تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1191 از 1291 اولاول ... 19169110911141118111871188118911901191119211931194119512011241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,901 به 11,910 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که خوزستانم این مشکلو دارم . داغون شده وایمکس
    سلام ، من اصفهانم ، این مشکل رو ندارم ، همش به پینگ مربوط میشه ، من مودم رو بستم به میله ی آنتن پشت بوم !

مشکل از پینگ نیست الان پینگ سرویس من با اروپا همیشه زیر 200 هست و با ایران زیر 80.
    جالبه وقتی وی پی ان یا ...شکن کانکت باشه مشکل حل میشه سایت ها همه سریع شناخته میشن.

2. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این قضیه مودم با ماشین فرسوده جریانش چیه؟

4. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دو سه روزه شبا ساعت 10-11 که میشه تو واتس اپ پیامها دیر میره رو ساعت میمونه و بعد چند ثانیه میره . واسه شما اینجور نشده با وایمکس؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    1-ساعت رایگان دانلود شبانه وایمکس ایرانسل از چند هست؟محدودیت حجم هم داره یا نه؟
    2-من مودم جیبی ایرانسل دارم.2 3 سال پیش خریدم.حالا سوالم اینه میتونم باطری اشو درآرم و مستقیم بزنم به برق؟؟چون تو کاتالوکش زده آسیب میبینه؟؟درسته
    چون من هدفم اینه دستگاه 24 ساعته روشن باشه و وصل به برق.حالا اگر با باطری بزنم باطری خراب نمیشه؟؟
    راهش چیه
    ممنونم

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

سلام
    1-ساعت رایگان دانلود شبانه وایمکس ایرانسل از چند هست؟محدودیت حجم هم داره یا نه؟
    2-من مودم جیبی ایرانسل دارم.2 3 سال پیش خریدم.حالا سوالم اینه میتونم باطری اشو درآرم و مستقیم بزنم به برق؟؟چون تو کاتالوکش زده آسیب میبینه؟؟درسته
    چون من هدفم اینه دستگاه 24 ساعته روشن باشه و وصل به برق.حالا اگر با باطری بزنم باطری خراب نمیشه؟؟
    راهش چیه
    ممنونم
    من هم دو سال و نیمه که مودم جیی ایرانسل دارم و تا اواخر پارسال حدود بیست ساعت در روز روشن بود و البته اغلب هم با شارژر تا اینکه زمستان پارسال یه بار که مودم از دستم افتاد و دل و روده اون بیرون ریخت متوجه باد کردن باتری شدم و یه باتری نو خریدم واسش. به نظرم باتری اون با توجه به استفاده پیوسته من از اینترنت و اتصال تقریبا 24 ساعته به برق خوب دوام آورد اما هیچوقت با توجه به هشدار موجود در دفترچه که شما هم اشاره کردین، ریسک نکردم و بدون باتری از اون با شارژر استفاده نکردم. همیشه هم این پرسش برام مطرح بود که مثل لپ تاپ میشه باتری رو کنار گذاشت و با شارژر به تنهایی استفاده کرد اما به نتیجه ای نرسیدم.

8. این کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستانم
    ازتون یه راهنمایی میخوام
    وایمکس ایرانسل دارم که مودمم وای فای هست
    یه مودم وای فای از کسی گرفتم که بزارم خونه باشه و وقتی خونه هستم از اون استفاده کنم و مجبور نباشم مودم مغازه رو با خودم ببرم بیارم
    حالا اون مودم رو هر کاری میکنم نمیتونم برم داخل تنظیماتش که مشخصات خودم رو بهش تعریف کنم
    192.168.1.1 میزنم و یوزر پسورد میخواد . admin میزنم نمیره داخل
    این ادمین رو برای ورود به تنظیمات مودم میشه عوض کرد؟در این صورت اگر عوض شده باشه باید چکار کنم؟چون اون بنده خدایی که مودم رو ازش گرفتم در دسترس نیست رفته خدمت سربازی

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم

مدل مودم BM632w) Wi-Fi)

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام دوستانم
    ازتون یه راهنمایی میخوام
    یه مودم وای فای از کسی گرفتم که بزارم خونه باشه و وقتی خونه هستم از اون استفاده کنم و مجبور نباشم مودم مغازه رو با خودم ببرم بیارم
    حالا اون مودم رو هر کاری میکنم نمیتونم برم داخل تنظیماتش که مشخصات خودم رو بهش تعریف کنم
    این ادمین رو برای ورود به تنظیمات مودم میشه عوض کرد؟در این صورت اگر عوض شده باشه باید چکار کنم؟چون اون بنده خدایی که مودم رو ازش گرفتم در دسترس نیست رفته خدمت سربازی

مدل مودم BM632w) Wi-Fi)
    سلام ، من این مدل مودم رو داشتم با اینترنت مبین نت

یوزر و پسورد هر دو user بودند ، با یه چیز دیگه هم وارد میشد که یادم نیست ، یعنی دو تا رمز ورود داشت .

شما با عبارت user تست کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستانم
    ازتون یه راهنمایی میخوام

مدل مودم BM632w) Wi-Fi)
    پشت مودم کلید factory reset نداره ؟ معمولا یهکلید خلی کوچیکه توی یه سوراخ کوچیکیه که باید با یه مداد یا خودکار یا میخ یا سوزن فشار دبی و 12-20 ثانیه نگه داری تا مودم reset بشه. بعد میتونی با admin/admin وارد بشی
    اگه اون کلید نیود این لینک ها رو بررسی کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مژده مژده ....

خط ADSL من وصل شد خداحافظ wimax خط 8M چه حالی بکنیم ما

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

1. تغییرات مربوط به رمزعبور صفحه ورودی مودم :

در داخل صفحه مودم شما، به صورت پیش فرض یک نوع شناسه کاربری (admin) برای وارد شدن به صفحه تنظیمات مودم تعریف شده است که می توانید تغییراتی را درآنها به صورت زیر انجام دهید :
    در صفحه زیر، admin به عنوان User nameبه صورت پیش فرض انتخاب شده است، فقط می توانید رمز صفحه عبور خود را تغییر دهید.

یوزر پسورد رو ادمین زدم باز هم نرفت داخل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •