تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1191 از 2014 اولاول ... 1916911091114111811187118811891190119111921193119411951201124112911691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,901 به 11,910 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سرتيپ ملاحى: شيث اگر دلش با پرسپوليس است چرا به صبا آمد؟

سرتيپ ملاحى مديرعامل باشگاه صباى قم ضمن مخالفت با جدايى شيث رضايى از تيم فوتبال اين باشگاه تاكيد كرد اگر اين بازيكن به باشگاه پرسپوليس تمايل قلبى داشته است، نبايد به تيم صبا مى آمد. وى افزود: من هنوز بصورت رسمى در جريان ابراز تمايل شيث رضايى براى بازگشت به پرسپوليس قرار نگرفته ام، آنچه در اين خصوص مطرح شده مربوط به مطالبى است كه در روزنامه ها منتشر شده و نمى توان روى آن استناد كرد.او با تاكيد بر اينكه اگر بازيكنى از تيم فوتبال صباباترى بدون اطلاع با باشگاه ، با باشگاه ديگرى وارد مذاكره شود، با آن بازيكن مطابق قانون برخورد خواهد شد،وى افزود: اعتقاد ما بر اين است كه اگر بازيكنى دلش با باشگاه صبا نيست مى تواند از تيم ما برود اما اگر بازيكنى خارج از چارچوب مقررات با باشگاهى وارد مذاكره شود و يا براى رفتن به تيمى ابراز تمايل كند به شدت با آن بازيكن برخورد مى كنيم.مديرعامل باشگاه صباى قم در ادامه خاطرنشان كرد: شيث رضايى اگر دلش با پرسپوليس بوده، چرا به تيم صباباترى آمده است؟! او كه گفته است پرسپوليس را دوست دارد و مى خواهد به اين تيم برگردد حق نداشته به تيمى ديگر برود.ملاحى با تاكيد بر اينكه تيم فوتبال صباباترى به وجود شيث رضايى و تمامى بازيكنان تدافعى خود نياز دارد، افزود: در اين رابطه حتى اگر مسئولان باشگاه پرسپوليس هم ابراز تمايل كنند حاضر نيستم بازيكنان اصلى خود را به باشگاه ديگرى منتقل كنيم.ملاحى ضمن ابراز رضايت از عملكرد فيروز كريمى در تيم فوتبال صبا در مورد دعوت از بازيكنان شايسته اين تيم به اردوى تيم ملى گفت: مربيان تيم ملى بازى هاى ليگ را مى بينند و براساس عملكرد بازيكنان در اين مسابقات نفرات مدنظر خود را انتخاب مى كنند. نظر و انتخاب مربيان تيم ملى براى ما قابل احترام است. با انتخاب آنها و شاكله تيم ملى كارى ندارم اما با توجه به نفراتى كه در بازى با قطر حضور داشتند فكر مى كنم جاى عادل كلاه كج، فريدون فضلى و مرتضى اسدى در تيم ملى خالى است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگر او برود ، مشكلات پرسپوليس حل مى شود

سيدمحمد علوى: قطبى مثل ماهيگيرى است كه تورش سوراخ است!

سيدمحمد علوى، بازيكن نيمكت نشين پرسپوليس بالاخره پس از كشمكش هاى بسيار ۷۵ درصد باقى مانده از قراردادش را به باشگاه بخشيد و رضايتنامه اش را دريافت كرد. او كه در آستانه پيوستن به پاس است، گفت وگويى با ما داشت كه در زير مى خوانيد:
    • بالاخره رضايتنامه ات را گرفتى؟
    - بله، بالاخره همه چيز تمام شد و رضايتنامه ام را گرفتم. در حال حاضر آزاد آزادم.
    • مذاكراتت با پاس به كجا كشيد؟
    - ديروز صبح با اوليايى صحبت كردم. مشكلى براى حضورم وجود ندارد ضمن اينكه پاس، خانه من است. شنيده بودم اوليايى طى مصاحبه اى گفته بود مرا نمى خواهند اما آنها خودشان با من تماس گرفتند. باقى ماجرا به فدراسيون برمى گردد كه چه موقع بتوانم با پاس قرارداد امضا كنم.
    • اگر اول فصل بود، باز هم پرسپوليس را انتخاب مى كردى؟
    - آن زمان اشتباه كردم. من انتخاب استيلى بودم، نه قطبى! اگر زمان به عقب برمى گشت با عقل تصميم مى گرفتم و هرگز خودم را با نيمكت نشينى در پرسپوليس زير سؤال نمى بردم. فكر مى كردم در پرسپوليس به اهدافم مى رسم كه برعكس همه چيز را از دست دادم.
    • شرايط پرسپوليس اين فصل خيلى نابسامان است!
    - دلم براى هواداران آن مى سوزد. هوادار پرسپوليس به خاطر تيم به ورزشگاه مى آيد نه براى قطبى و نه براى من بازيكن. ما مى رويم و اين هواداران هستند كه همچنان پشت تيم مى مانند. پرسپوليس شرايطش خوب نيست، مشكلات متعددى دارد كه اميدوارم به خاطر هوادارانش حل شود.
    • چه مشكلاتى؟
    - اگر بخواهم مشكلات پرسپوليس را بازگو كنم، ۳ روز طول مى كشد. مشكل اين است كه ما كنار رودخانه هستيم، ماهى در آب هست اما تورمان سوراخ است. اساس كار پرسپوليس مشكل دارد.
    • مديريت؟
    - نه اصلاً مديريت كارى از دستش برنمى آيد. كسانى مثل سرمربى تيم، آنها سوراخ تور هستند.
    • اما فصل پيش پرسپوليس با قطبى قهرمان شد؟
    - فصل پيش همه چيز دست به دست هم دادند تا پرسپوليس نتيجه بگيرد ضمن اينكه قطبى سال پيش تجربه حضور در ايران را نداشت.
    • يعنى قطبى اين اندازه قدرت دارد؟
    - قدرت دارد چون از بالاتر از مصطفوى دستور مى گيرد. اگر به مصطفوى بگويند جلوى جولان او را بگير، قطبى هم نمى تواند از پست خود اينگونه استفاده كند.
    • با اين تفاسير مصطفوى هم مقصر است چون سال گذشته در زمان كاشانى اين برنامه ها نبود؟
    - نه با اين نظر اصلاً موافق نيستم. پارسال به دلايلى كه گفتم تيم نتيجه گرفت و امسال با مشكلات جديد نتيجه نمى گيرد. اين موضوع ربطى به مصطفوى و كاشانى ندارد.
    • صحبت هايى كه انجام دادى اين شائبه را به وجود مى آورد چون جايى در تركيب نداشتى اين حرف ها را مى زنى!
    - من بازيكن بدى هستم، پترويچ هم بد است، منصورى، شيرى، عليرضا محمد اين ها هم بد هستند؟
    • مطمئناً بدت نمى آيد با پاس مقابل پرسپوليس قرار بگيرى و خودى مقابل قطبى نشان دهى؟
    - نه اين طور نيست. از نيم فصل دوم قطبى شايد ديگر در پرسپوليس نباشد. به نفرات ديگر هم قرار نيست خودم را نشان دهم.
    • پس با اين حساب مشكلات تيم برطرف خواهد شد؟
    - بله، رفتن او به حل مشكلات تيم كمك زيادى مى كند.
    • سال آينده اگر بار ديگر پرسپوليس تو را بخواهد، به اين تيم مى آيى؟
    - اگر قطبى در كار نباشد با سر مى آيم. آرزوى هر كسى است كه در تيمى بازى كند كه ميليون ها هوادار دارد و زمان بازى، بازيكنان هيچ وقت تنها نيستند مضاف بر اينكه مى توان به تيم ملى نيز نزديك شد.
    • چرا ۷۵ درصد باقى مانده از قراردادت را بخشيدى؟
    - مهرم حلال و جانم آزاد. بخشيدم و خودم را آزاد كردم. بايد به خاطر اشتباهى كه كردم تاوان مى دادم كه تاوان اين بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دايى: نيكبخت بايد پاسخگوى رفتارش باشد

على دايى پس از تمرين ديروز تيم ملى ايران اظهار كرد: ما اگر بازى تداركاتى برگزار كنيم با يك سرى از انتقادات و اگر برگزار نكنيم با مجموعه ديگرى از انتقادات روبه رو مى شويم. شايد هيچ كس به اين موضوع توجه نكرد كه بازيكنان جوان تيم ملى ايران پس از گذشت تنها ۲ روز از بازى هاى ليگ برتر به مصاف قطر رفتند و با انجام يك بازى خوب، حريف خود را شكست دادند. بسيارى از بازيكنان در آخرين لحظه خود را با هواپيما به تيم ملى رساندند و با وجود خستگى بازى بسيار خوبى انجام دادند. همين غيرت بازيكنان جوان و خوب تيم ملى ايران است كه توقع داريم مورد توجه قرار گيرد. على دايى درباره دعوت از بازيكنان لژيونر براى بازى مقابل امارات نيز گفت: ما از ۶ بازيكن لژيونر نيز براى حضور در بازى مقابل امارات دعوت مى كنيم كه اسامى آنها توسط روابط عمومى فدراسيون اعلام مى شود و ما تمامى بازيكنان حاضر در اردو را به همراه ۶ بازيكن لژيونر كه در مجموع ۲۷ نفر مى شوند با خود به امارات مى بريم. على دايى درباره دليل خط خوردن نيكبخت از تيم ملى نيز گفت: نيكبخت را به دلايل فنى به تيم ملى دعوت كردم اما زمانى كه براى پرواز به قطر به فرودگاه رفتيم نيكبخت ناگهان اعلام كرد كه پاسپورت خود را به همراه ندارد و از ما اجازه گرفت تا به هتل المپيك بازگردد و پاسپورتش را به همراه بياورد اما پس از ترك فرودگاه ديگر هرچقدر كه مسئولان تيم ملى با او تماس گرفتند، موفق نشدند نيكبخت را پيدا كنند چرا كه او موبايلش را دايورت كرده بود. در هر صورت من مسئول مسائل فنى هستم و درباره اين مسائل انضباطى بايد خود عليرضا نيكبخت پاسخگوى رفتارش باشد. على دايى درباره سفر تيم ملى به امارات نيز گفت: تا روز يكشنبه تمرينات خود را در تهران پيگيرى مى كنيم و يكشنبه صبح به امارات مى رويم و تا روز چهارشنبه در اين كشور براى بازى مقابل امارات آماده مى شويم. وى افزود: ما در دور مقدماتى يك بار با امارات مساوى كرده و يك بار نيز اين تيم را شكست داده ايم. در هر صورت امارات تيم خطرناكى است و با توجه به اينكه آخرين شانس خود را براى صعود امتحان مى كند، به هيچ عنوان اين تيم را دست كم نمى گيريم. با اين حال با تمام توان و براى كسب ۳ امتياز به امارات مى رويم. على دايى درباره بازى تداركاتى مقابل تيم ملى قطر نيز گفت: در هر صورت به دليل آنكه بازى مقابل كويت لغو شد، ما بين بازى كردن و بازى نكردن، گزينه بازى كردن را انتخاب كرديم. بى ترديد اگر با كويت بازى مى كرديم نفرات تيم ملى فرصت بيشترى براى استراحت داشتند اما در هر صورت بازى با قطر نيز براى بازيكنان جوان تيم ملى بسيار مفيد بود. على دايى درباره دعوت از بازيكنان شايسته به تيم ملى نيز گفت: در هر صورت من وظيفه ام را انجام مى دهم و طبق وظيفه اى كه دارم بايد بهترين نفرات را به تيم ملى دعوت كنم. طبيعى است كه اشتباهاتى نيز رخ دهد اما تا جايى كه شرايط به ما اجازه دهد، آماده ترين بازيكنان را به تيم ملى دعوت مى كنيم. قبول دارم كه ما بازيكنان بسيار خوب ديگرى نيز در فوتبال كشور داريم اما در هر صورت هم اكنون نيز ۲۷ بازيكن را براى بازى با امارات همراه خواهيم داشت كه همين تعداد نيز زياد است. با اين حال از تمامى بازيكنان خوب و جوان فوتبال كشور در مقاطع مختلف براى حضور در تيم ملى دعوت مى شود. سرمربى تيم ملى فوتبال درباره حضور كريم باقرى در تيم ملى نيز گفت: كريم باقرى در بازى مقابل قطر در ابتداى بازى ،۲ ۳ پاس اشتباه داد كه تصور مى كنم دليل آن به مدت طولانى دورى او از تيم ملى بازمى گشت. با اين حال هرچه از زمان بازى گذشت، كريم باقرى بهتر شد و اعتماد به نفس خوبى را پيدا كرد. من اعتقاد دارم باقرى يكى از خوب هاى تيم ملى ايران است. على دايى درباره برخى اظهارات درباره بازى مقابل تيم ايالت باسك اسپانيا نيز گفت: اعتقاد من اين است كه تيم ملى به اين بازى احتياج دارد چرا كه تيم باسك متشكل از بسيارى از بازيكنان خوب فوتبال اسپانيا و حتى نفرات ملى پوش اين كشور است و معتقدم اين بازى براى ما بسيار سودمند خواهد بود. در هر صورت اين هم از همان شرايطى است كه گفتم و اكنون كه اين بازى را انتخاب كرده ايم، از آن انتقاد مى شود و اگر هم اين بازى را انتخاب نمى كرديم، از عدم انجام بازى تداركاتى انتقاد مى شد و در اين ميان تنها موضوعى كه به آن توجه نمى شود، عملكرد خوب و متعصبانه بازيكنان جوان تيم ملى است. خوشبختانه تيم ملى بسيار خوب بسته شده است و بازيكنان جوان ما از اعتماد به نفس بسيار بالايى برخوردار هستند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كريم و غلامرضا رضايى از امروز تمرين مى كنند

على دايى، سرمربى تيم ملى فوتبال ايران ديروز و پس از پايان جلسه تمرين ملى پوشان گفت: بعد از بازى با قطر و بازگشت به تهران اين نخستين جلسه تمرينى است كه انجام مى دهيم و كارها را هم خوب آغاز كرده ايم.دايى درباره ميزان شناختش از تيم ملى امارات گفت: شناخت خوبى از امارات داريم و اميدوارم كه بتوانيم با ۳ امتياز كامل دوبى را به مقصد تهران ترك كنيم.سرمربى تيم ملى فوتبال ايران درباره مصدوميت كريم باقرى و غلامرضا رضايى گفت: كريم به خاطر ضربه اى كه در بازى با قطر خورد زير نظر پزشك تمرينات آرامى را آغاز كرده است و غلامرضا رضايى هم به دليل بيمارى ديروز با ما تمرين نكرد اما هر ۲ اين بازيكنان از امروز پاى به پاى بقيه بازيكنان تمرين خواهند كرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

صاحب پناه: فقط۱۰درصد ورزشگاه قزوين را به پرسپوليسى ها مى دهيم

