بچه ها کسی میدونه تو بازی سایلنت هیل جدید معمای مربوط به تابلوی نقاشی چطور حل میشه؟من هر جور که وسایل رو میچینم هیچ اتفاقی نمی افته....
بچه ها کسی میدونه تو بازی سایلنت هیل جدید معمای مربوط به تابلوی نقاشی چطور حل میشه؟من هر جور که وسایل رو میچینم هیچ اتفاقی نمی افته....
دوستان PSP3000 من بعضی بازی ها رو اجرا میکنه بعضی ها رو نه!!!
مثل تیکن یا مثلا آواتار رو ارور 80020148 رو میده اجرا نمیکنه !؟!؟!
باید چی کار کرد؟
آپدیت باید بشه و اگر نیاز به آپدیت داره چه ورژنی و اگه میشه لینک راهنمیی آپدیت رو هم لطف کنید !!
ممنون.
باید از فریمور 5.03 gen-c استفاده کنی....آموزشش تو سایت هست
من 3004 دارم بهم گفتن فلان بازيا رو نميخونه ولي مال من همه رو خوند كه![]()
Last edited by sosk666; 01-02-2010 at 23:54.
یه زمانی نمیخوند ، با آپدیت های جدید میخونه![]()
با گوگل ترجمه كن سايتش رو البته تصوري هم هست ميشه راحت فهميد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من زیاد وارد نیستم یعنی اصلا ولی کپی خوری که برام ریخته اسمش هم CFWEnabler 3.30 هست.
حالا داستان چیه اگه لطف کنی گام به گام توضیح بدید ممنون میشم و اگه در سایت هست لطف کن آدرسش رو بزار.
همه بازی این جوری نیست اکثرا میاد ولی یه چند تای هست که نمیاد.
باید ورژن کپی خور آپدیت کرد یا دستگاه رو آپدیت کرد؟؟؟
ممنون.
سلام.
sonixax جان قیمت umd اونجا حدوداّ چنده؟
بستگی به بازیش داره ، من Metal Gear ACID رو خریدم 27 یورو . ولی بازی بیشتر از 60 یورو تا حالا ندیدم . در مورد بازی های PS2 و Ps3 هم همین طور ولی بازی های 360 از 50 یورو بیشتر نیست .
شما باید اول از اینجا آپدیت 5.03 رو بگیرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینجا کپی خورش کنید:
از اینجا به gen a تبدیل کنید(البته برا من باز نمیشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم gen b رو دان کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم آخریش(gen c)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه اینا رو که گفتم؛اینجا جاش نبود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by *QWERT*; 02-02-2010 at 10:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)