تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1190 از 2605 اولاول ... 19069010901140118011861187118811891190119111921193119412001240129016902190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,891 به 11,900 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان و همشهری های عزیزم

عزیزان شرایط مخابراتی ما به گونه ای هست که فقط یا می تونیم اسیاشت بگیریم یا مخابرات، چون هیچ کدوم از سرویس دهنده های پرمدعای دیگه مثل شاتل و پارس اینجا پورت خالی ندارند، اسیا هم منو اذیت میکنه سرویس زیر 20 گیگ بهم نمیده. چندتا سوال دارم اگر محبت کنید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
    1-سرعت سرویس های نامحدود 512 و 1024 چقدر هست؟ آیا اگر سرویس حجمی این ها را بگیریم سرعت متفاوت هست یا فرقی نمیکنه؟
    2-کلا اینترنت حجمی از مخابرات گرفتن خوب هست یا نه؟ منظورم نسبت به نامحدودش هست.
    2- من دانلود زیادی ندارم، ولی سرعت باز کردن صفحات وب خیلی برام مهمه. آیا باز کردن صفحه ها سرعتش خوبه؟ (اسیاتک تنها خوبیش همین سرعت وبگردیه)
    3-میشه این طرح نوروزی را که مودم رایگان میده را بگید چه شکلیه.این را برای دوستم می خوام که تازه می خواد ثبت نام کنه برای ای دی اس ال، اگر اک هست مودم دیگه نخره.
    4-وضعیت قطعی ها چطوره عزیزان؟
    در نهایت اینکه، خدا نکنه روزی ادم حق انتخاب نداشته باشه، چون گیر میفته عجیب مثل الانه من!!!
    عزیزان خیلی متشکر میشم اگر محبت کنید به این سوالات من پاسخ بدید، دعاتون می کنم
    سلام حاجی
    1.512 تو بهترین حالت برات 64 دانلود می زنه 1 مگ هم 120 حدودا تو بهترین حالتش سرعت آپلود 512 هم 20 هستش که خیلی اوقات مال من 3 هم نمی رسه
    2.نه خوب نیست.چون کیفیت مخابرات بدترین کیفیت ممکنی هست که می تونی بین همه isp ها پیدا کنی پس تنها دلیل تحمل کردنش همین حجم نا محدود دانلودش هست پس بیخیال حجمیش بشو حتما.
    3.سرعت باز کردن وب پیجا افتضاح / پر پکت لاست همین چند تا پست بالاتر از خودتم نگاه بندازی متوجه وخیم بودن اوضاع می شی .
    4.در مورد مودم اطلاعی ندارم.
    5.قطعی هم ماهی 2 تا 3 بار حداقل داری
    جمع بندی مطلب این شد پس:
    اگه کیفیت برات مهم نیس و عین بعضی از این عزیزان که میان تو این تاپیک میگن این ماه 999 گیگ دانلود کردم فقط دانلود برات مهمه پس حتما مخابرات انتخاب کن
    در غیر اینصورت تحت هیچ شرایطی این تر تر نت مخابرات رو بهت توصیه نمی کنم

2. این کاربر از Ashkan_crash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

برای من همش شده تایم اوت ! دوستان در چه حالید ؟ پینگ تا 1800 هم بالا میره
    برا من پینگ 4.2.2.4 حدوده 107 هست ولی یکم timeout میزنه 10 تا پینگ 1 دونه تایم اوت سرعت دانلود مشکلی نداره صفحه رو یکم زور میزنه باز

حدوده 64 1 مگ 130
    سرعت باز کردن صفحه یکم کنده
    قطعی نداره
    Last edited by AliROCK; 20-04-2014 at 01:44.

4. 2 کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان اینترنت حجمی با مودم وایرلس رایگان از کدوم سرویس دهنده بگیرم؟ (منطقه منیریه)
    تا جایی که میدونم الان مخابرات و های وب بصورت یکساله و حجمی همراه با مودم رایگان سرویس میدن.
    یه راهنمایی می کنید؟
    بیشتر برای وب گردی و دانلود هم فقط چندتا آهنگ جدید. استفاده ام بیشتر شبا که بعد از کار میام خونه هستش و گاهی اوقات نیمه شبا.یعنی صبح تا شب نیستم.چی پیشنهاد میکنید؟
    هزینه نصب و راهن اندازیش چنده؟
    برای بار اول میخوام بگیرم و میخوام بدونم هزینه کلی اولش چقد میشه؟

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ویرایش شد: عذر میخوام، حواس ندارم که، فکر کردم دارم انجمن مبین نتو میخونم
    Last edited by امیر انصاری; 21-04-2014 at 13:47.

7. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

البته اینجا تاپیک مخابرات هست نه مبین نت....به هر حال از خبر ممنون من که خوشحال شدم
    شرکتی که تو پهنای باند دزدی علنی میکنه 1 مگ رو 50 مگ حساب میکنه و سرویس نامحدودش رو حتی برا کسانی که 5 روز بود سرویس گرفته بودن رو حذف میکنه باید هم ضرر بخوره

10. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    اگر بریم مخابرات درخواست تغییر شماره تلفن منزل رو بدیم با تغییر شماره تلفن ADSL منزل قطع میشه یا براش مشکلی پیش میاد یا ربطی به این موضوع نداره؟
    من سند تلفن این خط به نام برادرم هست می تونم خودم برم مخابرات درخواست تغییرات مثل تغییر شماره تلفن یا قطع و وصلش رو بدم یا باید برادرم باشه حتما؟ اینترنتی هم میشه درخواست داد یعنی غیرحضوری؟

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    اگر بریم مخابرات درخواست تغییر شماره تلفن منزل رو بدیم با تغییر شماره تلفن ADSL منزل قطع میشه یا براش مشکلی پیش میاد یا ربطی به این موضوع نداره؟
    من سند تلفن این خط به نام برادرم هست می تونم خودم برم مخابرات درخواست تغییرات مثل تغییر شماره تلفن یا قطع و وصلش رو بدم یا باید برادرم باشه حتما؟ اینترنتی هم میشه درخواست داد یعنی غیرحضوری؟
    در صورت انتقال خط اینترنت منتقل نمیشه و دوباره باید درخواست اینترنت روی خط جدید رو بدید
    و اگر خط به نام برادرتون هست حتما باید خود ایشون برن مخابرات و کارهای مربوطه رو انجام بدن
    و یک مدرک شناسایی هم لازم داره(شناسنامه یا کارت ملی)

13. این کاربر از m.b.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در صورت انتقال خط اینترنت منتقل نمیشه و دوباره باید درخواست اینترنت روی خط جدید رو بدید
    و اگر خط به نام برادرتون هست حتما باید خود ایشون برن مخابرات و کارهای مربوطه رو انجام بدن
    و یک مدرک شناسایی هم لازم داره(شناسنامه یا کارت ملی)
    منظورم انتقال خط نبود درخواست تغییر شماره تلفن بود.
    تغییر شماره تلفن باعث قطع شدن ADSL نمیشه؟

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم انتقال خط نبود درخواست تغییر شماره تلفن بود.
    تغییر شماره تلفن باعث قطع شدن ADSL نمیشه؟
    تغییر شماره تلفن هم همون شرایط رو داره

16. این کاربر از m.b.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •