تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1190 از 3347 اولاول ... 19069010901140118011861187118811891190119111921193119412001240129016902190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,891 به 11,900 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از دوستان درخواست دارم که در شبکه های اجتماعی که ایرانسل در انها حضور دارد(بخصوص در اینستگرام) از ایرانسل بخوان که بسته های نامحدود شبانه را مجددا ارایه بده.....

2. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا اینقدر سرعتا افتضاح شده!؟کسی از دوستان اطلاعی نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

آیا در تمام مناطق مشهد یا شهرستانهای دیگر هم پشتیبانی میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

طرف نمی‌دونم رییس کدوم بخش بود اومده توی شبکه خبر میگه چون امسال مردم از طریق شبکه های اجتماعی پیام ارسال کردند، حدود ۱ میلیارد کم‌تر SMS نسبت به پیش‌بینی ما ارسال شده واسه همین به اوپراتورها ضرر وارد میشه و باید با تغییر تعرفه دیتا و کنترل شبکه‌های اجتماعی این مقدار پول رو از این طریق به اپراتورها برگردونبم.
    بعد خبرنگاره هیچی بهش نمیگه!

آخه خداوند به انسان قوه‌ی تعقل داده. این حرف با هیچ منطقی قابل توجیه نیست. ابن حرف رو خداییش یه آدم بیسواد هم نمیزنه.

مثل اینه که بیان‌بگن چون مصرف برق خونه شما پایین اومده باید هزینه برق رو ببریم بالا! این با عقل کی جور در میاد؟

دقیقا منظور آقای رییس اینه که با ظلم به مشتری از فروشنده حمایت کنیم.
    بدتر از اون آقای رییس، کسیه که ایشون رو پشت میز گذاشته. من اگر قدرتی داشتم در کمتر از نیم ساعت بعد از این مصاحبه ایشون رو فورا از اونجا مینداختم بیرون.
    حمایت از فروشنده خیلی عالیه ولی نه با ظلم به مشتری. در ضمن اول باید از مشتری حمایت بشه نه فروشنده‌ای که حتی SMS پایان ترافیک رو هم ارسال نمی‌کنه تا بلکه چند مگی اینترنت آزاد باهامون حساب کنه.

هیچ کی نمیاد بگه آقای ایرانسل تو را به خدا این درآمدشما حلاله؟! واسه چی SMS پایان ترافیک رو ارسال نمیکنی. مگه مردم مسخره‌ی شمان که روزی ۴۰ مرتبه کد ترافیک بزنن مبادا تموم بشه.

مردم دارن بابت همین اینترنت به درد نخور شما و استفاده از اون شبکه‌های اجتماعی کلی پول اضافی میریزن توی جیب سیاه چاله‌ی اوپراتورها مفتی که از شبکه‌های اجتماعی استفاده نمی‌کنن.

وزیر ارتباطات هم امروز تازه از طریق خبرنگاران فهمیدن که ایرانسل SMS پایان‌ترافیک رو ارسال نمی‌کند و دستور پیگیری دادند واقعا خسته نباشند! معلوم نیست دقیقا چه خبره کلا گویا اصلا نظارتی روی هیچ‌چیز وجود‌نداره‌. کسی که باید اول نفر بدونه این مسئله تازه بعد‌ این مدت فهمیده!

البته اینا تازه افراد نخبه و به ظاهر متدین ما هستند.

اکثر مردم که کارشون اینه صبح از خواب بیدار شن سر بقیه‌رو‌کلاه بذارند.

بعد میگن مشکل این‌ مملکت تحریمه. قسم میخورم مشکل این مملکت‌تحریم نیست خود‌ مردم و مسئولان هستند.

من وقتی خودم سر هم‌وطنم‌رو کلاه می‌ذارم و اونم سر من رو کلاه میذاره، چه توقعی از آمریکا دارم؟! باز دم آمریکا و اروپا گرم که میاد رو‌بازی میکنه و میگه من تحریمتون کردم چون خوشم ازتون نمیاد.

۹۰ درصد فروشنده‌ها جنسای توی مغازشون به صورت لحظه‌ای تغییر قیمت میده. اینم تقصیر تحریماس؟
    این کار درسته؟! این درآمد حلاله؟! اصلا دین رو بذاریم کنار، با کدام اصول و طرز فکر انسانی این کار قابل توجیهه؟
    مثلا دلار از ۳۱۰۰ شده ۳۲۰۰ قبوله! ولی اگه همون لحظه یک جنس از کارخانه سازنده خریداری بشه و وارد ایران بشه و برسه دست فروشنده، اون موقع باید‌قیمتش بره بالا. تازه جنس قدیمی باید با همون قیمت قدیمی فروخته بشه.

قدیما که مردم اکثرا حلال خور بودن، ساعت ۶-۷ صبح میرفتن سر کار آخرشم هشتشون گروی نهشون بود.

الآن فروشنده تازه ساعت ۹ صبح از خواب پا میشه و تا شب هم کلی پول به جیب میزنه.

علی (ع) می‌فرمایند: «آنچه برای خود می پسندی، برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند؛ با دیگران چنان رفتار کن که دوست داری با تو رفتار شود».
    اگه همین یک مورد رو مردم اجرا کندد نصف مشکلات حل میشه.
    Last edited by afshin-434; 14-04-2015 at 22:30.

6. 14 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه chatsaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چرا هزینه اسمس فارسی ایرانسل بجای 105 ریال 115 ریال میندازه؟؟
    یبار 105 میندازه یبار 115
    عید هم که کلا پایان ترافیک رو هم که نمینداخت معلوم نبود هر اسمس چند هزار تومن کم میکرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

آخه کدوم آدم عاقلی Motorola Nexus 6 رو‌ نمیخره و به جاش گلکسی خَ‍‍‍ز ۶ مگیره با ۸۰۰ تومن قیمت بیش‌تر؟!
    سنسور اثر انگشت هم که با هر ۱۰ انگشت دست و انگشتان شست پا هم باز میشه اینقدر داغونه.
    به قول سهراب سپهری: دست هر کودک ده ساله شهر گوشی گلکسی* خزی است.

*البته خز بودن برند گوشی سامسونگ کلیه و شمال نوت و ‌... هم میشه.

نمیدونم چه جوریه که از همه چیز تحریممون کردن ولی گوشی‌ها و محصولات سامسونگ ۱ روز بعد از انتشار رسمی دست ملت ایرانه! اونم با قیمت کاملا واقعی.

اگه بازار ایران نبود الان سامسونگ چیکار میکرد؟

ایرانسل هم به جای اینکه گوشی رو با قیمت کمتر ارائه بده مطمئم باشید پول سیمکارت و اینترنت رو رو هم به قیمت گوشی اضافه میکنه
    گوشی خز فقط آیفون یعنی الان دست همه جور بشری میبنی یعنی هم قشر چامعه دارن مثل آرایشگرها که همشون آیفون 6 دیگه انقدر خز شد بچه میلیاردها هیچ کدوم دیگه با ایفون عکس نذاشتن همشون فروختن رفتن دنبال بلک بری که روزنامه هفت صبج هم نوشت که موبایل فروش ها گفتن بچه میلیاردها آیفون نمیگیرن گوشی معروف همیشه خز میشه حتی با این وضع تحریم و.... هم اس 6 خز میشه هم آیفون 6 که بدجور خز شد رفت پی کارش

اسپم نشه امروز سرعت خیلی افتضاح بود مشخصا برای فیلترینگ هوشمند بود منکه دیگه چیزشکنی برام کار نمیکنه قبلا کار میکرد ولی قطع و وصل میشد حالا کلا از کار انداختن بعد نمیدونم کسی تجربه کرده قبلا چیز شکن اگر زیاد اسرار میکردی حتی انتن گوشی هم میرفت چه چیزهای قیلتر میشه فشن مد مردانه هم فیلتره میشه! دارن خودشون رو برای جنگ کره شمالی دیگه آماده میکنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

کسی تو شهرش دکل 4G دیده هرکی دیده عکس بگیره بزاره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ارائه مجوز 3G و 4G موبایل برای وزیر ارتباطات گران تمام شد/ پیشرفت 5 درصدی شبکه ملی اطلاعات

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

گوشی خز فقط آیفون یعنی الان دست همه جور بشری میبنی یعنی هم قشر چامعه دارن مثل آرایشگرها که همشون آیفون 6 دیگه انقدر خز شد بچه میلیاردها هیچ کدوم دیگه با ایفون عکس نذاشتن همشون فروختن رفتن دنبال بلک بری که روزنامه هفت صبج هم نوشت که موبایل فروش ها گفتن بچه میلیاردها آیفون نمیگیرن گوشی معروف همیشه خز میشه حتی با این وضع تحریم و.... هم اس 6 خز میشه هم آیفون 6 که بدجور خز شد رفت پی کارش

اسپم نشه امروز سرعت خیلی افتضاح بود مشخصا برای فیلترینگ هوشمند بود منکه دیگه چیزشکنی برام کار نمیکنه قبلا کار میکرد ولی قطع و وصل میشد حالا کلا از کار انداختن بعد نمیدونم کسی تجربه کرده قبلا چیز شکن اگر زیاد اسرار میکردی حتی انتن گوشی هم میرفت چه چیزهای قیلتر میشه فشن مد مردانه هم فیلتره میشه! دارن خودشون رو برای جنگ کره شمالی دیگه آماده میکنن
    من جدیدترین آیفون رو مجانی هم بدن بهم دست بهش نمیزنم!
    بعدشم مگه بچه میلیاردرها کی هستند که من بخوام از اونا تقلید کنم و هرچی اونا دستشون میگیرن من بخرم. (که چی که بگم پولدارم مثل اونا؟! یعنی اینقدر احمق شدم که طرز فکرم این باشه؟!)

اتفاقا این کارهایی که بهش میگیم خز رو اونا سر مردم درآوردن.
    کلا نه به اون بچه میلیاردرها اعتقادی دارم نه سامسونگ و نه آیفون! الآن هم گویا به قول شما زدن توی کار بلک بری!

اتفاقا اعمال و رفتار اون بچه میلیاردرها واسه من کاملا خ‍ز محسوب میشه.

من منظورم این بود واسه چی ۸۰۰ هزاز تومان بیشتر به یه گوشی‌ای پول بدیم که سامسونگ دو ماه بعد مدل جدیدی میزنه و دیگه زیاد ازش پشتیبانی نمیکنه. درصورتی که موتورولا رو با قیمت ارزون تر میشه خرید.‌ و گوگل همیشه هم پشتیبانیش میکنه.

کلا منظورم اینه سامسونگ اینقدر گوشی داده بیرون که حسابش از دست خودش در رفته و این نه برای مشتری خوبه و نه خودش. ولی موتورلا نکسوس ۶ توسط خود گوگل پشتیبانی میشه.

از سامسونگ و اپل هم واسه این بدم میاد‌که حس میکنم دارن پول اضافی از‌ مردم میگیرن.
    البته این پست اسپمه و من واقعا عذر میخوام.

اوپراتورهای اروپا گوشی را با قیمت نصف میدن دیچست مردم و از طریق خدمات درآمدزایی می‌کنند اینجا فقط بلدن از مردم پول بگیرند. (اینم واسه اینکه اسپم نشه)
    Last edited by afshin-434; 15-04-2015 at 07:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من جدیدترین آیفون رو مجانی هم بدن بهم دست بهش نمیزنم!
    بعدشم مگه بچه میلیاردرها کی هستند که من بخوام از اونا تقلید کنم و هرچی اونا دستشون میگیرن من بخرم. (که چی که بگم پولدارم مثل اونا؟! یعنی اینقدر احمق شدم که طرز فکرم این باشه؟!)

اتفاقا این کارهایی که بهش میگیم خز رو اونا سر مردم درآوردن.
    کلا نه به اون بچه میلیاردرها اعتقادی دارم نه سامسونگ و نه آیفون! الآن هم گویا به قول شما زدن توی کار بلک بری!

اتفاقا اعمال و رفتار اون بچه میلیاردرها واسه من کاملا خ‍ز محسوب میشه.

من منظورم این بود واسه چی ۸۰۰ هزاز تومان بیشتر به یه گوشی‌ای پول بدیم که سامسونگ دو ماه بعد مدل جدیدی میزنه و دیگه زیاد ازش پشتیبانی نمیکنه. درصورتی که موتورولا رو با قیمت ارزون تر میشه خرید.‌ و گوگل همیشه هم پشتیبانیش میکنه.

کلا منظورم اینه سامسونگ اینقدر گوشی داده بیرون که حسابش از دست خودش در رفته و این نه برای مشتری خوبه و نه خودش. ولی موتورلا نکسوس ۶ توسط خود گوگل پشتیبانی میشه.

از سامسونگ و اپل هم واسه این بدم میاد‌که حس میکنم دارن پول اضافی از‌ مردم میگیرن.
    البته این پست اسپمه و من واقعا عذر میخوام.

اوپراتورهای اروپا گوشی را با قیمت نصف میدن دیچست مردم و از طریق خدمات درآمدزایی می‌کنند اینجا فقط بلدن از مردم پول بگیرند. (اینم واسه اینکه اسپم نشه)
    نمیخوام اسپم کنم. ولی یعنی چی احساس میکنید که پول اضافی از مردم میگیرن ؟!!
    آیفون نسبت به امکاناتی که داره قیمتش مناسبه. توی ایران با قیمت دلار گرون در میاد وگرنه 800 دلار واسه کسی که در ماه چند هزار دلار درآمد داره پولی نیست. تازه هر چند سال یکبار هم اپل یه مدل میزنه و نیازی به تعویض نداره.
    توی اروپا هم معمولا فقط محصولات اپل دسته دومشون خرید دار داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •