تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1191 از 2403 اولاول ... 19169110911141118111871188118911901191119211931194119512011241129116912191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,901 به 11,910 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

میگه که نمیتونم از سرویسش استفاده کنم !!!!

گزینه ای واسه انتخاب کردن نام کاربری نیست

این پسورد خوده ADSL رو میخواد من ندارم !!!

وای من باید چیکار کنم ......

اگه نام کاربری و رمز عبورت رو داری از آدرس زیر استفاده کن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه هم شماره مشتری و رمز عبور دومت رو داری از آدرس زیر استفاده کن

وقتی وارد پنلت شدی مراحل رو به این صورت ادامه بده

خدمات اینترنت / اینترنت پرسرعت adsl / تو این مرحله رو نام کاربریت کلیک کن ، اطلاعات سرویست رو نشونت میده

2. این کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اگه نام کاربری و رمز عبورت رو داری از آدرس زیر استفاده کن

اگه هم شماره مشتری و رمز عبور دومت رو داری از آدرس زیر استفاده کن

وقتی وارد پنلت شدی مراحل رو به این صورت ادامه بده

خدمات اینترنت / اینترنت پرسرعت adsl / تو این مرحله رو نام کاربریت کلیک کن ، اطلاعات سرویست رو نشونت میده
    اولین راه که گفتین ، من پسورد ندارم !
    دومین راه هم نام کاربری ننوشته تا من روش کلیک کنم؛ تنها گزینه فعال تویه اون صفحه ثبت نام هست و بقیه غیر فعالن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دیشبم 700 مگ دان شد !امشب واسه اطمینان با لب تاپ میزارم دانلود
    پشتیبانی من حتی حضوری هم رفتم ولی جوابشون اینه که مشکلات این مدت واسه مخابراته و به ماربط نداره و سرعتتم باید 32 بدیم که بیشترم داری میگیری !!!
    دوست عزیز ، امیدارم مشکل شما حل شده باشه ! من که دیشب یک رکورد جدید در دانلود شبانه زدم !! از ساعت 1 تا 7 بیشتر از 2400 مگ فیلم دانلود کردم !!! صبح که حجم فایلهای دانلودی رو دیدم ، قیافم این شکلی شده بود >>
    به نظر من که مشکل سرویس شما به هیچ عنوان نمیتونه از مخابرات باشه !! من و شما داریم از سرویس 256 حجمی اندیشه استفاده میکنیم و هر دو توی یک منطقه مخابراتی هستیم ؛ چطور امکان داره سرعت خط من اینقدر از مال شما بیشتر باشه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اولین راه که گفتین ، من پسورد ندارم !
    دومین راه هم نام کاربری ننوشته تا من روش کلیک کنم؛ تنها گزینه فعال تویه اون صفحه ثبت نام هست و بقیه غیر فعالن
    دوست عزیز ، شما اطمینان داری که مشترک اندیشه هستی ؟؟ اندیشه به تمام مشترکین موقع ثبت نام یه برگه میده که نام کاربری و رمز عبور ADSL رو توش نوشته !! اگه این برگه رو نگرفتید با یه کارت شناسایی برید به یکی از دفتراش و این برگه رو بگیرید !!

6. این کاربر از SAM609 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sportalireza93's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    شهر زیبایی ها

پيش فرض

سلام دوستان من تو فومن زندگی میکنم میخوام اشتراک ADSL بگیرم ولی موندم از اندیشه بگیرم یا البرز لطفا کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوست عزیز ، شما اطمینان داری که مشترک اندیشه هستی ؟؟ اندیشه به تمام مشترکین موقع ثبت نام یه برگه میده که نام کاربری و رمز عبور ADSL رو توش نوشته !! اگه این برگه رو نگرفتید با یه کارت شناسایی برید به یکی از دفتراش و این برگه رو بگیرید !!
    دو تا برگه بهم دادن، که یکیش فاکتور خرید مودم بود، یکیش هم واسه حجم ماهانه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من اولین باره تو این تاپیک پست میزنم!!من سرویس 128 3 گیگ اندیشه دارم خط 7 (بلوار گیلان) روزا سرعتم 120 130 هست شبا هم 100 110 حدودا !خیلیییی رازی بوودما ولی چند روزه فهمیدم اندیشههه کلاه برداری بیش نیست خداییش!!من تا به حال شب ها که رایگان هست دانلود نکرده بودم حدود 20 روز پیش 5 6 شب پشت هم شروع کرم بک سریالو گرفتن در ساعات رایگان بعد 10 روز حجم در کمال نایاوری تموم شد ولی شک نکردم رفتم 1 گیگ خریدم دیگه دانلود هم نکردم تا یک هفته بعد شارژم تموم شد که دوباره تمدید کردم دقیقا 10/1! باز شروع به دانلود های شبانه کردم روز ها هم کلا 2 ساعت بیشتر با اینترنت کار نمیکردم نهایتا هم 1 اهنگ دانلود کنم!! اخرین دانلود شبانم تاریخش 7ام دی بود !! 10ام باز دیدم حجمم تموم شد شک کردم رفتم چک کردم دیدم اووون چیهههه نوشته از تاریخ 6ام تا 10ام 10 گیییگ دانلود داشتی که 2.5 گیگش ساعات غیر رایگان بوده!! زنگ زدم شرکت اونام همینو گفتن!!من کلا شبا نهایتا 1 گیگ دانلود داشتم که اخرین دانلود شبانم 7ام بود پس کلا میشد 2 گیگ توی اون 5 روز!! روزا هم تو اون 5 روز 6ام تل 10ام نهاینش 5 تا اهنگ گرفتم که میشه 30 مگ نه 2.5 گیییگ!!هیچ جوره هم نمیشه ثابت کرد که ای اعدادو اماری که رو سایت میزنن دروغه!!آخه 2 گیگ کجا 10 گیگ کجا!!من همه ی دانلودام با تاریخو ساعت در IDM ثبت شده!کلاه بردان همین!
    کسی نبود در این مورد نظر یده؟ولی من الان پست های بچه هارو میخونم به خودم امیدوار میشم!! من روزا 120 130 هیست سرعتم شب ها هم تقریبا اکثر شبها 110 120 هست سروسم هم 128 3 گیگ بلوار گیلان!!ولی الان میبینم بعضی ها 256 دارن بعد سرعت 30 40 60 این حودوداست!!!!!!!!!!! حتی بعضی ها میگن 512 دارن بازم سرعت 100 هست راضی هم هستن!!یکی از دوستان گفت 2 مگ داره بعد سرعت 200 220 میشه خشحالم بوود !!بازم پس من سرعتم پس خوبه با 128 سرعتم اینه!!!256 بعد سرعت دانلود 60!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

کسی نبود در این مورد نظر یده؟ولی من الان پست های بچه هارو میخونم به خودم امیدوار میشم!! من روزا 120 130 هیست سرعتم شب ها هم تقریبا اکثر شبها 110 120 هست سروسم هم 128 3 گیگ بلوار گیلان!!ولی الان میبینم بعضی ها 256 دارن بعد سرعت 30 40 60 این حودوداست!!!!!!!!!!! حتی بعضی ها میگن 512 دارن بازم سرعت 100 هست راضی هم هستن!!یکی از دوستان گفت 2 مگ داره بعد سرعت 200 220 میشه خشحالم بوود !!بازم پس من سرعتم پس خوبه با 128 سرعتم اینه!!!256 بعد سرعت دانلود 60!!!!!!!!!!!!
    منم 128 3گیگ دارم (شهرداری)، سرعت دانلودم بین 80 تا 100 هست،

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام کسی اینجا از اینترنت مخابرات گیلان نگرفته؟؟ سرعتش چجوریاست!؟!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

فقط اینو بگم که رودسر افتضاح هستش و لی دوستان لاهیجانی راضی هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •