قیمتا پایین اومده ها 9550 که گفتم به بودجتون میخوره از اون سه تا هم بهتره
قیمتا پایین اومده ها 9550 که گفتم به بودجتون میخوره از اون سه تا هم بهتره
اگه پایونییر میخوای بخری 9550 با این بودجه بهترین انتخابه 500 بدون بلوتوث , 580 با بلوتوث
ظاهرش با 80prs یکیه
سلام
بچه ها به این پست ما هم یه گوشه چشمی داشته باشید
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta
فکر کنم حدود 80 لیتر باکس میخواد باید جوری طراحی کنی که تو 405 جا بشه ولی میشه
آمپ قوی میخواد در ضمن هزینه ش هم خیلی بالا میشه
1 باطری میخواید big3 رو باید انجام بدید ولی اگه برا آهنگ گوش دادن میخواید بیخیال بشید بهتره این جور ساب ها بیشتر برای رو کم کنی و مسابقاته
کلا با باتری و 1 آپ قوی که درایوش کنه و چیزای دیگه که خودتون میدونید لازمه چه قدر واسم هزینه برمیداره؟
دوستان سلام
من نیاز به مشاوره فوری ولی کامل دارم ممنون میشم...
ببینید من کلا -120-30 تومن بودجه دارم و ماشین من هم پراید هاچ بک 111 هست....که باند های خودش فابریکه میخوام عوض کنم ولی پخشم فابریک نیست و پایونیره...
خب من یه چیزی میخوام از باند های خود پراید خیلی خیلی بهتر باشه ولی از بودجه م فراتر نره.
پیشنهادی که به من داده شده 6964 پایونیر هست....
اول اینکه در مورد همین من مشکل دارم.... یه نفر که مغازه صوتی و تصویری ماشین داره و آشناس به من میگه 6964 کمیابه!!! برای همین 180 تومن شده!!!
چند نفر دیگه داخل همین فرومها به من گفتن نه...ریخته! و نهایت 130 تومنه با گارانتی اصلی....
یه نفر میگه ویتانامش بهتر از چینه ....
خلاصه در مورد همین 6964 هم گیج میزنم!
2- یه نفر به من گفت اصلا چرا میخوای 6964 بگیری؟ بیا یه باند ارزون تر پایونیر بگیر مثلا این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از باند های خود پراید خیلی خیلی بهتره! چون باند های پراید 12 واته!! اما این 40 واته....اینجوری میتونی برای جلو هم بذاری باند!!!
3-
یه نفر هم میگه من دست دوم این باند رو دارم 150 میدم آمریکاییه امپ هم میخوره
حالا من به نظر شما بهترین و اقتصادی ترین کار برام چیه؟ من فقط یه چیزی میخوام وقتی صدای پخشم رو می برم روی 25! مثل باند های فابریک پراید خس خس نکنه!!! یه بیس خوبی بده همین!
مهدی هنوز نخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟
منم توصیه میکنم بی خیالش بشی ، فرضا که این سابو با توان مناسب هم درایو کردی بعدش تمام صدای وکال تو حجم بیس گم میشه،
دقیقا نمی دونم چقدر هزینه داره، اما یکی دوتا باطری اضافی، خازن ظرفیت بالا و باکیفیت سیم 00 یا بالاتر رو حتما میخاد، آمپ هم جای خود داره
برای 405 فکر کنم 16 جا بشه، دستت بازه
برای تیبا هم 10 سانتیه ،
تا 200 فکر نکنم کامپ پیدا بشه ،
کواک های 10 و 13 سانتی هرتز تو این رنج هست
بنظرم انتخاب های بهتر و بصرفه تری هست،صداش هم قابل قبوله (هرجند سلیقه ای هست)، برندهای دیگه هم حتما هست، فکر میکنم کواک ها 10 سانتی کدنس هم خوب باشه
ببین آمپلی رو باید بگردی ولی حداقل 1 یا 1500 به بالا باید پول آمپ بدی
کابل و big3 چیزی حدود 100 تومن میشه
باطری هم که میتونی بری بپرسی اونم حدود 200-300 میشه احتمالا
1 ویتنامی از چینی بهتره
2 6964 همه جا ریخته
کلا پایونیر ریخته
قیمت الان 6964 هم 105 تومنه
خواستی بگو برات لینک پخ کنم انلاین بخره
ولی اکثر مغازه دارا تو شهرستان همون قیمت قبلی 120 تومنو میفروشن در حالی که قیمت پایونیر 10 درصد اومده پایین
25 که صدا تازه اولشه!!
پایوینر شما مگه 62 تا ولوم نداره؟
6964 تا 50 یا 55 جواب میده بعش بهم ریختگی شلوغی کاملا معلومه
باندای گرد کیفیت باندای6.9 رو ندارن بیس کمتری هم میزننا
اون راکفوردی که فرمودی صداش واقعا خوبه من فقط صدای همین مدل از راکفوردو شنیدم
60 واتی هستش بدون آمپ هم خوب جواب میده خواستی در اینده میتونی یه آمپ دو کانال ارزون هم براش بزاری نخواستی هم نزار
کواک خوبیه
اگه مدل پخشتو میگفتی بهتر بود
بهترین گزینه به نظرم اون راکفورد هستش البته نمیدونم قیمت نوش الان چقدره شما تخفیف رو ولی بگیر
205 تومن 16سانتیه
2way هم هست 60 واتی
Hertz DSK 130
اینم هست 130 نمیدونم اصلشه یا نه 2way هست
اخه هرتز تقلبی زیاد اره
ولی این 13 سانتیه
اون پایونیره که بالا گفتم خوبه
و همینطور کامپ کنوود 702 قیمت ندارم اینم خوبه صداش بیشتر بم میزنه تا تیز باحاله 16 سانتیه 2way
Last edited by لنگرود1371; 19-08-2013 at 18:50.
مدل پخشم 1550 هست...
یعنی اون راکفورد بهتر از 6964 هست؟ من تهران هستم در مورد خریدش مشکلی ندارم....اگه فکر میکنید لینک آنلاین که دارید معتبر هست و حتما میفرسته..محبت کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)