه‌اي عليه او حرف نزدم و از قول من دروغ نوشته‌اند.روز گذشته استيلي درخصوص اتفاقات اخير باشگاه پرسپوليس گفت: «بهتر است سكوت كنم چون اصلا دوست ندارم آرامش پرسپوليس را به هم بريزم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الونگ: می خواهم در لیگ بازی کنم نه آسیا

کانون هواداران پرسپولیس : شرایط الونگ در پرسپولیس حسابی به هم ریخته است. از یک طرف نمی تواند برای این تیم بازی کند و از طرف دیگر قراردادی هم با او نمی بندند. الونگ که از این اوضاع حسابی خسته شده است می گوید: «من خودم 2، 3 روز است که باخبر شدم که نمی توانم برای پرسپولیس بازی کنم. این مسئله به هیچ عنوان برایم قابل هضم نیست و کاملاً شوکه شده ام. انگیزه زیادی داشتم ولی حالا تمام ذهنم به هم ریخته است».
    هافبک کامرونی البته حاضر نیست فقط برای لیگ قهرمانان آسیا قرارداد ببندد: «من می خواهم در لیگ بازی کنم و اگر شرایطم درست نشود، از پرسپولیس می روم».
    از طرفی خبر می رسد که هدایتی قصد دارد در نشستی با علی آبادی از او بخواهد که به مسئولان سازمان لیگ بگوید تا راهی برای حل مشکل الونگ پیدا کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •