نه برای من راحت برد بالا پشتیبانی انلاین تلگرم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نه برای من راحت برد بالا پشتیبانی انلاین تلگرم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
واقعا سرعتش برای سایت های خارجی افتضاحه ، آسیا تک دیروز کار میکردم روی گوشیم حتی بدون هیچشکن یوتیوب آورد!
های وب همش روی سرور های ایران خوبه چرا اینجوری شده خدا میدونه!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
یوتیوب بازی کردی؟!!
سایت دانلود از،یوتیوب چیلتر شده، هیچ جوره هم از خر شیطون پیدا نمیشن که بازش کنن، حالا شما آنلاین بدون چیلتر شکن دیدی؟!
شاید یه vpn یا چیزی روشن بوده و شما حواست نبوده...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
نه بخدا برای خودم عجیب بود !
اسیاتک چطوری باز کذاشته !
راحت فیلم رو میشد روی اندورید تو خود اپلیکیشنش دید غروب هم محل کار تست کردم همینطور بود
گرامی!
فیلترینگ توسط زیرساخت انجام میشه نه شرکتها !!
شرکتها که هیچ حتی دولت هم نمیتونه مستقیما دخالت کنه برای رفع فیلتر یک سایت!!!!!
خلاصه من جهت اطمینان کامل به شما فردا از اداره و باز کردن اپلیکیشن یوتیوب به شما کامل نشان میدم من فقط بحثم این بود چرا آسیاتک نشانش میده ، های وب نمیده ! میدونم فیلتر هست و جریانات !
راستی زیرساخت مگه مال کشور نیست !؟ چطور میگین دولت هم نمیتونه دخالت منه!؟
زیرساخت نهاد حاکمیتیه در بدنه دولته! و تعیین فیلتر یا عدم فیلتر به عهده کمیته فیلترینگ و از اون بالاتر شورای عالی فضای مجازی هست...
تمام این کمیته ها و شوراها و امثالهم برای دور کردن واقعیت حاکمیتی بودن سیستم زیرساخت و تصمیم گیری های اون رو داره! اما حقیقت اینه دولت مطلقا هیچ تصمیم مستقیمی در رابطه با محتوای فضای اینترنت (فیلتر یا عدم فیلتر) نمیتونه بگیره
در مورد گوشی هم بهتره گوشیتون رو به یه فرد با تجربه نشون بدید تا وی پی ان احتمالا فعال رو غیر فعال کنه برای شما !!
عجب !
داداش من میگم وی پی ان نصب نیست شما هم باور نمیکنی زنگ زدم های وب میگه حتما اسیاتک با زیرساخت رفیق شده این کارو کرده .
این احتمال هم هست که اپ یوتیوبت خودش تونسته کاری بکنه...
مثل گوگل پلی، که سایتش باز نمیشه اما اپش باز میشه...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
داداش من باهاش پخش ویدیو داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)