امروز سمت قلعه ساختمان کاری داشتم سرعت خوبی داشت. با فندق شکن از سرور خارج هم فایلی گرفتم تا 10 Mbps میرسید که برای خودش رکوردی بود توی مشهد. البته بین دو تا دکل یکی 7.2 مگ و دیگری 42.2 مگ هر دو در فاصله ی حدود 330 متر نوسان داشت
![]()
امروز سمت قلعه ساختمان کاری داشتم سرعت خوبی داشت. با فندق شکن از سرور خارج هم فایلی گرفتم تا 10 Mbps میرسید که برای خودش رکوردی بود توی مشهد. البته بین دو تا دکل یکی 7.2 مگ و دیگری 42.2 مگ هر دو در فاصله ی حدود 330 متر نوسان داشت
![]()
دوستان هر پستی احساس می کنید خلاف قوانین تاپیک هست یا موضوع بی ربط مطرح میشه هیچ کاری نداره گزارش تخلف رد کنید رسیدگی میشه به مورد.![]()
ای بابا همین هم که تو زرد از آب در اومد
طرحی که امروز اعلام شد.
با خرید گوشی s6 یک عدد سیم کارت 4g ایرانسل هدیه داده میشود.
با فعالسازی سیم کارت و خرید هر یک از بسته های اینترنت همراه به مدت یکسال ، 20% حجم بسته خریداری شده ترافیک رایگان دریافت خواهید کرد...
یعنی واقعا ایرانسل و سامسونگ خودشونو هلاک کردن با این طرحشون...![]()
فقط اگر اینترانت می خواهید برید سراغ ایرانسل. اگر دنبال سرویبس پایدار هستید دور ایرانسل رو خط بکشید
الان من چی بگم
اینم با وی پی داخلی هست از همون پاریس فردا نگید سرور پاریس مشکل داشت
![]()
اوضاع اینترنت به شدت امروز خرابه
زنگ زدم پشتیبانی میگه گزارش خرابی نمیگیریم
چرا اینجوریه این ایرانسل؟ الان فقط و فقط بعضی سایتهایی که سرورشون داخله رو باز میکنه. حتی همین انجمن رو هم باز نمیکنه! رسما داره اینترانت ارائه میده به ما.
ظاهرا مشکل سراسری هست، مبین نت هم چند روزه اینجوریه
اینجا وضعیت الان که تست کردم خوبه و مشکلی نداره:
![]()
ادیت: من نمیدونم چه رابطه ای بین ایرانسل و p30world که هر وقت تست سرعت گذاشتم وضعیت نت داغون میشه!
نت 4G ما هم ر--د.....
==============
جهت اطلاع:
دوستانی که بسه اینترنتی چند کاربره دارن از کد *141*29# استفاده کنن.
دیروز من از طریق پنل کاربری و کد *400*1*3# حجم اینترنت چندکابره رو که چک میکردم اشتباه نشون میداد.با پیگیری هایی که کردم سیستمشون در حال تغییر هست و از کد *141*29# باید استفاده کنید....
Last edited by and-roid2; 15-04-2015 at 19:31.
از زمانی که فیلترینگ هوشمند داره فاز های دیگش اجرا میشه رفته رفته هم اینترنت تبدیل به اینترانت میشه!
الان این فقط مشکل ایرانسل نیست...آسیاتک و همراه اول و شرکت های دیگه هم تو وایبر - اینستاگرام و مخصوصا سایت هایی که از پروتکل HTTPS استفاده میکنن خیلی دیر باز میشن یا اصلا باز نمیشن!!
شانس ببین هم آنتن دهی خوب شد فیلترینگ هوشمند راه افتاد منم 4g ندارم ولی 3g خوبه یک مشت بیسواد مملکت گرفتن باسوادها هم جهت فیلتر هوشمند استفاده میشن!
فیلترینگ واقعا هوشمنده من vpn master نصب کردم نمیتونستن قطع کنن ولی بعد 1 دقیقه انتن گوشی به کل رفت چندبار امتجان کردم بازم همینطور شد!
![]()
Last edited by WHICH1; 15-04-2015 at 19:51.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)