بله کاملا نرم افزاریه،خودتون هم میتونید انجام بدید،تو وب آموزشهای فارسیش هست،بازیـــسنتر رو بگردید پیدا میکنید.....................
بله کاملا نرم افزاریه،خودتون هم میتونید انجام بدید،تو وب آموزشهای فارسیش هست،بازیـــسنتر رو بگردید پیدا میکنید.....................
آره ولی یکم ریسک داره مثل کارای دیگه ممکنه دسگاه بریک شه و اینا...
سلام
game hint , tutorial hint کارش چیه؟ در بازی uncharted 2
tutorial hint نمیشه off کرد ؟ غیر فعال شده
توی بازی موقع درگیری بازی مکس میکنه ها و میگه چه دکمه ای بزن میخام راهنمایی بازی غیر فعال کنم
دارم رو hard بازی میکنمباید دوباره از اول برم
تا این تنضیمات off کنم
مرسی
جاهایی که مقداری نامفهومه راهنمایی میکنه.
میتونی از آپشن خاموشش کنی. نیازی به از اول رفتن نیست.
خوب هر کاره غیره قانونی که میخوای رو کنسول انجام بدی ریسک داره دیگه...................
چون کسایی که این نرم افزارها رو طراحی میکنن خیلی اطلاع از معماری کنسول ندار که،یا KEyهای به دست اومده اینارو مینوسن........................
سلام دوست عزیز
آخرش -- کنم یا نه این جمله ای که نوشتین رو من متوجه نشدم
چطور میتونم بازی اورجینال تهیه کنم با این سایتها و قیمتهای عجیب و مختلف؟؟؟
بعد مثلا بازیی مثل call of duty modern warefare 3 رو اگه اورجینال بگیرم راحت میتونم آنلاین بازی کنم ؟ کار دیگه ای نمیخواد انجام بدم؟
بدجور دنبال BF3 برای بازی انلاین هستم.
ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید الان بیشتر از یک ماهه کنسول گرفتم هنوز باش هیچ کار نکردم جز فیلم دیدن
هـک کردن یا نکردن به خوده شما بستگی داره،من نمیتونم نظری بدم................
اگه قدرت خرید بازی اوریجنال آکبند رو ندارید میتونید دسته دوم بخرید،برای آنلاین بازی کردن هم فقط به PS3 OFW با یه بازی و یه خطه اینترنت پرسرعت خوب احتیاج دارید....................
ps3 ofw چیه؟؟؟
منظور سیستم عامل پیشفرض دستگاه هست مخفف Official Frameware هست. تا قبل از هکس دستگاه شما OFW داری ولی بعدش میشه CFW که مخفف Custom هست.
سلام دوستان با شرایط فعلی قیمتها آیا ارزش داره یا صرف میکنه یک ps3 بخری بعدش هکش کنی فقط برای بازیهای انحصاری لطفا خوب ما رو روشن کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)