كامران صاحب پناه مدير عامل پيكان قزوين گفت: بيشتر از ۱۰ درصد از جايگاه تماشاگران ورزشگاه قزوين را به پرسپوليسى ها نمى دهيم. وى در خصوص تخصيص جايگاه ورزشگاه قزوين به هواداران تيم پرسپوليس خاطر نشان ساخت: با توجه به قانون فدراسيون تنها ۱۰ درصد جايگاه ورزشگاه قزوين به هواداران پرسپوليس تعلق مى گيرد و من هم فكر مى كنم همين تعداد نيز براى پرسپوليسى ها كافى باشد و هيچ مشكل امنيتى هم پيش نخواهد آمد.وى حضور هواداران پرسپوليس را در اين ديدار پرشمار ندانست و اظهار داشت: قبول دارم فاصله تهران تا قزوين خيلى زياد نيست و امكان دارد هواداران به اين شهر بيايند اما با توجه به اينكه اين ديدار در روز غير تعطيل برگزار خواهد شد امكان سفر هواداران از تهران به قزوين بسيار كم است.وى ادامه داد: فراموش نكنيد كه روز بازى پيكان و استقلال مسئولين اين تيم تنها ۲۰۰ صندلى را به هواداران تيم ما دادند و ما هم همين تعداد جايگاه را براى هواداران تيم سرخپوش كافى مى دانيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دروغ است، دوپينگى نيستم كه از ترس آن در بازى هاى ملى شركت نكنم

عليرضا نيكبخت ديروز در كميته انضباطى حضور يافت و در خصوص ماجراى جا ماندنش از كاروان تيم ملى توضيحاتى را به خبرنگاران داد كه در پى مى آيد:
    كل ماجرا فقط يك اشتباه سهوى بود
    روزى كه به تيم ملى دعوت شدم ابراهيمى، سرپرست تيم ملى ساعت ۸ و۳۰ دقيقه شب تماس گرفت و گفت تا ساعت يك شب خودت را به هتل المپيك برسان، من هم سر ساعت در هتل المپيك حاضر بودم و همراه ساير ملى پوشان به فرودگاه رفتم، آنجا متوجه شدم كه ويزايم را همراه نياورده ام از ابراهيمى اجازه گرفتم تا برگردم و ويزايم را بياورم، آژانس گرفتم و سريع پاسپورت را از منزل برداشته و به فرودگاه برگشتم. بارها راننده تذكر داد كه كنترل نامحسوس ممكن است به خاطر سرعت زياد ماشين را متوقف كند، با هر سختى بود به منزل رفتم و ويزايم را برداشتم البته ويزاى اقامت در امارات را چون ويزاى اصلى من در باشگاه پرسپوليس بود ساعت ۳ صبح دستم از همه جا كوتاه بود، حتى با خوردبين هم تماس گرفتم اما در آن ساعت كارى از دست هيچ كس بر نمى آمد.
    شارژ موبايلم تمام شد
    بعد از آن هم موبايلم شارژش تمام شد و چون شماره ابراهيمى را حفظ نبودم نتوانستم با آنها تماس بگيرم. اگر قبل از آن هم تماس از سوى ابراهيمى با من گرفته شده باشد. به علت اينكه موبايلم در حالت سكوت بوده متوجه نشده ام، موبايلم حالت خاصى دارد كه بعد از ۱۰ ثانيه پيغام خاموش مى دهد و من حاضرم تمام جريانات را حتى براى على آبادى كه او را مثل پدر خودم مى دانم توضيح بدهم. اين اتفاقات به هيچ عنوان از روى عمد نبود.
    دوپينگ نكرده ام
    نه دوپينگ كرده ام و نه از آزمايش دادن ترس دارم، آخرين تست من مربوط به بازى پرسپوليس مقابل سپاهان است. اين شايعات به هيچ وجه صحت ندارد، كميته دوپينگ ما يكى از قوى ترين كميته هاى دوپينگ است و اينكه مى گويند از ترس ماموران دوپينگ بين المللى در بازى هاى ملى حاضر نمى شوم خنده دار و مضحك است. اگر دايى بار ديگر مرا دعوت كند حتماً صحت گفته هايم را نشان خواهم داد و بى اساس بودن شايعات مشخص خواهد شد. هيچ دليلى ندارد با ۷۰ بازى ملى و ۳۰ گل زده از شركت در بازى هاى ملى آن هم زمانى كه آقاى گل ليگ هستم، سر باز بزنم.
    سرباز تيم ملى خواهم بود
    اگر دوست نداشتم با تيم به قطر بروم چه لزومى داشت به همراه بازيكنان و با وسايل كامل به فرودگاه بروم؟ هنوز ساكم را نديده ام و معلوم نيست به قطر برده اند و يا گم شده! اگر دعوت شوم من مثل يك سرباز در خدمت تيم ملى خواهم بود و اگر هم نه مثل هميشه براى سربلندى آن تلاش خواهم كرد.
    برنامه نود
    دوشنبه بعداز ظهر فردوسى پور از من براى شركت در نود دعوت كرد، من از باشگاه اجازه گرفتم و مصطفوى اجازه حضور به من را نداد، بعد از آن هم برخلاف گفته هاى فردوسى پور او هيچ تماسى با من نگرفت. دليل اين همه توجه به اين جريان را نمى فهمم، مگر محمدى هم از سفر جا نماند اما چرا براى من اين همه بزرگنمايى مى شود؟
    سالم ترين ورزشكار منم
    از كميته انضباطى تشكر مى كنم كه موشكافانه مسائل را بررسى مى كند، مطمئنم كه آنها حق را به حقدار مى دهند. من سالم ترين ورزشكار در ايرانم، خدا آنقدر به من قدرت داده كه نيازى به دوپينگ نداشته باشم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ديدار مسئولان پرسپوليس با على آبادى

داريوش مصطفوى، مديرعامل باشگاه پرسپوليس بعدازظهر ديروز با محمد على آبادى، رئيس سازمان تربيت بدنى ديدار كرد.داريوش مصطفوى بعدازظهر ديروز به همراه تنى چند از اعضاى هيأت مديره با محمد على آبادى ديدار و گفت و گو كرد. مصطفوى گزارشى از عملكرد ماه هاى اخير باشگاه به رئيس سازمان تربيت بدنى ارائه داد و طرفين در مورد مسائل مالى به بحث و تبادل نظر پرداختند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مشكلات شاكيان پرسپوليس به زودى حل مى شود

رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس دستور برطرف كردن مشكلات شاكيان اين باشگاه را ابلاغ كرد. اين دستور از سوى محمد على آبادى به داريوش مصطفوى، مديرعامل باشگاه فرهنگى ورزشى پرسپوليس ابلاغ شده است. بر همين اساس مصطفوى مامور برطرف كردن مشكلات شاكيان سال هاى گذشته اين باشگاه پايتخت شده است. صدور اين دستور پس از ديدار چند تن از شاكيان با رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس صورت گرفته است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پرسپوليس پاى درس آلبرت گريگوريان

به دنبال اشتباهاتى كه در ليست پرسپوليس رخ داده مشخص شد كه مسئولان اين تيم از قوانين فدراسيون اطلاع چندانى نداشتند و فقط مدعى مسلط بودن بر اوضاع و قوانين هستند. آلبرت گريگوريان يكى از كارمندان با سابقه فدراسيون فوتبال كه سال هاست در اين فدراسيون مشغول به كار است و زمانى كارمند داريوش مصطفوى نيز در فدراسيون بود گويا به دفتر باشگاه پرسپوليس رفته تا به مسئولان پرسپوليس قوانين را آموزش دهد. به هر حال اين هم از ثمرات مديريت مناسب داريوش مصطفوى است كه بعد از گذشت ۱۴ هفته نمى دانند كه ليست تيم پر است و دنبال جذب بازيكن هستند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مربى ترسو در اين تيم نتيجه نمى گيرد

۱- مصطفى دنيزلى با پرسپوليس جام نگرفت اما فوتبالى كه پرسپوليس در زمان او بازى مى كرد تحسين تمام كارشناسان را برمى انگيخت دنيزلى حتى با پاس هم به عنوان قهرمانى نرسيد اما آنجا هم يك تيم خوب و قابل احترام ساخت. شايد بدترين نتيجه دنيزلى با پرسپوليس همان شكست ۴ بر ۱ مقابل سپاهان در آزادى بود كه رشته هاى او را پنبه كرد. همان شب دنيزلى به تلويزيون رفت و در برنامه ورزش از نگاه ۲ چند بار در واكنش به اظهارات فتح الله زاده (ديگر ميهمان برنامه) خنديد تا متهم به اين شود كه بعد از ناكامى پرسپوليس و در حالى كه هواداران ناراحت بوده اند، خنديده است! اين تمام جرم آقا مصطفى نبود اما از نظر فنى هيچ كس نتوانست از او ايراد بگيرد چرا كه تيم دنيزلى به معناى واقعى كلمه فوتبال بازى مى كرد و عملكردى تماشاگرپسند داشت.
    ۲- يك بار زمانى كه دنيزلى سرمربى پاس بود و تيمش در كورس قهرمانى قرار داشت در يك ديدار حساس همراه با پاس به اصفهان نرفت تا تيمش ۳ گل از ذوب آهن بخورد و جام را از دست بدهد (استقلال قهرمان شد) بعد از آن مسابقه دنيزلى در مصاحبه اى گفت:«اگر با پاس به اصفهان مى رفتم شايد قهرمان مى شدم اما ديگر مصطفى دنيزلى نبودم!» او قواعد خاص خودش را داشت و هرگز از اصول خود (چه درست و چه غلط) پا پس نمى كشيد. دنيزلى همواره بازى هجومى را به تفكرات دفاعى ترجيح مى داد و البته در پرسپوليس و پاس كمى بدشانس هم بود وگرنه لياقت دريافت حداقل يك جام را داشت. در زمان دنيزلى پرسپوليس با ۳ مهاجم بازى مى كرد و اتفاقاً خوب هم بازى مى كرد اما چون آقا مصطفى قهرمان نشد برخى گفتند به درد پرسپوليس نمى خورد!
    ۳- بزرگترين تفاوت دنيزلى و قطبى در واژه اى ۳ حرفى به نام «ترس» است. قطبى مى ترسد و معمولاً دست به ريسك نمى زند اما دنيزلى اصلاً ترسو نبود. او در حساس ترين بازى ها هم از ۶ ۷، عنصر هجومى در تيمش استفاده مى كرد و هيچ ابائى از اين مسأله نداشت. هواداران پرسپوليس پنجشنبه گذشته و بعد از حدود ۲ سال از جدايى دنيزلى نام او را در ورزشگاه صدا زدند تا نشان دهند كه فوتبال هجومى را دوست دارند. تشويق دنيزلى در واقع تشويق فوتبال هجومى بود و تشويق يك پرسپوليس هجومى. هواداران پرسپوليس به چشم خود مى ديدند كه تيمشان نه تنها توان پيروزى مقابل صباباترى را ندارد بلكه حتى لايق باخت است. صبايى ها جلوى ۴۰ ۵۰، هزار هوادار پرسپوليس ۳ بار توپ را به تير زدند و حداقل ۳ فرصت مسلم ديگر را هم هدر دادند.
    ۴- اين روزها همه پرسپوليس با تمام توان مصطفى دنيزلى (يا يك مربى با افكارى شبيه او) را صدا مى زنند. قطبى حتى در مصاحبه هاى بعد از بازى نمى تواند كسى را قانع كند. او مى گويد ما امروز خوب نبوديم و بدترين بازى فصل را ارائه داديم بدون آنكه دليل خاصى براى اين مسأله بياورد قطبى با اين تفكرات براى پرسپوليس يك مربى تمام شده است و مديران پرسپوليس هم كم كم به اين باور مى رسند. عملكرد او (و البته مصطفوى) به نحوى بوده كه حتى صداى على آبادى را هم در آورده است. او البته مى داند كه اين پرسپوليس پر هزينه ترين پرسپوليس تمام ادوار است كه با وجود اين همه هزينه به هيچ وجه نتوانسته انتظارات هوادارانش را برآورده كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •